Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φλασαρισα απο την αρχη stock rom , εκανα root και εγκατεστησα τις εφαρμογες, σπαστικο πραγμα η εγκατασταση των εφαρμογων απο την αρχη, τεσπα, εχω μια απορια, αν δε κανω εγκατασταση recovery οταν θα βγει η lolli θα μπορω να κανω update η ξανα παλι απο την αρχη? λεω να μη σβησω αρχεια συστηματος γι αυτον τον λογο, τι λετε? εχω εγκαταστησει και xposed αν παιζει καποιο ρολο αυτο, αν δε γινετε update θα περασω recovery

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φλασαρισα απο την αρχη stock rom , εκανα root και εγκατεστησα τις εφαρμογες, σπαστικο πραγμα η εγκατασταση των εφαρμογων απο την αρχη, τεσπα, εχω μια απορια, αν δε κανω εγκατασταση recovery οταν θα βγει η lolli θα μπορω να κανω update η ξανα παλι απο την αρχη? λεω να μη σβησω αρχεια συστηματος γι αυτον τον λογο, τι λετε? εχω εγκαταστησει και xposed αν παιζει καποιο ρολο αυτο, αν δε γινετε update θα περασω recovery

Στις αναβαθμισεις του κιτκατ απλως εχανες το ρουτ και τη custom recovery επομενως η λογικη λεει οτι αν η αναβαθμιση ειναι της ιδιας διαδικασιας θα χασεις το ρουτ χωρις ομως να χρειασθει να ξαναπερασεις τις εφαρμογες σου

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις αναβαθμισεις του κιτκατ απλως εχανες το ρουτ και τη custom recovery επομενως η λογικη λεει οτι αν η αναβαθμιση ειναι της ιδιας διαδικασιας θα χασεις το ρουτ χωρις ομως να χρειασθει να ξαναπερασεις τις εφαρμογες σου

μαλλον οταν ερθει εκεινει η στιγμη θα ξερουμε σιγουρα :)

Καλημέρα σε όλη την παρέα και Χρόνια Πολλά. Καινούργια 2.8.3.1. Απ΄ότι διαβάζω υπήρχαν προβλήματα με την προηγούμενη . TWRP http://blastagator.ddns.net/

pdimi70 δεν είναι έτσι τα πράγματα...

Αν έχεις custom recovery και πας να κάνεις update πολύ απλά brickάριζες κανονικά ;)

Όσο για τη lollipop η αναβάθμιση θα είναι ολική διότι αλλάζει λειτουργικό.

Αν και δεν νομίζω κάποιος σε αυτό το νήμα να περιμένει OTA update :lol:

Καλημέρα σε όλη την παρέα και Χρόνια Πολλά. Καινούργια 2.8.3.1. Απ΄ότι διαβάζω υπήρχαν προβλήματα με την προηγούμενη . TWRP http://blastagator.ddns.net/

Ευχαριστουμε για την ενημερωση

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

pdimi70 δεν είναι έτσι τα πράγματα...

Αν έχεις custom recovery και πας να κάνεις update πολύ απλά brickάριζες κανονικά ;)

Όσο για τη lollipop η αναβάθμιση θα είναι ολική διότι αλλάζει λειτουργικό.

Αν και δεν νομίζω κάποιος σε αυτό το νήμα να περιμένει OTA update :lol:

Ναι εχεις δικιο στο σκετο ροοτ το χανεις. σορρυ!

LINKS

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά :) εχω couldyg3 2.1 και έβαλα την επιλογή στον στοκ launcher για μεγαλύτερα εικονίδια ..τώρα όμως όσο και να πατάω και να επιστρέψει στα κανονικά τπτ καμία ιδέα ??

Edit : το έφτιαξα :):):):):)

Edited by mrliakoss

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Καλημερα παιδια! Χρονια πολλα!

Μπορω να απενεργοποιησω τις παρακατω;

1)LocationManagerService

2)ConfigService

Lineage os 15.1

Νίκος...

Καλημερα παιδια! Χρονια πολλα!

Μπορω να απενεργοποιησω τις παρακατω;

1)LocationManagerService

2)ConfigService

Προσωπικα δουλευω το amplify pro το οποιο περιοριζει και δεν απενεργοποιει εντελως (βεβαια μπορεις να θεσεις να ενεργοποιειται καθε 99999999 δευτερ = 166667 λεπτα = 2778 ωρες = 116 μερες!! που ειναι πρακτικα απενεργοποιηση ) και δινει LocationManagerService ασφαλες για limit. Αυτο το WakeLock βοηθαει στα updates στο maps και στον εντοπισμο της θεσης (πχ σε περιπτωση κλοπης)

Edited by pdimi70

LINKS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Apo Launcher παιδια τι προτεινετε;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Apo Launcher παιδια τι προτεινετε;

Εγώ έχω εδώ κ πολύ καιρό Nova free όμως... Μια χαρά... Γρήγορος κ ωραίος...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Προσωπικα δουλευω το amplify pro το οποιο περιοριζει και δεν απενεργοποιει εντελως (βεβαια μπορεις να θεσεις να ενεργοποιειται καθε 99999999 δευτερ = 166667 λεπτα = 2778 ωρες = 116 μερες!! που ειναι πρακτικα απενεργοποιηση ) και δινει LocationManagerService ασφαλες για limit. Αυτο το WakeLock βοηθαει στα updates στο maps και στον εντοπισμο της θεσης (πχ σε περιπτωση κλοπης)

Ok. Θα το εχω υποψιν μου.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα στο Weather & clock widget. Πολύ ακριβές, ελληνικό μενού, απειροελάχιστη κατανάλωση και δωρεάν
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα στο Weather & clock widget. Πολύ ακριβές, ελληνικό μενού, απειροελάχιστη κατανάλωση και δωρεάν

ωραια θα το δοκιμασω ευχαριστω :D:D:D

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Παιδια δεν ξέρω τι περιμένετε από την lollipop αλλά από αυτά που βλέπω στο nexus 7 που ξαναπήρα , του 2012 , πρέπει να είναι παναλαφρη.Χωρίς καμία παρέμβαση το σύστημα αφήνει πάνω από 700mb ελεύθερα.

Ας αναμένουμε μεγάλα πράγματα...

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.

εχω ενα g2 και ενω ολα πηγεναν μια χαρα αποφάσισα να το ροοταρο με ιοροοτ και να περασω την CloudyG3_2.1. στην διαδικασια να περασω την ρομ με το D802_AutoRec τσεκαρισα το κουτακι που σβήνει τα παντα απο την συσκευή και ετσι έσβησε και η ρομ που ειχα στην μνήμη του τηλεφωνου για να γινει εγατασταση και στη επανεκινηση εγινε τουβλο το g2 . με τα πολλα πατωντας τα κουμπακια στο ανοιγμα του περασα την original ρομ και μετα ξαναπέρασα την CloudyG3_2.1 με τον σωστο τροπο και ολα οκ

στην πορεια δεν με βόλεψε η CloudyG3_2.1 και το επαναφερα στην original που ειχα και παλιοτερα αλλα κατεβασα ολα τις εφαρμογες που ειχα και παλια και καθε τοσο μου πετάει το μήνυμα το google+ δυστυχώς εχει σταματήσει. στην αρχη που μου το πεταγε κολαγε και η συσκευη του ξαναπερασα την ρομ αλλα μετα απο κανα δυο μερες το πεταει παλι αλλα δεν κολαει η συσκευη τωρα.

σας λεει τιποτα αυτο το μήνυμα μηπως φταίει το apdoide που εχω περάσει και μου κανει κάποιες εφαρμογες update αυτο;

ευχαριστω

Aν κανεις ενδιαφερεται για εναν mini οδηγο και για διορθωση του ηχου στο video, μπορει να ριξει μια ματια εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987&posted=1#post5855987

Εγώ έχω εδώ κ πολύ καιρό Nova free όμως... Μια χαρά... Γρήγορος κ ωραίος...

Tον εβαλα αλλα καποια εικονιδια απο εφαρμογες της συσκευης(π.χ.φωτο) μου τις βγαζει με το ρομποτακι...Αλλαξα και εβαλα αλλον launcher και παλι τα ιδια.Φοραω την cloudy g3, μηπως παιζει καποιο ρολο;

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Δοκίμασα να αλλάξω τα εικονίδια στη Navigation Bar του G2 με την εφαρμογή SoftKeyZ, τα άλλαξα μέσα στη εφαρμογή, έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο;;;;;;

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Παιδια κατα λαθος εσβησα το google play store...Δηλαδη καποιο αρχειο γιατι ενω υπαρχει δεν μου ανοιγει.Τι να κανω;

Ενταξει ξανα κατεβασα το αρχειο και ειμαι οκ.

Edited by giorgos1966

Tον εβαλα αλλα καποια εικονιδια απο εφαρμογες της συσκευης(π.χ.φωτο) μου τις βγαζει με το ρομποτακι...Αλλαξα και εβαλα αλλον launcher και παλι τα ιδια.Φοραω την cloudy g3, μηπως παιζει καποιο ρολο;

Θα σε γελάσω... Εγώ είμαι stock... Ας απαντήσει κάποιος πιο ψαγμενος... Εμένα δε μου έκανε τίποτα τέτοιο...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Και εμενα με g3 2.1 το κανει.. Με g2 rom ειναι ολα σωστα.. Σε lamhoang δεν το εκανε.. Αρα λογικα ειναι θεμα g3 2.1

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.

εχω ενα g2 και ενω ολα πηγεναν μια χαρα αποφάσισα να το ροοταρο με ιοροοτ και να περασω την CloudyG3_2.1. στην διαδικασια να περασω την ρομ με το D802_AutoRec τσεκαρισα το κουτακι που σβήνει τα παντα απο την συσκευή και ετσι έσβησε και η ρομ που ειχα στην μνήμη του τηλεφωνου για να γινει εγατασταση και στη επανεκινηση εγινε τουβλο το g2 . με τα πολλα πατωντας τα κουμπακια στο ανοιγμα του περασα την original ρομ και μετα ξαναπέρασα την CloudyG3_2.1 με τον σωστο τροπο και ολα οκ

στην πορεια δεν με βόλεψε η CloudyG3_2.1 και το επαναφερα στην original που ειχα και παλιοτερα αλλα κατεβασα ολα τις εφαρμογες που ειχα και παλια και καθε τοσο μου πετάει το μήνυμα το google+ δυστυχώς εχει σταματήσει. στην αρχη που μου το πεταγε κολαγε και η συσκευη του ξαναπερασα την ρομ αλλα μετα απο κανα δυο μερες το πεταει παλι αλλα δεν κολαει η συσκευη τωρα.

σας λεει τιποτα αυτο το μήνυμα μηπως φταίει το apdoide που εχω περάσει και μου κανει κάποιες εφαρμογες update αυτο;

ευχαριστω

Πιθανον να ειναι αυτο που λες γιατι και εγω με Appdroid_v2.1.3.b.35.VR.AdFree εχω τα ιδια σε αλλη ομως εφαρμογη. Καλυτερα να χρησιμοποιεις τετοιου ειδους εφαρμογες σε non rooted τηλεφωνα και ταμπλετς (πχ σε εναν δευτερο παλιο κινητο οπου αφου κατεβασεις την εφαρμογη που σε ενδιαφερει μετα ειτε βρισκεις το apk στο φακελο temp ειτε το εξαγεις με ενα προγραμμα τυπου sd maid και τα μεταφερεις για εγκατασταση στο ρουταρισμενο κανονικο σου τηλεφωνο

LINKS

[sIGPIC][/sIGPIC]