therion1985 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Και εγω cloydy θελω να βαλω.εχω ομως καποιες απορίες?1.Ειναι 4.4.2? 2.εχει fm radio 3.λειτουργει το stweaks με το οποιο εχω χακαρει τον ήχο?εχει καποιο σπαστικο μπακγ που σε κανει να πεις καλύτερα pardus?:) Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Απο μπαταρία με αρκετά φλασαρισματα μπρος πισω ,σεταρισματα κλπ κλπ μου κράτησε μια μέρα..bugs προς το παρών δεν έχω συναντήσει..gps κλείδωσε γρήγορα και η κάμερα..οκ δεν είναι κάτι το τρομερό.. Το τηλ πάντως γρήγορο μαυτην...μια χαρά.. Edited March 15, 2015 by giorgosth8 Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ειναι Kitkat η Lilipop?Εχει ραδιο? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Lollipop χωρίς ράδιο.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Απο μπαταρία με αρκετά φλασαρισματα μπρος πισω ,σεταρισματα κλπ κλπ μου κράτησε μια μέρα..bugs προς το παρών δεν έχω συναντήσει..gps κλείδωσε γρήγορα και η κάμερα..οκ δεν είναι κάτι το τρομερό.. Το τηλ πάντως γρήγορο μαυτην...μια χαρά.. Kαμερα βαλε απο εδω της Lenovo , αυτη εχω και εγω στη Liquidsmooth. https://drive.google.com/folderview?id=0B1wXvHiDVM2LflJvLXdWQzgwcWR6ekttWHY0Nlk3QlE0bTZSbUdOeXFEaXQ1eUpod2tJQ1U&usp=sharing Θα φλασαρω και εγω CM γιατι μου αρεσει που αλλαζω ευκολα θεμα σε ολο το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Συνήθως εβαζα την a better camera..αρκετά καλυτερο αποτέλεσμα απο τις stock.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Kαμερα βαλε απο εδω της Lenovo , αυτη εχω και εγω στη Liquidsmooth. https://drive.google.com/folderview?id=0B1wXvHiDVM2LflJvLXdWQzgwcWR6ekttWHY0Nlk3QlE0bTZSbUdOeXFEaXQ1eUpod2tJQ1U&usp=sharing Θα φλασαρω και εγω CM γιατι μου αρεσει που αλλαζω ευκολα θεμα σε ολο το μενου. Επειδή θέλω να ασχοληθώ αυτή της lenovo είναι καλύτερη απ ότι σε stock κατάσταση ; ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνήθως εβαζα την a better camera..αρκετά καλυτερο αποτέλεσμα απο τις stock.. Αυτήν που την βρίσκουμε; κάνει για όλες τις rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Google play..για όλες ναι.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Οκ φίλε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια πως μπορω να κανω ροοτ το g2 χωρις υπολογιστή? Δοκιμασα το towelroot αλλα λεει οτι δεν υποστηρίζεται. Ξερετε καποιο αλλο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για το ράδιο πρέπει να το υποστηρίζει ο κέρνελ, είχε βγάλει ο render μια έκδοση Που το υποστήριζε.Για blackbird το ξεχνάτε Προς το παρόν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια πως μπορω να κανω ροοτ το g2 χωρις υπολογιστή? Δοκιμασα το towelroot αλλα λεει οτι δεν υποστηρίζεται. Ξερετε καποιο αλλο πρόγραμμα? Νομιζω stump root. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 επειδη ειμαι και αρρωστος και βαριεμαι και κλεισμενος στο σπιτι λεω να παιξω λιγο με την CM12, καρφωνω κατευθειαν την ρομ οπως ειμαι (ηρθα απο root της 20Η και μετα φλασαρισμα twrp me to autorec του cloudyfa. Καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβω σε jellybean baseband για να παιξω με Cm12, ισχυει? μην παρουμε κανενα τουβλο στο χερι, αν και αμφιβαλλω επισης εχω παρει efs backups Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Επειδή θέλω να ασχοληθώ αυτή της lenovo είναι καλύτερη απ ότι σε stock κατάσταση ; Καλα μην φανταστείς οτι κανει θαυματα, ειναι απλα οκ αλλα εχει ευκολα εφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ναι με stump root γίνεται μια χαρά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 επειδη ειμαι και αρρωστος και βαριεμαι και κλεισμενος στο σπιτι λεω να παιξω λιγο με την CM12, καρφωνω κατευθειαν την ρομ οπως ειμαι (ηρθα απο root της 20Η και μετα φλασαρισμα twrp me to autorec του cloudyfa. Καπου διαβασα οτι πρεπει να κατεβω σε jellybean baseband για να παιξω με Cm12, ισχυει? μην παρουμε κανενα τουβλο στο χερι, αν και αμφιβαλλω επισης εχω παρει efs backups Ακριβως την ίδια διαδικασία εκανα..κατευθείαν φλασαρισμα εκανα και τέλος..όλα οκ.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 δεν ισχυει το κατεβασμα σε jellybean baseband ετσι? περναμε την ρομ στον εσωτερικο χωρο και γεια σας? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ναι δεν εκανα κάτι άλλο..τα κλασσικά wipes και φλασαρισμα κατευθείαν..με D802 int @ 20H ήμουν κι εγώ.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ευχαριστώ πολυ παιδια καταιβασα το stump root και εγινε κανονικα ροοτ η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εχω κανει ρουτ με το ioroot και ολα πηγαν καλα, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με κανεναν τροπο να εγκαταστησω το twrp, οταν παω να μπω μου βγαζει error με κοκκινα γραμματα πανω αριστερα σε μια λιστα. Εχει καμια σχεση ο bootloader; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δοκίμασε με autorec. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) [ATTACH]58161[/ATTACH] Να μαι κ εγώ παιδιά με την resurrection remix 5.3.7 lollipop 5.0.2 Το μονο μείον το ραδιο Edited March 15, 2015 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εχω κανει ρουτ με το ioroot και ολα πηγαν καλα, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με κανεναν τροπο να εγκαταστησω το twrp, οταν παω να μπω μου βγαζει error με κοκκινα γραμματα πανω αριστερα σε μια λιστα. Εχει καμια σχεση ο bootloader; root μπορεις ευκολα και με αυτο εδω https://towelroot.com/ το εχω δοκιμασει διπλο post ..συγνωμη ξεχαστηκα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 root μπορεις ευκολα και με αυτο εδω https://towelroot.com/ το εχω δοκιμασει διπλο post ..συγνωμη ξεχαστηκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5998426#post5998426 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Lollipop χωρίς ράδιο.. Αν δεν έχει ραδιο τσαμπα το ρουταρισμα. Δεν εχει κανα νοημα να περαστει. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts