TUPAC_RIP Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Η ερωτηςη ειναι απλή. Να μείνω με την 4.4.2 που εχει και πολυ καλή απόδοση μπαταρίας? Το κινητο μου ειναι rooted αλλα δεν εχει πουθενά εργαλεία για προγραμματιστές στο μενού...γιατι? Δε χρειαζεται να εισαι root για να εμφανισεις το μενου για προγραμματιστες στις ρυθμισεις. Αρκει να πας στις πληροφοριες λογισμικου και να πατησεις πανω στο build number 10 φορες περιπου. Παρακολουθω απο κοντα ολες τις εξεληξεις και γνωμες των παιδιων σχετικα με την lollipop και εχω αποφασισει οτι δεν ηρθε η ωρα ακομα για να αφησω την 4.4.2. Η lollipop εχει αρκετα υπερ αλλα εχει ενα μεγαλο κατα για εμενα· δε δουλευει πληρως το xposed installer. Θα περιμενω για καμια καλη υλοποιηση καποιας custom ROM. Edited May 25, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Δε χρειαζεται να εισαι root για να εφμανισεις το μενου για προγραμματιστες στις ρυθμισεις. Αρκει να πας στις πληροφοριες λογισμικου και να πατησεις πανω στο build number 10 φορες περιπου. Παρακολουθω απο κοντα ολες τις εξεληξεις και γνωμες των παιδιων σχετικα με την lollipop και εχω αποφασισει οτι δεν ηρθε η ωρα ακομα για να αφησω την 4.4.2. Η lollipop εχει αρκετα υπερ αλλα εχει ενα μεγαλο κατα για εμενα· δε δουλευει πληρως το xposed installer. Θα περιμενω για καμια καλη υλοποιηση καποιας custom ROM. +1 Ομοίως και 'γω! Σε γενικές γραμμές βλέπω στη ζυγαριά περισσότερα αρνητικά παρά θετικά με τη Lollipop! Ειδικά σε όσους έχουμε custom Kit Kat. Άσε που φοβάμαι μη φάω κι άλλη ήττα με την αυτονομία, όπως απ' την Jelly bean σε Kit Kat. Εκεί τουλάχιστον η διαφορά δυναμικότητας ήταν αισθητή, με μόνο μείον την αυτονομία! Edited May 25, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Οσοι εχετε lollipop στο G2 και εχετε περασει xposed εχετε κανα προβλημα ? κολημα ? ρωταω καθαρα , εαν ειναι να το περασω ή οχι . Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το xposed στη Lollipop. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τουλάχιστον με τα τρία module που έχω ενεργοποιήσει (amplify, fix memory lollipop leak, G3 tweaksbox) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το xposed στη Lollipop. Τουλάχιστον με τα τρία module που έχω ενεργοποιήσει (amplify, fix memory lollipop leak, G3 tweaksbox) Δηλαδη σε lollipop με G3tweaksbox αυτα δουλευουν; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Μπορουν δηλαδη τα κουμπια της navigation bar να γινουν ετσι; Αν δουλευει αυτο και το volume rocker(να ξυπναει δηλαδη το κινητο με τα πληκτρα της εντασης του ηχου) τοτε τη δοκιμασω τη lollipop τωρα κιολας! Edited May 26, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ωραια ευχαριστω ,οποτε πρωτα απενεργοποιω Cover και weather , για το weather απλα το παγωνω ??? καποιο tips να προσεξω? Μπορείς να τα παγώσεις ναι. Πρέπει να έχεις custom recovery. Δηλαδη σε lollipop με G3tweaksbox αυτα δουλευουν; Μπορουν δηλαδη τα κουμπια της navigation bar να γινουν ετσι; Δεν το δουλεύω αλλά το έκανα για να δω. Πατώντας το μενού μια φορά δε σε πάει στις εφαρμογές που τρέχουν αλλά στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που βρίσκεται. Πατώντας συνεχόμενα σε πάει στις εφαρμογές που τρέχουν. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δεν το δουλεύω αλλά το έκανα για να δω. Πατώντας το μενού μια φορά δε σε πάει στις εφαρμογές που τρέχουν αλλά στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που βρίσκεται. Πατώντας συνεχόμενα σε πάει στις εφαρμογές που τρέχουν. Σ' ευχαριστω για τη δοκιμη. Αυτο ηθελα, το παλιο, καλο, βολικο κουμπι του μενου! Και πριν τη δοκιμασω θα ηθελα αλλη μια χαρη αν δε βαριεσαι σε παρακαλω. Θα ηθελα να μου πεις αν δουλευουν αυτα που διωχνουν τις σκιες πανω-κατω και αν δουλευει αυτο που διωχνει τις τρεις καθετες τελειτσες πανω δεξια που εχουν καποιες εφαρμογες(πχ ρυθμισεις της LG) για μενου. (Θα το βρεις κατω-κατω στα miscellaneous teawks). Σ' ευχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Για οσους χρησιμοποιούν lollipop με xposed και τους λείπει το lg weather εδω g4 weather wigdet θα βρειτε την εφαρμογη του καιρου της lg για το g4 μαζι με τα wigdetakia του... Καλό φαίνεται.. Πρώτα φλάσαρα το Xposed fixer, μετά το LG G4 Weather και τελευταίο το zip του XposedInstaller, Wipe dalvik/cache & Reboot. Υπόψιν τα παραπάνω installs γίνονται στο ίδιο recovery session.. [ATTACH]61279[/ATTACH] Edited May 26, 2015 by OutLaw_264 Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σ' ευχαριστω για τη δοκιμη. Αυτο ηθελα, το παλιο, καλο, βολικο κουμπι του μενου! Και πριν τη δοκιμασω θα ηθελα αλλη μια χαρη αν δε βαριεσαι σε παρακαλω. Θα ηθελα να μου πεις αν δουλευουν αυτα που διωχνουν τις σκιες πανω-κατω και αν δουλευει αυτο που διωχνει τις τρεις καθετες τελειτσες πανω δεξια που εχουν καποιες εφαρμογες(πχ ρυθμισεις της LG) για μενου. (Θα το βρεις κατω-κατω στα miscellaneous teawks). Σ' ευχαριστω. Ευχαρίστως να βοηθήσω! Τα πρώτα δύο δεν τα βρήκα και μάλλον δεν υπάρχουν. Το τρίτο δουλεύει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σε εμενα το G3tweaksbox για την ηχογραφηση κλησεων δε δουλευει... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαρίστως να βοηθήσω! Τα πρώτα δύο δεν τα βρήκα και μάλλον δεν υπάρχουν. Το τρίτο δουλεύει. Σ' ευχαριστω ρε συ! Οποτε θα δοκιμασω επιτελους lollipop. Titarasaudi ηρθε η ωρα μου. Για να δουμε, θα αντεξω; Περιμενε review. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σε εμενα το G3tweaksbox για την ηχογραφηση κλησεων δε δουλευει... Περίεργο, σε εμένα δουλεύει ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τη free έκδοση έχεις ή την πληρωμένη? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ' ευχαριστω ρε συ! Οποτε θα δοκιμασω επιτελους lollipop. Titarasaudi ηρθε η ωρα μου. Για να δουμε, θα αντεξω; Περιμενε review. Αναμένουμε εντυπώσεις:) Ποια λες να βάλεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Σ' ευχαριστω ρε συ! Οποτε θα δοκιμασω επιτελους lollipop. Titarasaudi ηρθε η ωρα μου. Για να δουμε, θα αντεξω; Περιμενε review. Περιμένω μ' αγωνία ;) Αν έχεις τώρα τη Blitz, θα έχω και 'γω μέτρο σύγκρισης!! Ώρες-ώρες με τρώει με μένα το χέρι μου, στο καπάκι διαβάζω κάνα δυο αρνητικά για τη Lollipop και...... μου περνάει η φαγούρα! :p Edited May 26, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Εξαρτάται πια LP θα δοκιμάσεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αν μπορει καποιος να μου πει ρυθμισεις για την xcam ευραριστω....τι να αλλαξω στ xcam settings Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Περίεργο, σε εμένα δουλεύει ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τη free έκδοση έχεις ή την πληρωμένη? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναμένουμε εντυπώσεις:) Ποια λες να βάλεις? Tην ελευθερη εχω... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Tην ελευθερη εχω... Μπορεί να φταίει αυτό. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Περιμένω μ' αγωνία ;) Αν έχεις τώρα τη Blitz, θα έχω και 'γω μέτρο σύγκρισης!! Ώρες-ώρες με τρώει με μένα το χέρι μου, στο καπάκι διαβάζω κάνα δυο αρνητικά για τη Lollipop και...... μου περνάει η φαγούρα! :p Ναι την Blitz εχω με Optimus kernel οπως φαινεται και στην υπογραφη μου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι καλυτερη απο του Cloudyfa. Για να δουμε τωρα τι θα γινει με Lollipop και ART. Οταν τελειωσουν τις εξετασεις τους οι μαθητες μου θα τη φλασαρω. Σκεψου ομως οτι για να εχω ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να περασουν καποιες εβδομαδες οποτε εγκυρο και πιο αναλυτικο review θα εχω σε κανα μηνα. Αναμένουμε εντυπώσεις:) Ποια λες να βάλεις? Θα βαλω τη δικια του. Δηλαδη NEU/EUROPE OPEN V30b. Λες να βαλω καμια μονταρισμενη στυλ EVO του ισπανου; Edited May 26, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Θα βαλω την δικια του. Δηλαδη NEU/EUROPE OPEN v30b. Λες να βαλω καμια μονταρισμενη στυλ EVO του ισπανου; Βάλε τη δικιά του αν θες να παίξεις με τον κερνελ του dori χωρίς να έχεις θέματα. Εγώ έχω την 30b του sonboons που είναι official αλλά σε zip για να μη ρουταρω από την αρχή. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Οταν τελειωσουν τις εξετασεις τους οι μαθητες μου θα τη φλασαρω. Λίγο off topic αλλά τι καθηγητής είσαι ; Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Λίγο off topic αλλά τι καθηγητής είσαι ; Δεν ειμαι καθηγητης. Ειμαι ακομα φοιτητης του Φυσικου Αθηνας οποτε κανω μαθηματικα , φυσικη, χημεια σε παιδια γυμνασιου και α λυκειου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δεν ειμαι καθηγητης. Ειμαι ακομα φοιτητης του Φυσικου Αθηνας οποτε κανω μαθηματικα , φυσικη, χημεια σε παιδια γυμνασιου και α λυκειου. Αα δεν ήξερα σορρυ με το καλό το πτυχίο εύχομαι :) :) Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Έχει δοκιμάσει κανένας f2fs? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ναι την Blitz εχω με Optimus kernel οπως φαινεται και στην υπογραφη μου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι καλυτερη απο του Cloudyfa. Για να δουμε τωρα τι θα γινει με Lollipop και ART. Οταν τελειωσουν τις εξετασεις τους οι μαθητες μου θα τη φλασαρω. Σκεψου ομως οτι για να εχω ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να περασουν καποιες εβδομαδες οποτε εγκυρο και πιο αναλυτικο review θα εχω σε κανα μηνα. Όταν με το καλό τη φλασάρεις, πες μας για αρχή τις πρώτες εντυπώσεις σου, σχετικά με τη Blitz! ;) Και μετά πιο αναλυτικό review!! Βάλε τη δικιά του αν θες να παίξεις με τον κερνελ του dori χωρίς να έχεις θέματα. Εγώ έχω την 30b του sonboons που είναι official αλλά σε zip για να μη ρουταρω από την αρχή. Φίλε minotavre εσύ έχεις αυτή; http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 Είσαι ευχαριστημένος; Πιθανότατα, όταν πάρω απόφαση, να φλασάρω και 'γω κάτι τέτοιο, για να μην "μπλέκω" με flashtool και Root, recovery απ' αρχή! Εκτός και αν βγει εντωμεταξύ κάτι πολύ καλύτερο! Άσε που το δικό μου είναι καταγωγής Χονγκ Κονγκ, και δεν παίζει με τίποτα να φλασάρω την δική του V30Α!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ναι αυτήν έχω και είμαι ευχαριστημένος. Είναι rooted και με kk bootloader άρα δε χρειάζεται να τον φλασάρεις χώρια. Δεν έχει κάτι άλλο μέσα είναι καθαρή. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts