Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή η μπαταρία μου θέλει φορτίση 2 φορες την ημέρα χαλαρά με lollipop ηρθε ωρα πιστευω να πειραματιστο...εχετε κάποιες γνώμες για βάλω κατι; η να το ροοταρο (πραγματικά είμαι ασχετος απο αυτα οποτε αμα ξέρετε καποιο προγραμματάκι πχ να γνται αυτο ροοτ καλος

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή η μπαταρία μου θέλει φορτίση 2 φορες την ημέρα χαλαρά με lollipop ηρθε ωρα πιστευω να πειραματιστο...εχετε κάποιες γνώμες για βάλω κατι; η να το ροοταρο (πραγματικά είμαι ασχετος απο αυτα οποτε αμα ξέρετε καποιο προγραμματάκι πχ να γνται αυτο ροοτ καλος

2 φορές την μέρα?? Ανέβασε καμία φωτο τι σου τρώει την μπαταρία..

Ορίστε[ATTACH][ATTACH]62738 [/ATTACH][/ATTACH]

Απο τοτε που το έκανα lollipop άρχισαν τα lag η μπαταρια θέλει φορτίση χαλαρά κάθε μεσημέρι κ μια ολο το βραδυ που το αφήνω...και πάντα είμαι με 0% φωτεινότητα

Ορίστε[ATTACH][ATTACH]62738 [/ATTACH][/ATTACH]

Απο τοτε που το έκανα lollipop άρχισαν τα lag η μπαταρια θέλει φορτίση χαλαρά κάθε μεσημέρι κ μια ολο το βραδυ που το αφήνω...και πάντα είμαι με 0% φωτεινότητα

Έκανες καθαρή εγκατάστασή με επαναφορά εργοστασιακων??? Έχεις όντως μεγάλη κατανάλωση..

Να σου πω κάποια tips:

Κλείσε Υπηρεσίες τοποθεσίας και το ιστορικό τους

Απενεργοποιησε google movies music google now google plus google books και news stand αν δεν τα δουλεύεις

Κλείσε ή ελαττωσε συγχρονισμους ή ειδοποιήσεις από Facebook πχ..

Θα μου πεις τι smartphone θα είναι αυτό μετα??!!!

Αλλιώς αν δεν θες επαναφορά εργοστασιακών περνα καμία ρομ

μια ερωτηση και αν ξερει καποιος ας μου απαντηση παρακαλω, μπορω να αφαιρεσω απο τον τηλεφωνικο καταλογο το εικονιδιο του μηνηματος στην cloudy 3.2;

μια ερωτηση και αν ξερει καποιος ας μου απαντηση παρακαλω, μπορω να αφαιρεσω απο τον τηλεφωνικο καταλογο το εικονιδιο του μηνηματος στην cloudy 3.2;

Δυστυχώς όχι..... τουλάχιστον όχι με εύκολο τρόπο!!

Καλημερα σας.Τωρα το πρωι παω να ανοιξω την συσκευη και δεν ανταποκρινεται.Δεν ειχα προβλημα ποτε,δεν μου εχει πεσει ποτε.Κανονικα το βραδυ οπως καθε μερα εβαλα το ξυπνητηρι,δουλεψε κανονικα,το εκλεισα(ξυπνητηρι) και απο κει κ περα μαυρη οθονη...Ουτε κουμπι ακουει ουτε οταν το συνδεω για φορτιση ανταποκρινεται.Τι κανω παιδια;Να αρχισω να το κλαιω;Παρεδωσε πνευμα;

edit: Το εβαλα για φορτιση με το ρευμα της πριζας και βλεπω οτι δουλευει η φορτιση διοτι ζεσταινετε απο πισω.Αρα η οθονη ειναι;

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημερα σας.Τωρα το πρωι παω να ανοιξω την συσκευη και δεν ανταποκρινεται.Δεν ειχα προβλημα ποτε,δεν μου εχει πεσει ποτε.Κανονικα το βραδυ οπως καθε μερα εβαλα το ξυπνητηρι,δουλεψε κανονικα,το εκλεισα(ξυπνητηρι) και απο κει κ περα μαυρη οθονη...Ουτε κουμπι ακουει ουτε οταν το συνδεω για φορτιση ανταποκρινεται.Τι κανω παιδια;Να αρχισω να το κλαιω;Παρεδωσε πνευμα;

edit: Το εβαλα για φορτιση με το ρευμα της πριζας και βλεπω οτι δουλευει η φορτιση διοτι ζεσταινετε απο πισω.Αρα η οθονη ειναι;

Κλειστο ειναι; Παρε τηλεφωνο στο κινητο σου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανες καθαρή εγκατάστασή με επαναφορά εργοστασιακων??? Έχεις όντως μεγάλη κατανάλωση..

Να σου πω κάποια tips:

Κλείσε Υπηρεσίες τοποθεσίας και το ιστορικό τους

Απενεργοποιησε google movies music google now google plus google books και news stand αν δεν τα δουλεύεις

Κλείσε ή ελαττωσε συγχρονισμους ή ειδοποιήσεις από Facebook πχ..

Θα μου πεις τι smartphone θα είναι αυτό μετα??!!!

Αλλιώς αν δεν θες επαναφορά εργοστασιακών περνα καμία ρομ

Όταν λες ρομ; δεν εχω βάλει καμια εχει κανεις να μου προτείνει;

Όταν λες ρομ; δεν εχω βάλει καμια εχει κανεις να μου προτείνει;

Ούτε εγώ..είμαι ευχαριστημένος με stock και root..Όλοι μιλάμε για cloudy 3.2...

Κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω αλλά όχι ακόμα

Κλειστο ειναι; Παρε τηλεφωνο στο κινητο σου.

Πηρα στο νουμερο μου και λεει οτι: δεν ειναι διαθεσιμο και θα ειδοποιηθει κτλ.....Αρα κλειστο.:cry:

Ούτε εγώ..είμαι ευχαριστημένος με stock και root..Όλοι μιλάμε για cloudy 3.2...

Κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω αλλά όχι ακόμα

μαλιστα τωρα κανω επανοφορα και οτι γινει... σε ευχαριστω για την βοήθεια :):D:D

Ανέβασα στο Drive μου μερικά mod που δουλεύουν ΑΨΟΓΑ σε Cloudy :up:

https://drive.google.com/file/d/0Bzae1-kYb5crNllPZXpIb3VvNHM/view?usp=sharing

Είναι για αύξηση ήχου , plug n pop , remote control και για το μέγεθος της navbar

Όλα εκτός από το remote (που είναι apk) φλασάρονται μέσω recovery.

Τα βρήκα από ποσταρίσματα συναγωνιστών εδώ μέσα:D εκτός από τα μεγέθη της navbar που τα πήρα από μία βιετναμέζικη ρομ που είχα πριν λίγο καιρό και που δουλεύουν άψογα σε Cloudy

Για όποια απορία ρωτάτε ελεύθερα ;)

καθώς ψάχνω για mod μείωσης της navbar σε stock loli, μήπως έχεις δοκιμάσει αυτό που ποστάρεις?

Όλα εκτός από το remote control τα έχω δοκιμάσει όχι όμως σε stock lollipop

καθώς ψάχνω για mod μείωσης της navbar σε stock loli, μήπως έχεις δοκιμάσει αυτό που ποστάρεις?

Το ύψος της nav bar μειώνεται και με το G3Tweaksbox....... προϋποθέτει όμως να βάλεις το Xposed!

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποια ρυθμιση η καποιο script που να δινει παραπανω performance γενικα στη συσκευη;

πχ στο gaming.

Eπισης βρηκα αυτο το script το εχει τεσταρει κανεις;

http://www.droidviews.com/make-lg-g2-perform-faster-by-fixing-lag-issue/

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Πηρα στο νουμερο μου και λεει οτι: δεν ειναι διαθεσιμο και θα ειδοποιηθει κτλ.....Αρα κλειστο.:cry:

Ανοιξε το και δες οταν το συνδεεις στον υπολογιστη τι σου βγαζει.

Αν εχεις απενεργοποιησει το να σου ζηταει το πιν στην ενεργοποιηση τοτε οταν το ανοιξεις θα μπορει να δουλευει κατευθειαν αν το προβλημα ειναι η οθονη σου. Παρε τηλεφωνο να τσεκαρεις.

Δοκιμασες μηπως μπαινεις download mode ή στο recovery;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανοιξε το και δες οταν το συνδεεις στον υπολογιστη τι σου βγαζει.

Αν εχεις απενεργοποιησει το να σου ζηταει το πιν στην ενεργοποιηση τοτε οταν το ανοιξεις θα μπορει να δουλευει κατευθειαν αν το προβλημα ειναι η οθονη σου. Παρε τηλεφωνο να τσεκαρεις.

Δοκιμασες μηπως μπαινεις download mode ή στο recovery;

Τα εκανα ολα φιλε μου αλλα τιποτα.Εχει νεκρωσει...Ουτε με συνδεση με καλωδιο δουλευει.Οταν νεκρωσε ητανε ανοιχτο.Αλλαξα καναλι στη τηλεοραση,εσβησε μονη της η οθονη ως συνηθως και μετα αργοτερα παταω κουμπια.προσπαθω download mode,recovery τιποτα,δεν ανταποκρινεται.Ουτε στον υπολογιστη φαινεται η συσκευη πουθενα.Τηλεφωνο οταν καλω λεει οτι ειναι εκτος συνδεσης κτλ.

Edited by giorgos1966

Τα εκανα ολα φιλε μου αλλα τιποτα.Εχει νεκρωσει...Ουτε με συνδεση με καλωδιο δουλευει.Οταν νεκρωσε ητανε ανοιχτο.Αλλαξα καναλι στη τηλεοραση,εσβησε μονη της η οθονη ως συνηθως και μετα αργοτερα παταω κουμπια.προσπαθω download mode,recovery τιποτα,δεν ανταποκρινεται.Ουτε στον υπολογιστη φαινεται η συσκευη πουθενα.Τηλεφωνο οταν καλω λει οτι ειναι εκτος συνδεσης κτλ.

Αφου δεν ανοιγει με τιποτα, ουτε recovery, ουτε download mode, ουτε το βλεπει ο υπολογιστης τοτε σε βλεπω για service.

Παραξενα πραματα.

Αν εχει καποιος αλλος καμια ειδεα...

edit: Αστο για ωρα στη φορτιση. Μετα συνδεσε το στο υπολογιστη και δες αν σου εμφανιζει τιποτα στη διαχειρηση συσκευων. Μετα αποσυνδεσε το και πατα παρατεταμενα(10 δευτερολεπτα) το power button, αστο και μετα ξανασυνδεσε το στον υπολογιστη και ξαναδες αν στο εμφανιζει με καποιο τροπο.

Εχε στο νου σου μηπως παρατηρησεις καμια δονηση.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιποτα ρε γαμ%$#@ την τυχη μου....Ετσι στα καλα καθουμενα;Δε μπορω να καταλαβω.

Τιποτα ρε γαμ%$#@ την τυχη μου....Ετσι στα καλα καθουμενα;Δε μπορω να καταλαβω.

Φαντάζομαι θα έχεις δοκιμάσει να πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα. Βάλτο για φόρτιση και άσε το μπας και ξυπνήσει. Διαφορετικά πας για Servise

Ποιά ρομ είχες?

No root->No problem

Φαντάζομαι θα έχεις δοκιμάσει να πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα. Βάλτο για φόρτιση και άσε το μπας και ξυπνήσει. Διαφορετικά πας για Servise

Ποιά ρομ είχες?

Την Cloudy την τελευταια.Για φορτιση μεσω usb στο pc ενοεις;

:cry:

Στο φορτιστή θα το έβαζα. Σιγουρεψου ότι το καλώδιο σου είναι εντάξει.

Sto φορτιστη ποση ωρα να το αφησω;Το καλωδιο πρεπει να ειναι ενταξει.Μεχρι χθες το φορτιζα κανονικα και φαινοταν στο pc.Kριμα ομως.Και το θεμα ειναι οτι μενω σε νησι.Να το στειλω τη Δευτερα στη procordia χωρις τη sim ετσι;Την εγγυηση το χαρτι να τους το στειλω;Το αγορασα τον Μαρτιο του 2014.