kostas_kanal0011 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 φιλε μ τελευταια φορα που ασχοληθηκα μα το κινητο το περασα την paranoid kitkat και το εδωσα στην αδερφη μου.μου λεει δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver2013 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 1ος τρόπος (εύκολος) Κατέβασε το LGSystemUI_v20g-G3status.zip Βάλτο στην κάρτα SD του κινητού σου. Κάνε reboot το κινητό σε recovery (cwm). Κάνε install to παραπάνω αρχείο - LGSystemUI_v20g-G3status.zip [Restore με το LGSystemUI_v20g-RESTORE. Το τελευταίο δε το κατάλαβα όταν λες restore δηλαδή να κάνουμε πάλι install μέσω recovery το δεύτερο αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver2013 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 1ος τρόπος (εύκολος) Κατέβασε το LGSystemUI_v20g-G3status.zip Βάλτο στην κάρτα SD του κινητού σου. Κάνε reboot το κινητό σε recovery (cwm). Κάνε install to παραπάνω αρχείο - LGSystemUI_v20g-G3status.zip [Restore με το LGSystemUI_v20g-RESTORE. Το τελευταίο δε το κατάλαβα όταν λες restore δηλαδή να κάνουμε πάλι install μέσω recovery το δεύτερο αρχείο; Ακυρο το παραπανω που ειπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmdsaviour Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Είμαι με android 4.1.2 και έχω βαρεθεί να κλείνει το ραδιόφωνο από μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Είμαι με android 4.1.2 και έχω βαρεθεί να κλείνει το ραδιόφωνο από μόνο του Και μένα κλείνει από τότε που το επανέφερα σε v10a. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzac123456 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εμένα από τότε που ήρθε η τελευταία αναβάθμιση δεν έχει ξανακλείσει ποτέ μόνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπερα σας.Εχω θεμα με το κινητο.Ειχα περασμενη την paranoid και ολα δουλευαν ρολοι επι μηνες.Ξαφνικα κατι μαλλον πατηθηκε και μου εβγαλε ασφαλης λειτουργια.Προσπαθησα να κανω διαφορα και αυτο που τελίκα εγινε ειναι να μου κολαει μπροστα στο logo της paranoid και να μην μπορω να κανω τπτ.Μπορει να μου πει καποιος ποια διαδικασια να ακολουθησω για να το ξεμπλοκαρω?Σωστε με γιατι μεχρι το βραδυ το χρειαζομαι γιατι ετοιμαζομαι για ταξιδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Να περάσεις την stock.... Αλλά δεν θυμάμαι πως..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλησπερα εχω την cm11 και εχω cosmote Καρτοσυμβολαιο ειμαι κυπρο και το κινητο δεν συνδεεται με κανενα δικτυο κυπριακο ξερεις κανεις τι ρυθμισεις χρειαζεται? επρεπε να ειχα στειλει μην COSMOTE για να μου ενεργοποιηση την περιαγωγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 καλησπερα εχω την cm11 και εχω cosmote Καρτοσυμβολαιο ειμαι κυπρο και το κινητο δεν συνδεεται με κανενα δικτυο κυπριακο ξερεις κανεις τι ρυθμισεις χρειαζεται? επρεπε να ειχα στειλει μην COSMOTE για να μου ενεργοποιηση την περιαγωγη? http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T13_20&catName=Roaming_Prepaid_CW_READMORE&cat=Roaming_Prs_CKARTA_WHATSUP_Prepaid κανε μια αναζητηση Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ειχα απενεργοποιησει την περιαγωγη οχι στο τηλ αλλα γενικα την ενεργοποιησα και ολα οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) περασα την 20g με το flash tool lg.. :-) Μετα το σεταρισμα του κινητου ειδα πολλα mb λιγοτερα ram απο την 4.1.2.Ειδα και την μανουρα για root και σε 20 λεπτα ημουν πισω στην 4.1.2 :-) Edited October 2, 2015 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 περασα την 20g με το flash tool lg.. :-) Μετα το σεταρισμα του κινητου ειδα πολλα mb λιγοτερα ram απο την 4.1.2.Ειδα και την μανουρα για root και σε 20 λεπτα ημουν πισω στην 4.1.2 :-) Και φυσάει το κινητό ε; Και εγώ κάπως έτσι! Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω CyanogenMod για καθαρή εμπειρία android. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Και φυσάει το κινητό ε; Και εγώ κάπως έτσι! Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω CyanogenMod για καθαρή εμπειρία android. σε καμμια περιπτωση δεν χανω ραδιο και υπερυθρες. Υπαρχει καμμια "καθαρισμενη" stock,δηλαδη αλαφρωμενη απο σαβουρα? :confused: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 εχω την cm11 για να περασω την 20g τι πρεπει να κανω και εχει ροοτ?δωσε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathan Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 εχω την cm11 για να περασω την 20g τι πρεπει να κανω και εχει ροοτ?δωσε λινκ έχεις cm11 άρα και cwm (6_0_4_6_v2) οπότε μπορείς να περάσεις την 20g από εδώ και επειδή την 20g δεν την έχει στο 1ο post θα την βρεις συγκεκριμένα εδώ. Το root δουλευει κανονικά με τα 2 zip που δίνει στο ίδιο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 έχεις cm11 άρα και cwm (6_0_4_6_v2) οπότε μπορείς να περάσεις την 20g από εδώ και επειδή την 20g δεν την έχει στο 1ο post θα την βρεις συγκεκριμένα εδώ. Το root δουλευει κανονικά με τα 2 zip που δίνει στο ίδιο post σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) τον τελευταιο καιρο το κινητο μου σβηνει μονο του εχει μπαταρια αλλα σβηνει εχει πανω του την cm11 σκεφτομαι μηπως βαρυνε απο εφαρμογες και ελεγα να το γυρισω στην 20g τι λετε?θυμιστε μου πως κανουμε install την ρομ Edited October 10, 2015 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 τον τελευταιο καιρο το κινητο μου σβηνει μονο του εχει μπαταρια αλλα σβηνει εχει πανω του την cm11 σκεφτομαι μηπως βαρυνε απο εφαρμογες και ελεγα να το γυρισω στην 20g τι λετε?θυμιστε μου πως κανουμε install την ρομ κατεβασε μια το sd maid pro και κανε ενα καθαρισμο και βλεπεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 υπαρχει τροπος να περασω τον cwm μεσω υπολογιστη γιατι η cm 11 εσβησε το cwm και χειροκινητα μεσω emulator δεν μπαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 υπαρχει τροπος να περασω τον cwm μεσω υπολογιστη γιατι η cm 11 εσβησε το cwm και χειροκινητα μεσω emulator δεν μπαινει διαγραψτε το ολα οκ το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο είχε κλείσει μόνο του λόγω εξάντλησης της μπαταρίας ενώ βρισκόταν όλο το βράδυ σε απλή αναμονή, χωρίς καμιά χρήση. Οι ενδείξεις στην μπαταρία έδωσαν τις συνημμένες εικόνες. Ραγδαία και ξαφνική πτώση το τελευταίο 3ωρο, πριν την πλήρη εξάντληση. Τώρα φορτίζει πάλι κανονικά, ενώ στην αρχή καθυστέρησε για λίγο η άνοδος του ποσοστού της φόρτισης. Τι μπορεί να έφταιξε άραγε και τι μπορεί να σημαίνει για το μέλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο είχε κλείσει μόνο του λόγω εξάντλησης της μπαταρίας ενώ βρισκόταν όλο το βράδυ σε απλή αναμονή, χωρίς καμιά χρήση. Οι ενδείξεις στην μπαταρία έδωσαν τις συνημμένες εικόνες. Ραγδαία και ξαφνική πτώση το τελευταίο 3ωρο, πριν την πλήρη εξάντληση. Τώρα φορτίζει πάλι κανονικά, ενώ στην αρχή καθυστέρησε για λίγο η άνοδος του ποσοστού της φόρτισης. Τι μπορεί να έφταιξε άραγε και τι μπορεί να σημαίνει για το μέλλον; Τι συμπτωση κι αυτη, κι εδω παρομοιο προβλημα, εντελως ξαφνικα απο προχτες η μπαταρια πεφτει πολυ αποτομα, και δεν φορτιζει στο τερμα φτανει μονο μεχρι το 93 ή 96 %. Φοβερη συμπτωση επισης οτι τον περασμενο μηνα το κινητο εκλεισε 1 χρονο.... Τσπ, παραγγειλα ηδη μπαταρια απο ebay γιατι το κοβω μεχρι την επομενη βδομαδα να χειροτερευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τι συμπτωση κι αυτη, κι εδω παρομοιο προβλημα, εντελως ξαφνικα απο προχτες η μπαταρια πεφτει πολυ αποτομα, και δεν φορτιζει στο τερμα φτανει μονο μεχρι το 93 ή 96 %. Φοβερη συμπτωση επισης οτι τον περασμενο μηνα το κινητο εκλεισε 1 χρονο.... Τσπ, παραγγειλα ηδη μπαταρια απο ebay γιατι το κοβω μεχρι την επομενη βδομαδα να χειροτερευει Και εδω μια απο τα ιδια η μπαταρια ειναι 96% αλλα μπορεις να κανεις το εξης για να ερθει το 100% μολις φτασει στο 96 το κλεινεις, του βγαζεις την μπαταρια για ενα λεπτο και μετα ξαναφορτιζεις αφου το εχεις ανοιξεις θα βγαλει 100% αλλα η μπαταρια οντως εχει θεματα εγω το πηρα πριν 1,5 χρονο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Και εδω μια απο τα ιδια η μπαταρια ειναι 96% αλλα μπορεις να κανεις το εξης για να ερθει το 100% μολις φτασει στο 96 το κλεινεις, του βγαζεις την μπαταρια για ενα λεπτο και μετα ξαναφορτιζεις αφου το εχεις ανοιξεις θα βγαλει 100% αλλα η μπαταρια οντως εχει θεματα εγω το πηρα πριν 1,5 χρονο.... Και σε μένα συμβαίνει εδώ κι αρκετό καιρό να φτάνει στο 97% και απλά βγάζω το καλώδιο της φόρτισης και το ξανατοποθετώ και αμέσως ανεβαίνει στο 100%. Δεν το παρουσιάζει όμως πάντοτε αυτό. Για το θέμα όμως της απότομης και ραγδαίας πτώσης τι γνώμη έχετε; Είναι άραγε θέμα της μπαταρίας ή μήπως της πλακέτας ή και των δύο ή κάτι άλλο; Σε ένα κινητό άλλης μάρκας (του γυιου μου) σε προβλήματα φόρτισης αλλάχτηκε (εντός εγγύησης) από το service και η μπαταρία και η πλακέτα. Edited October 31, 2015 by ilias63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts