Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mπορει να επιβεβαιωση καποιος,για 32αρι φλασαρουμε την spain σωστα?!?

Εγώ τη φλάσαρα σε 16αρι d802 χωρίς πρόβλημα. Έχει 1-2 apps της vodafone μέσα. Προσωπικά δε με πειράζουν, έτσι κι αλλιώς vodafone έχω

Υπαρχει ενας οδηγος για το πως θα φλασαρω την νεα rom που ειναι off ? Δεν χανω την εγγύηση σωστα ?

Υπαρχει ενας οδηγος για το πως θα φλασαρω την νεα rom που ειναι off ? Δεν χανω την εγγύηση σωστα ?

Κατεβάζεις τη rom σε μορφή kdz και τη φλασάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

Για την εγγύηση δεν είμαι σίγουρος. Ίσως θεωρητικά χάνεται αλλά ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιστρέψεις σε kitkat κατεβάζοντας την αντίστοιχη rom πάλι και φλασάροντας τη με το παραπάνω εργαλείο. Έτσι επανέρχεσαι σε stock κατάσταση και έτσι ξαναέχεις εγγύηση

αν το επαναφερεις με τον τροπο (οταν και αν χρειαστει) που αναφερει ο φιλος απο πανω δε χανεις την εγγυηση

Παιδια μετα απο ρουτ με στοκ 4.4.2 και μετα εβαλα greenify kai system clean up για να κλεισω κατι εφαρμογες και πλεον δε δουλευει το quick memo.εχει παθει κανεις κατι αντίστοιχο?

Παραθέτω απο τη σελίδα του Hoangnova στο LG VIET

Stock rom 5.0.2 Lollipop LG G2 D802 V30D

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW75RPB032M9AKI2AC00B3O/D80230d_00.kdz

Κατεβάζεις τη rom σε μορφή kdz και τη φλασάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

Για την εγγύηση δεν είμαι σίγουρος. Ίσως θεωρητικά χάνεται αλλά ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιστρέψεις σε kitkat κατεβάζοντας την αντίστοιχη rom πάλι και φλασάροντας τη με το παραπάνω εργαλείο. Έτσι επανέρχεσαι σε stock κατάσταση και έτσι ξαναέχεις εγγύηση

Λαβε υποψη και αυτο γιατι το kdz αρχειο πρεπει να ανιστοιχει με τη χωρα προελευσης του κινητου (για αντιπροσωπεια)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ειναι αυτη η ρομ που ποσταρες?

Αυτό ψάχνω και γω .Νομίζω (γιατί βιετναμέζικα δεν μιλάω) ότι πρέπει να είναι η KDZ Firmware Lollipop του D802 όπως γράφει δηλ. αυτή που κυκλοφόρησε σήμερα στην Ισπανία ,Κροατία ,Γερμανία κ.λ.π. ως branded Vodafone .Φλασάρεται με το LG Flash Tool 2014 και ψάχνω αν κάποιος ξέρει αν είναι καθαρή και κατά συνέπεια αυτή που θα πάρουμε καί μείς επίσημα

Σε εμενα παλι ειχα προβλημα.Δηλαδη:κατεβασα την Κροατικη,ολα καλα,το ρουταρισα επειτα αλλα στην επανεκινηση μου μπρικαρισε...κολησε.Με τα πολλα ξαναγυρισα στην βιετναμεζικη.Γιατι ομως μου μπρικαρισε δεν μπορω να καταλαβω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

ναι, ειναι η branded ή η open? σε ποιο φορα τη βρηκες?

Την βρήκα στη σελίδα του Hoangnova στο LG VIET .Kάποιο σοβαρό Ιταλικό site που τσέκαρα τώρα την αποκαλεί kdz ufficiale del firmware Lollipop per G2 δηλ. επίσημη official έτσι την λέει και μάλιστα δίνει και οδηγίες για να την ρουτάρεις

ναι, ειναι η branded ή η open? σε ποιο φορα τη βρηκες?

Δεν εγραφε open αλλα vip ( 133 6IP/VIP_16G(CROATIA).

Edited by giorgos1966

Σε εμενα παλι ειχα προβλημα.Δηλαδη:κατεβασα την Κροατικη,ολα καλα,το ρουταρισα επειτα αλλα στην επανεκινηση μου μπρικαρισε...κολησε.Με τα πολλα ξαναγυρισα στην βιετναμεζικη.Γιατι ομως μου μπρικαρισε δεν μπορω να καταλαβω.

Iταλικό site λέει οτι ενώ το autorec είναι συμβατό, μετά την πρώτη εκκίνηση δίνει secure boot error,το ψάχνουν

Iταλικό site λέει οτι ενώ το autorec είναι συμβατό, μετά την πρώτη εκκίνηση δίνει secure boot error,το ψάχνουν

Eσεις ποια βαλατε χωρις προβλημα με root ομως;

Δεν εγραφε open αλλα vip ( 133 6IP/VIP_16G(CROATIA).

Γιώργο συγγνώμη δεν λέει πουθενά vip κ.λ.π.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο .Είμαι με την leaked lollipop μια χαρά όλα και ρουταρισμένη

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

vodafone τοτε

Μάλλον έγινε μπέρδεμα ,ο Γιώργος μιλάει για την δικιάτου που κατέβασε όχι αυτή που λέω εγώ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

vodafone τοτε

Μάλλον έχεις δίκιο ,φοβάμαι οτι είναι της Vodafone

vodafone ειναι μην την ψαχνεις

Eυχαριστώ φίλε ,τι να κάνουμε ας περιμένουμε την δικιά μας μέχρι να βγούν και οι cloudy,LamHoang κ.λ.π.Βαρέθηκα το στήσιμο

Εγώ έχω περάσει εδώ και 10 μέρες την D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet.Vodafone είναι σε αρχείο Rar, ρουταρισμενη...!;) δεν με πειράζει που έχει λογότυπο (στην αρχή και στο κλείσιμο) Vodafone, μιας που έχω Voda.... Τρέχει απροβληματιστα, και με 1000....:D Όταν βγει η Γαλλική (το τηλ. είναι Γαλλικό) θα την κατεβάσω, (αρχείο kdz) και θα την βάλω στην άκρη, αν χρειαστεί για το Service να την περάσω.

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εγώ έχω περάσει εδώ και 10 μέρες την G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet.Vodafone είναι σε αρχείο Rar, ρουταρισμενη...!;) δεν με πειράζει που έχει λογότυπο (στην αρχή και στο κλείσιμο) Vodafone, μιας που έχω Voda.... Τρέχει απροβληματιστα, και με 1000....:D

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου

Παιδια ξερει κανεις πως θα κανω εγκατασταση ττο apk lg quick memo ?το κατεβασα το ξεζιπαρα αλλα δεν κανει εγκατασταση στη μαμα εομ.εχει και ενα αρχειο odex.

Παιδια ξερει κανεις πως θα κανω εγκατασταση ττο apk lg quick memo ?το κατεβασα το ξεζιπαρα αλλα δεν κανει εγκατασταση στη μαμα εομ.εχει και ενα αρχειο odex.

Zip (rar) Είναι το πρώτο αρχείο..?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif