Jump to content

tosh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tosh

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

tosh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. demakhs ομορφες οι σιλικονες αλλα κριμα σε τετοια οθονη να βαλεις μεμβρανη,ενα καλο εχει αυτο το κινητο, την οθονη!:p εχετε δικιο αυτο που λετε για την τιμη, και 10€ να κανει αν δεν λειτουργει σαν τηλεφωνο τοτε τι σκατα κινητο πηραμε?!! ομως και σε samsung ειχα ακριβως τα ιδια προβληματα..πρωτα κολλησε το ξυπνητηρι (εβγαλα την περιστροφη οθονης και δεν ξανακολλησε), μετα εχανα κλησεις ( βασικα ουτε κλησεις μπορουσα να κανω ενω μου εδειχνε οτι εχει σημα) οποτε καθε βδομαδα το εκανα restart καλου κακου! μερικα προβληματα ηταν απο εφαρμογες που ειχα βαλει (οπως ρουφηγμα! μπαταριας με το cleanmaster) οποτε φαγαν απεγκατασταση..αυτο με τις κλησεις ομως παρεμεινε! παντως καλο ειναι οταν κατεβαζετε εφαρμογες να κοιτατε τι δικαιωματα ζητανε, οπως προσβαση στο internet,προσβαση στις επαφες,μηνυματα,κλησεις κ.α....
  2. ομορφη θηκη απλα ειναι ασπρη και λερωνει! :p απλα ηθελα να ρωτησω το μαγνητακι δεν δημιουργει προβληματα? εκτος απο το gps και πυξιδα..
  3. εχω κι εγω το κινητο περιπου 2 βδομαδες τωρα..δεν εχω δει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ολα ειναι μια χαρα..δεν εχω διαβασει ολα τα post αλλα μπορω να πω οτι μονο στο οτι δεν κουμπωνει καλα το καπακι θα συμφωνησω και τωρα καταλαβα τι εννοουσανε οταν λενε οτι τριζει το καπακι, εχει μια διαφορα 1/3 του χιλιοστου,δλδ να 'χαμε να λεγαμε!!!! ενταξει για την καμερα σε εσωτερικο χωρο τι περιμενατε δλδ?!!! σε εξωτερικο χωρο ομως ειναι μια χαρα και με την απιστευτη οθονη που εχει ειναι απλα τελεια!στα 135€ που το πηρα νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες..το εχω μονιμα σε 2G απο την αρχη που το πηρα και μπαινω μια χαρα με wifi ,δεν καταλαβαινω τι εννοουνε οτι δεν εχει internet με 2G? και φυσικα δεν προκειται να του κανω αναβαθμιση! αλλα ειναι παραπλανηση που λεει οτι εχει 1GB rom, ειναι 800ΜΒ..το κινητο ειναι μια χαρα αν δεν το σκαλιζεις!!! αντε κανα root! τεσπα απλα ηθελα να ρωτησω για θηκη..μηπως θα μπορουσατε να πειτε που θα μπορεσω να παρω καμμια καλη θηκη? οταν λεω καλη εννοω μεχρι 10€!! και μια χαζη ερωτηση..το μαγνητακι στις θηκες δεν επηρεαζει το σημα ε??!!!:what: και κατι αλλο..ειναι μπαταρια ειναι μια χαρα..οταν δειχνει 100% αφηστε το ακομα κανα 20λεπτο για να πιασει το 100% και να μη δειχνει οτι πεφτει αμεσως στην αρχη..
×
×
  • Create New...