manthosffvll Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γιατι ρε παιδες μετα απο φλασαρισμα 8.0.1 και 8.3 dori δεν μου δουλευει το knock on; Εκανα και firmware touch update μεσα απο το hidden menu και παλι τιποτα. Ο dori λεει οτι υπαρχουν δυο εκδοσεις kernel. Δε βλεπω κατι. Γνωριζει καποιος; φιλε μολις το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα!!!!τι μοντελο εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Βρηκε κανεις σας κάποιο modaki που να διωρθωνει τον κυκλο εξω σε flip case s σε G3 2.0 rom εννοειται?? Να γίνει μεγαλυτερος δηλ για να μην αφήνει κενά όπως τώρα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Είναι με Bruce kernel για να βάλω τον dori 8.3 πρέπει πρώτα να βάλω παλαιότερο του dorimanx? φιλε μου τι να πω αν εχεις PhilZ Touch recovery κανε το κατευθείαν(αν δεν εχεις PhilZ Touch τοτε κανε τον δευτερο τροπο!!)!!!αν θα εχεις καποιο error που δεν πιστεύω!!!φλασαρε την 8.0.1 και μετα την 8.3!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 οχι φιλε μου δεν προτεινο αυτο εγω εχω και τα δυο και στο g3 και xcam!(απλα εγκαθιστουμε την xcam και τελος!!) εχει καλύτερη διαχείριση μνημης ραμ , θερμοκρασιας,πιο γρηγορο απο στοκ και αναλογα τι θελεις εσυ !!θελεις perfomance το βαζεις!!!θελεις μπαταρια και αυτο το βαζεις!!εχει παρα πολλούς παραμετρους!!!!:D Μανθο μαλλον το ιδιο λεμε στο θεμα καμερας...:p Προτεινεις να αφησω την καμερα του cloudy οπως ειναι στην rom και απλα να εγκαταστησω το apk της xcam? (5.1.2) Ετσι ωστε να δουλευω και τις 2.? Οσο για τον kernel με εψησες το βαζω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) φιλε μολις το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα!!!!τι μοντελο εχεις?? D802 οπως φαινεται στη υπογραφη μου. Εχουνε πολλα ατομα προβλημα και ο dοri αναφερει αυτο: LG has started to update all ROM + Kernels with new TOUCH SCREEN DRIVER. that includes new feature "KNOCK CODE" see youtube! For now only for D800/D801/D802/D803/F320/LS/VS980 ROMS that have 20B/D/E/F/U/21P/ZVD base! In download site, you will see kernels with normal version just numbers. And kernels with "No-Knock-Code" labels. If your ROM do not support KNOCK CODE on screen OFF! Then use kernel without support for it! or you will loose the ability to wake phone with KNOCK KNOCK gesture. If knock code on screen OFF is supported use the normal build. Soon all ROMS will have support! all depend on LG and our great ROM Devs. Μηπως, οπως λεει στη 4η παραγραφο, επειδη ειμαι με CloudyStock 1.2 που ειναι παλια και δεν υποστηριζει knock code πρεπει να φλασαρω την εκδοση που λεει no knock code; Αλλα δεν υπαρχει στη λιστα του. Edited October 13, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γιατι ρε παιδες μετα απο φλασαρισμα 8.0.1 και 8.3 dori δεν μου δουλευει το knock on; Εκανα και firmware touch update μεσα απο το hidden menu και παλι τιποτα. Ο dori λεει οτι υπαρχουν δυο εκδοσεις kernel. Δε βλεπω κατι. Γνωριζει καποιος; http://www.mylgphones.com/how-to-fix-lg-g2-knock-on-not-working-issue.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μόλις την πέρασα αφού πρώτα πέρασα την 8.0.1 και καπάκια την 8.3. με ποια εφαρμογή βλέπουμε την kernel...? Το υπέγραψα κιόλας.......:up: Δεν χρειάζεσαι επιπλέον εφαρμογή... Πήγαινε στο G3 TweaksBox και ρύθμισε να φαίνεται η έκδοση κερνελ.[ATTACH]51042[/ATTACH][ATTACH]51042[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 http://www.mylgphones.com/how-to-fix-lg-g2-knock-on-not-working-issue.html Το εχω ηδη κανει αλλα δεν δουλευει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το εχω ηδη κανει αλλα δεν δουλευει. Tωρα θα το περασω και εγω και θα σου πω αν εχω το ιδιο θεμα. Απο οτι καταλαβα δεν το υποστηριζει σωστα λογω νεων touch drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Tωρα θα το περασω και εγω και θα σου πω αν εχω το ιδιο θεμα. Απο οτι καταλαβα δεν το υποστηριζει σωστα λογω νεων touch drivers. Μαλλον δε θα εχεις προβλημα γιατι εισαι με CloudyG3 που μαλλον εχει ενωμερωμενους touch drivers. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Έλα ρε μαριε. Στην πρώτη σελίδα είναι τα περισσότερα στο stweaks... Πανευκολο. Δεν τα βρίσκω.......θα το αφήσω έτσι...!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μαλλον δε θα εχεις προβλημα γιατι εισαι με CloudyG3 που μαλλον εχει ενωμερωμενους touch drivers. Οχι ειμαι οκ παιζει κανονικα. Γιατι εσυ τι rom φορας? Γραφει παντως οτι αν δεν σου παιζει ειναι γιατι η rom σου δεν εχει ενημερωμενους drivers. Απο κει και επειτα η περιμενεις μεχρι να ενημερωθει η rom η βαζεις kernel χωρις knock on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Οχι ειμαι οκ παιζει κανονικα. Γιατι εσυ τι rom φορας? Γραφει παντως οτι αν δεν σου παιζει ειναι γιατι η rom σου δεν εχει ενημερωμενους drivers. Απο κει και επειτα η περιμενεις μεχρι να ενημερωθει η rom η βαζεις kernel χωρις knock on. Αυτο λεω κι εγω αλλα δεν υπαρχει αυτος ο kernel. Πού ειναι; Δες την υπογραφη μου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Αυτο λεω κι εγω αλλα δεν υπαρχει αυτος ο kernel. Πού ειναι; Δες την υπογραφη μου. Στην λιστα του παντως δεν ειναι. Πηγα να γραψω μεσα αλλα ειδα οτι εχεις γραψει ηδη...Ακομα το ψαχνω αν βρω κατι θα σου πω. (τι rom φορας τωρα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Το εχω ηδη κανει αλλα δεν δουλευει. Είχα Kernel-bruce D802-v0.41 και μόλις την πέρασα (Kernel-Dorimanx-V8.3) αφού πρώτα πέρασα την 8.0.1 έκανα Reboot και καπάκια την 8.3. & το KNOCK KNOCK δουλεύει ά ψ ο γ α ...!;) Edited October 13, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Στην λιστα του παντως δεν ειναι. Πηγα να γραψω μεσα αλλα ειδα οτι εχεις γραψει ηδη...Ακομα το ψαχνω αν βρω κατι θα σου πω. (τι rom φορας τωρα?) Cloudy Stock 1.2 Ειναι στην υπογραφη μου. Αντε να βρω τωρα τον kernel χωρις τη λειτουργια knock code για να μου δουλεψει το knock on. Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως τωρα που θα το παω για αλλαγη της κιτρινισμενης οθονης θα stockάρω και μετα θα βαλω την CloudyG3 και δε θα εχω ασυμβατοτητες με τον 8.3 dori. Αυτο που με χαλαει στην CloudyG3 ειναι το τεραστιο περιθωριο πανω πανω που σου τρωει οθονη. Πχ. Στις ρυθμισεις εχει χαθει ενα εκατοστο να λεει "Ρυθμισεις". Στον dialer παλι αυτη η λεζαντα να λεει "τηλεφωνο" κατι τετοιο, δε θυμαμαι ακριβως. Edited October 13, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Cloudy Stock 1.2 Ειναι στην υπογραφη μου. Γιατι δεν βαζεις την 2.0 να ξεμπερδευεις? εκτος αν εχεις τους λογους σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Ρε παιδια περασα ξανα την cloudyg3v2 και νομιζω οτι εχει αφησει περιμετρικα της οθονης λιγο κενο.παραθετω φωτογραφία. Βασικα δε φενετε στη φοτο αλλα ειναι σαν να μη πιανει ολη το ευρος της οθονης η ανοιχτη οθονη και εχει ενα μικρο κενο απο την οθονη με τα μπεζελ. Edited October 13, 2014 by Manolovas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ρε παιδια περασα ξανα την cloudyg3v2 και νομιζω οτι εχει αφησει περιμετρικα της οθονης λιγο κενο.παραθετω φωτογραφία. Βασικα δε φενετε στη φοτο αλλα ειναι σαν να μη πιανει ολη το ευρος της οθονης η ανοιχτη οθονη και εχει ενα μικρο κενο απο την οθονη με τα μπεζελ. Το κενο υπαρχει σε ολους και δεν ειναι εκμεταλευσημη οθονη. Δεν εχει πιξελς. Ειναι το πλαισιο της οθονης. Κοιτα το δικο μου εδω. Ετσι δεν ειναι κι εσενα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558760 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 TUPAC το κινητό σου τι παρτίδα είναι και πότε το πήρες?? Την έχεις αλλάξει την οθόνη σωστά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παίδες ενδιαφέρομαι και εγω να περάσω cloudyg3 γιατί έχω βαρεθεί λίγο το interface μου κλπ και θα ήθελα μια φρέσκια αλλαγή. δεν έχω ξαναπεράσει ποτε custom rom και διαβάζω γενικά τι παίζει κλπ. η ερώτηση μου είναι η εξής, επειδή διαβάζω ότι ο kernel που έχει μέσα ο cloudy, δεν είναι τόσο καλος σε θέμα μπαταρίας, αν περάσω τον dorinmax που λέτε η τον bruce πρέπει να κάνω extra ρυθμίσεις? η αν τα περάσω θα περνώ τα οφέλη χωρίς να κάνω κάτι το παραπάνω? ευχάριστω. μηπως θα ηταν καλητερα να περιμενω μεχρει να φτιαχτουν και αλλα πραγματα στην επομενη version η ειναι σε ικανοποιτικο σταδιο η rom αυτη τι στιγμη? thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Από την ημέρα που έχω βάλει τον launcher Nova Prime οταν πάω να βάλω το widget του stock ημερολογίου , μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην photo . Τι είναι τούτο πάλι ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 TUPAC το κινητό σου τι παρτίδα είναι και πότε το πήρες?? Την έχεις αλλάξει την οθόνη σωστά?? Ειναι 309. Τα εχω ολα στην υπογραφη μου. Την οθονη δεν την αλλαξα ακομα. Περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη πρωτα για να ασχοληθω. Από την ημέρα που έχω βάλει τον launcher Nova Prime οταν πάω να βάλω το widget του stock ημερολογίου , μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην photo . Τι είναι τούτο πάλι ? Ευχαριστώ Τα stock widgets δουλευουν μονο στον stock launcher. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 εβαλα dori 8.3 και στην πορωτη προσπαθεια για φορτιση , φορτιζει παρα πολυ αργα ! πχ για να ανεβει 30% εκανε 1.5 ωρα ... ειναι καποια ρυθμιση ; δεν περασα σωστα τον κερνελ ; τι γινεται ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημερα παιδια.Κατα λαθος κατι εσβησα στην camera της rom CloudyG3 2.0 Υπαρχει το αρχειο σε apk; Πως θα την ξαναβαλω τωρα η πρεπει να ξαναφλασαρω απο την αρχη την rom; Συγνωμη που ξαναβαζω το ερωτημα μου αλλα τι να κανω;Καποιος φιλος να βοηθησει;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts