vasilimertzani Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια παλι προβλημα.Με σωστη εγκατασταση stock KK (2 f.reset) σημερα παλι μου εκανε αυτο με τον ηχο!Κανεις που εχει 4.1.2 εχει θεματα με ηχο-μηνυματα;;;Τι να κανω;Δεν ξερω ποια rom να βαλω.. δυο μερες και δεν εχω θεμα ακομα ....ΠΟΥΘΕΝΑ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια παλι προβλημα.Με σωστη εγκατασταση stock KK (2 f.reset) σημερα παλι μου εκανε αυτο με τον ηχο!Κανεις που εχει 4.1.2 εχει θεματα με ηχο-μηνυματα;;;Τι να κανω;Δεν ξερω ποια rom να βαλω.. Για τα μηνύματα βάλε άλλη εφαρμογή. Για τον ήχο τώρα.... Του άντρα μου το γύρισα μόνο σε 2g εδώ και δεκαπέντε μέρες και δεν του έχει παρουσιαστεί. Το δικό μου που το έβαλα σε 3g για λίγο για να μπω ίντερνετ μου το ξαναεκανε. Δεν είναι η καλύτερη λύση γιατί δεν μπορείς να έχεις ίντερνετ με δεδομένα, δοκίμασε το. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σε 2g το εχω.Δε βγαζω ακρη.Με 2 f.reset 1 μηνα δουλευε αψογα.Πριν λιγες μερες εκανα μια χαζομαρα και εβησα το phone.apk (νομιζα ειναι μονο ενα απλο dialer) και περασα τον dialer one.Ως συνεπεια το τηλ δεν ειχε σημα καθολου!Μετα το εκανα f.reset με τον ιδιο τροπο οπως την προηγουμενη φορα που λειτουργουσε αψογα,αλλα παλι τα ιδια...Πηρα πριν στην LG και κανουν τις παπιες..Τι να κανω;Αν κανω backup τη rom,παλι 2 φορες f.reset και μετα restore τη rom μηπως στρωσει;Η παλι θα ειναι ακριβως οπως ειναι τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σε 2g το εχω.Δε βγαζω ακρη.Με 2 f.reset 1 μηνα δουλευε αψογα.Πριν λιγες μερες εκανα μια χαζομαρα και εβησα το phone.apk (νομιζα ειναι μονο ενα απλο dialer) και περασα τον dialer one.Ως συνεπεια το τηλ δεν ειχε σημα καθολου!Μετα το εκανα f.reset με τον ιδιο τροπο οπως την προηγουμενη φορα που λειτουργουσε αψογα,αλλα παλι τα ιδια...Πηρα πριν στην LG και κανουν τις παπιες..Τι να κανω;Αν κανω backup τη rom,παλι 2 φορες f.reset και μετα restore τη rom μηπως στρωσει;Η παλι θα ειναι ακριβως οπως ειναι τωρα; περνα ξανα την 4,1 και δοκιμασε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Βρηκα λιγο χρονο και εψαξα το αβατο του xda :lol: Δεν βρηκα (παρα μονο μια αναφορα καποιου για το προβλημαμε τα μυνηματα) πουθενα θεμα με προβλημα στην ληψη μυνηματων..οποτε υποθετω ειναι των δικων μας εταιριων κινητης το θεμα. Επισης για τον ηχο στις κλησεις ,βρηκα μονο 3-4 αναφορες,πιστευω θα ειναι και ελληνοπουλα...οποτε αναμενουμε.. επισης για οποιον θελει να διαγραψει με rootαρισμενο το κινητο bloat εφαρμογες απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2671875 αναφερει αυτες : Open Root Browser: Navigate to /system/app directory You can delete these apps: ApplicationManagerbin.odex (extra apps, this LG stuff for available extra apps, unnecessary) ApplicationManagerbin.apk Books.odex (Google Books) Books.apk Calculatorbin.odex (Calculator) Calculatorbin.apk Calendarbin.odex (Calendar) Calendarbin.apk CalendarProviderbin.odex (something for Calendar) CalendarProviderbin.apk CBbin.apk (Provider messages - unnecessary) CBbin.odex ChromeBookmarksSyncAdapter.odex (Sync Chrome bookmarks) ChromeBookmarksSyncAdapter.apk ChromeWithBrowser.odex (Chrome browser) ChromeWithBrowser.apk EmailWidgetbin.odex (Email widget, unnecessary) EmailWidgetbin.apk FmRadio3.odex (FM radio, unnecessary) FmRadio3.apk Gmail.odex (Gmail, reinstall from Market with Link2SD if you need) Gmail.apk GMS_Maps.odex (Gmaps, reinstall from Market with Link2SD if you need) GMS_Maps.apk GoogleCalendarSyncAdapter.odex (Google Calendar Sync, reinstall from Market with Link2SD if you need) GoogleCalendarSyncAdapter.apk GoogleDrive.odex (Google Drive, reinstall from Market with Link2SD if you need) GoogleDrive.apk GoogleFeedback.odex (Google feedback, unnecessary) GoogleFeedback.apk GoogleTTS.odex (Google voice > text, unnecessary) GoogleTTS.apk Hangouts.odex (Google Talk, reinstall from Market with Link2SD if you need) Hangouts.apk LGBackupbin.odex (LG backup, unnecessary) LGBackupbin.apk LGDMSClient.odex (LG software-update, unnecessary) LGDMSClient.apk LGEmailbin.odex (Email, unnecessary) LGEmailbin.apk LGHome3_Theme_Biz.odex (LG Home theme [biz], if you use defaul [Optimus theme]) LGHome3_Theme_Biz.apk LGHome3_Theme_Cozywall.odex (LG Home theme [Cozywall], if you use defaul [Optimus theme]) LGHome3_Theme_Cozywall.apk LGHome3_Theme_Marshmallow.odex (LG Home theme [Marshmallow], if you use defaul [Optimus theme]) LGHome3_Theme_Marshmallow.apk LGSearchWidgetProvider.odex (Google search widget, unnecessary) LGSearchWidgetProvider.apk Magazines.odex (Google magazines, unnecessary) Magazines.apk Music2.odex (Music player, unnecessary) Music2.apk Musicbin.odex (Music player, unnecessary) Musicbin.apk MusicWidgetbin.odex (Music player widget, unnecessary) MusicWidgetbin.apk PlayGames.odex (Google PlayGames, unnecessary, reinstall from Market with Link2SD if you need) PlayGames.apk PlusOne.odex (Google+, unnecessary, reinstall from Market with Link2SD if you need) PlusOne.apk SmartShare.odex (unnecessary) SmartShare.apk Street.odex (Google Street, unnecessary, reinstall from Market with Link2SD if you need) Street.apk Velvet.odex (Google Search widget, unnecessary) Velvet.apk VoiceRecorderbin.odex (Voice recorder, unnecessary, reinstall from Market with Link2SD if you need) VoiceRecorderbin.apk VoiceSearchStub.odex (Voice search, unnecessary, reinstall from Market with Link2SD if you need) VoiceSearchStub.apk WeatherMultiCPbin.odex (Weather, unnecessary) WeatherMultiCPbin.apk WeatherThemebin.odex (Weather-theme, unnecessary) WeatherThemebin.apk Youtube.odex (Youtube, unnecessary, reinstall from Market with Link2SD if you need) Youtube.apk τουλαχιστον οι μισες ειναι αχρηστες για τους περισσοτερους (αν θελετε να κανω και μια μεταφραση)δυστηχως μονο τα σουκου εχω χρονο να ασχοληθω να σας πω και εντυπωσεις.. Χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος στην δικια μας περιπτωση το odex ειναι η εφαρμογη περασμενη στο συστημα μας και το apk ειναι αυτουσια η εφαρμογη .Οποτε διαγραφοντας το 1ο την σβηνεις απο το συστημα αλλα σε hard reset την ξαναεγκαθιστα (αν κανω λαθος διορθωστε με) Οσοι εχετε cwm να κανετε backup το συστημα σας.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαριστουμε φιλος.Εσβησα και αλλα αχρηστα.Η 4.1.2 σιγουρα δεν εχει θεματα;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μόλις έκανα διπλό factory reset. Για να δούμε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αν εισαι τυχερος,θα εισαι οκ.Εγω την πρωτη φορα ημουν και την δευτερη οχι.Εντωμεταξυ με το textra εχει παλι θεματα.Ερχεται μηνυμα και μου το ανοιγειβμε την εφαρμογη whatsup της cosmote!!!Τωρα ξαναενεργοποιησα το hangouts και φαινεται οκ.Αν και δεν ενεργοποιειται η οθονη κατα την ληψη,αλλα τουλαχιστον ακουγεται.Αν συνεχιστουν αυτα,φλασαρω την 4.1.2 εφ'οσον σιγουρευτω απο εσας αν δεν εχει κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αν εισαι τυχερος,θα εισαι οκ.Εγω την πρωτη φορα ημουν και την δευτερη οχι.Εντωμεταξυ με το textra εχει παλι θεματα.Ερχεται μηνυμα και μου το ανοιγειβμε την εφαρμογη whatsup της cosmote!!!Τωρα ξαναενεργοποιησα το hangouts και φαινεται οκ.Αν και δεν ενεργοποιειται η οθονη κατα την ληψη,αλλα τουλαχιστον ακουγεται.Αν συνεχιστουν αυτα,φλασαρω την 4.1.2 εφ'οσον σιγουρευτω απο εσας αν δεν εχει κανενα θεμα. τι θεμα?μεχρι στιγμης ηταν θεμα οτι χανονται μυνηματα,τωρα τι?ερχονται αλλα ανοιγουν απο αλα νταλων εφαρμογες?? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Στα μηνύματα πώς γίνεται να γράφω ελληνικά και να πιάνει το μήνυμα 160 χαρακτήρες;Ξεκινώντας έχει 160 άλλα μόλις πατήσω το πρώτο γράμμα παει 69..Κάτι παίζει με την κωδικοποίηση ξέρω αλλά έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι σχετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 τι θεμα?μεχρι στιγμης ηταν θεμα οτι χανονται μυνηματα,τωρα τι?ερχονται αλλα ανοιγουν απο αλα νταλων εφαρμογες?? Ναι,οτι να ναι!!!Ειχα σβησρι ενυελως την προεγκατεστημενη εφαρμογη για μνματα ομως.Ειχα το textra sms,πατουσα ορισμος ως προεπιλογη,αλλα παλι χανοταν.Βλεπω οτι κανουν καθημερινα update την εφαρμογη.Μαλλον τωρα την τελειοποιουν (Το textra). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 πρεπει να βγαλει αναβαθμιση η lg να διορθωσει τα προβληματα αλλα σιγα μην βγαλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 πρεπει να βγαλει αναβαθμιση η lg να διορθωσει τα προβληματα αλλα σιγα μην βγαλουν... Εδω δεν παραδεχτηκαν οτι υπαρχει οντως προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαριστουμε φιλος.Εσβησα και αλλα αχρηστα.Η 4.1.2 σιγουρα δεν εχει θεματα;;;;;;; Είχα την 4.1 από τέλος Οκτωβρίου που πήρα το κινητό μέχρι τον Απρίλη που έγινε η αναβάθμιση και δεν είχε κανένα θέμα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rakendytos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 καλησπερα παιδες, στα 130 ευρω που ειναι τωρα το LG, πιστευτε οτι μπορω να βρω κατι καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 καποιος στο xda ποσταρε αυτο "Can someone make flashable kk zip but soft version d60520b-220-03. The ones here are 220-01 and both have incall no sound problem. 220-03 has that fixed." και σημερα ανεβασαν μια καινουρια stock kitkat v20d ισως λυνει το προβλημα με τον ηχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι,οτι να ναι!!!Ειχα σβησρι ενυελως την προεγκατεστημενη εφαρμογη για μνματα ομως.Ειχα το textra sms,πατουσα ορισμος ως προεπιλογη,αλλα παλι χανοταν.Βλεπω οτι κανουν καθημερινα update την εφαρμογη.Μαλλον τωρα την τελειοποιουν (Το textra). to mms.apk αν δεν κανω λαθος δεν το πειραζεις,ειναι η ντιφολτ εφαρμογη μυνηματων. πρεπει να βγαλει αναβαθμιση η lg να διορθωσει τα προβληματα αλλα σιγα μην βγαλουν... Εδω δεν παραδεχτηκαν οτι υπαρχει οντως προβλημα.. μου φαινεται δεν διαβασατε δυο ποστ πριν οτι στο xda δεν αναφερονται προβληματα. Είχα την 4.1 από τέλος Οκτωβρίου που πήρα το κινητό μέχρι τον Απρίλη που έγινε η αναβάθμιση και δεν είχε κανένα θέμα ποτέ μακαρι Στα μηνύματα πώς γίνεται να γράφω ελληνικά και να πιάνει το μήνυμα 160 χαρακτήρες;Ξεκινώντας έχει 160 άλλα μόλις πατήσω το πρώτο γράμμα παει 69..Κάτι παίζει με την κωδικοποίηση ξέρω αλλά έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι σχετικό.. στι ρυθμισεις μυνηματων-μηνυμα κειμενου κωδικοποιηση χαρακτηρων βαζεις επιλεγμενο αλφαβητο. καλησπερα παιδες, στα 130 ευρω που ειναι τωρα το LG, πιστευτε οτι μπορω να βρω κατι καλυτερο; εδω που μπηκες τι περιμενεςι να σου πουμε??? αρκετα καλο χωρις να γνωριζω τον ανταγωνισμο και βεβαια δεν συζητω για κινεζουρες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 καλησπερα παιδες, στα 130 ευρω που ειναι τωρα το LG, πιστευτε οτι μπορω να βρω κατι καλυτερο; αν ξερεις να βαζεις custom rom χτυπα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 στα ελληνικα το ελεγε μηνυματα.με το rom toolbox το εσβησα.Και στο εξωτερικο εχει αναφερθει αυτο με τον ηχο παιδια το διαβασα.εκτος αν ηταν Ελληνας και το ποσταρε στους xda δεν θυμαμαι.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα την 4.1 από τέλος Οκτωβρίου που πήρα το κινητό μέχρι τον Απρίλη που έγινε η αναβάθμιση και δεν είχε κανένα θέμα ποτέ Ευχαριστω φιλος.Μαλλον ειμαι για υποβαθμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 στι ρυθμισεις μυνηματων-μηνυμα κειμενου κωδικοποιηση χαρακτηρων βαζεις επιλεγμενο αλφαβητο. Δεν έχει ρυθμίσεις μηνυμάτων.Πληκτρολόγιο και Μέθοδοι εισαγωγής έχει και δεν έχει κάπου για κωδικοποίηση.Δεν έχω βάλει άλλη εφαρμογή για μηνύματα.Κιτ Κατ έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν έχει ρυθμίσεις μηνυμάτων.Πληκτρολόγιο και Μέθοδοι εισαγωγής έχει και δεν έχει κάπου για κωδικοποίηση.Δεν έχω βάλει άλλη εφαρμογή για μηνύματα.Κιτ Κατ έχω. Μπαίνοντας μέσα στην εφαρμογή μηνυμάτων πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και στην διαδρομή που σου είπαν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Το κινητό το πήρα απο σκρούτζ χωρίς βιβλιαράκι και δεν ήξερα πως μπαίνω στις ρυθμίσεις..το βρήκα πατώντας το κάτω δεξιά κουμπί..Κατεβάζω τον οδηγό απο LG για να μην ξαναρωτάω αυτά που θα έπρεπε να ξέρω..Όλα ΟΚ τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εχει δοκιμασει κανεις την καινουρια stock kitkat v20d? την εβαλα σημερα, μεχρι στιγμης ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εχει δοκιμασει κανεις την καινουρια stock kitkat v20d? την εβαλα σημερα, μεχρι στιγμης ολα καλα.. Για να βαλω την v20d θα σβηστουν ολα μ τ αρχεια π εχω στ κινητο π.χ εφαρμογες,φωτος κλπ; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 ναι κανε backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts