Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα πως μετά το φασαρισμα της cloudyg3 δε μου λειτουργούν τα δεδομένα..οι ρυθμίσεις ειναι σωστές..μήπως θέλει κανα φλασαρισμα το kk baseband? δε νομίζω όμως γιατί πριν φορούσα την official kk..καμία ιδέα;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σημερα δοκιμασα και ουτε σε εμενα παιζει το ραδιο αστον κινεζο.οχι οτι ακουω ιδιαιτερα αλλα λεω μην τυχον βρεθηκε λυση να ειναι κομπλε!ειναι η μονη ρομ που κρατησα...μερες!

Εγώ πάντως ότι ετοιμάζομαι να φλασάρω την CM11S του OPO να δω πως είναι στο κινητό μας. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα!

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδια φοραω την Κινεζικη rom.Οταν μιλαω ομως μου μικροφονιζει την φωνη μου...σας το κανει εσας.Τι κανω γιατι ειναι πολυ σπαστικο να ακουω την φωνη μου.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εγώ πάντως ότι ετοιμάζομαι να φλασάρω την CM11S του OPO να δω πως είναι στο κινητό μας. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα!

Έχεις link?

Θελει TWRP ρεκοβερυ αυτη?

Δεν νομίζω αν έχεις τελευταία philz να έχεις θέμα. Εγώ έχω πάντως TWRP 2.7.0.1 του dr87

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά το μόνο που έχω κάνει είναι να κάνω root πάνω στην εργοστασιακή JellyBean 10F. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλή αυτονομία (γι' αυτό και γύρισα σε JellyBean) και φυσικά να μην έχει πολλά lags. Χρειάζεται να αλλάξω κάτι άλλο; (πχ kernel, baseband κλπ)

Έχει κανένας πρόβλημα με το g3 tweakbox? Ύστερα από την αναβάθμιση που έκανε δεν δουλεύει
technoholic maniac reviewer

Έχει κανένας πρόβλημα με το g3 tweakbox? Ύστερα από την αναβάθμιση που έκανε δεν δουλεύει

μπες μεσα στο xposed ξε τσεκαρε και ξανα τσεκαρε το g3 tweaksbox κανε reboot και λογικα θα ειναι ενταξη

μπες μεσα στο xposed ξε τσεκαρε και ξανα τσεκαρε το g3 tweaksbox κανε reboot και λογικα θα ειναι ενταξη

Το έκανα αλλά τελικά ήθελε να το σβήσω τελειως και να το εγκαταστήσω πάλι και να το σεταρω από την Αρχή....

technoholic maniac reviewer

Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

Νεος κατοχος κι εγω του G2,ειμαι με επισημη 4.4.2, το root εγινε μια χαρα ομως δεν εχω βρει ασφαλη τροπο να περασω recovery.

Δοκιμασα με flashify και Simple Tool V3.2 αλλα δεν καταφερα κατι.Διαβασα επισης και για το Autorec απο xda αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω,

γιατι και μ'αυτο καποα παιδια ειχαν προβλημα.Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει εναν οδηγο;

Νεος κατοχος κι εγω του G2,ειμαι με επισημη 4.4.2, το root εγινε μια χαρα ομως δεν εχω βρει ασφαλη τροπο να περασω recovery.

Δοκιμασα με flashify και Simple Tool V3.2 αλλα δεν καταφερα κατι.Διαβασα επισης και για το Autorec απο xda αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω,

γιατι και μ'αυτο καποα παιδια ειχαν προβλημα.Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει εναν οδηγο;

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ...Έχω χρησιμοποιήσει το Autorec άπειρες φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .... Κατέβασε το από εδώ http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=13763 για το συγκεκριμένο μοντέλο σου..... π.χ φαντάζομαι έχεις το D802 κάντο εγκατασταση, τρεξτο και ακολούθησε την διαδικασία ... Είναι πανεύκολο πραγματικά ...

Never give up

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ...Έχω χρησιμοποιήσει το Autorec άπειρες φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .... Κατέβασε το από εδώ http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=13763 για το συγκεκριμένο μοντέλο σου..... π.χ φαντάζομαι έχεις το D802 κάντο εγκατασταση, τρεξτο και ακολούθησε την διαδικασία ... Είναι πανεύκολο πραγματικά ...

Σ ευχαριστω φιλε μου πιο recovery προτείνεις;

Παιδιά σε cloudy g3 1.2 γίνεται το qr remote να είναι όπως ήτανε στην αρχική 4.4.2 να έχει δηλαδή και επιλογή για κλιματιστικά κτλ και όχι μόνο tv,topbox και ηχο?ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!

Σ ευχαριστω φιλε μου πιο recovery προτείνεις;

PhilZ recovery προτεινω .... οριστε και το link για recovery αν εχεις το D802 https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/philz_touch_6.48.4-d802.zip

Never give up

Παιδιά το μόνο που έχω κάνει είναι να κάνω root πάνω στην εργοστασιακή JellyBean 10F. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλή αυτονομία (γι' αυτό και γύρισα σε JellyBean) και φυσικά να μην έχει πολλά lags. Χρειάζεται να αλλάξω κάτι άλλο; (πχ kernel, baseband κλπ)

κάποια ιδέα;

Καλησπερα Μακη και καλοριζικο το εργαλειο.Με ποιο προγραμμα εκανες ρουτ το towelroot??

Poco X3 nfc 6/128

Καλησπερα Μακη και καλοριζικο το εργαλειο.Με ποιο προγραμμα εκανες ρουτ το towelroot??

Καλησπερα φιλε μου και σ'ευχαριστώ.Με το iroot το εκανα και ηταν παρα πολύ εύκολο,αυτο που με δυσκολεψε ηταν το recovery αλλα τελικα τα καταφερα με το AutoRec(διαφορετικό ο τροπος απ οτι στο m7 μου.)Φλασαρα και την GloudyG3 κι ολα καλα.

Το AutoRec ομως φιλε μου δεν μου εδωσε επιλογη πιο .img αρχειο να φλασαρω και μου περασε απο μονο του το

TWRP 2.7.0.0 και οχι του philz(τα ειχα κατεβασει και τα δυο)μηπως επρεπε να βαλω το .img στο φακελο του AutoRec για να φλασαρει αυτο;Να μηνω με αυτο το recovery η να βαλω του philz;

Ευχαριστω!!

Edited by makis22

Καλησπερα φιλε μου και σ'ευχαριστώ.Με το iroot το εκανα και ηταν παρα πολύ εύκολο,αυτο που με δυσκολεψε ηταν το recovery αλλα τελικα τα καταφερα με το AutoRec(διαφορετικό ο τροπος απ οτι στο m7 μου.)Φλασαρα και την GloudyG3 κι ολα καλα.

Το AutoRec ομως φιλε μου δεν μου εδωσε επιλογη πιο .img αρχειο να φλασαρω και μου περασε απο μονο του το

TWRP 2.7.0.0 και οχι του philz(τα ειχα κατεβασει και τα δυο)μηπως επρεπε να βαλω το .img στο φακελο του AutoRec για να φλασαρει αυτο;Να μηνω με αυτο το recovery η να βαλω του philz;

Ευχαριστω!!

Κομπλε εισαι και με το TWRP.Προσωπικα προτιμω την μεθοδο του Autorec γιατι την θεωρω πιο ευκολη,παρα με τον συνδυασμο των κουμπιων για να μπεις στο recovery...Κι εγω Autorec εχω με TWRP

Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστω!!

Το AutoRec σου περνάει από μόνο του TWRP...Μπορείς να μείνεις και με αυτό το recovery είναι εξίσου καλό... Κάποιοι developers στις Rom τους λένε πχ. Προτεινόμενο recovery philz... Αν θελήσεις κάποια στιγμή να περάσεις philz περνάς το recovery Πάνω από το TWRP με τον κλασικό τρόπο όπως κανείς install μια Rom ... Τέλος προτιμώ philz γιατί είναι πιο user friendly ....

Never give up

Κομπλε εισαι και με το TWRP.Προσωπικα προτιμω την μεθοδο του Autorec γιατι την θεωρω πιο ευκολη,παρα με τον συνδυασμο των κουμπιων για να μπεις στο recovery...Κι εγω Autorec εχω με TWRP

Με Autorec δεν μπαίνεις στο recovery. Απλά σου περνάει custom recovery και την πρώτη φορά σου δίνει επιλογή να μπεις στον recovery.

Google Pixel 9 Pro XL

κατι ασχετο. πως γυρισες σε jb?

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**