Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω ότι πέρασα τον bruce kernel 0.41 στην seven g3 rom 1.9.1 και δουλεύει μεχρι στιγμής απροβληματιστα η πολυ μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τον cloudy 1.5 kernel που φορούσε η rom επάνω είναι η θερμοκρασία της cpu που ειναι πολυ πιο χαμηλή τώρα που γράφω είναι στους 42 βαθμούς και μετά απο αδράνεια 5 λεπτών την είδα και 35 τουλάχιστον 8 με 9 βαθμούς κάτω.

Αυτο παρατηρησα και 'γω, στο λιγο που τον εχω, το κινητο μου φαινεται πιο δροσερο!!

Νομιζω αυτος θα ειναι και ενας λογος (αν τελικα επαληθευτει) που θα εχει καλυτερη μπσταρια.

Τελικα εκανες wipe; (Δεν προλαβα να σου απαντησω!)

Εγω δεν εκανα τιποτα, τον φλασαρα κατευθειαν με το philz recovery!

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο παρατηρησα και 'γω, στο λιγο που τον εχω, το κινητο μου φαινεται πιο δροσερο!!

Νομιζω αυτος θα ειναι και ενας λογος (αν τελικα επαληθευτει) που θα εχει καλυτερη μπσταρια.

Τελικα εκανες wipe; (Δεν προλαβα να σου απαντησω!)

Εγω δεν εκανα τιποτα, τον φλασαρα κατευθειαν με το philz recovery!

Έκανα:cool::cool:

Δηλαδη vag74 λες να βαλω Bruce kernel στην seven rom που εχω τωρα;;;

Σε δοκιμές είμαι ακόμα ;)θέλει 2 3 φορτίσεις για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.

Edited by vag74

Τι θερμοκρασιες ειναι αυτες ρε σεις που λετε??!?!?!

Εγω με αυτοματη φωτεινοτητα, cloudystock 2.5 και cloudykernel 1.5 χωρις να πειραξω τιποτα αλλο, σερφαρω εδω και 10λεπτα και ειμαι στους 29-30 βαθμους..

Τα ιδια με pardus 7.6 και dorimanx 7.0 παλιότερα..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Εγω με αυτοματη φωτεινοτητα, cloudystock 2.5 και cloudykernel 1.5 χωρις να πειραξω τιποτα αλλο, σερφαρω εδω και 10λεπτα και ειμαι στους 29-30 βαθμους..

Μιλάμε για θερμοκρασίες cpu και οχι μπαταρίας δεν ισχύει αυτό που γράφεις;)

Μιλάς προφανώς για θερμοκρασία μπαταρίας. Αν έχεις xposed βάλε το CPU temp on statusbar και θα δεις ότι συνήθως παίζει στους 40-60 σε νορμαλ χρήση. Αν πεις να τραβήξεις κανένα 4Κ βιντεάκι κι έχεις και θήκη πάνω.. θα δεις σε λίγο να πετάγεται στους 80!! :D

Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το bruce kernel που έβαλα στην seven rom,στους ήχους stock του g3 μου τους εμφανίζει κανονικά μετά από reboot και μετά από μισή ώρα τους χάνει,με τον root browser τους βλέπω κανονικά οτι υπάρχουν στον φάκελο media/sounds αλλά το τηλ δεν τους βλέπει.Έχει ξανατυχει σε κάποιον υπάρχει λύση;γιατί ο kernel δείχνει εξαιρετικός σε θερμοκρασίες,μπαταρία και smooth.

Μετά την προσωπική απογοήτεηυση με cloudystock 2.5 όπου έβγαζα με την βία 4 ώρες οθόνης σε 18-20 ώρες λειτουργίας και ενώ την έβαλα μετά από Lamhong G3 για να κερδίσω αυτονομία, ίσα ίσα έχασα κιόλας! Δεν έφτιαξε ποτέ... Ούτε με 4 κύκλους σε davlik ούτε με 3 κύκλους σε ART. Απογοήτευση σκέτη για μένα.

Έβαλα χθες λοιπόν seven G3 και όλα πάνε ρολόι. Ταχύτατη χωρίς κανένα σκάλωμα! Από μπαταρία δείχνει πολύ καλή αφού είμαι μετά απο 22,5 ώρες σε μπαταρία με 30 λεπτά οθόνης και 10 λεπτά κλήσεων με 2g/3g auto, sync on, data on πάντα ανοιχτά φυσικά και wifi ανοιχτό τις 16 ώρες με 3 gmail accounts, fb, viber, twitter, instagram, messenger, hangouts. Ποσοστό 89%!!!! Φυσικά πάντα έχω greenify!

Google Pixel 6 Pro

Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το bruce kernel που έβαλα στην seven rom,στους ήχους stock του g3 μου τους εμφανίζει κανονικά μετά από reboot και μετά από μισή ώρα τους χάνει,με τον root browser τους βλέπω κανονικά οτι υπάρχουν στον φάκελο media/sounds αλλά το τηλ δεν τους βλέπει.Έχει ξανατυχει σε κάποιον υπάρχει λύση;γιατί ο kernel δείχνει εξαιρετικός σε θερμοκρασίες,μπαταρία και smooth.

Σε μενα παντως τους εμφανιζει κανονικα και τους παιζει ολους, με cloudystock 2.5 και Bruce kernel.

Προς το παρων παντως εχω παθει πλακα με τον Bruce, θα δουμε πως θα παει στην πορεια! Πρωτη πληρης φορτιση χθες το βραδυ.

Αρκετα γρηγορος, χαμηλες θερμοκρασιες (καμμια σχεση με cloudy και dorimanx) και απο μπαταρια:

Ειμαι 8 ωρες εκτος φορτιστη, 1 ωρα και 40 λεπτα οθονη και μπαταρια 90% !!:rolleyes:

Edited by Titarasaudi

Μετά την προσωπική απογοήτεηυση με cloudystock 2.5 όπου έβγαζα με την βία 4 ώρες οθόνης σε 18-20 ώρες λειτουργίας και ενώ την έβαλα μετά από Lamhong G3 για να κερδίσω αυτονομία, ίσα ίσα έχασα κιόλας! Δεν έφτιαξε ποτέ... Ούτε με 4 κύκλους σε davlik ούτε με 3 κύκλους σε ART. Απογοήτευση σκέτη για μένα.

Έβαλα χθες λοιπόν seven G3 και όλα πάνε ρολόι. Ταχύτατη χωρίς κανένα σκάλωμα! Από μπαταρία δείχνει πολύ καλή αφού είμαι μετά απο 22,5 ώρες σε μπαταρία με 30 λεπτά οθόνης και 10 λεπτά κλήσεων με 2g/3g auto, sync on, data on πάντα ανοιχτά φυσικά και wifi ανοιχτό τις 16 ώρες με 3 gmail accounts, fb, viber, twitter, instagram, messenger, hangouts. Ποσοστό 89%!!!! Φυσικά πάντα έχω greenify!

Αν μπορεις γραψε ενα λινκ οπου μπορουμε να την κατεβασουμε?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικα ποια ρομ απο ολες αυτες αξιζει?Εννοω αυτες που ειναι g3 στυλ,

Αν μπορεις γραψε ενα λινκ οπου μπορουμε να την κατεβασουμε?

Γενικα ποια ρομ απο ολες αυτες αξιζει?Εννοω αυτες που ειναι g3 στυλ,

Κοίτα 2-3 σελίδες πίσω. Είναι ανεβασμένο το λινκ. Εμένα από Lamhong final και cloudy καθόταν καλύτερα η cloudy μακραν! Προς το παρόν η seven δείχνει όμως καλύτερη από όλες. Αλλά άσε να στρώσει καμιά εβδομάδα και θα πω με σιγουριά!

Όλες είχαν πάντως πολύ καλό deep sleep χρόνο. 1% ανά 6 ώρες. Για παράδειγμα χθες το κινητό μου από τις 2 μέχρι τις 8,45 το πρωί σήμερα έμεινε στο 91%!

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Κανείς ρε παιδιά καμιά λύση :D

Κοίτα 2-3 σελίδες πίσω. Είναι ανεβασμένο το λινκ. Εμένα από Lamhong final και cloudy καθόταν καλύτερα η cloudy μακραν! Προς το παρόν η seven δείχνει όμως καλύτερη από όλες. Αλλά άσε να στρώσει καμιά εβδομάδα και θα πω με σιγουριά!

Όλες είχαν πάντως πολύ καλό deep sleep χρόνο. 1% ανά 6 ώρες. Για παράδειγμα χθες το κινητό μου από τις 2 μέχρι τις 8,45 το πρωί σήμερα έμεινε στο 91%!

ουτε εγω βρισκω το λινκ.βασικα βρηκα αυτο αλλα ειναι σωστο? https://goo.im/devs/bruce2728/LG-G2-D802/

ακυρον...το βρηκα

Edited by tolisfar

ουτε εγω βρισκω το λινκ.βασικα βρηκα αυτο αλλα ειναι σωστο? https://goo.im/devs/bruce2728/LG-G2-D802/

ακυρον...το βρηκα

Όχι δεν είναι η seven rom αυτή!

Google Pixel 6 Pro

Ρε σεις με cloudystock2.5&cloudykernel1.5 εχω σπασει τα κοντερ σε μπαταρια!! 7:30 ωρες οθονη σε 2 μερες με την 1η φορτιση μετα το φλασαρισμα! Πως εσεις εχετε χαμηλη αυτονομια?!?!?!
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ρε σεις με cloudystock2.5&cloudykernel1.5 εχω σπασει τα κοντερ σε μπαταρια!! 7:30 ωρες οθονη σε 2 μερες με την 1η φορτιση μετα το φλασαρισμα! Πως εσεις εχετε χαμηλη αυτονομια?!?!?!

Screenshot φίλε με gsam battery γιατί και εγώ άμα δεν το χρησιμοποιώ και δεν κάνω κλήσεις μπορεί να πιάσω και 10ωρες.;)

Επειδή δεν βρήκα λύση πήγα πάλι πίσω στον cloudy 1.5 που είχε η seven rom και όλα δείχνουν καλά εδώ και κανένα 2ωρο μάλλον δεν κάθεται καλά η rom με bruce kernel.;)

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή δεν βρήκα λύση πήγα πάλι πίσω στον cloudy 1.5 που είχε η seven rom και όλα δείχνουν καλά εδώ και κανένα 2ωρο μάλλον δεν κάθεται καλά η rom με bruce kernel.;)

Τώρα μολιτα έχασε και με cloudy με βλέπω για φλασαρισμα απο την αρχη:mad:

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα μολιτα έχασε και με cloudy με βλέπω για φλασαρισμα απο την αρχη:mad:

Μηπως ειναι κανενα bug της Seven rom;

Στο διαστημα που φορας τη rom δουλευε σωστα; Και μετα το περασμα του Bruce αρχισαν τα "κολπα";

Η αυτονομια μου σημερα παιδια με τον Bruce ειναι σε επιπεδα Jelly Bean :p

Πριν λιγο ξεπερασα τις 5 ωρες οθονη και η μπαταρια μου ειναι ακομη 50%.

Τοσο διαφορα ενας kernel;;;...... θα δειξει!!;)

Μηπως ειναι κανενα bug της Seven rom;

Στο διαστημα που φορας τη rom δουλευε σωστα; Και μετα το περασμα του Bruce αρχισαν τα "κολπα";

Η αυτονομια μου σημερα παιδια με τον Bruce ειναι σε επιπεδα Jelly Bean :p

Πριν λιγο ξεπερασα τις 5 ωρες οθονη και η μπαταρια μου ειναι ακομη 50%.

Τοσο διαφορα ενας kernel;;;...... θα δειξει!!;)

οταν πας εκδοση kernel τι ακριβως σου γραφει?

Screenshot φίλε με gsam battery γιατί και εγώ άμα δεν το χρησιμοποιώ και δεν κάνω κλήσεις μπορεί να πιάσω και 10ωρες.;)

Δεν ξέρω. Με τίποτα εμένα. Αν έφτανα τις 4 ώρες ήμουν ικανοποιημένος... Για αυτό και έφυγε. Τι να πώ. Ίσως δεν έκατσε καλά, ίσως δεν έχω καλό σήμα εδώ που είμαι και άρα χάνω. Γιατί παίζει τεράστιο ρόλο στην αυτονομία. Αλλά εδώ μιλάτε για 7,5 και 10 ώρες και εγώ για τις μισές και πιο κάτω. Κάτι έχουμε διαφορετικό στις ρυθμίσεις μας. Sync, data τα έχεις ανοιχτά πάντα??? 85 εφαρμογές από play store επίσης εγκατεστημένες όλες παγωμένες εκτός αυτών που θέλουν push(fb,messenger,viber κλπ) με Greenify. Επίσης airplane mode? Εμένα δεν κλείνει ποτέ το τηλέφωνο και δεν μπαίνει σε τέτοιο mode. Οι 10 ώρες που λέτε ρε παιδιά δεν παίζει να είναι αυτά στο on συνέχει. Καλά καλά δεν τα είχε η JB αυτούς τους χρόνους.

Google Pixel 6 Pro

Δεν ξέρω. Με τίποτα εμένα. Αν έφτανα τις 4 ώρες ήμουν ικανοποιημένος... Για αυτό και έφυγε. Τι να πώ. Ίσως δεν έκατσε καλά, ίσως δεν έχω καλό σήμα εδώ που είμαι και άρα χάνω. Γιατί παίζει τεράστιο ρόλο στην αυτονομία. Αλλά εδώ μιλάτε για 7,5 και 10 ώρες και εγώ για τις μισές και πιο κάτω. Κάτι έχουμε διαφορετικό στις ρυθμίσεις μας. Sync, data τα έχεις ανοιχτά πάντα??? 85 εφαρμογές από play store επίσης εγκατεστημένες όλες παγωμένες εκτός αυτών που θέλουν push(fb,messenger,viber κλπ) με Greenify. Επίσης airplane mode? Εμένα δεν κλείνει ποτέ το τηλέφωνο και δεν μπαίνει σε τέτοιο mode. Οι 10 ώρες που λέτε ρε παιδιά δεν παίζει να είναι αυτά στο on συνέχει. Καλά καλά δεν τα είχε η JB αυτούς τους χρόνους.

Φίλε μου αυτό ακριβώς γράφω και εγώ μεχρι στιγμής με την χρήση που κάνω μεχρι 5 ώρες με 2 ώρες κλήσεις έχω φτάσει σε 24 ώρες,απλά λέω ότι αν τα κλείσω όλα και βάλω φωτεινότητα 20% θα πιάσω πολλές ωρες οθόνη αλλα δεν θα χαρώ την συσκευή :D

Αν και το ειχα ξανανεβασει πριν λιγες μερες τα ανεβαζω παλι.. ( στο 3% ειχα 7:35 οθονη και 1d 20h αυτονομια)

[ATTACH]49112[/ATTACH]

Αν και το ειχα ξανανεβασει πριν λιγες μερες τα ανεβαζω παλι.. ( στο 3% ειχα 7:35 οθονη και 1d 20h αυτονομια)

[ATTACH]49112[/ATTACH]

Εκτός αυτού δώσε μας και λίγο ρυθμίσεις. Με τους χρόνους σου που βλέπω δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι με data on και sync on συνέχεια! Συνέχεια όμως... Όχι να ανοίγεις όποτε θες να τσεκάρεις κάτι! Επίσης το βράδυ το κλείνεις? Ή το βάζεις σε airplane mode? Γιατί στα average κάτω λέει μεν 1d 20h αλλά σε παρένθεση λέει 22h active.

Γενικώς οι χρόνοι μπαταρίας πρέπει να συνοδεύονται και από μία ανάλυση της χρήσης αλλιώς από μόνοι τους δεν λένε τίποτα.

Google Pixel 6 Pro