Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολα αυτα τα ξερω...τοτε εσυ γιατι το ρισκαρεις και την εχεις στο κινητο σου και την πενευεις κιολας....ερχεσε μονος σου στα λογια μου.δεν ειναι lolipo ειναι μια ΜΑΙΜΟΥ...ΜΑΙΜΟΥΔΑΡΑ!!!!

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ολα αυτα τα ξερω...τοτε εσυ γιατι το ρισκαρεις και την εχεις στο κινητο σου και την πενευεις κιολας....ερχεσε μονος σου στα λογια μου.δεν ειναι lolipo ειναι μια ΜΑΙΜΟΥ...ΜΑΙΜΟΥΔΑΡΑ!!!![/quote

Γιατι εχει γινει πολυ καλη δουλεια και ειναι καλυτερη απο της LG και ολα αυτα τα προβληματα(που δεν ειναι ΜΑΙΜΟΥ...ΜΑΙΜΟΥΔΑΡΑ!!!!)

H cyanogen εχει εναν αριθμο ανθρωπων που εργαζονται και υποστηριζουν επισημα δεκαδες συσκευες, τοσες που ουτε εταιριες του μεγεθους της samsung δε μπορουν. Εκ των πραγματων δε μπορουν να υποστηριξουν επισημα καθε συσκευη, καθε κατασκευαστη. Αυτο που γινεται, ειναι οτι ο κωδικας ειναι διαθεσιμος ωστε καθε ενας που ενδιαφερεται να συνεισφερει, να μπορει να τον προσαρμοσει και να τον τρεξει στη δικη του συσκευη και αν θελει να τον μοιραστει με αλλους που εχουν την ιδια. Αυτη ειναι η φιλοσοφια του ανοιχτου λογισμικου.

Τωρα αν ειναι lollipop, kitkat, jb, φυσικα και ειναι, αλλιως δε θα ηταν ουτε οι επισημες rom των εταιριων, που εχουν πολυ λιγοτερη σχεση με το καθαρο android, απο οσο εχει η cm.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μουφα ή μαϊμουδια. Στη δικη μας περιπτωση, ενας δυο ανθρωποι μονοι τους καταφεραν να προσαρμοσουν και να μας προσφερουν μια rom με σχεδον μηδενικα προβληματα, κατι που δεν καταφερε να κανει μια ολοκληρη εταιρια. Το τιμημα ειναι οι υπερυθρες και το ραδιοφωνο, γιατι οι drivers δεν ειναι ανοιχτου κωδικα. Χωρις αυτους τους ανθρωπους που προσφερουν αφιλοκερδως, πολλες συσκευες θα ειχαν καταληξει στα σκουπιδια πριν την ωρα τους.

Παντως εγω το δικο μου l9ii το χαρισα στην αδερφη μου και πηρα ενα nexus 5 και ξενοιασα. Αποφασισα να μην ξαναπαρω τιποτα που δεν τρεχει στοκ android.

H cyanogen εχει εναν αριθμο ανθρωπων που εργαζονται και υποστηριζουν επισημα δεκαδες συσκευες, τοσες που ουτε εταιριες του μεγεθους της samsung δε μπορουν. Εκ των πραγματων δε μπορουν να υποστηριξουν επισημα καθε συσκευη, καθε κατασκευαστη. Αυτο που γινεται, ειναι οτι ο κωδικας ειναι διαθεσιμος ωστε καθε ενας που ενδιαφερεται να συνεισφερει, να μπορει να τον προσαρμοσει και να τον τρεξει στη δικη του συσκευη και αν θελει να τον μοιραστει με αλλους που εχουν την ιδια. Αυτη ειναι η φιλοσοφια του ανοιχτου λογισμικου.

Τωρα αν ειναι lollipop, kitkat, jb, φυσικα και ειναι, αλλιως δε θα ηταν ουτε οι επισημες rom των εταιριων, που εχουν πολυ λιγοτερη σχεση με το καθαρο android, απο οσο εχει η cm.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι μουφα ή μαϊμουδια. Στη δικη μας περιπτωση, ενας δυο ανθρωποι μονοι τους καταφεραν να προσαρμοσουν και να μας προσφερουν μια rom με σχεδον μηδενικα προβληματα, κατι που δεν καταφερε να κανει μια ολοκληρη εταιρια. Το τιμημα ειναι οι υπερυθρες και το ραδιοφωνο, γιατι οι drivers δεν ειναι ανοιχτου κωδικα. Χωρις αυτους τους ανθρωπους που προσφερουν αφιλοκερδως, πολλες συσκευες θα ειχαν καταληξει στα σκουπιδια πριν την ωρα τους.

Παντως εγω το δικο μου l9ii το χαρισα στην αδερφη μου και πηρα ενα nexus 5 και ξενοιασα. Αποφασισα να μην ξαναπαρω τιποτα που δεν τρεχει στοκ android.

Ετσι ακριβως φιλε μ...και καλα εκανες με τ nexus....εγω περιμενω να δω τι θα βγει στ CES 2015 για να δω τ αξιζει μα παρω

Ετσι ακριβως φιλε μ...και καλα εκανες με τ nexus....εγω περιμενω να δω τι θα βγει στ CES 2015 για να δω τ αξιζει μα παρω

Η CES τελειωσε, απο το λιγο που ειδα, εβγαλαν μερικα αξιολογα κινητακια και σε καλες νομιζω τιμες. Γνωμη μου ειναι οτι το hardware πλεον εχει ωριμασει αρκετα, δηλαδη μηχανηματα με snapdragon 800 (οπως το νεξους 5 ή το G2), 801 και 805 και 2 γιγα ραμ ειναι αρκετα δυνατα και θα παιζουν για χρονια. Νομιζω αξιζει να δεις και σε περσινες ναυαρχιδες που πλεον εχουν πεσει στα 300 ευρω και παρακατω. Ο,τι και να διαλεξεις, δωσε μεγαλυτερη βαση στην υποστηριξη απο την εταιρια, αλλα και απο την κοινοτητα, παρα στα 0,3 GHz παραπανω.

Η CES τελειωσε, απο το λιγο που ειδα, εβγαλαν μερικα αξιολογα κινητακια και σε καλες νομιζω τιμες. Γνωμη μου ειναι οτι το hardware πλεον εχει ωριμασει αρκετα, δηλαδη μηχανηματα με snapdragon 800 (οπως το νεξους 5 ή το G2), 801 και 805 και 2 γιγα ραμ ειναι αρκετα δυνατα και θα παιζουν για χρονια. Νομιζω αξιζει να δεις και σε περσινες ναυαρχιδες που πλεον εχουν πεσει στα 300 ευρω και παρακατω. Ο,τι και να διαλεξεις, δωσε μεγαλυτερη βαση στην υποστηριξη απο την εταιρια, αλλα και απο την κοινοτητα, παρα στα 0,3 GHz παραπανω.

Αυτα κοιταω πλεον....τ αλλα μ φαινονται μηδαμινα....πλεον τ κοιταζω ολα....τ λ9 τ πηρα ετσι στα γρηγορα γτ ειχα ξεμεινει απο κινητο

Εβαλα χθες την paranoid..εχει πολυ καλη αυτονομια στην μπαταρια...καλητερη απο την cm11 τ varcain...την βελτιωσε παντως παλια δεν ηταν ετσι οταν την ειχα ξανα φλασαρει...τρεχουν ολα παρα πολυ καλα εχει και τν κερνελ πειραγμενο...1.6ghz...αν θελετε δοκιμαζετε....αλλιως περιμενετε τν cm12

Εβαλα χθες την paranoid..εχει πολυ καλη αυτονομια στην μπαταρια...καλητερη απο την cm11 τ varcain...την βελτιωσε παντως παλια δεν ηταν ετσι οταν την ειχα ξανα φλασαρει...τρεχουν ολα παρα πολυ καλα εχει και τν κερνελ πειραγμενο...1.6ghz...αν θελετε δοκιμαζετε....αλλιως περιμενετε τν cm12

Την κατεβάζω τώρα. Τα κλασικά wipe κάνω ετσι? Γιατί λέει κάτι για ολικό που τα χάνεις όλα.

Φιλικά, Κατερίνα

Την κατεβάζω τώρα. Τα κλασικά wipe κάνω ετσι? Γιατί λέει κάτι για ολικό που τα χάνεις όλα.

Κανε backup αυτη π εχεις τρ...αν δεν σ αρεσει μα γυρισεις σε αυτη....καλο ειναι μα κανεις αυτα π λεει γτ μπορει μα μν εκκινησει

Κανε backup αυτη π εχεις τρ...αν δεν σ αρεσει μα γυρισεις σε αυτη....καλο ειναι μα κανεις αυτα π λεει γτ μπορει μα μν εκκινησει

Δεν με μοιάζουν οι εφαρμογές. Για φώτο και μουσική με νοιάζει.

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν με μοιάζουν οι εφαρμογές. Για φώτο και μουσική με νοιάζει.

Αμα τ εχεις στην sd δεν υπαρχει θεμα

To εκανα οπως ειπε αλλα εχω μαυρη οθονη. Βλεπω οτι το γραφουν και αλλοι αλλα δεν ξερω τι κανω τωρα.....
Φιλικά, Κατερίνα

To εκανα οπως ειπε αλλα εχω μαυρη οθονη. Βλεπω οτι το γραφουν και αλλοι αλλα δεν ξερω τι κανω τωρα.....

Εγω τ εκανα οπως τ γραφει κ μολις φλασαρω την ρομ κανω και αλλη μια wipe data μονο κ ολα καλα

Καλα να παθετε μερικοι που ακουτε τον καθε ανιδεο και καταστρεφετε τα κινητα σας με αχρηστες ROM. Αφου ολοι,μα ολοι οτι και να φλασαρετε παλι στην 4.1.2 γυρνατε...τι το παιδευευε;

Καλα να παθετε μερικοι που ακουτε τον καθε ανιδεο και καταστρεφετε τα κινητα σας με αχρηστες ROM. Αφου ολοι,μα ολοι οτι και να φλασαρετε παλι στην 4.1.2 γυρνατε...τι το παιδευευε;

Έχουμε ώρα για χάσιμο...

Φιλικά, Κατερίνα

Που να δεις στο νήμα του nexus τι γίνεται!

Δεν είναι σωστή η λογική σου! Το πείραγμα είναι πείραγμα. Εγώ είχα πάρει nexus μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Και δεν brickαρει έτσι εύκολα ένα κινητό.

πάντως stable cm μην περιμένετε πλέον, ακόμα και οι nightlies είναι τόσο σταθερές που δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν λες εμενα ανιδεο που ειπα να φλασαρουν ΑΝ θελουν την rom θα σου πω κατι εισαι πολυ μ@@@@ οταν ειχες πρωτο μπει στ φορουμ και μ εστελνεις προσωπικο μηνυμα και με επριζες να σου πω διαφορα εκει δεν ημουν ανιδεος τωρα ειμαι εε;;; εισαι αξιος της μοιρας σ....και μην δω να μ ξανα απευθυνθεις...

Για προσεχε τα λογια λιγο...προτον ναι εγω σου εστειλα να μου πεις πως μπαινει η CM 12 ν την βαλω ετσι δοκιμαστικα να δω τι ειναι,αν διαβασες καλα το μνμ.και ειδα τι ******* ηταν και την εβγαλα.και εδω μεσα κανα 2 ειναι πραγματικα που ξερουν 5 πραγματακια,ολοι οι αλλοι ειναι ανιδεοι....

Για προσεχε τα λογια λιγο...προτον ναι εγω σου εστειλα να μου πεις πως μπαινει η CM 12 ν την βαλω ετσι δοκιμαστικα να δω τι ειναι,αν διαβασες καλα το μνμ.και ειδα τι ******* ηταν και την εβγαλα.και εδω μεσα κανα 2 ειναι πραγματικα που ξερουν 5 πραγματακια,ολοι οι αλλοι ειναι ανιδεοι....

Εφοσον ειμαι ανιδεος γτ εστειλες σε μενα κ δενεστειλες σε αυτους τους 1,2 που ξερεουν;;;;....πρωτον δεν μ ξερεις....μαλλν εισαι μαντης τ ξερω κ τ οχι......μεχρι κ ρομ εχω φτιαξει γ sony zperia j μ καποιον ρουμανο....θα μας

Πεις και ανιδεους γατακι.....που ουτε μια ρομ δεν ξερεις ν φλασαρεις

Εφοσον ειμαι ανιδεος γτ εστειλες σε μενα κ δενεστειλες σε αυτους τους 1,2 που ξερεουν;;;;....πρωτον δεν μ ξερεις....μαλλν εισαι μαντης τ ξερω κ τ οχι......μεχρι κ ρομ εχω φτιαξει γ sony zperia j μ καποιον ρουμανο....θα μας

Πεις και ανιδεους γατακι.....που ουτε μια ρομ δεν ξερεις ν φλασαρεις

Φιλε μου εχεις την καλωσυνη να γραφεις κανονικα τις λεξεις????

Φιλε μου εχεις την καλωσυνη να γραφεις κανονικα τις λεξεις????

Οτι θελεις αλανι

μεγαλε εγω εχω αλλα πραγματα να κανω...και οχι να ασχολουμαι με ρομ κινητακια και να (φτιαχνω ρομ...) χαχα! αντε και σε ανωτερα!και αν θες να μαθεις γιατι εστειλα σε σενα γιατι την στηγμη που ηθελα να την φλασαρω μονο εσυ μιλουσες για την CM11 και ρωτησα τυχαια εσενα.και ξερω να φλασαρω ρομ η οχι..αστο καλητερα,εχω 15 χρονια που ασχολουμε με κινητα.

PREVEZIANE καλό θα ήταν να μαζευτείς λίγο, να ζητήσεις συγγνώμη και να τελειώνουμε με το θέμα που ξεκίνησες.

Αν πεταγόταν ο όποιος @@ρας και σε έλεγε ανίδεο, εσύ πως θα αντιδρούσες?

Στο κάτω κάτω για ποιο λόγο πετάχτηκες σαν την πορδή? Σε πειράζει που υπάρχει κάποιος που βοηθάει και απαντάει σε ερωτήσεις, μιας και εσύ δεν το χεις να το κάνεις (είτε λόγω χαρακτήρα, είτε λόγω ασχετοσύνης)? όλα τα μηνύματά σου εριστικά είναι.

Γράφεις και αυτοαναιρείσαι....πως δεν ασχολείσαι με ρομ και φλασαρίσματα και τέτοια και όλο εδώ μέσα τριγυρνάς.

Αφού δεν έχεις προβλήματα με τη συσκευή σου γιατί βολοδέρνεις εδώ μέσα?

Να την πεις σε κανένα και να νιώσεις μάγκας?Γιατί κάτι άλλο δε βλέπω να έχεις να πεις.

Ο άνθρωπος όταν το ρώτησες σου απάντησε για να σε βοηθήσει...είχε καμιά υποχρέωση? Που να ξερε τι φρούτο είσαι.

Και μη ξεχάσεις να περάσεις να σου δώσουμε βραβείο που ασχολείσαι 15 χρόνια με κινητά. Εσύ δεν είσαι απλός χρήστης...είσαι ΤΙΤΑΝΑΣ!

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)