dimos23 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 η paranoid ειναι ανετα η καλυτερη rom! τωρα κατεβαζω την kitkat v20e να δω τι λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εχει κανεις ιδεα τι να σκαλισω για να ανεβει η ενταση και του ακουστικου και του bluetooth? λετε με viper4droid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ειναι καιρος μαλλν για αλλο κινητακι παιδια...εγω δεν αντεξα αλλο και αφου βρηκα την ευκαιρια το εδωσα 120 ευρω που ειναι πολυ καλα....με το G2 εχω βρει την υγεια μου....και 4G ουτε ροοτ δεν ιελω να το κανω....και δεν εχω θεμα στο multitasking που εγω το χρειαζομαι πολυ....πολυ καλη αγορα ειναι και το s3 neo πιο οικονομικο... Μια χαρα ειναι το τηλεφωνακι........με την 4.1.2 σε 2 κινητα δεν εχουμε δει το παραμικρο προβλημα. γεματο εφαρμογες,τρεχει απροβληματιστα............. και το πηρα ξευτιλα τιμη με μεγαλη εγγυση......... Παρα πολυ ευχαριστημενος και εγω και η κοπελα μου.Μονο θεμα οτι τα μπερδευαμε,μαυρα και τα δυο,της πηρα μια φουξια δερματινε θηκη και ησυχασαμε.............:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ναι καλο. αν και παλι με 4.1.2 ετυχε να χασει sms και μετα απο μηνες αυτα με τον ηχο.Αν βαλεις paranoid θα παθεις πλακα.Το αλλο θεμα ειναι με την καμερα.Δεν τραβαει σαν 8 MP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να γράψει δύο λέξεις ο Varcain για το τι γίνεται. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και τίποτα. Ας πει "sorry παιδιά έχω το τάδε θέμα ". Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ας πει τουλαχιστον αν θα βγει σιγουρα!Αλλα νομιζω οτι xposed framework δεν δουλευει με lollipop.. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 http://techblog.gr/software/xposed-framework-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-lollipop/ Άντε με το καλό να συμπίψουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Με downgrad σε jb τα προβλημα με τα sms λυνεται?Χθες μαλλον εχασα τι 2ο sms. Επισης να ρωτησω αν η μπαταρια κραταει το ιδιο οπως με κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 εγω εχασα sms και με JB.Και μετα απο μηνες αυτα με τον ηχο ξανα.Μπαταρια δεν καταλαβα διαφορα τοσο.Αυτο μη σε ανησυχει καθολου κραταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Με downgrad σε jb τα προβλημα με τα sms λυνεται?Χθες μαλλον εχασα τι 2ο sms. Επισης να ρωτησω αν η μπαταρια κραταει το ιδιο οπως με κιτκατ Η μπαταρία δεν κρατά το ίδιο με την jb... στο usage on battery με την jb βλέπω στην καλύτερη 22-24 ώρες ενώ με την kit kat 40+ ώρες... τουλάχιστον πτώση κατά 40% στην διάρκεια μπαταρίας. Αφού λέω να ξαναπεράσω την κιτ κατ μόνο για αυτό τον λόγο, θα έχω περισσότερη μπαταρία άρα χρόνο για να χάνω sms και κλήσεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Με paranoid να φανταστω δεν χανεις sms αλλα τρωει πολυ μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Με paranoid να φανταστω δεν χανεις sms αλλα τρωει πολυ μπαταρια Όχι, ίσα ίσα που η μπαταρία είναι αστέρι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 οχι τι μπαταρια να τρωει βρε!5 ωρες standby και επεσε μονο 2%.Η καλυτερη που εχω δοκιμασει ως τωρα ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καμια καλη και ιδιαιτερα λεπτη θηκη εχει να προτεινει κανεις? http://www.ebay.co.uk/itm/kwmobile-Crystal-Case-fur-Lg-Optimus-L9-Ii-Transparent-Schutz-Hulle-Cover-Handy-/281275511843?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item417d53b423 Βρηκα την παραπανω αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλυτερη ειναι απο αυτην (μια απλη S-line) που εχω τωρα http://www.ebay.co.uk/itm/S-Line-TPU-Silicone-Gel-Rubber-Soft-Back-Case-Cover-For-LG-Optimus-L9-II-D605-/191026295945?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item2c7a0df489 Εχει ενας φιλος την γνησια διαφανη θηκη της samsung για το S3 του και μπροστα της, η δικη μου μοιαζει γομαρι.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 [ATTACH]56980[/ATTACH] Η πιο διακριτικη ειναι υλικο ουτε μαλακο σαν λαστιχο ουτε σκληρο και την πηρα 2 ευρο κουμπωνει τελεια!! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καπως ετσι ειναι και η s-line που εχω..Αν δειτε απο κοντα την γνησια του S3 θα καταλαβετε ποσο πραγματικα λεπτη ειναι.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με downgrad σε jb τα προβλημα με τα sms λυνεται?Χθες μαλλον εχασα τι 2ο sms. Επισης να ρωτησω αν η μπαταρια κραταει το ιδιο οπως με κιτκατ μην κανεις downgrade περιμενε λιγο ακομα μηπως παρεις το update της kitkat v20e εγω την περασα πριν λιγες μερες και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 μην κανεις downgrade περιμενε λιγο ακομα μηπως παρεις το update της kitkat v20e εγω την περασα πριν λιγες μερες και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα... Ποτε την πηρες τη αναβάθμιση εφτιαξε και το προβλημα με της κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ποτε την πηρες τη αναβάθμιση εφτιαξε και το προβλημα με της κλήσεις? δεν την πηρα την αναβαθμιση γιατι ειχα paranoid την κατεβασα απο εδω https://twitter.com/lg_firmware/status/553036676314828800 προβλημα με τις κλησεις δεν εχει και 6 μηνυματα που μου εστειλαν τα ελαβα αλλα την εχω 4 μερες μονο οποτε δεν μπορω να σου πω 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εκανα downgrade σε jb.Εγινε κ το root.Αυτο που μου βγαζει σφαλμα ειναι το cmw ειτε πα να το περασω απο το pc ειτε απο το κινητο.Δε μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) S.O.S μπορει κανεις να μου στειλει link ποια gapps να βαλω με την paranoid???Δεν συνδεεται καν στο λογαριασμο google!!! Και χωρις gapps μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η επικοινωνια με τους διακομιστες της google οταν παω να προσθεσω google λογαριασμο!! ! Edited February 16, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 S.O.S μπορει κανεις να μου στειλει link ποια gapps να βαλω με την paranoid???Δεν συνδεεται καν στο λογαριασμο google!!! Και χωρις gapps μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η επικοινωνια με τους διακομιστες της google οταν παω να προσθεσω google λογαριασμο!! ! Τα κατέβασα μέσα από τη paranoid OTA. Στην αρχή έγραφε λάθος αλλά τελικά μπηκαν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 δεν κατεβαζει τπτ λεει σφαλμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 δεν κατεβαζει τπτ λεει σφαλμα! Μωρέ και μενα σφάλμα έλεγε και τελικάτισ είχε βαλει.. Τα κατέβασα όλα,, προσπάθησα τουλάχιστον και τελικα μπήκαν το essential pack. Δες εδω. Το είχε γράψει άλλο παιδί https://www.androidfilehos...les&flid=15800 αυτα τα gapps εχω εγω στην paranoid και δουλευουν αψογα.εγκατεστησε τα στην sd και μετα μεσο cwm Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ενταξει εβαλα κατι αλλα για 4.4.3 ελεγε αλλα οκ! για να δουμε. ενταξει και το θεμα με τη statusbar.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts