kostis8 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πολλοι αθτο λενε.Και με τα μυνηματα και με το μικροφωνο που δεν σε ακουνε οι αλλοι.Εγω που την εκανα εγκατασταση απο zip.(Μεσω recovery) και κατευθειαν μετα f.reset ολα δουλευουν τζαμι. Και εγω μεσω recovery εβαλα την KK την ευρωπαικη κ ειναι ολα μια χαρα δν εχω κανενα προβλημα.....προς τ παρων Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 καλησπερα, υπαρχει καπιος τροπος να 'κλεισω' τον καιρο-weather service- (μιας και δεν μου χρειαζεται) ωστε να μην εκτελειται στο παρασκηνιο και να μην καταναλωνει αδικα RAM? προσπαθησα να παει στις εφαρμογες>ολα και απο εκει να πατησω απενεργοποιηση αλλα δεν γινεται να πατηθει το κουμπι της απενεργοποιησης Το περιεργο ειναι οτι στην εκδοση 4.1.2 γινοταν να πατησεις "απενεργοποιηση" ενω στην απλα 4.4.2 δεν γινεται Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 καλησπερα, υπαρχει καπιος τροπος να 'κλεισω' τον καιρο-weather service- (μιας και δεν μου χρειαζεται) ωστε να μην εκτελειται στο παρασκηνιο και να μην καταναλωνει αδικα RAM? προσπαθησα να παει στις εφαρμογες>ολα και απο εκει να πατησω απενεργοποιηση αλλα δεν γινεται να πατηθει το κουμπι της απενεργοποιησης Το περιεργο ειναι οτι στην εκδοση 4.1.2 γινοταν να πατησεις "απενεργοποιηση" ενω στην απλα 4.4.2 δεν γινεται Ευχαριστω εκ των προτερων! αν εισαι root το κανεις απεγκατασταση.Π.χ με το rom toolbox free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 καλησπερα, υπαρχει καπιος τροπος να 'κλεισω' τον καιρο-weather service- (μιας και δεν μου χρειαζεται) ωστε να μην εκτελειται στο παρασκηνιο και να μην καταναλωνει αδικα RAM? προσπαθησα να παει στις εφαρμογες>ολα και απο εκει να πατησω απενεργοποιηση αλλα δεν γινεται να πατηθει το κουμπι της απενεργοποιησης Το περιεργο ειναι οτι στην εκδοση 4.1.2 γινοταν να πατησεις "απενεργοποιηση" ενω στην απλα 4.4.2 δεν γινεται Ευχαριστω εκ των προτερων! Εγώ έχω τον Google Launcher (επίσημα από το Play Store) και το weather service δεν ειναι στην καρτέλα "Running" των Apps.. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadforest Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και γω για την αγορά αυτού του κινητού. Έψαξα στο σκρουτζ και το βρήκα σε καλή τιμή σε μαγαζί με καλή βαθμολογία. Το προϊόν είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και όχι ελληνικής και δηλώνεται ξεκάθαρα ότι θα έχω εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Επίσης, θα έχει ελληνικό μενού. Η απορία μου είναι αν μετά από κάθε αναβάθμιση θα πρέπει να περνάω ελληνικά. Επίσης, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 24 ευρώ λιγότερα (συμπεριλαμβάνοντας τα μεταφορικά και την αντικαταβολή που θα δώσω εξτρά για την αγορά από το μαγαζί από το σκρουτζ) ή να πάω σε public κλπ και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 .γεια σας δεν μπορώ να στείλω με Bluetooth? Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 .γεια σας δεν μπορώ να στείλω με Bluetooth? Τι να κάνω? Τ εχεις κανει να ειναι ανιχνευσιμο;ορατο; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ναι κανονικά . Hard reset πως κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 .γεια σας δεν μπορώ να στείλω με Bluetooth? Τι να κάνω? bluetooth file transfer ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι κανονικά . Hard reset πως κάνουμε? ρυθμισεις,δημιουργια αντιγρ ασφαλ.,επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και γω για την αγορά αυτού του κινητού. Έψαξα στο σκρουτζ και το βρήκα σε καλή τιμή σε μαγαζί με καλή βαθμολογία. Το προϊόν είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και όχι ελληνικής και δηλώνεται ξεκάθαρα ότι θα έχω εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Επίσης, θα έχει ελληνικό μενού. Η απορία μου είναι αν μετά από κάθε αναβάθμιση θα πρέπει να περνάω ελληνικά. Επίσης, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 24 ευρώ λιγότερα (συμπεριλαμβάνοντας τα μεταφορικά και την αντικαταβολή που θα δώσω εξτρά για την αγορά από το μαγαζί από το σκρουτζ) ή να πάω σε public κλπ και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευχαριστώ... Δεν εχει καμια διαφορα ειτε το παρεις απο public ειτε απο σκρουτζαδικο μαγαζι, περαν του εγχειριδιου χρησης (το οποιο κανεςι δεν διαβαζει) που δεν θα ειναι στα ελληνικα... θα εχεις κανονικα εγγυηση και ελληνικα θα επιλεξεις στην αρχη και δεν θα χρειαστει να ξαναασχοληθεις με την γλωσσα! μονο προσεξε μην το παρεις branded (πχ της ΤΙΜ). οχι οτι εχει καμια τρελη διαφορα! αγορασε απο μαγαζι με πολλες καλες αξιολογησεις και θα εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 μονο προσεξε μην το παρεις branded (πχ της ΤΙΜ). οχι οτι εχει καμια τρελη διαφορα! αγορασε απο μαγαζι με πολλες καλες αξιολογησεις και θα εισαι κομπλε! Kαι τις ΤΙΜ αν παρει παλι δεν υπαρχει θεμα.... μετα πεταει απο μεσα οτι δεν χρειαζετε, η περναει αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadforest Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για να ξέρω αν ένα κινητό τηλέφωνο είναι branded ή unbranded πρέπει να επικοινωνήσω με την εταιρεία, έτσι? Γιατί γενικά στα σκρουτζομάγαζα δεν είδα να το διευκρινίζουν πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πριν το παραγγελίες πάρε ένα τηλ καλού κακού πχ γω όταν πήρα το δικό μου με πήραν εκείνοι και με ενημέρωσαν ότι το κινητό είναι branded πριν μου το στείλουν. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Kαι τις ΤΙΜ αν παρει παλι δεν υπαρχει θεμα.... μετα πεταει απο μεσα οτι δεν χρειαζετε, η περναει αλλη ρομ. Βρε παίδες, το γράφετε με μια ευκολία το περνάς αλλη ρομ λες και δεν τρέχει τίποτα. Ξεχνάτε πάντα σχεδόν να πείτε ότι άμα κάνεις ρουτ για να περάσεις ρομ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.. άμα είναι απο TIM μην το πάρεις.. Θα έχεις μπόλικη σαβούρα και άμα θες εγγύηση θα πρέπει να ζεις με αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Βρε παίδες, το γράφετε με μια ευκολία το περνάς αλλη ρομ λες και δεν τρέχει τίποτα. Ξεχνάτε πάντα σχεδόν να πείτε ότι άμα κάνεις ρουτ για να περάσεις ρομ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.. άμα είναι απο TIM μην το πάρεις.. Θα έχεις μπόλικη σαβούρα και άμα θες εγγύηση θα πρέπει να ζεις με αυτή.. οπως κανεις root κανεις και unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εχω την εκδοση 4.4.2 και μου παρουσιάζει συχνα κολληματα στην αρχικη οθονη.στα εφε οθονης εχω ενεργοποιημενο το βασικο.επισης εχω μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα μνημης.εκανα εκκαθάριση με το clean master αλλα τιποτα.υπαρχει καποια λύση η να κανω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εχω την εκδοση 4.4.2 και μου παρουσιάζει συχνα κολληματα στην αρχικη οθονη.στα εφε οθονης εχω ενεργοποιημενο το βασικο.επισης εχω μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα μνημης.εκανα εκκαθάριση με το clean master αλλα τιποτα.υπαρχει καποια λύση η να κανω hard reset? δοκιμασε να βαλεις αλλον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 οπως κανεις root κανεις και unroot Έχει συζητηθεί πολλές φορές εδω ότι άμα κάνεις μία φορά root πάει η εγγύηση.Εχω συζητήσει με τεχνικό που δουλεύει στο public και να κάνεις unroot στο βρίσκει και παπαλα η εγγύηση.. Μην λέτε ανακρίβειες και εξυπνάδες. Δεν είμαστε πιο εξυπνοι απο τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ενώ οι υπάλληλοι στα public τα ξέρουν όλα... Μόλις φλασαρεις τ μαμά ρομ το τηλ γίνεται εργοστασιακό Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εχω την εκδοση 4.4.2 και μου παρουσιάζει συχνα κολληματα στην αρχικη οθονη.στα εφε οθονης εχω ενεργοποιημενο το βασικο.επισης εχω μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα μνημης.εκανα εκκαθάριση με το clean master αλλα τιποτα.υπαρχει καποια λύση η να κανω hard reset? Κακώς. Η Google στην Kit Kat ουσιαστικά απαγόρεψε την πρόσβαση των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Εδώ που τα λέμε καλά έκανε γιατί όλα τα προγραμμάτακια που μετέφεραν (πάντα μερικώς ποτέ εξ'ολοκλήρου) τις εφαρμογές στην SD, κατέστρεφαν την εύρυθμη λειτουργία του τηλεφώνου. Hard reset, πέρασμα κανονικά όλων των εφαρμογών και Google Now Launcher. Η διαφορά είναι χαοτική. (ούτε εξαφανίζονται για μισό δευτερόλεπτο τα εικονίδια όταν επιστρέφουμε στο μενού, ούτε τίποτα) Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ενώ οι υπάλληλοι στα public τα ξέρουν όλα... Μόλις φλασαρεις τ μαμά ρομ το τηλ γίνεται εργοστασιακό Δεν είπα υπάλληλος, είπα τεχνικός, και για πες μου σε ενα κινητό που έχει σοβαρό πρόβλημα, πως περνας την εργοστασιακή room,;; Ότι και να κάνεις τα πάντα αφηνουν ιχνη έχει αναφέρει και σε παλιότερο post. Α και δεν έχουμε όλοι όσοι ενδιαφερομαστε να αγοράσουμε ενα τίμιο κινητό τις ίδιες γνώσεις και δυνατότητες να αλλάζουμε τις room λες και είναι πουκάμισα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έχει συζητηθεί πολλές φορές εδω ότι άμα κάνεις μία φορά root πάει η εγγύηση.Εχω συζητήσει με τεχνικό που δουλεύει στο public και να κάνεις unroot στο βρίσκει και παπαλα η εγγύηση.. Μην λέτε ανακρίβειες και εξυπνάδες. Δεν είμαστε πιο εξυπνοι απο τις εταιρείες. ποιος σου ειπε οτι το καταλαβαινουν αν κανεις ξανα unroot;Ααααα ειπες υπαλληλος των public!!! οκ παω πασο!!!Τυφλα να εχουν δηλαδη στους xda developers.Πες τον υπαλληλακο εκει φιλε μου οτι δεν μπορουν να καταλαβουν το παραμικρο οσο ψαξεις και βρεις τη σωστη διαδικασια!Αυτα τους μαθαν να λενε οι εταιριες σε σας τους αδαης για να μην ρουταρετε τα κινητα!!!Μαθετε λιγο καποια πραματα και μετα να λετε πραματα που στεκουν! :-) Φιλικα παντα :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 ποιος σου ειπε οτι το καταλαβαινουν αν κανεις ξανα unroot;Ααααα ειπες υπαλληλος των public!!! οκ παω πασο!!!Τυφλα να εχουν δηλαδη στους xda developers.Πες τον υπαλληλακο εκει φιλε μου οτι δεν μπορουν να καταλαβουν το παραμικρο οσο ψαξεις και βρεις τη σωστη διαδικασια!Αυτα τους μαθαν να λενε οι εταιριες σε σας τους αδαης για να μην ρουταρετε τα κινητα!!!Μαθετε λιγο καποια πραματα και μετα να λετε πραματα που στεκουν! :-) Φιλικα παντα :-) :-) Και εγω απλά να πω ότι όποιος πιστεύει ότι ο καθένας Που μπαίνει εδώ μέσα και ρωτάει την γνώμη του για ένα κινητό, έχει την ικανότητα, την ορεξη και τον χρόνο να κάνει πράξη όσα κάνουν οι xda developers είναι απλά αδαης... φιλικά πάντα... :-) Άμα το κινητό που θες να πάρεις δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου απλά με μια απενεργοποίηση των οποίων εφαρμογών είναι δυνατόν, τότε δυστυχώς θα πρέπει να ψάξεις για άλλο πιθανόν πιο ακριβό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Και εγω απλά να πω ότι όποιος πιστεύει ότι ο καθένας Που μπαίνει εδώ μέσα και ρωτάει την γνώμη του για ένα κινητό, έχει την ικανότητα, την ορεξη και τον χρόνο να κάνει πράξη όσα κάνουν οι xda developers είναι απλά αδαης... φιλικά πάντα... :-) Άμα το κινητό που θες να πάρεις δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου απλά με μια απενεργοποίηση των οποίων εφαρμογών είναι δυνατόν, τότε δυστυχώς θα πρέπει να ψάξεις για άλλο πιθανόν πιο ακριβό κινητό. Μμμ δεν θα το λεγα...Ειναι 2-3 πραματακια που δεν θελουν ουτε τρελες γνωσεις ουτε γκουρου..Και μαλιστα δεν τα κρινω καν απαραιτητα,απλως εμενα με βοηθανε!Δεν συμφωνω στο να πας σε πιο ακριβο κινητο,ηδη το κινητακι ειναι πολυ καλο δεν κολλαει,μπαταρια την καλυτερη,και οθονη 320 ppi..Με 160 ευρο ουτε του παπα!(Θα πεσει και αλλο).. Πειραματιστειτε λιγο αλλαξτε καναν launcher κλπ.. εστω και χωρις root και αυτα τα εξωγηινα που λενε στους xda devedopers :-) το κινητακι δεν θα εχει κανενα θεμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Μμμ δεν θα το λεγα...Ειναι 2-3 πραματακια που δεν θελουν ουτε τρελες γνωσεις ουτε γκουρου..Και μαλιστα δεν τα κρινω καν απαραιτητα,απλως εμενα με βοηθανε!Δεν συμφωνω στο να πας σε πιο ακριβο κινητο,ηδη το κινητακι ειναι πολυ καλο δεν κολλαει,μπαταρια την καλυτερη,και οθονη 320 ppi..Με 160 ευρο ουτε του παπα!(Θα πεσει και αλλο).. Πειραματιστειτε λιγο αλλαξτε καναν launcher κλπ.. εστω και χωρις root και αυτα τα εξωγηινα που λενε στους xda devedopers :-) το κινητακι δεν θα εχει κανενα θεμα!! Θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι το κινητό είναι μια χαρά και ότι με λύσεις σαν τις παραπάνω που περιγράφεις είναι ακόμη καλύτερο.. Πιστεύω ότι το 95% τον χρηστών Android αυτά που λένε οι xda developers τους φαίνονται εξωγήινα.. :-) Ας μη κρίνουμε από εμάς τους ελάχιστους εδω μεσα που στο κάτω κάτω ακόμα λιγότεροι τις έχουμε εφαρμόσει... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts