Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει ραδιόφωνο η cm11 και ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν έχει κάνει κάποιος κάτι με το spirit. Αν ναι ποιο κατεβάσατε και με τι ρυθμίσεις; Αν δεν... γυρνάω σε stock....
Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να με βοηθησει με το cwm κανω την διαδικασια με το emulator και μου βγαζει file not found .εχω βαλει τα αρχεια στην δικια μου sd (loki,recovery.img)

Μπορει καποιος να με βοηθησει με το cwm κανω την διαδικασια με το emulator και μου βγαζει file not found .εχω βαλει τα αρχεια στην δικια μου sd (loki,recovery.img)

Πρέπει να προσέξεις έχει κενά ενδιάμεσα.... Εγώ έκανα copy paste το κείμενο κάπου και έβλεπα με τον κέρσορα.

Φιλικά, Κατερίνα

Πρέπει να προσέξεις έχει κενά ενδιάμεσα.... Εγώ έκανα copy paste το κείμενο κάπου και έβλεπα με τον κέρσορα.

5. Then type (assuming files from zip were copied to external SD card root) :

# cp /storage/external_SD/loki_flash /storage/external_SD/recovery.lok /data/local/tmp

6. # cd /data/local/tmp

7. # chmod 777 loki_flash

8. # ./loki_flash recovery recovery.lok

9. # reboot recovery

τελικα δουλεψε

μηπως εχει κανει λαθος εκει που γραγραφει .lok ειναι .img γιατι ουτε με επικολληση δουλευει

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η διαδικασια μετα αφορα να βαλεις το 20Α και μετα να ξαναροοταρεις ετσι gpps που τα βρισκω?

"Βάζεις kitkat με κάποιο αρχείο update. Εγώ έχω το open_eu v20b από εδώ https://mega.co.nz/#F!N8Jy...aBBw75Kgu1CPvQ

Κατεβάζεις τα παρακάτω 2 αρχεία, τα βάζεις στη κάρτα σου και τα εγκαθιστάς με ClockWorkMod (add zip from sdcard) πρώτα το πρώτο μετά το δεύτερο

http://download.chainfire....erSU-v1.94.zip

http://d-h.st/X1A"

Edited by tolios32

Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου γιατί θα χαθεί. Έχει δουλέψει κανείς το spirit? Ακόμα και με την πληρωμένη έκδοση δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει.
Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα...

Το g2 χωρίς να έχει σοβαρά bugs το αναβάθμισαν προχθές ξανά.

Εδώ τπτ;

Της κοπέλας μου έχει αρχίσει να κολλάει ελεινα οπότε σκέφτομαι ή downgrade ή ρουτ recovery και cm11.

Είναι σταθερή όμως; έχει bugs; από μπαταρία τι λέει; κάποια άλλη ρομ υπάρχει;

Αν δεν σε νοιαζουν τα ραδιόφωνο, υπέρυθρες και double tap, τότε προχωρα σε cm11

ξερεις ποιες sms εφαρμογες δουλευεουν σωστα ...αφου η δικια του εχει θεμα

Edited by tolios32

Δεν νομίζω ότι της cm11 έχει θέμα. Το textra πάντως μου δούλευε σωστά στην stock.

Φιλικά, Κατερίνα

Εδω και 2 βδομαδες.....με 4.1.2 (ξελαφρωμενη) και nova launcher....πεταει τ εργαλειο :p ουτε cm τπτ

Δεν έχει θέμα η cm με τίποτα, όλα δουλεύουν ρολόι

Εγώ χρησιμοποιώ το hangout ΚΑΙ για τα SMS

Εδω και 2 βδομαδες.....με 4.1.2 (ξελαφρωμενη) και nova launcher....πεταει τ εργαλειο :p ουτε cm τπτ

Και γω το ιδιο ολα οκ!!! Που να ψαχτεις και με xposed εκει να δεις!!!!

Και γω το ιδιο ολα οκ!!! Που να ψαχτεις και με xposed εκει να δεις!!!!

Απο xposed τ εχεις κανει;

Apm+,activity force new task,burnt toast,complete action plus,crappalinks,disable location consent,fake wifi connection,hide xposed IME,playstore link in app info,shortcut in app info,stop sxitch delay,wifi key view,xinstaller,xposed deliverynotify toast,xposed recent tasks,youtube adaway,xdictionary,app settings και απο xblast tools δες λιγο ποια τικαρα τα γραφω πριν μια δυο σελιδες για πιο γρηγορο ιντερνετ και scroll !!!!! Edited by kostas_kanal0011

Apm+,activity force new task,burnt toast,complete action plus,crappalinks,disable location consent,fake wifi connection,hide xposed IME,playstore link in app info,shortcut in app info,stop sxitch delay,wifi key view,xinstaller,xposed deliverynotify toast,xposed recent tasks,youtube adaway,xdictionary,app settings και απο xblast tools δες λιγο ποια τικαρα τα γραφω πριν μια δυο σελιδες για πιο γρηγορο ιντερνετ και scroll !!!!!

Σωραιοοοοοοοοοοοοςςς

Apm+,activity force new task,burnt toast,complete action plus,crappalinks,disable location consent,fake wifi connection,hide xposed IME,playstore link in app info,shortcut in app info,stop sxitch delay,wifi key view,xinstaller,xposed deliverynotify toast,xposed recent tasks,youtube adaway,xdictionary,app settings και απο xblast tools δες λιγο ποια τικαρα τα γραφω πριν μια δυο σελιδες για πιο γρηγορο ιντερνετ και scroll !!!!!

Φιλέ μου μπορείς να μας πεις ποια mods κατεβασες για ποιο γρήγορο ίντερνετ;;

Μπορει να μου πει καποιος πως γινετε να απαντω πατωντας του κουμπι απο τα ακουστικα?????

Και μια ακομη ερωτηση.....

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων θα χαθουν ολα απο τη συσκευη ? Να σημειωσω οτι εχει γινει αναβαθμηση σε 4.4.2....

Με ποιο τροπο γινετε επαναφορα???

Edited by jogatore

Μπορει να μου πει καποιος πως γινετε να απαντω πατωντας του κουμπι απο τα ακουστικα?????

Και μια ακομη ερωτηση.....

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων θα χαθουν ολα απο τη συσκευη ? Να σημειωσω οτι εχει γινει αναβαθμηση σε 4.4.2....

Με ποιο τροπο γινετε επαναφορα???

Ναι όλα χάνονται αλλά μπορείς να κάνεις back up. Μπες από της ρυθμίσεις Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας & επαναφορά από κει γίνονται αυτά που ζητάς.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ναι όλα χάνονται αλλά μπορείς να κάνεις back up. Μπες από της ρυθμίσεις Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας & επαναφορά από κει γίνονται αυτά που ζητάς.

Αυτο εκανα αλλα ποση ωρα χρειαζετε για να κανει επαναφορα το backup?

Ρε παιδιά έκανα root με towelroot αλλά μετά από επανεκκίνηση μου χάνει το root και πρέπει να το ξανακάνω!!!Καμία βοήθεια ;

Αν θες μονιμο ροοτ πρεπει να κανεις downgrade σε 4.1.2 να κανεις ροοτ να εγκαταστησεις cwm και μεσω recovery να φλασαρεις την 4.4.2.... Αν δεν θες να μπλεξεις μ ολα αυτα........απλα σε καθε επανεκινηση θα πρεπει να πατας στ towelroot.....

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)