Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον μεσα σε ενα απογευμα φλασαρα αρκετες ρομ και παλι επρστρεψα στην g3 2.0.

Προσπαθησα να γυρισω και στην official με flashtool αλλα κατι δεν παει καλα και μου την σταματαει την αναβαθμιση.

Παντως η πιο smoothe μου φανηκε η lam hoamg..

Αν και διαβαζω νεα πραγματα..περιμενουμε εντυπωσεις για lollipop!!!

Σου σταματάει στο 2% η επίσημη;

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια για AOSP το thread κατι εγινε (ειναι 43 σελιδες) και το εκλεισαν προσωρινα

The thread is gathering just dust and no real stuff in an android development thread.

No sources published or github declaring their sources...

Thread is reported.

To avoid any more dirty linen...Thread temporarily closed

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος που την κατέβασε αν μπορεί να την ανεβάσει κάπου να την πάρουμε και εμείς?

Για τη ν3 λέω lollipop

Ευχαριστώ:)

τελικά και στον dorimanx 8.9 τα sod συνεχίζονται, 2 μέσα σε μια ημέρα, αλλά η μπαταρία βράχος

sotmax rom

Σε όποιον αρέσουν οι aosp.

Εχει κάποια bug οχι μεγαλα αλλά είναι η πιο γρήγορη rom που έχω βάλει προσπαθώ να τη στησω ακόμα.

Την sd σου την τσέκαρες να δεις τους φακέλους; Σου αλλάζει τον κεντρικό φάκελο και εγκαθιστά σε διαφορετικό και μετά ψάχνεις τους παλιούς, μουσική, φωτο κλπ. Εγώ έκανα format sd για να επανέλθει. Ύστερα bt, gps δεν δουλεύουν. YouTube και αλλά apps κρασάρουν. Το TiBu εχθές νομίζω αναβαθμίστηκε για lollipop. Είναι πολύ νωρίς. Κι εγώ πραγματικά προσπάθησα πολύ να την κρατήσω είναι σκέτη ομορφιά, αλλά δυστυχώς είναι πολύ Άλφα. Αλλά αυτά τα recents είναι... :D

τελικά και στον dorimanx 8.9 τα sod συνεχίζονται, 2 μέσα σε μια ημέρα, αλλά η μπαταρία βράχος

sotmax rom

Εμένα το αντίθετο. Κανένα απολύτως (μέχρι ώρας).

Τον έχω από τότε που βγήκε σε στοκ 220G και από το Σάββατο στην 220H.

Δεν έχω πειράξει τίποτα στο Stweaks παρά μόνο αυξησα τους ήχους.

Κάποιος που την κατέβασε αν μπορεί να την ανεβάσει κάπου να την πάρουμε και εμείς?

Για τη ν3 λέω lollipop

Ευχαριστώ:)

https://mega.co.nz/#!98N3ibrY!hKWirdNfpUK31RluuT6opt4EipsSZ5lHITetaXsOT98

αυτο δεν θες ;; :)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

sotmax rom

πάντως εγω με dorimanx 8.9 τον εχω απο την πρωτη μερα δεν εχω κανενα sod!!!!ολα δουλευουν οπως πρεπει!!

παιδια αυτα τα δυο service της google τα εχει απενεργοποιηση κανεις ??

Σου σταματάει στο 2% η επίσημη;

Ναι ****το..ξερεις τι φταιει?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Αυτήν που είχε εδώ πριν το κλειδώσουν...

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-android-lollipop-fast-clean-t2941922

Αυτό που πόσταρες είναι?

Ευχαριστώ πάντως:)

Αυτήν που είχε εδώ πριν το κλειδώσουν...

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-android-lollipop-fast-clean-t2941922

Αυτό που πόσταρες είναι?

Ευχαριστώ πάντως:)

παντως προς το παρων δεν αξίζει να την δοκιμαζετε εχι αρκετα bugs και ειναι παρα πολυ νωρίς ακομα!!δεν ειναι για καθημερινη χρηση με τιποτα!!!μονο οποιος εχει την περιέργεια να την δοκιμάσει μονο και τιποτα αλλο!!!;)

Σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα αλλα τωρα εχω ξανα προσβαση στο internet.

Πρωτα απ' ολα επαιζε η μουσικη για 40 λεπτα. Αυτο ειναι ΟΚ αλλα επηρεαζει.

Επισης 10 λεπτα κατεβαζες ή ενημερωνες στο υποβαθρο καποια ή καποιες εφαρμογες του Play Store. Κι αυτο ειναι ΟΚ αλλα κι αυτο επηρεαζει.

Στο τριτο screenshot, εκει τα πραματα δεν ειναι OK.

Τη δευτερη διεργασια του google services μπορεις να την απενεργοποιησεις.

Η πρωτη δεν πρεπει να ειναι τοσο ψιλα. Δοκιμασε να την απενεργοποιησεις και αυτην.

Γενικα βλεπω οτι στις υπηρεσιες google σου τρεχουν παρα πολλα πραματακια. Μηπως εχεις καιρο να κανεις κανα reboot;

Κοιτα δεν πειραζει που αργησες να με απαντησης. Σημασια εχει που με απαντησες και σε ευχαριστω! ;)

Αυτες τις 2 διεργασιες που μου ειπες να απενεργοποιησω απο που ακριβως τις απενεργοποιω?

Οσον αφορα τωρα το αν εχω καιρω να κανω reboot εκανα αναγκαστηκα χθες εφοσων πηγα απο στοκ kitkat σε cloudy g3.

Ποσο συχνα ας πουμε χρειαζεται να κανω reboot την συσκευη μου?

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

παντως προς το παρων δεν αξίζει να την δοκιμαζετε εχι αρκετα bugs και ειναι παρα πολυ νωρίς ακομα!!δεν ειναι για καθημερινη χρηση με τιποτα!!!μονο οποιος εχει την περιέργεια να την δοκιμάσει μονο και τιποτα αλλο!!!;)

Την δοκίμασες εσύ που είσαι και έμπειρος?

Και τι bug έχει?

Την δοκίμασες εσύ που είσαι και έμπειρος?

Και τι bug έχει?

Αρκετά reboot ,εφαρμογές κρασαρουν δεν είναι για καθημερινής χρήση όπως είπαν, γιατί εκεί που μιλάς στο τηλ μπορεί να κλείσει λέμε μια περίπτωση τώρα ,οποτε καλό θα ηταν να περιμένουμε να βγει κάτι πιο σταθερό

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Ευχαριστώ παιδιά :) ούτε για δοκιμή δεν κάνει τελικά:mad::mad:

Ευχαριστώ παιδιά :) ούτε για δοκιμή δεν κάνει τελικά:mad::mad:

δεν κανει φιλε μου ειναι πολυ νωρις ακομα !!!καιναι για εμενα ακομα ουτε για δοκιμη δεν κανει μονο το χρονο σου θα χασεις και τιποτε αλλο!!!!;)

δεν κανει φιλε μου ειναι πολυ νωρις ακομα !!!καιναι για εμενα ακομα ουτε για δοκιμη δεν κανει μονο το χρονο σου θα χασεις και τιποτε αλλο!!!!;)

και 2-3 πραγματα να θες να δεις να κανεις, τσουπ κολλημα και reboot :mad::mad::mad:

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Ίσως γι' αυτό το λόγο την κατεβάσανε?

Τεσπα αναμονή για port της G3 που θα την πάρει αυτές τις μέρες απ' ότι έχω διαβάσει...:)

Καλημερα σας.

Επειδη οπως ειναι γνωστο ειμαι κολλημενος με την καμερα, ψαχνομαι για να βρω πως μπορουμε να παρουμε τα μεγιστα απο την καμερα μας στις νυχτερινες. Αυτο μπορει να γινει μονο με χειροκινητες ρυθμισεις πραγμα το οποιο (και αν θυμαμαι καλα ειχα προαναφερει) δεν γινεται λογω περιορισμου του android kitkat.

Ετσι λοιπον σημερα διαβασα αυτο το ενδιαφερον αρθρο το οποιο δινει αναλυτικα τις αλλαγες που φερνει η camera api v2 (προφανως ειναι για γενικο android αρα υποθετω και για εμας.)

Αν ειναι ετσι τα πραγματα και μπορουμε να παρουμε τον ελεγχο στα χερια μας, ετοιμαστειτε για τρελλες φωτογραφιες...

Απλα ηθελα να ρωτησω ΑΝ καποιος εχει περασμενη ακομα την δοκιμαστικη εκδοση lollipop να επικοινωνησει μαζι μου για να μου πει 2 πραγματακια που θελω να δω αν υπαρχουν.

Επισης υποστηριζει dng αρχεια πλεον τα οποια ειναι χωρις συμπιεση και επεξεργασια (lossless). Η διαφορα φενεται στις φωτο στο 2ο λινκ.

http://www.phonearena.com/news/How-to-shoot-DNG-lossless-raw-photographs-along-with-JPEG-on-Android-5.0-Lollipop_id61945

http://www.phonearena.com/news/Unleashing-the-full-power-of-Android-5.0-Lollipop-camera-see-the-difference-between-lossless-raw-DNG-vs-JPEG_id61956

Edited by demon2411

πάντως εγω με dorimanx 8.9 τον εχω απο την πρωτη μερα δεν εχω κανενα sod!!!!ολα δουλευουν οπως πρεπει!!

Αν μετα το gsm συνεχιζεται με location.fused.NlpLocation την ειχα απενεργοποιησει χωρις κανενα προβλημα

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την πρωτη απενεργοποιησε την. Μπορει ομως να χρειαζεται για να εντοπισει τη θεση σου. Επειδη ομως εγω δε χρησιμοποιω καμια εφαρμογη της google που να θελω να εχει προσβαση στην τοποθεσια μου δεν μπορω να ξερω αν η απενεργοποίησή της θα επηρεασει τον προσδιορισμο θεσης.

Για τη δευτερη γραψε το πληρες ονομα. Υπαρχουν δεκαδες com.google.android.gms.....

Γενικα εχω ασχοληθει πολυ με το disable services και το amplify και εχω απενεργοποιησει πολλα. Σκεφτειτε εχω απενεργοποιησει 23 διεργασιες του google play services.

Οταν βρω χρονο θα κατσω γραψω ολες τις δεργασιες που απενεργοποιησα απο ολες τις εφαρμογες.

Κοιτα δεν πειραζει που αργησες να με απαντησης. Σημασια εχει που με απαντησες και σε ευχαριστω! ;)

Αυτες τις 2 διεργασιες που μου ειπες να απενεργοποιησω απο που ακριβως τις απενεργοποιω?

Οσον αφορα τωρα το αν εχω καιρω να κανω reboot εκανα αναγκαστηκα χθες εφοσων πηγα απο στοκ kitkat σε cloudy g3.

Ποσο συχνα ας πουμε χρειαζεται να κανω reboot την συσκευη μου?

Κατεβασε το disable services. Πρεπει να εισαι root.

Για το reboot, κανε μια φορα τη βδομαδα ας πουμε.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικα εχω ασχοληθει πολυ με το disable services και το amplify και εχω απενεργοποιησει πολλα. Σκεφτειτε εχω απενεργοποιησει 23 διεργασιες του google play services.

Οταν βρω χρονο θα κατσω γραψω ολες τις δεργασιες που απενεργοποιησα απο ολες τις εφαρμογες.

Αυτό θα είναι πολύ καλό αν το κάνεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Κατεβασε το disable services. Πρεπει να εισαι root.

Για το reboot, κανε μια φορα τη βδομαδα ας πουμε.

Οραια! Το κατεβασα και τα επενεργοποιησα. Thanks!

Για τον οδηγο που ειπες οτι θα γραψεις χαιρομαι. Θα τον περιμενω πως και πως ;)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδιά στην cloudy g3 έχει τους driver για την κάμερα; με την στοκ τραβάω. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να πάρω το μέγιστο; συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά οι σελίδες φεύγουν σαν βροχή και δε προλαβαίνω

Παιδιά στην cloudy g3 έχει τους driver για την κάμερα; με την στοκ τραβάω. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να πάρω το μέγιστο; συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά οι σελίδες φεύγουν σαν βροχή και δε προλαβαίνω

Ναι, τους εχει. Απλως κατεβασε το apk της καμερας του xdabbeb που λεγεται xcam. Για ακομα μεγαλυτερη βελτιωση αγορασε τα xcam settings οπου μπορεις χειροκινητα να ρυθμισεις καποιες λειτουργιες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]