sifario Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αδερφέ πως έκανες διάφανο το widget καιρού??? Στην gloudy 1.2 γίνετε??? Eκτος απο το θεμα blue αν θες πιο διαφανο φλασαρε αυτο http://d-h.st/nvU Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δοκίμασα και τις δύο μεθόδους για το ''Πως να περάσουμε χειροκίνητα Stock Firmware ή/και να κάνουμε downgrade απο 4.4.2 σε 4.2.2'' αλλά τζίφος. Κολλάει στο 2% και βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην φώτο που παρέθεσα. Ξέρει κανείς τί παίζει; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επανέλθω σε official; εγω εχω βρει εναν τροπο εκτος οδηγων το εχω ξαναγραψει παλιοτερα.περναω cloudypro 2 με autorec και μετα το συνδεω και ανοιγω το LG mobile support tool μου βγαζει αναβαθμιση και μου το γυριζει σε στοκ 4.2.2!κουλο αλλα το εχω κανει τουλαχιστον 2 φορες.και τωρα ετσι ειμαι με 4.2.2 και root.απλα οταν περασει την 4.2.2 δεν αναβει το κλεινω και το ανοιγω χειροκινητα.απλα αν το κανει καποιος υπ ευθυνη του:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792355 Διαγράφει πολυ bloatware. Φλασαρα αυτο που γράφει lge edition no sound. Με το no sound εννοεί οτι δεν διαγραφει τους ηχους. Πρεπει να κρατησεις με titanium backup το ραδιόφωνο και τα μυνηματα για να τα επαναφερεις μετα, γιατι αγνωστο γιατι το εκανε να διαγραφει ακομα και αυτα.. Στην τελευταία σελιδα γραφω τι επαθα, μιας και δεν το ηξερα, και πως το έφτιαξα.. Σβηνει πολυ πράγμα.. Εννοείται cwm recovery πριν ωστε αν δε σας αρεσει το αποτέλεσμα να το ξανα επαναφερετε. Παντως η ρομ εγινε light τωρα.. :lol: Τελικά έβαλα κ γω g3 cloudy. Κάτι είχες γράψει ότι έκανες με dori. Θυμάσαι για να μην ψάχνω;ρυθμίσεις εννοώ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τελικά έβαλα κ γω g3 cloudy. Κάτι είχες γράψει ότι έκανες με dori. Θυμάσαι για να μην ψάχνω;ρυθμίσεις εννοώ. Το βασικο προφιλ, οπως ειναι, undervolting, οταν σβηνει η οθονη να τρεχει στο ελαχιστο, ηχος παραπανω, android logcat always disable, sweep2sleep off. Αυτα θυμάμαι τωρα.. Και αν δε μεινεις ευχαριστημενος απο μπαταρια, τα ιδια αλλα επελεξε battery profile. Φλασαρε και το αρχειο που εβαλε ενας φιλος ποιο πανω για μεγαλυτερη εικονα αυτου που σε καλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το βασικο προφιλ, οπως ειναι, undervolting, οταν σβηνει η οθονη να τρεχει στο ελαχιστο, ηχος παραπανω, android logcat always disable, sweep2sleep off. Αυτα θυμάμαι τωρα.. Και αν δε μεινεις ευχαριστημενος απο μπαταρια, τα ιδια αλλα επελεξε battery profile. :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά είμαι με Την cloudy g3 1.2 βάζω το Μοντ για την εικόνα με τα 400 είναι υπερβολικά μεγάλη και με την στοκ βγαίνει λίγο έξω από την πάνω μεριά στο πράσινο μέρος . Έτσι γίνετε και με εσάς? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Off topic: Πηρα απο τα public μια βαση κινητου για ποδηλατο (το εχω χομπι κανα 2 φορες τη βδομαδα για γυμναστική). Καλα τι χαζομάρα ειναι αυτη.. Τη βαζω στο τιμονι, και βλεπω οτι βγαινει πανευκολα και δεν κουμπωνει καλα. Σε μια λακκούβα έβλεπα οτι πολύ ευκολα θα ξεκουμπωθει η βαση απο το μερος που βιδώνεις στο τιμονι.. Τελος παντων με δεδομένο οτι δεν ειχα τσεπη μιας και υπολογιζα οτι θα βαλω το κινητο στη βαση, λέω θα παω σιγα και την επομενη φορα θα παρω κολα να μη βγαινει. Ειχαr untastic εβλεπα ταχύτητα κλπ, πορωνομαι σε μία κατηφόρα πιανω καμια 40ρια χιλ, παταω σε μια λακουβιτσα ξεκουμπωνει η βαση απο το κυριως κομμάτι φευγει και σερνεται με την οθονη προς τα κατω καμια 15ρια μετρα στην ασφαλτο, ριχνο μια κλοτσια να μη την πατησει ενα λεωφορείο. Λεω παει θα εχει γινει κομμάτια. Κοιταω σαν θαυμα, άμα το βγαλω φωτο δε θα καταλαβετε τιποτα. Ειχε ξεκολλήσει η οθονη βεβαια, την κόλλησα και το μονο, μια γρατσουνια φαγωθηκε στη γωνια το πλαστικο. Με logo το έφτιαξα. Σχεδον δε φαίνεται καθολου. (το κινητο ηταν μεσα στην βαση, γι αυτο δε διαλυθηκε, αλλα το μισο ηταν ακάλυπτο. Σαν θαυμα φαινεται.. Λεω φθηνα την εβγαλα. Παρατηρώ μετα σε ενα μικρο σημειο της οθονης εκει που χτυπησε δεν παταγε η οθονη.. Παει το digitazier λεω, ψυχρολουσία.. Σήμερα ξανα ξεκωλησα λιγο την οθονη, την πάτησα, βαρεσα το κινητο και ως εκ θαύματος ξανα δουλευει ξανα το πατημα σε εκεινο το σημείο.. Ελπίζω να παραμηνει ετσι!, ποιος αλλαζει digitizer.. :lol: Για την ωρα τέλος καλο ολα καλα! Edited July 15, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά είμαι με Την cloudy g3 1.2 βάζω το Μοντ για την εικόνα με τα 400 είναι υπερβολικά μεγάλη και με την στοκ βγαίνει λίγο έξω από την πάνω μεριά στο πράσινο μέρος . Έτσι γίνετε και με εσάς? Τι αναλυση εχεις?Εγω με την 400 δεν εχω προβλημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τι αναλυση εχεις?Εγω με την 400 δεν εχω προβλημα Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αναλύσεις . Πως την αλλάζουμε ? με το app settings μήπως ? Αν ναι πως ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Off topic: Πηρα απο τα public μια βαση κινητου για ποδηλατο (το εχω χομπι κανα 2 φορες τη βδομαδα για γυμναστική). Καλα τι χαζομάρα ειναι αυτη.. Τη βαζω στο τιμονι, και βλεπω οτι βγαινει πανευκολα και δεν κουμπωνει καλα. Σε μια λακκούβα έβλεπα οτι πολύ ευκολα θα ξεκουμπωθει η βαση απο το μερος που βιδώνεις στο τιμονι.. Τελος παντων με δεδομένο οτι δεν ειχα τσεπη μιας και υπολογιζα οτι θα βαλω το κινητο στη βαση, λέω θα παω σιγα και την επομενη φορα θα παρω κολα να μη βγαινει. Ειχαr untastic εβλεπα ταχύτητα κλπ, πορωνομαι σε μία κατηφόρα πιανω καμια 40ρια χιλ, παταω σε μια λακουβιτσα ξεκουμπωνει η βαση απο το κυριως κομμάτι φευγει και σερνεται με την οθονη προς τα κατω καμια 30ρια μετρα στην ασφαλτο, ριχνο μια κλοτσια να μη την πατησει ενα λεωφορείο. Λεω παει θα εχει γινει κομμάτια. Κοιταω σαν θαυμα, άμα το βγαλω φωτο δε θα καταλαβετε τιποτα. Ειχε ξεκολλήσει η οθονη βεβαια, την κόλλησα και το μονο, μια γρατσουνια φαγωθηκε στη γωνια το πλαστικο. Με logo το έφτιαξα. Σχεδον δε φαίνεται καθολου. (το κινητο ηταν μεσα στην βαση, γι αυτο δε διαλυθηκε, αλλα το μισο ηταν ακάλυπτο. Σαν θαυμα φαινεται.. Λεω φθηνα την εβγαλα. Παρατηρώ μετα σε ενα μικρο σημειο της οθονης εκει που χτυπησε δεν παταγε η οθονη.. Παει το digitazier λεω, ψυχρολουσία.. Σήμερα ξανα ξεκωλησα λιγο την οθονη, την πάτησα, βαρεσα το κινητο και ως εκ θαύματος ξανα δουλευει ξανα το πατημα σε εκεινο το σημείο.. Ελπίζω να παραμηνει ετσι!, ποιος αλλαζει digitizer.. :lol: Για την ωρα τέλος καλο ολα καλα! :cry: μπρρρρρ ανατριχιαστικη η περιγραφη σου!και παλι καλα να λες.εγω τρεμω να το παω απο το δωματιο στο σαλονι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Off topic: Πηρα απο τα public μια βαση κινητου για ποδηλατο (το εχω χομπι κανα 2 φορες τη βδομαδα για γυμναστική). Καλα τι χαζομάρα ειναι αυτη.. Τη βαζω στο τιμονι, και βλεπω οτι βγαινει πανευκολα και δεν κουμπωνει καλα. Σε μια λακκούβα έβλεπα οτι πολύ ευκολα θα ξεκουμπωθει η βαση απο το μερος που βιδώνεις στο τιμονι.. Τελος παντων με δεδομένο οτι δεν ειχα τσεπη μιας και υπολογιζα οτι θα βαλω το κινητο στη βαση, λέω θα παω σιγα και την επομενη φορα θα παρω κολα να μη βγαινει. Ειχαr untastic εβλεπα ταχύτητα κλπ, πορωνομαι σε μία κατηφόρα πιανω καμια 40ρια χιλ, παταω σε μια λακουβιτσα ξεκουμπωνει η βαση απο το κυριως κομμάτι φευγει και σερνεται με την οθονη προς τα κατω καμια 15ρια μετρα στην ασφαλτο, ριχνο μια κλοτσια να μη την πατησει ενα λεωφορείο. Λεω παει θα εχει γινει κομμάτια. Κοιταω σαν θαυμα, άμα το βγαλω φωτο δε θα καταλαβετε τιποτα. Ειχε ξεκολλήσει η οθονη βεβαια, την κόλλησα και το μονο, μια γρατσουνια φαγωθηκε στη γωνια το πλαστικο. Με logo το έφτιαξα. Σχεδον δε φαίνεται καθολου. (το κινητο ηταν μεσα στην βαση, γι αυτο δε διαλυθηκε, αλλα το μισο ηταν ακάλυπτο. Σαν θαυμα φαινεται.. Λεω φθηνα την εβγαλα. Παρατηρώ μετα σε ενα μικρο σημειο της οθονης εκει που χτυπησε δεν παταγε η οθονη.. Παει το digitazier λεω, ψυχρολουσία.. Σήμερα ξανα ξεκωλησα λιγο την οθονη, την πάτησα, βαρεσα το κινητο και ως εκ θαύματος ξανα δουλευει ξανα το πατημα σε εκεινο το σημείο.. Ελπίζω να παραμηνει ετσι!, ποιος αλλαζει digitizer.. :lol: Για την ωρα τέλος καλο ολα καλα! Για βγαλε καμια φωτο να δουμε.Να σε πω κολοφαρδο κ λιγο θα ειναι! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αναλύσεις . Πως την αλλάζουμε ? με το app settings μήπως ? Αν ναι πως ? Οχι φιλε μου απο κει αλλαζουμε την αναλυση των εφαρμογων μας.Κατεβασε το text dpi. Αμα εισαι στοκ αναλυση κατεβασε το μοντακι για στοκ αναλυση αλλιως αν πας στα 400 κατεβασε το αντιστοιχο μοντ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Οχι φιλε μου απο κει αλλαζουμε την αναλυση των εφαρμογων μας.Κατεβασε το text dpi. Αμα εισαι στοκ αναλυση κατεβασε το μοντακι για στοκ αναλυση αλλιως αν πας στα 400 κατεβασε το αντιστοιχο μοντ A ,ok ευχαριστώ . Η αλλαγή της ανάλυσης έχει καμιά επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 A ,ok ευχαριστώ . Η αλλαγή της ανάλυσης έχει καμιά επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας ? Δεν νομιζω,εγω απο την αρχη την αλλαζα οπως και πολλα παιδια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Για βγαλε καμια φωτο να δουμε.Να σε πω κολοφαρδο κ λιγο θα ειναι! Με το galaxy s2 που εβγαλα, δε φαίνεται και καλα. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/IMG_20140715_193928_zpsc54ozmif.jpg Για τετοιο πεσιμο, το θαυμα λιγο ειναι.. Και αυτο το σημαδακι καποιο τροπο θα βρω να το ςσβήσω.. Απο πανω δε φαίνεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Off topic: Πηρα απο τα public μια βαση κινητου για ποδηλατο (το εχω χομπι κανα 2 φορες τη βδομαδα για γυμναστική). Καλα τι χαζομάρα ειναι αυτη.. Τη βαζω στο τιμονι, και βλεπω οτι βγαινει πανευκολα και δεν κουμπωνει καλα. Σε μια λακκούβα έβλεπα οτι πολύ ευκολα θα ξεκουμπωθει η βαση απο το μερος που βιδώνεις στο τιμονι.. Τελος παντων με δεδομένο οτι δεν ειχα τσεπη μιας και υπολογιζα οτι θα βαλω το κινητο στη βαση, λέω θα παω σιγα και την επομενη φορα θα παρω κολα να μη βγαινει. Ειχαr untastic εβλεπα ταχύτητα κλπ, πορωνομαι σε μία κατηφόρα πιανω καμια 40ρια χιλ, παταω σε μια λακουβιτσα ξεκουμπωνει η βαση απο το κυριως κομμάτι φευγει και σερνεται με την οθονη προς τα κατω καμια 15ρια μετρα στην ασφαλτο, ριχνο μια κλοτσια να μη την πατησει ενα λεωφορείο. Λεω παει θα εχει γινει κομμάτια. Κοιταω σαν θαυμα, άμα το βγαλω φωτο δε θα καταλαβετε τιποτα. Ειχε ξεκολλήσει η οθονη βεβαια, την κόλλησα και το μονο, μια γρατσουνια φαγωθηκε στη γωνια το πλαστικο. Με logo το έφτιαξα. Σχεδον δε φαίνεται καθολου. (το κινητο ηταν μεσα στην βαση, γι αυτο δε διαλυθηκε, αλλα το μισο ηταν ακάλυπτο. Σαν θαυμα φαινεται.. Λεω φθηνα την εβγαλα. Παρατηρώ μετα σε ενα μικρο σημειο της οθονης εκει που χτυπησε δεν παταγε η οθονη.. Παει το digitazier λεω, ψυχρολουσία.. Σήμερα ξανα ξεκωλησα λιγο την οθονη, την πάτησα, βαρεσα το κινητο και ως εκ θαύματος ξανα δουλευει ξανα το πατημα σε εκεινο το σημείο.. Ελπίζω να παραμηνει ετσι!, ποιος αλλαζει digitizer.. :lol: Για την ωρα τέλος καλο ολα καλα! χχεχεχεχεχε. Εμένα μου είχε πέσει το κινητό που έχω στο προφίλ μου από την μηχανή σε ένα πλακόστρωτο στο Μιλάνο επειδή τράβηξα το γκάζι να προλάβω το φανάρι και σηκώθηκε λίγο η μπροστινή ρόδα . Πέρασαν 3 αυτοκίνητα από πίσω μου και δεν πάτησαν ούτε ένα κομμάτι από τα τρία (κινητό,καπάκι,μπαταρία) και το σκυλί το μαύρο δεν έπαθε τίποτα απολύτως ! Αν έχεις τύχη ........ :lol: Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 χχεχεχεχεχε. Εμένα μου είχε πέσει το κινητό που έχω στο προφίλ μου από την μηχανή σε ένα πλακόστρωτο στο Μιλάνο επειδή τράβηξα το γκάζι να προλάβω το φανάρι και σηκώθηκε λίγο η μπροστινή ρόδα . Πέρασαν 3 αυτοκίνητα από πίσω μου και δεν πάτησαν ούτε ένα κομμάτι από τα τρία (κινητό,καπάκι,μπαταρία) και το σκυλί το μαύρο δεν έπαθε τίποτα απολύτως ! Αν έχεις τύχη ........ :lol: Να παμε μαζι μια μερα να αναψουμε 2 λαμπαδες! :lol: Λες και επεσε απο το κρεβατι φαίνεται. Με τίποτα δε σου παει στο μυαλό. Βεβαια το προστατεψε η βαση αλλιως δε θα είχε μείνει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Με το galaxy s2 που εβγαλα, δε φαίνεται και καλα. Για τετοιο πεσιμο, το θαυμα λιγο ειναι.. Και αυτο το σημαδακι καποιο τροπο θα βρω να το ςσβήσω.. Απο πανω δε φαίνεται τιποτα. Εχω ακριβως το ιδιο σημαδι!Πως θα το σβησεις?Εμενα ειναι μαυρο βεβαια και μου επεσε απο τη ζακετα καθως εβγαινα απο το αυτοκινητο και συρθηκε στην ασφαλτο.Φυσικα δεν ηταν στη θηκη :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εχω ακριβως το ιδιο σημαδι!Πως θα το σβησεις?Εμενα ειναι μαυρο βεβαια και μου επεσε απο τη ζακετα καθως εβγαινα απο το αυτοκινητο και συρθηκε στην ασφαλτο.Φυσικα δεν ηταν στη θηκη :lol: Εχω μια ιδεα. Με μια λευκή κόλα, που θα την τροχισω μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εχω μια ιδεα. Με μια λευκή κόλα, που θα την τροχισω μετα.. Μες την κομπινα εισαι,αλλά εμενα ειπαμε ειναι μαυρο χρωμα! :lol: αν το κανεις ενημερωσε :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν νομιζω,εγω απο την αρχη την αλλαζα οπως και πολλα παιδια Έχετε δοκιμάσει χωρίς xposed? Εμένα αποδεδειγμένα και από άλλους στο xda σε 3 τηλέφωνα το xposed δημιουργούσε drain!! Galaxy nexus, S4 stock, stock custom, aosp, gpe και στο g2 stock rooted για την αφαίρεση της navbar με g2 tweak box. Μιλάμε για πτώση 30% τουλάχιστον. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μου πέφτει με την οθόνη σε πεζοδρόμιο και δεν παθαίνει τίποτα! Μου πέφτει από τον καναπέ στο πάτωμα και κάνει ακριβώς το ίδιο σημαδακι στην ίδια γωνία! WTF! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχετε δοκιμάσει χωρίς xposed? Εμένα αποδεδειγμένα και από άλλους στο xda σε 3 τηλέφωνα το xposed δημιουργούσε drain!! Galaxy nexus, S4 stock, stock custom, aosp, gpe και στο g2 stock rooted για την αφαίρεση της navbar με g2 tweak box. Μιλάμε για πτώση 30% τουλάχιστον. 30% οχι φιλε αποκλειεται δεν εχω τοσο.Κατι αλλο θα εφταιγε.Ειναι αμελητεο το drain στο xposed Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 30% οχι φιλε αποκλειεται δεν εχω τοσο.Κατι αλλο θα εφταιγε.Ειναι αμελητεο το drain στο xposed Και όμως. Αυτό έφταιγε! Και στο λέω γιατί κάνω manual update τις εφαρμογές και όταν κάνω τεστ δεν κάνω ποτέ αναβαθμίσεις και χρησιμοποιώ ίδιες εκδόσεις... Αυτό είχε παρατηρηθεί πολύ έντονα στο s4 και τις gpe roms όπου οι ίδιοι οι dev πρότειναν την απεγκατάσταση του xposed και των modules του. Και αμέσως λύθηκε το τεράστιο drain της μπαταρίας. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και όμως. Αυτό έφταιγε! Και στο λέω γιατί κάνω manual update τις εφαρμογές και όταν κάνω τεστ δεν κάνω ποτέ αναβαθμίσεις και χρησιμοποιώ ίδιες εκδόσεις... Αυτό είχε παρατηρηθεί πολύ έντονα στο s4 και τις gpe roms όπου οι ίδιοι οι dev πρότειναν την απεγκατάσταση του xposed και των modules του. Και αμέσως λύθηκε το τεράστιο drain της μπαταρίας. Tι να σου πω μπορει να οφειλοταν στις ρομ συγκεκριμενα.Εγω σε αυτο το κινητο εχω αλλαξει παρα πολλες ρομ και σε ολες ειχα κ εχω xposed. Ακομα και στοκ για λιγο που ημουν οι ωρες οθονης μου ειναι περιπου ιδιες πανω κατω.Το 30% μου φαινεται υπερβολη παντως. Δοκιμασε σε αυτο το κινητο που εχεις με ή χωρις και γραψε μας εντυπωσεις.Ειδα εισαι κ απο Πατρα,εχουμε ανοιξει θεμα που τα λεμε και παμε για καφε,να τα πουμε απο κοντα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Eκτος απο το θεμα blue αν θες πιο διαφανο φλασαρε αυτο http://d-h.st/nvU Μπορείς να μου δείξεις με μια φωτο ποσο διάφανο γίνετε πριν το φλασαρω??? Κ αν το φλασαρω μετα θα έχω επιλογή να γυρίσω στο στοκ που είμαι τώρα?? Η θα έχω αποκλειστικά το νεο??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts