aftergr Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εγώ έβαλα cm11 και μπορώ να πω ότι έχω άλλο κινητό Πάλι μονόδρομος οι cm ΚΑΙ σε αυτό το κινητό από ότι φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Μια βοηθεια...εχω κανει στο παρελθον downgrade, root , cmw, kitkat. Για να ξανακανω τωρα downgrade κανω ολη τη διαδικασια η απλα φλασαρω το αρχειο με τη jellybean? Ακυρο το εκανα.. Edited September 28, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tosh Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) εχω κι εγω το κινητο περιπου 2 βδομαδες τωρα..δεν εχω δει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ολα ειναι μια χαρα..δεν εχω διαβασει ολα τα post αλλα μπορω να πω οτι μονο στο οτι δεν κουμπωνει καλα το καπακι θα συμφωνησω και τωρα καταλαβα τι εννοουσανε οταν λενε οτι τριζει το καπακι, εχει μια διαφορα 1/3 του χιλιοστου,δλδ να 'χαμε να λεγαμε!!!! ενταξει για την καμερα σε εσωτερικο χωρο τι περιμενατε δλδ?!!! σε εξωτερικο χωρο ομως ειναι μια χαρα και με την απιστευτη οθονη που εχει ειναι απλα τελεια!στα 135€ που το πηρα νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες..το εχω μονιμα σε 2G απο την αρχη που το πηρα και μπαινω μια χαρα με wifi ,δεν καταλαβαινω τι εννοουνε οτι δεν εχει internet με 2G? και φυσικα δεν προκειται να του κανω αναβαθμιση! αλλα ειναι παραπλανηση που λεει οτι εχει 1GB rom, ειναι 800ΜΒ..το κινητο ειναι μια χαρα αν δεν το σκαλιζεις!!! αντε κανα root! τεσπα απλα ηθελα να ρωτησω για θηκη..μηπως θα μπορουσατε να πειτε που θα μπορεσω να παρω καμμια καλη θηκη? οταν λεω καλη εννοω μεχρι 10€!! και μια χαζη ερωτηση..το μαγνητακι στις θηκες δεν επηρεαζει το σημα ε??!!!:what: και κατι αλλο..ειναι μπαταρια ειναι μια χαρα..οταν δειχνει 100% αφηστε το ακομα κανα 20λεπτο για να πιασει το 100% και να μη δειχνει οτι πεφτει αμεσως στην αρχη.. Edited September 28, 2014 by tosh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και απορώ αφού έχετε τόσα πρόβλημα, γιατί δεν το στέλνετε για σερβις;;;; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...το (φαινομενικά) εξαιρετικό service της LG θα στείλει courier, θα πάρει το κινητό, θα κάνει καθαρή εγκατάσταση της kit kat (κάτι που μπορείς να κάνεις και συ), θα σου απαντήσει ότι όλα δουλεύουν στην εντέλεια, θα στο στείλει πίσω σούπερ γρήγορα, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα που είχες πριν (εξακριβωμένο αυτό με το θέμα με τα χαμένα μηνύματα) εξακολουθούν και παραμένουν. Κάτι παίζει με τις παρτίδες (σχεδόν σίγουρα) ή το λογισμικό....δεν εξηγείται αλλιώς κάποιοι να έχουν σοβαρά προβλήματα και κάποιοι κανένα. τεσπα απλα ηθελα να ρωτησω για θηκη..μηπως θα μπορουσατε να πειτε που θα μπορεσω να παρω καμμια καλη θηκη? οταν λεω καλη εννοω μεχρι 10€!! σούπερ όμορφη σιλικόνη: http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=37471 σούπερ πρακτική flip και αρκεά λεπτή γιατί το κινηό κουμπώνει απευθείας στο πίσω μέρος της θήκης: http://www.ebay.es/itm/FLIP-COVER-CON-IMAN-CARCASA-LG-OPTIMUS-L9-II-L9-2-D605-BLANCO-/111273141055? τις έχω και τις δύο, γι αυτό τις συστήνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Δουλεύω εδώ και 24 ώρες το κινητό με cm11 και πλέον πειστικα πως ότι κινητό και να πάρω στο μέλλον είτε θα είναι pure aosp ή εκτός αν μέχρι τότε βγει κάποιο με cm προεγκατεστημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dram25 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Super ολα, το ειχα κανενα δεκαμηνο, αλλα τωρα πηγα να του περασω cwm και κλάτσαρε, δεν ανοιγει η οθονη του πια, με κανενα συνδυασμο πληκτρων και σε καμια λειτουργια , το kdz κολλαει για να του φλασαρω ρομ, το hard reset με τα πληκτρα δεν δουλευει και βασικα η οθονη παραμενει μαυρη οτι και αν κανω, μονο το usb ακουγεται οταν το βαζω στο λαπτοπ αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε τι λειτουργια ειναι γιατι δεν φαινεται, το πεταω και παω για samsung η υπαρχει λυση ? Edited September 28, 2014 by dram25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Super ολα, το ειχα κανενα δεκαμηνο, αλλα τωρα πηγα να του περασω cwm και κλάτσαρε, δεν ανοιγει η οθονη του πια, με κανενα συνδυασμο πληκτρων και σε καμια λειτουργια , το kdz κολλαει για να του φλασαρω ρομ, το hard reset με τα πληκτρα δεν δουλευει και βασικα η οθονη παραμενει μαυρη οτι και αν κανω, μονο το usb ακουγεται οταν το βαζω στο λαπτοπ αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε τι λειτουργια ειναι γιατι δεν φαινεται, το πεταω και παω για samsung η υπαρχει λυση ? Ουτε οταν τ φορτιζεις τπτ τπτ; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dram25 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ουτε οταν τ φορτιζεις τπτ τπτ; τιποτα, μαύρη οθόνη συνεχώς , αν δεν ακούγοταν οι ηχοι απο την συνδεση του usb στο pc θα ελεγα πως ειναι dead. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 καλησπερα σας, ειμαι καινουργιος στο forum και ειμαι κι εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, κινητο ομως που αντιμετωπιζει κι εμενα το ιδιο προβλημα οπως κι αλλων παιδιων απ οτι διαβασα με τα sms, με το που το πηρα αμεσως μπηκε η 4.4.2 και ηθελα να ρωτησω εαν το γυρισω σε 4.1.2 αν θα λυθει το προβλημα η το προβλημα οφειλεται αλλου κι οχι στο λειτουργικο. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Super ολα, το ειχα κανενα δεκαμηνο, αλλα τωρα πηγα να του περασω cwm και κλάτσαρε, δεν ανοιγει η οθονη του πια, με κανενα συνδυασμο πληκτρων και σε καμια λειτουργια , το kdz κολλαει για να του φλασαρω ρομ, το hard reset με τα πληκτρα δεν δουλευει και βασικα η οθονη παραμενει μαυρη οτι και αν κανω, μονο το usb ακουγεται οταν το βαζω στο λαπτοπ αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε τι λειτουργια ειναι γιατι δεν φαινεται, το πεταω και παω για samsung η υπαρχει λυση ? Θα μπεις σε download mode και θα φλασαρεις μια kdz,δοκίμασε την jb Κατόπιν κάνε hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogian60 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 καλησπερα σας, ειμαι καινουργιος στο forum και ειμαι κι εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, κινητο ομως που αντιμετωπιζει κι εμενα το ιδιο προβλημα οπως κι αλλων παιδιων απ οτι διαβασα με τα sms, με το που το πηρα αμεσως μπηκε η 4.4.2 και ηθελα να ρωτησω εαν το γυρισω σε 4.1.2 αν θα λυθει το προβλημα η το προβλημα οφειλεται αλλου κι οχι στο λειτουργικο. Ευχαριστω εκ των προτερων λυνεται λυνεται! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dram25 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θα μπεις σε download mode και θα φλασαρεις μια kdz,δοκίμασε την jb Κατόπιν κάνε hard reset το προσπαθησα αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποτε ειναι σε download mode επειδη η οθονη παραμενει σβυστη, μπορεις να με βοηθησεις με το να μου πεις τα βηματα για download mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 το προσπαθησα αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποτε ειναι σε download mode επειδη η οθονη παραμενει σβυστη, μπορεις να με βοηθησεις με το να μου πεις τα βηματα για download mode? Θα σ πω εγω....λοιπον βγαζεις μπαταρια...μετα βαζεις τ καλωδιο usb στ pc και μετα στ κινητο......τρ πατας παρατεταμενα τ volume+ και βαζεις την μπαταρια χωρις μα αφησεις τ volume+ Κ περιμενεις γ λιγα δευτερολεπτα να σ βγαλει κατι ασπραγραμματα.....αν δεν στ βγαλει ξανα προσπαθησε.....αν παλι δεν γινει κρατα τ για λιγα δευτερολεπτα κ τρεξε τ kzd.....αν κολλησει τ kzd περιμενε κ θα ξεκολλησει....εσι μ κανει κ μενα παντα Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Από χθες το βράδυ είναι και των δυο μας σε jelly bean. Για να δούμε..... Δεν έχει χάσει κάποιος μήνυμα σε jelly bean έτσι δεν είναι; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 σούπερ όμορφη σιλικόνη: http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=37471 σούπερ πρακτική flip και αρκεά λεπτή γιατί το κινηό κουμπώνει απευθείας στο πίσω μέρος της θήκης: http://www.ebay.es/itm/FLIP-COVER-CON-IMAN-CARCASA-LG-OPTIMUS-L9-II-L9-2-D605-BLANCO-/111273141055? τις έχω και τις δύο, γι αυτό τις συστήνω. Μπορείς να βάλεις φωτογραφία με το τηλέφωνο μέσα με τη δεύτερη θήκη (flip); έχω πάρει ήδη δυο χάλια να δω τουλάχιστον αυτή πριν την παραγγείλω Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έχει δοκιμάσει κανένας από εσας που έχετε πρόβληματα με κλείσεις και μηνύματα να το στείλει στο σέρβις και να απαιτήσει να του βάλουν την 4 1 2 αφού τους αφού τους εξηγήσει ότι πριν την αναβάθμιση σε 4 4 2 δεν είχε κανένα πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εμενα μου βγαζει ολο error για την καμερα,η μπαταρια εξαντλειται γρηγορα πολλες φορες μου εχει βγαζει οτι το.system κατι δεν ανταποκρινεται εχει τυχει να μην με ακουει ο αλλος σε κληση να το κανω επανακκινηση και να ξαναγινεται το ιδιο... δεν ξερω λεω να το παω στο σερβις γιατι μου εχει σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όταν μπει σε download mode το γράφει στην οθόνη Το κινητό σου επανέρχεται εύκολα, κρίμα να το πετάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 για να βαλω την cm11 πρεπει να κανω downgrade εχω το official 4.4.2 μηπως μπορω να το κανω με την εφαρμογη της cm μαζι με το apk CyanogenMod Installer ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dram25 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όταν μπει σε download mode το γράφει στην οθόνη Το κινητό σου επανέρχεται εύκολα, κρίμα να το πετάξεις Το προβλη!μα είναι πως η οθόνη παραμένει μαύρη σε κάθε λειτουργια, ουτε logo όταν ανοίγει ουτε download mode, ουτε bootloader, και έτσι δεν ξέρω καν τι γίνεται, μονο σε ενα κινεζικό ταμπλετ μουχει ξανατυχει αυτό, σε σαμσουνγκ και HTC που έχουν γίνει brick το bootloader άνοιγε κανονικα,. Μια ερώτηση.. Το kdz πριν ξεκινήσει δείχνει αν έχει συνδεθεί τηλέφωνο πανω? Ώστε να ξέρω τουλαχιστον οτι ξεκινάει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όχι δεν δείχνει, εμένα κιόλας αργούσε να ξεκινήσει και νόμιζα ότι δεν το έβλεπε καθόλου Βασικά όταν συνδεθεί σε dn mode θα πρέπει ο υπολογιστής να βρει κάποια drivers, από εκεί θα το καταλάβεις λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδιά Καλημέρα.Υπάρχει καμία prerooted unbranded rom για το κινητό μας? Είτε 4.4 είτε 4.1 ? Που να δουλεύει απροβλημάτιστα.χωρίς χαμένες κλήσεις και περιττά προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros97 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Φιλε μου καντο downgrade σε 4.1.2 και θα εισαι ησυχος.Δεν εχει διαφορες πολλες με την 4.4.2 και θα εχεις και υποστηριξη flashplayer! Ρωτάω πολλά γιατί δεν ξέρω πολλά πολλά.. αλλά πως κάνω downgrade? έχει καπου αναλυτικά βήματα; (εαν καταλαβα σωστά είναι το λογισμικό που είχα στην αρχή πριν βαλω την kitkat σωστά ή κάνω λάθος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδιά Καλημέρα.Υπάρχει καμία prerooted unbranded rom για το κινητό μας? Είτε 4.4 είτε 4.1 ? Που να δουλεύει απροβλημάτιστα.χωρίς χαμένες κλήσεις και περιττά προγράμματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728343 αυτη ειναι 4.1 αλλα θα βγει και 4.4 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρωτάω πολλά γιατί δεν ξέρω πολλά πολλά.. αλλά πως κάνω downgrade? έχει καπου αναλυτικά βήματα; (εαν καταλαβα σωστά είναι το λογισμικό που είχα στην αρχή πριν βαλω την kitkat σωστά ή κάνω λάθος;) σωστα καταλαβες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εμενα μου βγαζει ολο error για την καμερα,η μπαταρια εξαντλειται γρηγορα πολλες φορες μου εχει βγαζει οτι το.system κατι δεν ανταποκρινεται εχει τυχει να μην με ακουει ο αλλος σε κληση να το κανω επανακκινηση και να ξαναγινεται το ιδιο... δεν ξερω λεω να το παω στο σερβις γιατι μου εχει σπασει τα νευρα Πέτυχες κομμάτι από την ελαττωματική παρτίδα! :p Δύσκολα θα βγάλεις άκρη από το σερβις....δες παρακάτω... Μπορείς να βάλεις φωτογραφία με το τηλέφωνο μέσα με τη δεύτερη θήκη (flip); έχω πάρει ήδη δυο χάλια να δω τουλάχιστον αυτή πριν την παραγγείλω Επισυναπτόμενες. Αυτή της σιλικόνης είναι πολύ πιο όμορφη αλλά η συγκεκριμένη flip είναι πολύ βολική. Έχει δοκιμάσει κανένας από εσας που έχετε πρόβληματα με κλείσεις και μηνύματα να το στείλει στο σέρβις και να απαιτήσει να του βάλουν την 4 1 2 αφού τους αφού τους εξηγήσει ότι πριν την αναβάθμιση σε 4 4 2 δεν είχε κανένα πρόβλημα;; Ναι γνωστός μου....του απάντησαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και του επέστρεψαν το κινητό αφού του έκαναν καθαρή εγκατάσταση. Με το πρόβλημα των μηνυμάτων να παραμένει. Μάλλον είναι η κακή παρτίδα. Δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν στην lg για ένα παλιό μοντέλο, να είστε σίγουροι ότι τα γνωρίζουν τα πρόβλήματα. Στα 130 γιούρα σου λένε το ριξα, δε χαμπαριάζετε τι παιζει?? :lol: Ρωτάω πολλά γιατί δεν ξέρω πολλά πολλά.. αλλά πως κάνω downgrade? έχει καπου αναλυτικά βήματα; (εαν καταλαβα σωστά είναι το λογισμικό που είχα στην αρχή πριν βαλω την kitkat σωστά ή κάνω λάθος;) Δες στη σελίδα 182 το μήνυμα #2727...έχει αναλυτικές οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts