Zacharias99 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Σκέφτομαι να δοκιμάσω και εγώ τη Spiderio Rom που διάβασα πολλά καλά σχόλια. Zacharia οταν λες οτι εχει μεγαλη διαφορα στη μπαταρία, μπορείς να το προσδιορίσεις στο περίπου? Είναι πολυ πιο smooth το κινητο σε σχεση με stock τελείως αφου εκανες και τα settings που προτείνει ο developer? Όσον αφορά το μεγαλύτερο πλάτος που αναφέρει στα 380dpi, τι εννοεί ακριβώς? Είναι αυτή τη στιγμή η Spiderio η καλύτερη? Και τελευταία ερώτηση, υπάρχει κάποιος οδηγός για λήψη πλήρη backup σε stock κατάσταση οπως ειμαι τωρα, ουτως ωστε να το εχω σε περιπτωση που χρειαστει να γυρίσω σε τελείως stock μετά την αλλαγή? Με τα settings του developer είναι πιο smooth από stock και κρατάει και πολύ παραπάνω μπαταρία! Και η μπαταρία βγάζει πάνω από 6 ώρες οθόνη. Από την τελευταία φόρτησή μου για να καταλάβεις έχει πέσει στο 55% αυτή τη στιγμή που μιλάμε και είναι 35 ώρες σε χρήση, εκ των οποίων 2ώρες και κάτι οθόνη, αλλά εκτός από το βράδυ (το βράδυ μου είναι 5-6 ώρες) που είναι σε idle, όλη την ώρα το έχω με Bluetooth και την αντίστοιχη εφαρμογή του να τρέχει στο κινητό μου! Επιπλέον έκανα κανένα 45λεπτο χρήση data (και 4G που γονατίζει την μπαταρία!!) Και τέλος έχω περίπου 1ώρα και 30 λεπτά ομηλιάς μέσω bluetooth... Παιχνίδια δεν έπαιξα! Αυτά από μένα... Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιας και με την χρήση που του κάνω μου βγάζει 3-4 μέρες άνετα, εκεί που το xiaomi mi2s με 2000maH μπαταρία μου έβγαζε 1,5 μέρες περίπου! Τώρα για το αν η spiderio είναι η καλύτερη rom δεν ξέρω να σου απαντήσω! Προσωπικά θεωρώ ότι οι περισσότερες stock based είναι σχεδόν ίδιες, αν εξαιρέσεις κάποιες τύπου energy που έχουν πειράξει (σκουρίνει) το UI, το οποίο εμένα δεν μου αρέσει! Γούστα είναι αυτά :D Πειραματίσου και θα βρεισ κάτι να σου ταιριάξει!! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Κλαιρη οντως πολυ καλη η cloudy flex.Πολυ smooth και οικονομικη στην μπαταρια χωρις να αλλαξω κερνελ. Μαλλον εδω θα αραξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 καλημερα, μιας και το g2 εχει πολλες "κρυφες' χαρες και ειναι κριμα να μην το εκμεταλλευτω, λεω να το κανω root για αρχη και ισως αργοτερα περασω καποια custom rom. εχω 2-3 ερωτησουλες: -αν γινει root, θα εχει root access καθε εφαρμογη χωρις κανενα ελεγχο? στο linux εχω root access με password το οποιο χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζεται και δεν εχει καμια εφαρμογη root access χωρις δικο μου permission. εδω θα μπορει να μπει καποιο password ωστε αν κατι θελει root access να περναει απο μενα πρωτα? -απο θεμα ασφαλειας, πως ειναι οι custom roms? παιζει να εχουν καποιο malware η να σου κλεψουν account passwords κλπ? -μπορειτε να προτεινετε καποια stable rom? σκεφτομουν την cyanogen αν και βλεπω πως η τελευταια stable εχει καιρο που εχει βγει.. ευχαριστω :) Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 καλημερα, μιας και το g2 εχει πολλες "κρυφες' χαρες και ειναι κριμα να μην το εκμεταλλευτω, λεω να το κανω root για αρχη και ισως αργοτερα περασω καποια custom rom. εχω 2-3 ερωτησουλες: -αν γινει root, θα εχει root access καθε εφαρμογη χωρις κανενα ελεγχο? στο linux εχω root access με password το οποιο χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζεται και δεν εχει καμια εφαρμογη root access χωρις δικο μου permission. εδω θα μπορει να μπει καποιο password ωστε αν κατι θελει root access να περναει απο μενα πρωτα? -απο θεμα ασφαλειας, πως ειναι οι custom roms? παιζει να εχουν καποιο malware η να σου κλεψουν account passwords κλπ? -μπορειτε να προτεινετε καποια stable rom? σκεφτομουν την cyanogen αν και βλεπω πως η τελευταια stable εχει καιρο που εχει βγει.. ευχαριστω :) - Το root access γίνεται μέσω της αντίστοιχης su εφαρμογής, η οποία by default σε ρωτάει κάθε φορά που οποιαδήποτε -πλην system- εφαρμογή ζητάει root access. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια στο τι κάνει ποια εφαρμογή, και μπορείς φυσικά να διαχειριστείς τα δικαιώματα όποτε θες - Οι custom roms είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο ασφαλείας με την stock, έτσι και αλλιώς η κοινότητα δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο - μια ματιά εδώ μέσα θα σου λύσει πολλές απορίες περί των διαφόρων roms Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 - Το root access γίνεται μέσω της αντίστοιχης su εφαρμογής, η οποία by default σε ρωτάει κάθε φορά που οποιαδήποτε -πλην system- εφαρμογή ζητάει root access. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια στο τι κάνει ποια εφαρμογή, και μπορείς φυσικά να διαχειριστείς τα δικαιώματα όποτε θες - Οι custom roms είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο ασφαλείας με την stock, έτσι και αλλιώς η κοινότητα δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο - μια ματιά εδώ μέσα θα σου λύσει πολλές απορίες περί των διαφόρων roms ευχαριστω! Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Κλαιρη οντως πολυ καλη η cloudy flex.Πολυ smooth και οικονομικη στην μπαταρια χωρις να αλλαξω κερνελ. Μαλλον εδω θα αραξω. Καλώς ή κακώς δεν έχουμε και τις άπειρες επιλογές σε roms όπως πχ στο S4 ή στο εκάστοτε Samsung...από την άλλη βέβαια μάλλον θα πρέπει να χαιρόμαστε γιατί στο δικό μας κινητό δεν έχει και πολλά πράγματα που χαίρουν διόρθωσης οπότε τα mods που έπρεπε να βγούν βγήκαν,kernels λίγοι (για όσους θέλουν να παίξουν με UV/OC) και Aosp (κλασσικά για τους λάτρεις του απλού) προσωπικά δεν τις προτιμώ,θα είχα πάρει Nexus :p Πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου και δεν φλασάρω κάθε μέρα,δεν έχω αλλάξει launcher και δεν το έχω βαρεθεί...και rom που έχω αλλάξει το έχω κάνει μόνο και μόνο για να μην σκουριάσω χαχαχα!!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μια απο τα ιδια.Απο τις λιγες φορες που εχω κρατησει τοσο καιρο ιδια συσκευη.Αφου η παρεα μου οποτε με βλεπει μου λεει ακομα με αυτο εισαι;χαχαχα Κι αν εβαλα custom rom το εκανα μονο για την μαυριλα στα μενου που μ'αρεσει. Ουτε launcher δεν αλλαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μια απο τα ιδια.Απο τις λιγες φορες που εχω κρατησει τοσο καιρο ιδια συσκευη.Αφου η παρεα μου οποτε με βλεπει μου λεει ακομα με αυτο εισαι;χαχαχα Κι αν εβαλα custom rom το εκανα μονο για την μαυριλα στα μενου που μ'αρεσει. Ουτε launcher δεν αλλαξα. βγήκε και η 1.3 cloudy...αν δεν την έχεις περάσει..ξεκίνα να κατεβάζεις...εγω ξεκίνησα :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Την 1.3 εβαλα κατευθειαν εγω.Τα καλυτερα γραφουν ολοι στο νημα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 για την cloudy 1.3 κάνω clean install και μετά αποκατάσταση των εφαρμογών με nandroid ή απλά περνάω από πάνω? ειμαι με motoFlex Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Clean install οταν αλλαζεις ρομ. Αποκατασταση εφαρμογων κανεις αφου παρεις πρωτα backup με το titanium backup κι οχι nandroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Στην cloudy άλλαξα dpi σε 380 και η κάμερα δεν εμφανίζεται σε όλη την οθόνη, με το app settings άλλαξα σε 480 αλλα δεν γίνεται κάτι,συνεχιζει να μην εμφανίζεται σε όλη την οθόνη,υπαρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 βγήκε και η 1.3 cloudy...αν δεν την έχεις περάσει..ξεκίνα να κατεβάζεις...εγω ξεκίνησα :) Link please ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Link please ? :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 Thanks φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Εγω τη καταβρηκα με τη spiderio..380dpi παντου με dorimanx..Ισως μεινω εδω για λιγο.. Στη droidkang ειχα 2 φορες κολληματακια και μετα παγωμα. Edited February 14, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Εγω τη καταβρηκα με τη spiderio..380dpi παντου με dorimanx..Ισως μεινω εδω για λιγο.. Στη droidkang ειχα 2 φορες κολληματακια και μετα παγωμα. +1, Μία από τα ίδια.:rolleyes: Edited February 14, 2014 by ektorash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αφού μας έφαγε η Κλαίρη, τι να κάνω, πέρασα και εγώ την Cloudy Flex 1.3 Μέχρι ώρας η καλύτερη οθόνη που έχω βγάλει! [ATTACH]41276[/ATTACH][ATTACH]41277[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τα icons για μπαταρια,σημα,wifi κτλ. ποια ειναι; Αν και μου αρεσουν περισσοτερο τα musticons νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τα icons για μπαταρια,σημα,wifi κτλ. ποια ειναι; Αν και μου αρεσουν περισσοτερο τα musticons νομιζω. Μπαταρία είναι από Xbattery theme. Μπορείς να κατεβάσεις πολλά και να αλλάζεις. Τα σήματα και status bar είναι πορτ από τον Motomoto. [ATTACH]41278[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αφού μας έφαγε η Κλαίρη, τι να κάνω, πέρασα και εγώ την Cloudy Flex 1.3 Μέχρι ώρας η καλύτερη οθόνη που έχω βγάλει! [ATTACH]41276[/ATTACH][ATTACH]41277[/ATTACH] εγω σου φταίω Πάνο??πες την αλήθεια και εσυ τρώγεσαι :p πάντως το ψήνω να αλλάξω kernel και να βάλω πάλι Dorinmax,έχω την εντύπωση ότι έχω ένα ελαφρύ battery drain το οποίο δεν οφείλεται σε εφαρμογές που έχω...θα το αφήσω να δω σε αυτή την φόρτιση και όοοοταν ξεφορτίσει θα αλλάξω! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδιά, ψαχνωντάς την λίγο ανακαλύπτω κάποιες ευκολίες που μου έλειπαν στην απλή G2. Εγγραφή φωνής στις κλήσεις και απόκρυψη πλήκτρων σε όποιες εφαρμογές θέλουμε! [ATTACH]41280[/ATTACH][ATTACH]41281[/ATTACH][ATTACH]41282[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δεν μπορουσες να δεις Μενεγακη στην στοκ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δεν μπορουσες να δεις Μενεγακη στην στοκ; :lol: Όχι χωρίς τα πλήκτρα...:p Δοκιμή έκανα βρε... Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πάνο με βλέπω να σουτ έρχομαι πάλι δυτικά για να φλασαρουμε..το έχω απειραχτο και τη φοβάμαι λίγο τη δουλειά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts