Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα και καλα Χριστουγεννα,

εχω ενα προβληματακι με το wi-fi.Οταν η οθονη του κινητου σβηνει (το κινητο κλειδωνει) , το wi-fi αμεσως κλεινει με αποτελεσμα να σταματα το κατεβασμα.

Για να το λυσω το προβλημα αυτο (και φυσικα δεν τα καταφερα) πηγα στις ρυθμισεις>Wi-Fi>Wi-Fi για προχωρημενους>>το Wi-Fi να παραμενει σε λειτουργια στη διαρκεια του υπνου>παντα . Αν και η επιλογη "παντα" νομιζα θα ελυνε το προβλημα , τελικα δεν βοηθησε αφου καθε φορα που κλειδωνει το κινητο , το wi-fi παλι κλεινει

δεν χρησιμοποιω καποιο battery manager οποτε το προβλημα δεν νομιζω να οφειλεται σε καποια εφαρμογη που εγκατεστησα

για να λυσω -παροδικα- το προβλημα μου , ρυθμισα την οθονη να μην σβηνει ποτε το οποιο βεβαια δεν συμφαιρει γιατι τρωει ολη την μπαταρια

επισης, δωστε μου αν μπορειτε καποιο e-mail της lg γιατι θελω να τους ρωτησω σχετικα με την υποβαθμιση του λειτουργικου για την οποια βεβαια θα απατησω να την κανουν ΔΩΡΕΑΝ

Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας :)

Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους. Έκανα πρόσφατα την υποβάθμιση του λογισμικού μιας και αντιμετώπιζα προβλήματα με τις κλήσεις. Η διαδικασία είναι η εξής: παίρνεις τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης της Lg στο 801 11 200 900 και τους αναφέρεις οτι έχεις πρόβλημα με το κινητό σου (κλήσεις-ξυπνητήρι-shut down-κλπ) και οτι για το λόγο αυτό επιθυμείς downgrade σε 4.1.2. Ενδεχόμενα να σου πουν οτι αυτό δεν γίνεται οπότε επιμένεις οτι πρέπει να γίνει διότι α) είναι γνωστό το πρόβλημα σε ανάλογα φόρουμ/φίλους/συνεργάτες κλπ, άρα διαδεδομένο και β) οτι τυχόν άρνησή τους έχει ως αποτέλεσμα να καθίσταται το τηλέφωνό σου μη λειτουργικό άρα για πέταμα... Στην αρχή μου είπαν να μου κάνουν διαγνωστικούς ελέγχους κλπ αλλά αρνήθηκα και ζήτησα την υποβάθμιση και μόνον αυτή. Έρχεται courier (ελτα courier) στον χώρο σου και το παραλαμβάνει δωρεάν. Μαζί με το κινητό στείλε 1 φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς για να φαίνεται οτι είναι εντός εγγύησης. Εγώ τους έστειλα και 1 επιστολή όπου ρητά ζητούσα μόνο την υποβάθμιση και οτι σε περίπτωση χρέωσης όπως επικοινωνήσουν πρώτα μαζί μου (δεν χρειάστηκε βέβαια). Η διαδικασία αποστολής-παραλαβής-υποβάθμισης και επιστροφής, διαρκεί περίπου 4-5 εργάσιμες μέρες και γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Στον αρχικό φάκελο για την παραλαβή του κινητού σου περιέχεται κουτί απο χαρτόνι για την ασφαλή μεταφορά του (το ίδιο και στην επιστροφή). Εγώ προσωπικά άφησα μέσα την SD αφού πρώτα έκανα factory reset και unmount/erase της κάρτας μνήμης και σε αυτή την κατάσταση τους το έστειλα. Εάν το πρόβλημα που έχεις με το wi-fi πιστεύεις οτι οφείλεται στην πρόχειρη (όπως αποδεικνύεται στην πράξη) αναβάθμιση σε kit kat που η ίδια η Lg μας παρείχε, προχώρα άφοβα:)

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γιατι δεν το εκανες μονος στο σπιτι..σε 15 λεπτακια εισαι ετοιμος σε 4.1.2 και σε αλλα 2 λεπτακια και root.

καλησπερα,

τελικα απο πολυωρη σκεψη(!!!!!) αποφασησα να κανω μονος μου το downgrade αλλα δημιουργηθηκαν καποια προβληματα

ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες του Pavlos1908(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845 ) προσπαθησα να βαλω την V10A χωρις βεβαια να τα καταφερω αφου αντι το κινητο να ανοιξει κανονικα και να μπει σε λειτουργια ,αντι αυτου μενει συνεχως κολημενο στο logo της LG και κανει συνεχως επανακινησεις. Στην συνεχεια του εκανα και ενα hard reset -οπως λεει και ο Pavlos1908- αλλα παλι συνεχισε να εχει το ιδιο προβλημα

Αφου δεν μπορουσα να βαλω την V10A εβαλα την V20D και το κινητο λειτουργησε κανονικα

Κατεληξα στο συμπερασμα οτι τελικα μαλλον εχει καποιο προβλημα η rom V10A αφου η V20D λειτουργει μια χαρα...Εγω βεβαια δεν θελω να μεινω με την V20D η οποια ειναι η kit kat -ολοι μας ξερουμε τα τεραστια προβληματα που εχει η kit kat - οποτε τι μπορω να κανω για να βαλω την stock rom(4.1.2) παλι??

Καλησπέρα!

τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του κινητού μου τελειώνει πολύ γρήγορα.Μέσα σε μια μέρα έχει σχεδόν εξαντληθεί χωρίς ιδιαίτερη χρήση.Η συσκευή έχει εγγύηση αλλά η μπαταρία όχι(αν και αλλάχθηκε μια φορά από την ίδια την LG μαζί με την πλακέτα λόγω προβλήματος) .Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο αν όντως έχει πρόβλημα η μπαταρία?ή αν είναι κάποια εφαρμογή που μου τρώει όλη τη μπαταρία? (χωρίς factory reset κατα προτίμηση) Έχω kit kat 4.4.2.

Αν όντως φταίει η μπαταρία και αγοράσω εγώ μία όχι όμως από την LG θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση;

Ευχαριστώ..

SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140

Χρονια χρηστης android πλεον ενα καταλαβα:ΠΟΤΕ μη βιαζεστε να περασετε τις τελευταιες εκδοσεις android. Εχουν πολυ λιγα extra χαρακτηριστικα και εχουν bugs!!!Καθε φορα να ειστε 1-2 εκδοσουλες πριν την τελευταια και ολα θα ειναι καλα. Εδω βλεπω ολοι φαγωθηκανε να βαλουνε lollypop και παρατηρω οτι ενω κυκλοφορησε ακομα εξελισσεται! Γιατι στο playstore οταν κανω τις αναβαθμισεις μου,πολυ συχνα βλεπω απο κατω να λενε new support for lollypop!!! Η του στυλ:Bug fixed for lollypop devices!!

Κωστα πες το ψεματα.Μιλαμε 5 χρονια στο προσκηνιο εχει αλλαξει οσες εκδοσεις εχει η microsoft τα τελευταια 20 χρονια :lol:

Ασε για το hardware ,ηδη φτασανε να λενε τα 2 gb ειναι λιγα για μνημη οταν δοκιμασα τωρα το λουμια 630 με 512 και σκιζει...

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλησπέρα!

τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του κινητού μου τελειώνει πολύ γρήγορα.Μέσα σε μια μέρα έχει σχεδόν εξαντληθεί χωρίς ιδιαίτερη χρήση.Η συσκευή έχει εγγύηση αλλά η μπαταρία όχι(αν και αλλάχθηκε μια φορά από την ίδια την LG μαζί με την πλακέτα λόγω προβλήματος) .Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο αν όντως έχει πρόβλημα η μπαταρία?ή αν είναι κάποια εφαρμογή που μου τρώει όλη τη μπαταρία? (χωρίς factory reset κατα προτίμηση) Έχω kit kat 4.4.2.

Αν όντως φταίει η μπαταρία και αγοράσω εγώ μία όχι όμως από την LG θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση;

Ευχαριστώ..

Απο το xposed framework κατεβασε το battery stats plus (αν εισαι 4.4.2) η το betterbattery plus (αν εισαι 4.1.2) και δες τι "ξυπναει" τον kernel.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κωστα πες το ψεματα.Μιλαμε 5 χρονια στο προσκηνιο εχει αλλαξει οσες εκδοσεις εχει η microsoft τα τελευταια 20 χρονια :lol:

Ασε για το hardware ,ηδη φτασανε να λενε τα 2 gb ειναι λιγα για μνημη οταν δοκιμασα τωρα το λουμια 630 με 512 και σκιζει...

εγω πιστευω οτι η μοναδικη λυση για να ξελαμπικαρει ενα android ειναι η καστομ ρομ η αφαιρεση ολων των αχρηστων και καθαρισμα ανα λιγες μερες με κανα sd maid.. οσα κινητα απο φιλους μου επιασα στα χερια και τους τα εκανα ετσι, δεν ξαναασχοληθηκαν με κολληματα κλπ!!!

Απο το xposed framework κατεβασε το battery stats plus (αν εισαι 4.4.2) η το betterbattery plus (αν εισαι 4.1.2) και δες τι "ξυπναει" τον kernel.

Μου ζητάει το τηλέφωνο να είναι root το πρόγραμμα αυτό..μπορώ κάπως να το προσπεράσω αυτό?

και γιατι δεν το εκανες μονος στο σπιτι..σε 15 λεπτακια εισαι ετοιμος σε 4.1.2 και σε αλλα 2 λεπτακια και root.

Εάν είναι να κάνω πράγματα που καλύπτονται από την εγγύηση, την εγγύηση τι την έχουμε? :lol:

τοτε δε γινεται φιλε μου!

Οπότε η μόνη λύση για να καταλάβω αν έχει πρόβλημα η μπαταρία είναι το factory reset?

Οπότε η μόνη λύση για να καταλάβω αν έχει πρόβλημα η μπαταρία είναι το factory reset?

το κανεις και αμα παλι δε στρωσει ναι. Αλλα λιγο δυσκολο. Αυτες οι λιθιου μετα τις 400 φορτισεις αρχιζουν και λιγο λιγο χανουν αποδοση.

το κανεις και αμα παλι δε στρωσει ναι. Αλλα λιγο δυσκολο. Αυτες οι λιθιου μετα τις 400 φορτισεις αρχιζουν και λιγο λιγο χανουν αποδοση.

Οπότε να πάω σε αγορά μιας καινούριας μιας και θέλω να αποφύγω το factory reset?

Βρήκα αυτή http://www.ebay.com/itm/Original-LG-Akku-BL-53QH-P880-Optimus-4X-HD-P760-Optimus-L9-Batterie-Accu-Acku-/331313862284?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item4d23d8568c υπάρχει περίπτωση να μην είναι καλή?

Δεν το φοβάμαι.απλά ήθελα να γλυτώσω την όλη φασαρία..αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση θα το κάνω..

Αυτή η μπαταρία που έβαλα παραπάνω έστω και για back up καλή είναι?

Η μπαταρια γραφει οτι κανει και για το δικο μας.Βεβαια με 6€ η υποθεση βρωμαει.Για γνησια βεβαια μην το συζητησουμε καθολου.Κοιτα και και αυτες εδω http://www.ebay.com/itm/PolarCell-Bateria-LG-Optimus-L9-II-L9-2-D605-/371154889382?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item566a8e2aa6
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Επειδη δεν θα αποφυγω ,οπως φαινετε, την επιστροφη σε 4.1.2 εχει την καλη διαθεση και προθεση καποιος να με βοηθησει να το κανω?

Αν κρατησω backup στον υπολογιστη στην τωρινη εκδοση κιτκατ , θα μπορεσω να το επαναφερω σε jelly? Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει ρουτ το κινητο.

Καθε βοηθεια δεκτη

Επειδη δεν θα αποφυγω ,οπως φαινετε, την επιστροφη σε 4.1.2 εχει την καλη διαθεση και προθεση καποιος να με βοηθησει να το κανω?

Αν κρατησω backup στον υπολογιστη στην τωρινη εκδοση κιτκατ , θα μπορεσω να το επαναφερω σε jelly? Να σημειωσω οτι δεν εχω κανει ρουτ το κινητο.

Καθε βοηθεια δεκτη

Επειδή και εγώ αυτή την απορία είχα και σκεφτόμενος ότι πολλοί εδώ μέσα υποστηρίζουν ότι τα γνωστά προβλήματα του κινητού μας οφείλονται σε κάποιο application, προτίμησα να μην κάνω full backup αλλά επιλεκτικά μέσω από το lg pc suite, επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα κλπ. Τίποτα δηλαδή που είχε να κάνει με το 4.4.2 υπό στενή έννοια. Αυτά που επέλεξα, πέρασαν κανονικά στην 4.1.2

κανενας καλος launchers εχει να προτεινη κανεις? οχι τον NOVA τον εχω παρα πολυ καιρο και αν και καλος και γρηγορος τον βαρεθηκα...κανενας αλλος καλος ρε παιδια?μην μου πειτε τον GO....

κανενας καλος launchers εχει να προτεινη κανεις? οχι τον NOVA τον εχω παρα πολυ καιρο και αν και καλος και γρηγορος τον βαρεθηκα...κανενας αλλος καλος ρε παιδια?μην μου πειτε τον GO....

Αpex launcher

Επειδή και εγώ αυτή την απορία είχα και σκεφτόμενος ότι πολλοί εδώ μέσα υποστηρίζουν ότι τα γνωστά προβλήματα του κινητού μας οφείλονται σε κάποιο application, προτίμησα να μην κάνω full backup αλλά επιλεκτικά μέσω από το lg pc suite, επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα κλπ. Τίποτα δηλαδή που είχε να κάνει με το 4.4.2 υπό στενή έννοια. Αυτά που επέλεξα, πέρασαν κανονικά στην 4.1.2

Τα προβληματα λυθηκαν? Τελικα δεν μπορουμε να βρουμε τι φταιει στο κιτκατ?

Μηπως γενικα το android παρουσιαζει προβλημτα και οχι η συσκευη?

Το λεω αυτο γιατι διαβαζοντας εδω στο φορουμ εχω δει και αλλες συσκευες ,αλλων ετερειων, εχουν περιπου τα ιδια προβληματα οπως κλησεις που δεν ακουγονται, που κοβονται......

Ωραια.....μετα απο 2 μηνες απροβληματιστη χρηση μετα το downgrade...εχασα μολις μηνυμα....Θα τα παρω ασχημα τωρα.....και τωρα τι κανουμε?....
Φιλικά, Κατερίνα

Ωραια.....μετα απο 2 μηνες απροβληματιστη χρηση μετα το downgrade...εχασα μολις μηνυμα....Θα τα παρω ασχημα τωρα.....και τωρα τι κανουμε?....

Αρα δεν ειναι λυση και το downgrade.....

Το βαζω και παλι σαν ερωτηση γιατι εχω αρχισει να προβληματιζομαι. Μηπως φταει κατι αλλο? Μηπως φταιει καποια απο τις τελευταιες αναβαθμησεις της google??? Μηπως γενικα φταει το android???

Το δικο μου επι 5 μηνες περιπου δεν ειχε σβυσει ΠΟΤΕ, δεν ειχε χασει μυνημα ΠΟΤΕ, και γενικα δεν ειχε κανενα προβλημα με την κιτκατ.

Αρχισε να σβυνει ,μια φορα την εβδομαδα περιπου, τον τελευταιο μηνα...........

Εξτρα εφαρμογες δεν εχω ,εκτος απο το sygic, τωρα γιατι συμβαινει αυτο νομιζω δεν θα βρεθει.....εκτος και ειναι δυνατον να αφαιρεθουν ολες οι εφαρμογες της google εκτος του play store.

Μεχρι σημερα ορκιζομουν οτι ηταν θεμα κιτκατ.....σημερα ξενερωσα παντελως.....
Φιλικά, Κατερίνα

Αρα δεν ειναι λυση και το downgrade.....

Το βαζω και παλι σαν ερωτηση γιατι εχω αρχισει να προβληματιζομαι. Μηπως φταει κατι αλλο? Μηπως φταιει καποια απο τις τελευταιες αναβαθμησεις της google??? Μηπως γενικα φταει το android???

Το δικο μου επι 5 μηνες περιπου δεν ειχε σβυσει ΠΟΤΕ, δεν ειχε χασει μυνημα ΠΟΤΕ, και γενικα δεν ειχε κανενα προβλημα με την κιτκατ.

Αρχισε να σβυνει ,μια φορα την εβδομαδα περιπου, τον τελευταιο μηνα...........

Εξτρα εφαρμογες δεν εχω ,εκτος απο το sygic, τωρα γιατι συμβαινει αυτο νομιζω δεν θα βρεθει.....εκτος και ειναι δυνατον να αφαιρεθουν ολες οι εφαρμογες της google εκτος του play store.

Οπότε να το χαρώ και εγώ για όσο διάστημα κρατἠσει με την 4.1.2....:( Συμφωνώ με τις απορίες σου και μάλιστα πριν καιρό, επειδή εγώ αντιμετώπιζα μόνο πρόβλημα με κλήσεις (σε κινητά 50 φορές και 1 σε σταθερό) και όχι με μηνύματα κλπ, σκέφτηκα μήπως το όλο πρόβλημα έχει να κάνει με το δίκτυό μου (κοσμοτε), σε συνάρτηση και με το τι δίκτυο είχε το άλλο κινητό. Κάποιος νομίζω είχε αναφέρει πριν καιρό κάτι για το HD voice της κοσμοτέ. Είχα επικοινωνήσει με την εταιρεία δίνοντάς τους μετά από προτροπή τους, ενα αναλυτικό call log με τις προβληματικές κλήσεις,έκαναν κάποιους ελέγχους χωρίς να βρούνε κάτι ή να λυθεί το πρόβλημα.

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)