STATYSS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 και θελεις να το ξεκλειδωσεις? Ε ναι.. Θέλω να κάνω όλα τα wipes .. Για να κανει reset..!! Εχεις καμια ιδέα?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ε ναι.. Θέλω να κάνω όλα τα wipes .. Για να κανει reset..!! Εχεις καμια ιδέα?? δοκιμασες να κανεις reset to pattern με το gmail σου? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 δοκιμασες να κανεις reset to pattern με το gmail σου? Όπως έγραψα η ανηψουλα το κλείδωσε..δοκίμασαν κ αυτοι αλλά δεν θυμούνται τον κωδικό..έτσι σκέφτηκα reset να ξεμπερδευω..αλλά έλα που δεν έχει πλήκτρα φωνης αυτό......αγανάκτησα μεχρι να βρω πως μπαίνω σε reccovery.. Kai τώρα που μπήκα δεν μπορω να μετακινηθω..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Όπως έγραψα η ανηψουλα το κλείδωσε..δοκίμασαν κ αυτοι αλλά δεν θυμούνται τον κωδικό..έτσι σκέφτηκα reset να ξεμπερδευω..αλλά έλα που δεν έχει πλήκτρα φωνης αυτό......αγανάκτησα μεχρι να βρω πως μπαίνω σε reccovery.. Kai τώρα που μπήκα δεν μπορω να μετακινηθω..... βρηκα αυτα τα δεν ξερω κατα ποσο θα φανουν χρησιμα Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Βαλε την 20Η ή την 20D. Αν βρεις και την 20G ειναι καλη! Η 10a ειναι jelly bean, οχι kit kat ;) ΡΕ παιδια θα τρελαθώ!!!!! κια πανω που πηγα να χαρώ.... Γιατι μου κολάει στο 2% στο τελευταίο στάδιο του φλασ τοολ??????? Μήπως δεν κάνω κάτι καλά??? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 βρηκα αυτα τα δεν ξερω κατα ποσο θα φανουν χρησιμα Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου..τα έχω δει κ γω..όσο έψαχναν..αλλά νομιζω πως για δουλεψουν αυτά πρεπει απο πριν να ηταν ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλματων... Σε μένα μάλλον δεν ηταν κ έτσι δεν δουλεύουν.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ΡΕ παιδια θα τρελαθώ!!!!! κια πανω που πηγα να χαρώ.... Γιατι μου κολάει στο 2% στο τελευταίο στάδιο του φλασ τοολ??????? Μήπως δεν κάνω κάτι καλά??? To MD5 το έλεγξες ? Μηπως δεν εχει κατεβει σωστα η ρομ ? Καιρος να το φορτισω Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου..τα έχω δει κ γω..όσο έψαχναν..αλλά νομιζω πως για δουλεψουν αυτά πρεπει απο πριν να ηταν ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλματων... Σε μένα μάλλον δεν ηταν κ έτσι δεν δουλεύουν.... υποστιριζει otg το tablet? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 υποστιριζει otg το tablet? νομιζω πως οχι...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 νομιζω πως οχι...!! δυσκολα τα πραγματα μολις τωρα δοκιμασα στο δικο μου μηπως και μπορεσω με το ποντικι και κουμανταρω το stock recovery αλλα ματαια :mad::mad::mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To MD5 το έλεγξες ? Μηπως δεν εχει κατεβει σωστα η ρομ ? Καιρος να το φορτισω ποσες ωρες sot? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ΡΕ παιδια θα τρελαθώ!!!!! κια πανω που πηγα να χαρώ.... Γιατι μου κολάει στο 2% στο τελευταίο στάδιο του φλασ τοολ??????? Μήπως δεν κάνω κάτι καλά??? δες λιγο μηπως εχεις αλλο πορτ τικαρισμενο, βαλε com41 Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 δυσκολα τα πραγματα μολις τωρα δοκιμασα στο δικο μου μηπως και μπορεσω με το ποντικι και κουμανταρω το stock recovery αλλα ματαια :mad::mad::mad::mad: /QUOTE] και εγω εσκασα..αλλα ειπα θα το κανω..θα την βρω την ακρη..!! ειναι δυνατον να μην μπορουμε να του κανουμε ενα hard reset...!!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 δες λιγο μηπως εχεις αλλο πορτ τικαρισμενο, βαλε com41 Με τον 2ο τρόπο το κάνουμε ????? TOT MEthod?????? :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Με τον 2ο τρόπο το κάνουμε ????? TOT MEthod?????? :rolleyes::rolleyes: φυσικα γινεται και με εχει σωσει κιολας οταν δεν μου δουλευε το flashtool( μπορω να σου βρω και βιντεο αμα θελεις) Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 δυσκολα τα πραγματα μολις τωρα δοκιμασα στο δικο μου μηπως και μπορεσω με το ποντικι και κουμανταρω το stock recovery αλλα ματαια :mad::mad::mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποσες ωρες sot? 5 ωρες παρα 20 sec Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 δυσκολα τα πραγματα μολις τωρα δοκιμασα στο δικο μου μηπως και μπορεσω με το ποντικι και κουμανταρω το stock recovery αλλα ματαια :mad::mad::mad::mad: /QUOTE] και εγω εσκασα..αλλα ειπα θα το κανω..θα την βρω την ακρη..!! ειναι δυνατον να μην μπορουμε να του κανουμε ενα hard reset...!!!! αμα βρω κατι θα σου πω Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 φυσικα γινεται και με εχει σωσει κιολας οταν δεν μου δουλευε το flashtool( μπορω να σου βρω και βιντεο αμα θελεις) Αμα δεν σοθ κάνει κόπο.......:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 5 ωρες παρα 20 sec αμα μπορεις στειλε μου dori settings αλλα απο οτι εχω καταλαβει απο τοτε που αλλαξα παροχο εχω να πιασω τα 7+ που επιανα καποτε τωρα 35 ωρες με 4 οθονη βαρια βαρια ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμα δεν σοθ κάνει κόπο.......:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων αρχεια που θα χρειαστεις Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 παιδες να ρωτησω παλι,ποιες εφαρμογες σε στοκ ρομ μπορω να σβησω ανετα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 αμα βρω κατι θα σου πωεγω βρηκα αυτον εδω τον τυπο αλλα ειπαμε κολλαω στην μετακινηση...αυτός το κανει με το reset αλλά όταν το παταω μια φορά μου κανει επανεκκίνηση με την μια...αν παλι πατήσω το power button επειδή είναι στην πρωτη επιλογή rebbot.. Μου κανει παλι επανικηση...μου σπάσε τα νευρα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) παιδες να ρωτησω παλι,ποιες εφαρμογες σε στοκ ρομ μπορω να σβησω ανετα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769803 διαβασε γιατι μπορει να τικαρεις κατι που χρειαζεσαι...:D η μπορεις να βλεπεις την λιστα και να κανεις freeze me to titanium backup Edited December 15, 2014 by mrliakoss Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 αμα μπορεις στειλε μου dori settings αλλα απο οτι εχω καταλαβει απο τοτε που αλλαξα παροχο εχω να πιασω τα 7+ που επιανα καποτε τωρα 35 ωρες με 4 οθονη βαρια βαρια ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αρχεια που θα χρειαστεις Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!!! κατι τελευταιο να εχεις ευκαιρο το ioroot και το autorec για να βαλεις κατευθειαν οποια ρομ θελεις, γιατι απο οτι θυμαμαι δεν επαιρνε official update οταν το εκανα με τοτ :X:O:blink: Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 κατι τελευταιο να εχεις ευκαιρο το ioroot και το autorec για να βαλεις κατευθειαν οποια ρομ θελεις, γιατι απο οτι θυμαμαι δεν επαιρνε official update οταν το εκανα με τοτ :X:O:blink: Να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!! Μόλις άρχισε το download στην συσκευη:):):):):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!! Μόλις άρχισε το download στην συσκευη:):):):):) αντε ωραια :D Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts