Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το towelroot υπαρχει σαν εφαρμογη στο play? Στην αναζητηση δε μου τη βγαζει.

ψαξ'το στο google.Ενα μικρο apk αρχειο ειναι.

Το βρήκα, συγγνώμη και ευχαριστώ.

To έτρεξα και υποτίθεται πως έγινε root η συσκευή.

Τώρα μπορώ να περάσω και κάποιο recovery για να δοκιμάσω καμία custom rom?

Δεν χάνεται το root όμως με το σβήσιμο της συσκευής?

Κρατώντας πατημένα power button και vol + και αφήνοντάς τα όταν εμφανιστούν τα ασπρα γράμματα δεν μπαίνει στο recovery αλλά συνεχιζει και μπουτάρει κανονικά.

Το κινητό ήρθε με την 4.4.2 ...

Το βρήκα, συγγνώμη και ευχαριστώ.

To έτρεξα και υποτίθεται πως έγινε root η συσκευή.

Τώρα μπορώ να περάσω και κάποιο recovery για να δοκιμάσω καμία custom rom?

Δεν χάνεται το root όμως με το σβήσιμο της συσκευής?

Κρατώντας πατημένα power button και vol + και αφήνοντάς τα όταν εμφανιστούν τα ασπρα γράμματα δεν μπαίνει στο recovery αλλά συνεχιζει και μπουτάρει κανονικά.

Το κινητό ήρθε με την 4.4.2 ...

Φιλε μου για μενα κρατα αυτη τη rom.Εχει την καλυτερη μπαταρια.Κανα μηνα ειχα cm11 αλλα μου ρουφουσε πολυ μπαταρια και το ξαναγυρισα μαμα 4.4.2

Εγω ουτεμια μερα δν κρατησα την paranoid και τηνcm11.....4.4.2 κ ολα μια χαρα :)

Δε χρειαστηκε κ πολυ να με πεισετε.

Το διαπιστωσα αυτο με τη διαρκεια της μπαταρίας!!

Recovery πως περναμε?

Ακολουθησα οδηγιες απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2652201 , αλλα δεν καταφερα κατι.

και εγω ειχα προβλημα αλλα ακολουθησα τις οδηγιες του ιταλου και εκανα δουλεια

https://www.youtube.com/watch?v=Br9-Vjuhy7M

κατι ακομα κατεβασε το root browser και αντεγραψε απο την sd τ 2 αρχεια και πηγαινε data-local-tmp και κανε επικολληση και μετα προσπαθησε παλι στο emulator απο kostis8

Edited by tsang

βαλτε xposed installer και καντε τη stock ρομ οπως θελετε!προσθεστε εξτρα πραμματα κλπ..ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι πορωση!!!

δεν την βρισκω αυτην την εφαρμογη....

και εγω ειχα προβλημα αλλα ακολουθησα τις οδηγιες του ιταλου και εκανα δουλεια

https://www.youtube.com/watch?v=Br9-Vjuhy7M

Πως έκανες δουλειά?

Έκανα τα πάντα αλλά μου βγάζει: "loki aboot version does not match device" και ψάχνοντας βρίσκω εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2652201&page=7 στο μήνυμα #68 να λέει ότι : "you cannot install CWM on KitKat. You have to downgrade to JB and install it then.".....

είμαστε για τέτοια τώρα?? :lol: :lol:

Έκανα ροοτ με το towelroot Και όλα καλά..Έσβησα σαβούρα έβαλα και το greenify.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να μπω στο superuser Και δεν γίνεται.Μου λέει να κάνω μια αναβάθμιση,πατάω αλλά λέει αποτυχία.Κλείνω ανοίγω το κινητό αλλά τίποτα.Βέβαια τις καταγραφές τις κάνει κανονικά.Δεν είμαι.και πολύ καλός σε αυτά και έχω μπερδευτεί.Μήπως πρέπει να το μετατρέψω σε εφαρμογή συστήματος;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Έκανα ροοτ με το towelroot Και όλα καλά..Έσβησα σαβούρα έβαλα και το greenify.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να μπω στο superuser Και δεν γίνεται.Μου λέει να κάνω μια αναβάθμιση,πατάω αλλά λέει αποτυχία.Κλείνω ανοίγω το κινητό αλλά τίποτα.Βέβαια τις καταγραφές τις κάνει κανονικά.Δεν είμαι.και πολύ καλός σε αυτά και έχω μπερδευτεί.Μήπως πρέπει να το μετατρέψω σε εφαρμογή συστήματος;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

σου λεει κατι για αναβαθμιση binary κλπ..;

βαλτε xposed installer και καντε τη stock ρομ οπως θελετε!προσθεστε εξτρα πραμματα κλπ..ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι πορωση!!!

Υπόψιν πως παίζει μόνο σε dalvik κι όχι σε art.

Παιδια προσπαθω να τ γυρισω σε αρτ παταω αρτ και μετα κανει απαννεκινηση....δν κανει την αλλαγη γτ;

Καλημέρα.Ναι αυτό ακριβώς μου γράφει,αναβάθμιση σε binary.Πατάω να γίνει αλλά τίποτα.Κάνω επανεκκινησεις αλλά μου ξαναβγαζει το ίδιο μήνυμα.

Καλημέρα.Ναι αυτό ακριβώς μου γράφει,αναβάθμιση σε binary.Πατάω να γίνει αλλά τίποτα.Κάνω επανεκκινησεις αλλά μου ξαναβγαζει το ίδιο μήνυμα.

αμα κανεις απεγκατασταση την ενημερωση του superSU στην εργοστασιακη δεν 8α στ βγαζει

Παιδια προσπαθω να τ γυρισω σε αρτ παταω αρτ και μετα κανει απαννεκινηση....δν κανει την αλλαγη γτ;

εχεις εγκατεστημενο το xposed framework?Αν ναι απεγκατεστησε το και μετα γυρνα το σε ART.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχεις εγκατεστημενο το xposed framework?Αν ναι απεγκατεστησε το και μετα γυρνα το σε ART.

αλλα δε βρισκω λογο να το γυρισεις σε ART.Ασε που χανεις ολα τις τροποποιησεις του xposed framework..(δουλευει μονο με dalvik).

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλα δε βρισκω λογο να το γυρισεις σε ART.Ασε που χανεις ολα τις τροποποιησεις του xposed framework..(δουλευει μονο με dalvik).

το εκανα τπτ παλι

Μια ερωτηση, φιλος σκεφτεται να αγορασει το κινητο. Εχει καποιο συχνο προβλημα ή κατι αρνητικο? Edited by Teo010

Μια ερωτηση, φιλος σκεφτεται να αγορασει το κινητο. Εχει καποιο συχνο προβλημα ή κατι αρνητικο?

το ακουστικο λιγο ο ηχος ειναι λιγο σαν παραμορφωμενος.κατα τα αλλα σκιζει.την καλυτερη μπαταρια και πολυ δυνατη κεραια wifi.πιανει δικτυα απο πολυ μακρυα τα οποια δεν πιανει το ταμπλετ μου!(samsung galaxy tab 3 8.0).Κατι που μερικες φορες χανεται ο ηχος και δεν σε ακουνε οι αλλοι στρωνει με hard reset δεν ειναι κατι σημαντικο.

Για αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι καλυτερο.

Δυστυχως το supersu εξακολουθει οταν παω να το ανοιξω να μου ζηταει αναβαθμιση του binary αλλα οταν παω να την κανω να λεει αποτυχια και να κλεινει..Καμια ιδεα κανεις τι μπορω να κανω?

Δυστυχως το supersu εξακολουθει οταν παω να το ανοιξω να μου ζηταει αναβαθμιση του binary αλλα οταν παω να την κανω να λεει αποτυχια και να κλεινει..Καμια ιδεα κανεις τι μπορω να κανω?

αμα μπεις στο cwm και πατησεις reboot λεει root fix system πατα αυτο και δες μηπως γινει

Το d605 λειτουργεί πολύ καλύτερα σε davlik από οτι σε αρτ ειδικά με κιτκατ γιαυτό μην παιδεύεστε να το γυρίσετε σε αρτ τζάμπα κόπος.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)