Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα!

καποιος αν μπορει να βοηθησει...

κανοντας καποια βηματα προοδου απο την περασμενη φορα τωρα το πηγα λιγο παρακατω...

φλασαρα μεσω τερματικου τα διαφορα img αρχεια αλλα εχει κολλησει στην εικονα του download mode εκει που δειχνει τη συνδεση με τον υπολογιστη και δε μπαινει...στη συνεχεια πεφτει σε bootloop...

το κακο τωρα ειναι οτι δεν εχω και fastboot mode δεν μπαινει...

μια βοηθεια ωστε να καταφερω να μπω στο fastboot mode ξαναφλασαρω τα αρχεια?

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα!

καποιος αν μπορει να βοηθησει...

κανοντας καποια βηματα προοδου απο την περασμενη φορα τωρα το πηγα λιγο παρακατω...

φλασαρα μεσω τερματικου τα διαφορα img αρχεια αλλα εχει κολλησει στην εικονα του download mode εκει που δειχνει τη συνδεση με τον υπολογιστη και δε μπαινει...στη συνεχεια πεφτει σε bootloop...

το κακο τωρα ειναι οτι δεν εχω και fastboot mode δεν μπαινει...

μια βοηθεια ωστε να καταφερω να μπω στο fastboot mode ξαναφλασαρω τα αρχεια?

μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να μπω σε twrp...

εχω δει αρκετα νηματα στο xda αλλα δεν ξερω ακριβως ποιον δρομο να ακολουθησω ωστε να φλασαρω μια ρομ μεσω otg και να τελιωσω μια και καλη....

τι προτεινετε?

μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να μπω σε twrp...

εχω δει αρκετα νηματα στο xda αλλα δεν ξερω ακριβως ποιον δρομο να ακολουθησω ωστε να φλασαρω μια ρομ μεσω otg και να τελιωσω μια και καλη....

τι προτεινετε?

Βαλε μια ρομ στο στικακι σου.....μετα μπες twrp πηγαινε Wipe και μετα advance wipe....επελεξε τα ολα εκτος απο internal storage και κανε swipe κατω να καθαρισουν....μετα πηγαινεις instal και πανω σου γραφει internal storage πατα εκει και επελεξε Usb otg μετα απο κατω θα σου βγαλει τα αρχεια οπου εχεο το φλασακι επελεξε την ρομ και κανε εγκατασταση

Καλησπερα παιδες!

Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να ψαξω το σαιτ αυτη τη στιγμη γιατι εχω μεινει χωρις κινητο,θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να μην αναγνωριζει το κινητο στο λαπτοπ απο το recovery,με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω καποια rom ή back up...

Ξερει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Βρες ένα στικακι otg και περνά την ρομ μέσω αυτού. Αν δεν μπορείς να βρεις στικακι τότε αλλαξε οδηγούς usb και δοκίμασε άλλη θύρα στο λαπτοπ

Βαλε μια ρομ στο στικακι σου.....μετα μπες twrp πηγαινε Wipe και μετα advance wipe....επελεξε τα ολα εκτος απο internal storage και κανε swipe κατω να καθαρισουν....μετα πηγαινεις instal και πανω σου γραφει internal storage πατα εκει και επελεξε Usb otg μετα απο κατω θα σου βγαλει τα αρχεια οπου εχεο το φλασακι επελεξε την ρομ και κανε εγκατασταση

ευχαριστω κατ αρχην για την απαντηση!

μπηκα τελικα στο τερμιναλ του twrp εγραψα μια εντολη που επαναφρει το download mode και μετα ολα ηταν ευκολα μεσω lg flash tools!

φλασαρα την οριτζιναλ 4,2,2 το ρουταρα και τελος!

ανετα γραφω οδηγο unbrick του g2 μετα απο τοσες μερες και τοσες προσπαθειες:lol:

ευχαριστω κατ αρχην για την απαντηση!

μπηκα τελικα στο τερμιναλ του twrp εγραψα μια εντολη που επαναφρει το download mode και μετα ολα ηταν ευκολα μεσω lg flash tools!

φλασαρα την οριτζιναλ 4,2,2 το ρουταρα και τελος!

ανετα γραφω οδηγο unbrick του g2 μετα απο τοσες μερες και τοσες προσπαθειες:lol:

Αυτην την ιδιοτητα την ειχα εγω πριν καιρο χαχα......ολα ευκολα ειναι απλα κατι δεν κανετε σωστα ή φταινε oι drivers windows

Κάποιος που δουλεύει aosp Rom,οHH kernel γιατί έχει αλλάξει όνομα; το M για ποιο λόγο;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κάποιος που δουλεύει aosp Rom,οHH kernel γιατί έχει αλλάξει όνομα; το M για ποιο λόγο;

Μηπως (M)arsmallow

καλημέρα ,εδω και δυο μέρες κυκλοφορεί αυτό https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087019221

Pdimi70 και Kostis8 εσείς που ασχολείστε σαν testers ξέρετε κάτι ? Η ονομασία και το μέγεθος με παραπέμπουν στον xceed.Λοιπόν η NDM-Special Edition-2.2 καλή ,σταθερή, γρήγορη ,εξαιρετικές θερμοκρασίες ,καλός ήχος ,κάμερα καλύτερα να βάλει κάποιος την Xcam,έχει καλύτερη απόδοση ( φοράει την 4.40.52 είναι η στοκ ?δεν ξέρω).Με xceed η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή,είναι νωρίς για συμπεράσματα.Δεν έχει plug & pop ( το φλασάρεις εσύ) ,έχει όμως custom settings σαν εφαρμογή με μια γρήγορη ματιά είδα ότι πειράζεις display, status bar, navigation bar κ.α μέχρι και τα DPI της οθόνης .Εντάξει δεν είναι aosp αλλά σε stock based ρομ δεν τόχω ξαναδεί.Φαίνεται καλη, θα δείξει .Δεν είναι και για πάντα ,για νάμαστε εδώ μας αρέσουν......οι αλλαγές .

Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία

καλημέρα ,εδω και δυο μέρες κυκλοφορεί αυτό https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087019221

Pdimi70 και Kostis8 εσείς που ασχολείστε σαν testers ξέρετε κάτι ? Η ονομασία και το μέγεθος με παραπέμπουν στον xceed.Λοιπόν η NDM-Special Edition-2.2 καλή ,σταθερή, γρήγορη ,εξαιρετικές θερμοκρασίες ,καλός ήχος ,κάμερα καλύτερα να βάλει κάποιος την Xcam,έχει καλύτερη απόδοση ( φοράει την 4.40.52 είναι η στοκ ?δεν ξέρω).Με xceed η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή,είναι νωρίς για συμπεράσματα.Δεν έχει plug & pop ( το φλασάρεις εσύ) ,έχει όμως custom settings σαν εφαρμογή με μια γρήγορη ματιά είδα ότι πειράζεις display, status bar, navigation bar κ.α μέχρι και τα DPI της οθόνης .Εντάξει δεν είναι aosp αλλά σε stock based ρομ δεν τόχω ξαναδεί.Φαίνεται καλη, θα δείξει .Δεν είναι και για πάντα ,για νάμαστε εδώ μας αρέσουν......οι αλλαγές .

Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία

Αν δεν κάνω λάθος είναι ο τελευταίος xceed. Είναι πάνω από δύο μέρες και τον έχουμε ήδη βάλει.

Την Ndm εχω και εγώ. Καλή είναι. Αλλά παρόλα έχει custom settings όπως είπες δεν αλλάζει κάτι στην status bar. Δεν αλλάζουν τα εικονίδια ας πούμε.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Καλημέρα σας κυρία.Έχεις δίκιο αυτά μόνο όταν την φλασαρεις έχεις 3 επιλογές,γι αυτό γράφω ότι δεν είναι και ...aosp

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέχασα ευχαριστώ για την ενημέρωση του xceed

Καλημερα. Εχω περασει την cloudy g2 3.3 και δε γνωριζω ποια xcam να περασω. Τα settings τα εχω αγορασμενα απο το play store αλλα ημουν με στοκ ρομ, χρειαζονται;

Καλημέρα σας κυρία.Έχεις δίκιο αυτά μόνο όταν την φλασαρεις έχεις 3 επιλογές,γι αυτό γράφω ότι δεν είναι και ...aosp

Καλημερα σας!!!! Ειδα και εγω τις εικονες και νομιζα οτι θα εχουμε επιλογες να αλλαξουν τα εικονιδια....Αλλα δεν ειναι aosp:p

Φιλικά, Κατερίνα

Φίλε Sak 11000 φυσικά και χρειάζονται,μόλις τα ανοίξεις στην καινούργια σου ρομ και πριν βάλεις Xcam κάμερα ,αυτά θα σου πούνε και ποιά εκδοση κάμερας χρειάζεσαι και θα σε κατευθύνουν

Φίλε Sak 11000 φυσικά και χρειάζονται,μόλις τα ανοίξεις στην καινούργια σου ρομ και πριν βάλεις Xcam κάμερα ,αυτά θα σου πούνε και ποιά εκδοση κάμερας χρειάζεσαι και θα σε κατευθύνουν

Ευχαριστω ανεστη

Είμαι και εγώ ένας ικανοποιημένος κάτοχος του G2. Κάτι με τρώει για custom ROM αλλά επειδή είμαι στην εγγύηση θα περιμένω. Παρόλα αυτά ποια θεωρείτε την καλύτερη για να βάλω στο στόχαστρο;

Ναι Ανεστη ειναι οντως ο τελευταιος Xceed. Για γιορτες ψηνομαι και εγω για αλλαγη και ελεγα να περασω αυτη αλλα ξενερωσα με την καμερα αν και ειναι η ιδια εκδοση που εχει η Cloudy αλλα μαλλον μπορει να εχει διαφορετικα libs

Ειναι ευκολο να ανεβασεις κανα δειγμα? φλασαρες τον advance driver ή ειναι ενσωματομενος?

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την ndm δεν μου ανοίγουν με τίποτα κάποιες εφαρμογές. CloudMagic και Google plus..... Όταν πάω να προσθέσω τηλεκοντρόλ δεν μου ανοίγουν οι κατασκευαστες..... Προβλεπω να φεύγει...
Φιλικά, Κατερίνα

Ξερει κανεις πως γραφω στο terminal emulator του TWRP γιατι δεν μου εμφανιζει κατι...

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξερει κανεις πως γραφω στο terminal emulator του TWRP γιατι δεν μου εμφανιζει κατι...

ακυρο..το βρηκα

Παιδια ανεβασαν και στους xda τη PowerG2 v2.1 All Variants και εχει παρει καλα σχολια, αν θυμαμαι καλα καποιος την ειχε δοκιμασει απο εδω οταν ειχε πρωτοανεβει στο htcmania αλλα κατι δεν του ειχε κατσει καλα, ας μας κανει κανα σχολιο

-Stock based on v30F (480DPI)

-All variants

-UX 4.0_G4

-Dual Windows

-Mini View

-Multi User

-Call Recorder

-Video Editor

-Plug and Pop

-Signal working perdect, no need fix, no microcuts or APN issues

-XCam installed

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την ndm δεν μου ανοίγουν με τίποτα κάποιες εφαρμογές. CloudMagic και Google plus..... Όταν πάω να προσθέσω τηλεκοντρόλ δεν μου ανοίγουν οι κατασκευαστες..... Προβλεπω να φεύγει...

αυτή την έχεις τσεκάρει ? Δεν ξέρω ,ρωτάω

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-icex-rom-t3271099

αυτή την έχεις τσεκάρει ? Δεν ξέρω ,ρωτάω

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-icex-rom-t3271099

Οχι...κατεβαζω τη power τωρα

Φιλικά, Κατερίνα