vrwmiaris Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αν δεν έχει ραδιο τσαμπα το ρουταρισμα. Δεν εχει κανα νοημα να περαστει. Έτσι λες εσύ. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τι σχέση έχει το ρουταρισμα με το ράδιο , οι τον έχουν να κάνουν αυτό. Εργαλείο είναι το ρουταρισμα , βάλε καμμιά stock based αν θέλεις και ράδιο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τι σχέση έχει το ρουταρισμα με το ράδιο , οι τον έχουν να κάνουν αυτό. Εργαλείο είναι το ρουταρισμα , βάλε καμμιά stock based αν θέλεις και ράδιο Φανταζομαι εννοει οτι τσαμπα μπηκε στη διαδικασια ρουταρισματος και φλασαρισματος ROM αφου τελικα δεν θα την περασει γιατι απογοητευτικε που δεν εχει ραδιο. Φιλε, αν οντως τα λεω σωστα, δεν ειναι τσαμπα το ρουταρισμα γιατι μπορεις να κανεις παρα πολλα και χρησιμα πραματα με αυτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Ναι σορρυ, τσαμπα το φλασαρισμα θέλω να πω. Αφου είμαι με pardus τωρα και δε ξέρω αν αξίζει η μετάβαση. Το spirit fm λειτουργεί? Το knock on? Edited March 15, 2015 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδια ρουταρα το κινητο και του περασα με το Autorec TWRP recovery.Ολα καλα μεχρι εδω.κατεβαζω την Cloudy2.2 απο XDA και κατεβασα και ενα Kitkat baseband το οποιο φλασαρω πριν φλασαρω την ρομ ετσι? Μεχρι να κανω αυτα και μετα την εγκατασταση του recovery δεν μου δουλευει το knock on αλλα μονο το knock off.Εχει κανεις καμια ιδεα γτ γινεται αυτο? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πάτα στον dialer *#*#4636#*#* και στο κρυφό μενού που θα σου βγάλει βρες το update touch firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πάτα στον dialer *#*#4636#*#* και στο κρυφό μενού που θα σου βγάλει βρες το update touch firmware Δυστυχως δεν μου βγαζει τπτ τετοιο.μονο διαφορες πληροφοριες για την μπαταρια,το τηλ γενικα και το wifi. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Λάθος συνδυασμό σου έδωσα... Πάτα αυτό 3845#*802# μετά settings και update touch firmware :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Λάθος συνδυασμό σου έδωσα... Πάτα αυτό 3845#*802# μετά settings και update touch firmware :D Φιλε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου.Ολα καλα ομως,περασα την Cloudy2.2 και το κινητο ειναι απιστευτο ετσι.Δουλευει κανονικα το Knock on/off και συνεχιζω στα υπολοιπα σιγα σιγα. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Όλα άψογα δουλεύουν με Cloudy μην ανησυχείς. Μήνες την έχω περασμένη και με art είναι ταχύτατη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Έχει κανείς κάποια rom AOSP που να είναι πλήρως ευχαριστημένος; πιο πολύ μου ενδιαφέρει από μπαταρία - φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Όλα άψογα δουλεύουν με Cloudy μην ανησυχείς. Μήνες την έχω περασμένη και με art είναι ταχύτατη :D Φιλε ειλικρινα θα με πιστεψεις οτι ποτε δεν καταλαβα την διαφορα αναμεσα σε ART και Dalvik?Εγω την περαα με Dalvik οταν ειχα την επιλογη στον installer. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Οκ αλλά επειδή η lolipop είναι σε art... κάνω προπόνηση από τώρα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Φιλε ειλικρινα θα με πιστεψεις οτι ποτε δεν καταλαβα την διαφορα αναμεσα σε ART και Dalvik?Εγω την περαα με Dalvik οταν ειχα την επιλογη στον installer. http://techingreek.com/ti-inai-to-art-kai-pos-tha-allaxi-tis-android-siskeves/ Και 'γω σε Dalvik δουλεύω ακόμη τις rom's που βάζω γιατί φοβάμαι ασυμβατότητες με τις εφαρμογές που έχω. Αλλά, όπως ωραία είπε ο φίλος tsiv, θα έπρεπε να κάνουμε προπόνηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το οτι το gps δουλεύει μόνο με υποβοηθηση ίντερνετ, και οτι όταν θυμηθεί να κλειδωσει μετα απο 5 λεπτα δε πιάνει πάνω απο 12 δορυφόρους, και ότι τους χανει συχνά είναι θεμα software η hardware? Έχω 407 παρτιδα. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το οτι το gps δουλεύει μόνο με υποβοηθηση ίντερνετ, και οτι όταν θυμηθεί να κλειδωσει μετα απο 5 λεπτα δε πιάνει πάνω απο 12 δορυφόρους, και ότι τους χανει συχνά είναι θεμα software η hardware? Έχω 407 παρτιδα. Τι rom φοράς; Πιστεύω δυστυχώς ότι κατά 95% είναι θέμα hardware..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Και 'γω σε Dalvik δουλεύω ακόμη τις rom's που βάζω γιατί φοβάμαι ασυμβατότητες με τις εφαρμογές που έχω. Αλλά, όπως ωραία είπε ο φίλος tsiv, θα έπρεπε να κάνουμε προπόνηση ;) Φίλε Titara βρήκα μερικές ασυμβατότητες όπως λες και τις αντικετέστησα με άλλες εφαρμογές. Αλλά και όσες δεν δουλεύουν (κάτι παιχνιδάκια) τα πετάω όπως είναι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας ;) Το οτι το gps δουλεύει μόνο με υποβοηθηση ίντερνετ, και οτι όταν θυμηθεί να κλειδωσει μετα απο 5 λεπτα δε πιάνει πάνω απο 12 δορυφόρους, και ότι τους χανει συχνά είναι θεμα software η hardware? Έχω 407 παρτιδα. Μάλλον hardware αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου... Αν έχεις εγγύηση πήγαινε να σου κάνουν έναν έλεγχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Όλα άψογα δουλεύουν με Cloudy μην ανησυχείς. Μήνες την έχω περασμένη και με art είναι ταχύτατη :D Φιλε που βρησκεις αυτην την επιλογη στο aroma installer; Εγω γιατι δεν την βλεπω; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Φιλε που βρησκεις αυτην την επιλογη στο aroma installer; Εγω γιατι δεν την βλεπω; Ειναι στις "Επιλογες προγραμματιστη"....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Το οτι το gps δουλεύει μόνο με υποβοηθηση ίντερνετ, και οτι όταν θυμηθεί να κλειδωσει μετα απο 5 λεπτα δε πιάνει πάνω απο 12 δορυφόρους, και ότι τους χανει συχνά είναι θεμα software η hardware? Έχω 407 παρτιδα. Aν εισαι με DorimanX kernel εχεις επιλεξει Europe στο Stweaks? Δοκιμασε και αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=tisinadev.activegps Edited March 15, 2015 by pdimi70 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Aν εισαι με DorimanX kernel εχεις επιλεξει Europe στο Stweaks? Δοκιμασε και αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=tisinadev.activegps Εχω βάλει μια άλλη, και επελεξα server gr. Εβαλα και αυτό που μου είπες. Επελεξα Europe από τον dori, και έσβησα την αλλη εφαρμογή για να μην μπερδευτούμε και το αποτέλεσμα να κλειδωνει σε έναν δορυφορο, και να τον χανει και αυτόν. Πριν κάνω το τεστ που μου είπες έκανα και μια μισαωρη βολτα με το αυτοκίνητο με ανοιχτη την εφαρμογη gps status και ημουν το πολυ 10 κλειδωμένους δορυφόρους και ολοι κιτρινοι. Με το s3 ηταν ολα φουλ πράσινα στα δεκα δευτερα. Πως θα καταλάβω αν η συσκευή έχει πρόβλημα? Και εσεις τοσο κλειδωνετε με 10 κιτρινους δορυφόρους; Απλα θελω να σιγουρευτω, να ξέρω ότι έχει πρόβλημα. Αν και εσεις είστε στα ιδια να πω οκ. Επισης αν αλλαξω ρομ και βάλω την cloudy οπως ρωτησα πιο πριν θα δω καμία διαφορα στο gps ή δεν έχει καμια σχεση; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εχω βάλει μια άλλη, και επελεξα server gr. Εβαλα και αυτό που μου είπες. Επελεξα Europe από τον dori, και έσβησα την αλλη εφαρμογή για να μην μπερδευτούμε και το αποτέλεσμα να κλειδωνει σε έναν δορυφορο, και να τον χανει και αυτόν. Πριν κάνω το τεστ που μου είπες έκανα και μια μισαωρη βολτα με το αυτοκίνητο με ανοιχτη την εφαρμογη gps status και ημουν το πολυ 10 κλειδωμένους δορυφόρους και ολοι κιτρινοι. Με το s3 ηταν ολα φουλ πράσινα στα δεκα δευτερα. Πως θα καταλάβω αν η συσκευή έχει πρόβλημα? Και εσεις τοσο κλειδωνετε με 10 κιτρινους δορυφόρους; Απλα θελω να σιγουρευτω, να ξέρω ότι έχει πρόβλημα. Αν και εσεις είστε στα ιδια να πω οκ. Επισης αν αλλαξω ρομ και βάλω την cloudy οπως ρωτησα πιο πριν θα δω καμία διαφορα στο gps ή δεν έχει καμια σχεση; Αν εισαι root αντικατεστησε το gps.conf που βρησκεται στο system/etc με αυτο εδω https://www.dropbox.com/s/xt7qtwpljoggsgw/gps.conf%20%28%CF%84%CE%BF%20%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%29?dl=0, αφου το μετονομασεις σε gps.conf, και δοσ'του τα σωστα permissions, reboot και κανε εναν ελεγχο παλι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ειναι στις "Επιλογες προγραμματιστη"....... Ναι αυτο το ξερω. Αλλα αμα το αλλαξεις σε αρτ αφου εχεις φτιαξει τη ρομ δημιουργει καποια προβληματα; Ποτε πρεπει να αλλαζεις απο dalvic σε art ωστε να μην δημιουργησει θεματα; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δοκίμασε με autorec. root μπορεις ευκολα και με αυτο εδω https://towelroot.com/ το εχω δοκιμασει διπλο post ..συγνωμη ξεχαστηκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5998426#post5998426 δουλεψε τελικα το autorec, το θεμα ειναι οτι δεν ξερω με ποιο συνδυασμο μπαινω Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κατέβασε και το quickboot να μπαινεις με ενα κλικ... Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts