Bii Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Από τις εφαρμογές της Google (βιβλία google play, μουσική google play, ταινίες google play, περίπτερο google play, google talkback, hangouts, google+, chrome, google, κείμενο σε ομιλία google) ποιες μπορούν να διαγραφούν με ασφάλεια; Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μετά; Επίσης, έχει κάνει κανένας root με το Stump Root; Είναι μόνιμο; Μπορείς να κάνεις unroot; Και αν ναι, πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Χθες τ βραδυ βγηκε αναβαθμηση cm11 M11 κ πεταει τ κινητο....κ περισσοτερη ελευθερη ραμ.....πλεον καμια εφαρμογη δεν μ κανει επαννεκινηση....κ εγω viber,facebook,messenger και αλλα... Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Από τις εφαρμογές της Google (βιβλία google play, μουσική google play, ταινίες google play, περίπτερο google play, google talkback, hangouts, google+, chrome, google, κείμενο σε ομιλία google) ποιες μπορούν να διαγραφούν με ασφάλεια; Θα έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μετά; Επίσης, έχει κάνει κανένας root με το Stump Root; Είναι μόνιμο; Μπορείς να κάνεις unroot; Και αν ναι, πως; Εφαρμογές της google βγάζουμε μόνο αν έχουμε ξεκλείδωτο bootloader! Ό,τι άλλο, θα μας οδηγήσει να ξαναφλασάρουμε τη stock rom για να το "ξεbrickάρουμε". Χθες τ βραδυ βγηκε αναβαθμηση cm11 M11 κ πεταει τ κινητο....κ περισσοτερη ελευθερη ραμ.....πλεον καμια εφαρμογη δεν μ κανει επαννεκινηση....κ εγω viber,facebook,messenger και αλλα... Ακόμα m11; Μου κάνει εντύπωση μιας και πολλά κινητά (π.χ optimus g) έχουν πάρει ήδη την m12 (lg και μη). @esertas, μήπως κατά την εγκατάσταση του towelroot επέλεξες το "επαλήθευση της εφαρμογής με τη google"; Edited November 26, 2014 by Anonymous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ακόμα m11; Μου κάνει εντύπωση μιας και πολλά κινητά (π.χ optimus g) έχουν πάρει ήδη την m12 (lg και μη). Με 2 gb ραμ λογικο ειναι να εχει βγει cm12...τρ τ δικο μας με 834 μβ δεν ειναι κ ευκολο.....εδω δεν μπορει να σηκωσει τ βασικα......κατι μπορει να γινει αναμενουμε Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Κανε hard reset Έχω το ίδιο πρόβλημα, εκτός από hard reset υπάρχει άλλη λύση; Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ακόμα m11; Μου κάνει εντύπωση μιας και πολλά κινητά (π.χ optimus g) έχουν πάρει ήδη την m12 (lg και μη). Με 2 gb ραμ λογικο ειναι να εχει βγει cm12...τρ τ δικο μας με 834 μβ δεν ειναι κ ευκολο.....εδω δεν μπορει να σηκωσει τ βασικα......κατι μπορει να γινει αναμενουμε Δεν αναφέρομαι στην cm12 που είναι βασισμένη πάνω στη lollipop, αλλά στην m12 της cm11, την τελευταία milestone που θα βασίζεται πάνω σε kitkat. Δύσκολο μου φαίνεται να μην πάρει το l9ii την cm12, αν και οι φήμες λένε ότι πρόκειται να "σκοτώσουν" αρκετές συσκευές που τώρα υποστηρίζουν cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έχω το ίδιο πρόβλημα, εκτός από hard reset υπάρχει άλλη λύση; Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και πρεπει να βγαζω μπαταρια και να την ξαναβαζω... αν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα για κινητο 250 ευρω που ειχα δωσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και πρεπει να βγαζω μπαταρια και να την ξαναβαζω... αν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα για κινητο 250 ευρω που ειχα δωσει.... Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το κάνει καθώς το παρουσίασε εδώ και 4-5 μέρες χωρίς να έχω περάσει τίποτα καινούριο ή να έχω αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το ιδιο μου εχει συμβει και μενα δυο φορες τις τελευταιες δεκα μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδια πισω για ελεγχο.μπορει να μην παταει καλα η μπαταρια.θελει παντως τεχνικο.αν ηταν θεμα.software θα εστρωνε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Κ εμενα εξανε τ ιδιο πριν μια βδομαδα περιπου πρωτη φορα κ αναγκαστηκα να βγαλω μπαταρια.....νομιζα οτι τα κακαρωσε αλλα ενταξει μετα απο βγαλσιμο μπατατιας....τι να πω.....γτ να εγινε σε τοσα ατομα; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Στο δικο μου η μπαταρια παταει τελεια και δεν φαινεται ότι μπορει να συμβαινει απο κουνημα μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η μπαταρία είναι στη θέση της πάντα 100% και κλείνει ακόμα και όταν απλά είναι σε ένα σημείο σταθερό. Επίσης αφού το παρουσιάζουν ήδη τόσα κινητά όλα μαζί αυτές τις μέρες ελπίζω να είναι κάποιο software conflict. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Tα κινεζικα βελτιωνονται,τα κορεατικα χαζευουνε........... Αυτο το θεμα που δεν ακους και σε ακουνε καπου διαβασα οτι στο λυνει η LG με το να σου περασει την προηγουμενη εκδοση. Να κατσω τωρα να το ξεκλειδωσω για να φλασαρω ενω εχω 20 μηνες εγγυση................. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ρωτησα το service.της lg και μου.ειπαν οτι εχει 30 ευρω να το πανε στην προηγουμενη εκδοση(4.1.2)!!ελεος για ενα τοσο απλο πραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παρουσιάστηκε και σε μένα το πρόβλημα με την αυθόρμητη απενεργοποίηση. Χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία και τις δυο φορές (πρώτη φορά πριν 4-5 μέρες περίπου). Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το αν υπάρξει ή όχι cm12 είναι θέμα κατά πόσο θέλει να ασχοληθεί developer να την κάνει port Επίσης, μιας και είναι το προηγούμενο κινητό μου, ακόμα ασχολειστε με stock rom; Cm γρήγορα και μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το αν υπάρξει ή όχι cm12 είναι θέμα κατά πόσο θέλει να ασχοληθεί developer να την κάνει port Επίσης, μιας και είναι το προηγούμενο κινητό μου, ακόμα ασχολειστε με stock rom; Cm γρήγορα και μόνο Δωσε λινκ για κατεβασμα και αναγνωριση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InVidia Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μου παρουσιάστηκε και εμένα το πρόβλημα με την άσχετη απενεργοποίηση. Παρατήρησα τα εξής: 1) Το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις άρχισε ο κρύος καιρός 2) Μου συμβαίνει πάντα όταν το έχω πάνω σε κρύα επιφάνεια και κάθε φορά που σβήνει το πίσω καπάκι και η μπαταρία είναι καταπαγωμένες. Υποθέτω ότι το πρόβλημα σχετιζέται με το κρύο αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο ας επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ρωτησα το service.της lg και μου.ειπαν οτι εχει 30 ευρω να το πανε στην προηγουμενη εκδοση(4.1.2)!!ελεος για ενα τοσο απλο πραγμα Στειλτο σε μένα θα σ κανω με 15 χεχεχε αν είναι δυνατόν να ζητάνε 30 ευρώ για ουτε 2 λεπτα δουλειάς Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Συμφωνα με σημερινη επικοινωνια με lg ερχετε αμεσα αναβαθμιση που λυνει το προβλημα..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 πιο από όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 L9 ii που ρωτησα, δεν ξερω για αλλες συσκευες Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για την απενεργοποίηση θα έρθει η αναβάθμιση; Εγώ νομίζω πως παγώνει με τον Chrome γιατί όσες φορές το βρήκα κλειστό το τελευταίο που είχα ανοίξει ήταν αυτό. Εδώ κ 2 μέρες που δεν το δούλεψα δεν είχα θέμα. Βέβαια δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο να πιστεύω πως είναι απλά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για την απενεργοποίηση θα έρθει η αναβάθμιση; Εγώ νομίζω πως παγώνει με τον Chrome γιατί όσες φορές το βρήκα κλειστό το τελευταίο που είχα ανοίξει ήταν αυτό. Εδώ κ 2 μέρες που δεν το δούλεψα δεν είχα θέμα. Βέβαια δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο να πιστεύω πως είναι απλά αυτό. Δε φταίει ο Chrome (χρησιμοποιώ αποκλειστικά άλλο browser). Αν θυμάμαι καλά εμφανίστηκε το πρόβλημα της απενεργοποίησης ταυτόχρονα με μια "αναβάθμιση" τής εφαρμογής VuTalk Uninstall. Έκανα uninstall τα updates της, και αναμένω συμπεριφορές. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts