vasilimertzani Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα, τήν έβγαλα όλο βράδυ και την έβαλα τώρα το πρωί και τίποτα... Καλημέρα, όχι! Απλώς είχα προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε Kit Kat(Πολλές φορές δέν άκουγα τον συνομιλητή μου ούτε αυτός εμένα), και είπα να κάνω Hard reset μπάς και! οταν λες δεν κανει τιποτα? πατα το κουμπι που ανοιγει το κινητο και περιμενε μερικα δευτερολπετα.Μετα μπορει να κανει και δυο λεπτα να ανοιξει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 εχω ενα l9 που ειναι root και εχω βαλει custom revovery,θελω να το επαναφερω σε stock κατασταση αλλα δεν μπενει με τιποτα σε download mode.παταω volume down και βαζω το βισμα που ειναι συνδεδεμενο σε laptop αλλα δεν μπενει σε download mode...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkinolemis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημερα, αν ακομα δεν εγινε τιποτα και ΔΕΝ μπορεις να ξαναμπεις στο μενου του hard reset δοκιμασε απο εδω τα 3 πρωτα βηματα ( ειναι αριθμημενα ) και πες μου αν σου βγαζει αυτο που πρεπει στην οθονη. Να κάνω τα τρία πρώτα βήματα χωρίς να κατεβάσω το προγραμματάκι στο pc? οταν λες δεν κανει τιποτα? πατα το κουμπι που ανοιγει το κινητο και περιμενε μερικα δευτερολπετα.Μετα μπορει να κανει και δυο λεπτα να ανοιξει. Πατάω το κουμπί μερικά δέυτερα όπως παλιότερα και δέν ανοίγη, δοκίμασα και περισσότερη ώρα αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Να κάνω τα τρία πρώτα βήματα χωρίς να κατεβάσω το προγραμματάκι στο pc? Ναι ναι. Μονο και μονο για να δουμε αν μπορεσεις να μπεις σε download mode ωστε να ξαναφλασαρεις καποια ROM αν δεν επανερθει αλλιως το κινητο. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkinolemis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Ναι ναι. Μονο και μονο για να δουμε αν μπορεσεις να μπεις σε download mode ωστε να ξαναφλασαρεις καποια ROM αν δεν επανερθει αλλιως το κινητο. Ναι μπήκε σε download mode!!! Λοιπόν όταν μπήκε σε download mode, είπα να ξανακάνω ένα hard reset και αυτή την φορά πέτυχε!!!! το κινητό δουλεύει καιπάλι κανονικά!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια... Edited July 5, 2014 by kokkinolemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ναι μπήκε σε download mode!!! Λοιπόν όταν μπήκε σε download mode, είπα να ξανακάνω ένα hard reset και αυτή την φορά πέτυχε!!!! το κινητό δουλεύει καιπάλι κανονικά!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια... Αφου διορθωθηκε το θεμα ολα οκ.:) Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 εχω ενα θεμα... μερικες φορες οταν με καλουν απο το viber ενω ακουω τον ηχω κλησης, μου μαυριζει ολη η οθονη και δεν μπορω να απαντησω στην κληση. απο τι μπορει να ειναι αυτο? εχει τυχει και σε κανεναν αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ρε παιδια τις τελευταιες φορες που το βαζω να φορτισει κάνει παρα πολλες ωρες απο το 20% έκανε 8 ωρες και απο το 40-45 % έκανε περιπου 5 ωρες για να φορτισει πιο παλια δεν εκανε τοσες ωρες το εβαζα το βραδι ειχε περιπου 45% και μεχρι το πρωι ηταν ετοιμο τωρα το βαζω το βραδι και το πρωι το βγαζω για να φυγω και δεν ειναι τελειος φορτισμενο δε το εχω πειραξει καθυολου οτι εκανα τα ιδια κανω και τωρα τι μπορει να ειναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Κανε μια επανγκατασταση το viber.γενικα ειναι κακογραμμενη εφαρμογη. Χτες ειχαμε τεστ αντοχης.gps ανοιχτο μεσα στο αμαξι (το αμαξι κλειστο) και εκλεισε απο high temp!!!!! Επανεκκινησα και δουλευει κανονικα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 δοκίμασε άλλον φορτιστή ~ πρίζα ~ έλεγξε το για κακόβουλες εφαρμογές, αν δε στρώσει καν του hard reset μετά λογικά θα φταίει η μπαταρία υπάρχουν προγραμματάκια που ελέγχουν τ κατάσταση των μπαταριών αλλά ξε ξέρω κατά πόσο αξιόπιστα είναι. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ευχαριστω για τις απαντησει παιδια δοκιμασα αλλη πριζα φορτιστη δε δοκιμασα γιατι αν ητα καμενος δε θα φορτιζε καθολου το hard reset ειναι η επαναφορα αρχικων ρυθμισεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sidereal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπέρα παιδια Αξιζει να το αγορασω το τηλεφωνο στα 160 ευρω? Ειχα ενα xperia neo v και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Μπορω να το αναβαθμησω σε 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ρε παιδια τις τελευταιες φορες που το βαζω να φορτισει κάνει παρα πολλες ωρες απο το 20% έκανε 8 ωρες και απο το 40-45 % έκανε περιπου 5 ωρες για να φορτισει πιο παλια δεν εκανε τοσες ωρες το εβαζα το βραδι ειχε περιπου 45% και μεχρι το πρωι ηταν ετοιμο τωρα το βαζω το βραδι και το πρωι το βγαζω για να φυγω και δεν ειναι τελειος φορτισμενο δε το εχω πειραξει καθυολου οτι εκανα τα ιδια κανω και τωρα τι μπορει να ειναι :( σου εβγαζε μια ειδοποιηση -αργη φορτιση λογω φορτισης usb η κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπέρα παιδια Αξιζει να το αγορασω το τηλεφωνο στα 160 ευρω? Ειχα ενα xperia neo v και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Μπορω να το αναβαθμησω σε 4.4? Eνοειται οτι αξιζει,και υπαρχει και σε χαμηλοτερη τιμη: http://kaizerstore.gr/lg-optimus-l9-ii-d605-mayro-eu To πηρα για την κοπελα μου σε λευκο και εχει ξετρελαθει...............:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 σου εβγαζε μια ειδοποιηση -αργη φορτιση λογω φορτισης usb η κατι παρομοιο? Εμένα έβγαλε αργή φόρτιση και ήθελε 7 ώρες να φορτίσει. Την επόμενη φόρτισε κανονικάκαι τη μεθεπόμενη έκανε πάλι τα ίδια. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εμένα έβγαλε αργή φόρτιση και ήθελε 7 ώρες να φορτίσει. Την επόμενη φόρτισε κανονικάκαι τη μεθεπόμενη έκανε πάλι τα ίδια. δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο φορτισης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ειναι δυνατον να μεταφερθουν εφαρμογες στην καρτα sd;υπαρχει περιπτωση να κολλαει το τηλεφωνο μετα η να καθυστερουν οι εφαρμογές στην λειτουργία τους;εχω την τελευταία εκδοση kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τελικά το πρόβλημα με το bluetooth στην Kitkat λύθηκε μόνο με Hard reset.... Μήπως έχεις ενεργοποίησει την αργή φόρτιση και αργεί να φορτίσει τόσο πολύ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 γεια σας παιδιά. σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό για την κοπέλα μου. το θέμα είναι ότι με προβληματίζει η μικρή του μπαταρία (για χωρητικότητα μιλάω.) για παράδειγμα το l90 γράφει ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία και με προβλημάτισε. κατά τ'άλλα αυτό έχει και ραδιόφωνο που επίσης μετράει πολύ! από κάμερα είστε ευχαριστημένοι? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panv Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 γεια σας παιδιά. σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό για την κοπέλα μου. το θέμα είναι ότι με προβληματίζει η μικρή του μπαταρία (για χωρητικότητα μιλάω.) για παράδειγμα το l90 γράφει ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία και με προβλημάτισε. κατά τ'άλλα αυτό έχει και ραδιόφωνο που επίσης μετράει πολύ! από κάμερα είστε ευχαριστημένοι? ευχαριστώ πολύ Η μπαταρια του ειναι πολυ καλη και το κινητο ειναι ανωτερο του l90 ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καμερα επισηςαρκετα καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 σου εβγαζε μια ειδοποιηση -αργη φορτιση λογω φορτισης usb η κατι παρομοιο? δε μου βγαζει καποιο μηνυμα φιλε το φορτιζω παντα με το φορτιστη του και παντα οπως το φορτιζα καθε φορα θα δοκιμασω και με αλλο καλωδιο αλλα μαλλον δε πρεπει να φταιει το καλοδιο αυτο που εγραψε ενα αλο παιδι γμηπως εχω ενεργοποιησει αργη φορτιση δε ξερω αν και δε εχω πειραξει τιποτα παλι απο την αρχη πρεπει να το φτιαξω μηπως και στρωσει. παιζει να φταιει οτι επιδη τελευταια δε το ζοριζω πολυ και αργει να ξεφορτισει η μπαρταρια και για αυτο να αργει και να φορισει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εαν μεταφερω εφαρμογές στην καρτα sd θα εχω πρόβλημα με την ανταπόκριση τηλεφωνου?καθυστερησεις κολληματα κλπ?η μνημη τελειωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arvanalx Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Καλησπέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή με εγκατεστημένη την έκδοση 4.1.2 Είχα διαβάσει ότι ήδη έχει βγει η αναβάθμιση σε 4.4.2, αλλά παρόλο που προσπαθώ να κάνω την ανανέωση μέσω της επιλογής στις παραμέτρους μου βγάζει ότι χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση. Δεν είναι περίεργο που δεν μου βγάζει την αναβάθμιση;; Μήπως χρειάζεται κάποιος χρόνος που η συσκευή πρέπει να είναι ενεργή για να "ξυπνήσει" την διαδικασία της αναβάθμισης; Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό; Edited July 8, 2014 by arvanalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η συσκευή είναι ελληνική από που την πήρες? μήπως είναι branded; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arvanalx Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η συσκευή είναι ελληνική από που την πήρες? μήπως είναι branded; Branded δεν είναι αφού δεν έχει ούτε Logo κάποιου Provider αλλά ούτε extra applications, αλλά πάνω στο κουτί γράφει EU. Το αγόρασα από το planetmobile.eu ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η συσκευή είναι ελληνική από που την πήρες? μήπως είναι branded; Λοιπόν για OTA update δεν μου βγάζει notification, αλλά πρίν λίγο έκανα εγκατάσταση το LG PC Suite στο PC μου και από εκεί βρήκε ότι υπάρχει αναβάθμιση σε 4.4.2 και την εγκαθιστά κανονικά. Ευχαριστώ για το reply Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts