minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ναι θέλει root αλλά εσένα σε συμφέρει να περάσεις απ'ευθειας κάποα καθαρή lollipop με flashtool Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πολύ χρήσιμο. Επειδή θα το πάρω αύριο στα χέρια μου και υποπτεύομαι ότι είναι Vodafone branded, χρειάζεται να το κάνουμε root πρώτα και μετά να ακολουθήσουμε τη διαδικασία που περιγράφεις; Αν δεν είναι ροοτ το τηλ. δεν μπορείς να κάνεις αυτά πού είπε ο φίλος minotavros ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση για τον φίλο minotavro .Επειδή και γω έχω την 5.0.2 του Hoangnova ανέφερες προηγουμένως κάτι για recovery .Τι εννοούσες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 πως κανουμε root την 30Α? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Είχα ήδη custom recovery. Μάλλον ο φίλος που ρώτησε πιο πίσω έχει κάνει root την 5.0.2 χωρίς να έχει περάσει custom recovery. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ναι θέλει root αλλά εσένα σε συμφέρει να περάσεις απ'ευθειας κάποα καθαρή lollipop με flashtool η καινουργια ιταλικη ειναι clean σωστα?επισης κανει για 32 αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 πως κανουμε root την 30Α? Σας μεταφράζω τη μέθοδο για ροοτ από Ιταλικό site.Δεν ευθύνομαι για τυχόν προβλήματα ROOT για ρομ Lollipop 1.Σιγουρευόμαστε ότι έχουμε τους drivers της LG εγκατεστημένους στο pc http://www.mediafire.com/download/g31hbcdmh14io89/LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3.exe 2.Κατεβάζουμε αυτό το zip και το ανοίγουμε στην επιφάνεια εργασίας http://sourceforge.net/projects/avicohh/files/Android/LG_Root_Script_by_avicohh.exe/download 3.Συνδέουμε το G2 στο pc αφού πρώτα έχουμε ενεργοποιήσει το debug usb στις επιλογές προγραμματιστή 4.Εκτελούμε το αρχείο .bat που βρίσκεται μέσα στην καρτέλλα που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας (όταν ανοίξαμε το zip) και εκτελούμε τις οδηγίες του που εμφανίζονται στην οθόνη Δεν αποσυνδέουμε το G2 μέχρι να τελειώσει η διαδικασία (θα τερματιστεί το download mode) πηγή:https://plus.google.com/105862791721152320875/posts/ZUKi9m94TP7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Από που θα κατεβάσουμε το lg flash tool 2014; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Από που θα κατεβάσουμε το lg flash tool 2014; googleαρισετο θα το βρεις,θα λεει και την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εχω ενα ερωτημα φιλοι μου.Εγω εκανα καθαρη εγκατασταση με το flash tool την κροατικη.Μετα το ρουταρισα κανονικα.Αλλα οταν εκανα επανεκινηση αυτο μπρικαρισε με το σημα της lg και εγραφε κατι σε security αν θυμαμαι καλα.Ηθελε και καποιο αλλο αρχειο να φλασαρω μηπως; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εχω ενα ερωτημα φιλοι μου.Εγω εκανα καθαρη εγκατασταση με το flash tool την κροατικη.Μετα το ρουταρισα κανονικα.Αλλα οταν εκανα επανεκινηση αυτο μπρικαρισε με το σημα της lg και εγραφε κατι σε security αν θυμαμαι καλα.Ηθελε και καποιο αλλο αρχειο να φλασαρω μηπως; κάτι γίνεται και βγάζει "secure boot error" υπάρχει πρόβλημα με bootloader με το ''loky" κάτι για downgrade λένε κάτι για bootlpader το ψάχνουν και λένε οτι είναι θέμα ωρών να βρεθεί λύση .Κατα τη γνώμη μου ψάξto στους xda ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραθέτω ενα σημερινό video για root και recovery .Sorry είναι στα Ιταλικά αλλά νομίζω οι γνώστες θα το καταλάβουν (απο τα συμφραζόμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έβαλα lollipop. 6.1.2 έχω XCAM LG... Ειναι οκ; μπορούμε να βάλουμε μενού στην nav bar;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 κάτι γίνεται και βγάζει "secure boot error" υπάρχει πρόβλημα με bootloader με το ''loky" κάτι για downgrade λένε κάτι για bootlpader το ψάχνουν και λένε οτι είναι θέμα ωρών να βρεθεί λύση .Κατα τη γνώμη μου ψάξto στους xda ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραθέτω ενα σημερινό video για root και recovery .Sorry είναι στα Ιταλικά αλλά νομίζω οι γνώστες θα το καταλάβουν (απο τα συμφραζόμενα) Eυχαριστω φιλε αλλα αναθεμα και εαν καταλαβα τιποτα...:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Eυχαριστω φιλε αλλα αναθεμα και εαν καταλαβα τιποτα...:O Σίγουρα αν το ψάξεις θα βρείς και Αγγλικά ή κάποια άλλη γλώσσα .Το θέμα είναι ότι κάνει ροοτ και βάζει και recovery ,επειδή ανέφερες κάποιο πρόβλημα .Δεν έχω ασχοληθει και δεν ξέρω τι γίνεται αλλά ψάξτο ,θα βρείς άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γιατι ενώ με το root checker μου δειχνει κανονικα root το titanium backup με δείχνει να μην είμαι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Oσοι έχουν την 5.0.2 σίγουρα θα του έχουν λείψει κάποια πράγματα όπως η εγγραφή φωνής, το TAction, ή οι ρυθμισεις σύνδεσης pc. Εδώ πώς θα τα βάλουμε http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507 Τα δοκίμασα και είναι εντάξει εκτός απο το φακό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γιατι ενώ με το root checker μου δειχνει κανονικα root το titanium backup με δείχνει να μην είμαι;;;; Στο SuperSU σου δειχνει το titanium να εχει root access; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στο SuperSU σου δειχνει το titanium να εχει root access; Το εφτιαξα σε ευχαριστώ... Ηθελε Ενημέρωση το titanium... Καμια ενημέρωση για xposed έχουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ρε παίδες έχω ένα ερώτημα. Έχω ένα G2 pure stock με 220Η χωρίς Custom recovery η ροοτ. Προσπαθώ να μπώ στο Download Mode, με το Volume up και το καλώδιο αλλα το μόνο που βλέπω είναι το animation της φόρτισης οταν είναι κλειστή η συσκευή. Σε Download mode δε μπαίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να bootαρω σε D.mode απο ADB; τα adb reboot recovery/download/bootloader δεν κάνουν τίποτα. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ρε παίδες έχω ένα ερώτημα. Έχω ένα G2 pure stock με 220Η χωρίς Custom recovery η ροοτ. Προσπαθώ να μπώ στο Download Mode, με το Volume up και το καλώδιο αλλα το μόνο που βλέπω είναι το animation της φόρτισης οταν είναι κλειστή η συσκευή. Σε Download mode δε μπαίνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να bootαρω σε D.mode απο ADB; τα adb reboot recovery/download/bootloader δεν κάνουν τίποτα. Λογικά έχεις πρόβλημα με τους drivers ή με το καλώδιο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δοκίμασα με 2 καλώδια. Παίζει να μην μπαίνει D.mode λόγω drivers; Αλλο αν τελικά δε θα το έβλεπε το PC, δε θα έπρεπε να μπαίνει σε d.mode το κινητό; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ξεκινησα να το κανω recovery μεσω ενος βιντεο απο Ιταλο αλλα δεν μου βγαζει στο cmd την συσκευη το ADB...Τι χρειαζεται; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ξεκινησα να το κανω recovery μεσω ενος βιντεο απο Ιταλο αλλα δεν μου βγαζει στο cmd την συσκευη το ADB...Τι χρειαζεται; Το εχεις εγκαταστημενο? ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1474956 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Το εχεις εγκαταστημενο? ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1474956 Ναι το εβαλα. Αλλα τωρα μου βγαζει αυτη την ειδοποιηση στο autorec... http://oi61.tinypic.com/2nti1.jpg Edited April 2, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Κατεβάζω και εγώ την open της Πορτογαλίας που είναι το δικό μου Με το flash tool σβήνετε η εσωτερική μνήμη? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Κατεβάζω και εγώ την open της Πορτογαλίας που είναι το δικό μου Με το flash tool σβήνετε η εσωτερική μνήμη? Ναι δε μένει τίποτα μέσα από τα αρχεία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts