Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ εβαλα και το flashfy περασα μεσα και την philz ποια επιλογη flash χρησιμοποιώ

boot image? (μαλλον οχι)

recovery image?

ή zip file?

το ζιπ file εβαλα πριν μεσω twrp και μπρικαρε παλι

κανονικά παιρνάς μέσω flashify το .img του twrp και μετά αφού θα κάνει boot και θα σε βάλει αυτόματα στο recovery εκεί θα φλασάρεις το .zip του philz..το έκανες έτσι και σου κόλλησε??

γιατί προσωπικά μέσω flashify δεν έχω καταφέρει να περάσω το philz,μόνο με τον πιο πάνω τρόπο!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ εβαλα και το flashfy περασα μεσα και την philz ποια επιλογη flash χρησιμοποιώ

boot image? (μαλλον οχι)

recovery image?

ή zip file?

το ζιπ file εβαλα πριν μεσω twrp και μπρικαρε παλι

Δοκιμασε φιλε μου μετα το root να περασεις το semi touch recovery που αναφερεται στον οδηγο με οδηγιες απ' τον @sosimple. Ειναι διαφορετικη η διαδικασια. Μολις περασεις το semi touch μεσα απ' αυτο φλασαρεις το ζιπακι του philz recovery. Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα με σενα και ετσι μου δουλεψε!! Ενημερωσε μας. .

Βασικά καλύτερα οχι 400,τρωει λιγο τη γραμματοσειρά στα εικονίδια της αρχικης,380 ειναι τελεια.

Επίσης το apk της camera δεν χρειαζετε να το πειραξετε αν βαλετε απο app settings τη camera να τρεχει στα 480..

Παρτε και μερικα screenshots με 380

https://www.dropbox.com/sc/l5ckzjgh8yns2wa/MxP0_R0lDJ

Άλλαξα το dpi σε 380 αλλά η κάμερα αφήνει ένα μαύρο κενό επάνω,λογικό νομίζω.

Να της το αλλάξω σε 480 από το app settings ή να να περάσω κάποιο apk?

Άλλαξα το dpi σε 380 αλλά η κάμερα αφήνει ένα μαύρο κενό επάνω,λογικό νομίζω.

Να της το αλλάξω σε 480 από το app settings ή να να περάσω κάποιο apk?

→ → ''Να της το αλλάξω σε 480 από το app settings'' ← ←

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το βρήκα αυτό με το DPI...

Αλλά και πάλι στην Energy δεν πάω! Το παν είναι να μου γεμίζει εμφανισιακά το μάτι... Όλα τα άλλα στρώνουν!

Και αυτή τη μαυρίλα δε τη θέλω ούτε με σφαίρες :P

Τώρα δοκιμάζω την Worshiprom (για την οποία δε διάβασα τίποτα αρνητικό)

Σκέφτηκα και εγώ να περάσω το dorimank kernel, αλλά δε ξέρω τι παίζει με μπαταρία κτλ... (Γενικά δεν έχω ψαχτεί για τα αρνητικά του, αλλά από ταχύτητα πρέπει να boostarei το κινητό άσχημα γιατί είδα και score στα 41.000)

Αν μπορείς πες μου εντύπωση για το kernel!

Καλημέρα,

Οσες φορές έβαλα dorimanx στο g2 έχω πρόβλημα με το sygic, κολλάει και μετά κάνει reboot.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλημέρα,

Οσες φορές έβαλα dorimanx στο g2 έχω πρόβλημα με το sygic, κολλάει και μετά κάνει reboot.

Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω!

Μέχρι στιγμής μου δουλεύει άψογα το kernel...

Πουθενά μα πουθενά lag εκτός στο dial pad που όταν κάνω swipe δεξιά και πάει να μου εμφανίσει τη λίστα κλήσεων μου κολάει απειροελάχιστα και πρέπει να το έχουν όλοι μα όλοι οι κάτοχοι G2...

Εκτός από αυτό το ψεγαδάκι που είναι ανεπαίσθητο, ειλικρινά δεν γίνεται να δουλεύει πιο fluid και stable το κινητό!

Και για όσους ρώτησαν για την μπαταρία:

Με (ROM: Worshiprom) και (Kernel: Dorimanx) πιο fluid και Stable από ποτέ (το Sygic που αναφέρει ο φίλος θα το δοκιμάσω) και μπαταρία στα ίδια επίπεδα με την STOCK!

Edited by Zacharias99
Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Τι δυνατοτητες υπαρχουν για να μειώσουμε το lag στη συσκευή ,να απελευθερώσουμε λίγη ram από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της lg αλλά και να αυξήσουμε την αυτονομία της συσκευής χωρίς αλλαγή rom ή root?

Σκεφτομουν να αφαιρεσω καποιες απο τις εφαρμογες τις προεγκατεστημενες που δεν χρησιμοποιω αν βοηθησει καθολου, αλλα πως?

Τι δυνατοτητες υπαρχουν για να μειώσουμε το lag στη συσκευή ,να απελευθερώσουμε λίγη ram από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της lg αλλά και να αυξήσουμε την αυτονομία της συσκευής χωρίς αλλαγή rom ή root?

Σκεφτομουν να αφαιρεσω καποιες απο τις εφαρμογες τις προεγκατεστημενες που δεν χρησιμοποιω αν βοηθησει καθολου, αλλα πως?

Αν δε rootareis φίλε μου δε νομίζω να κάνεις δουλειά!

Χωρίς root η μόνη αλλαγή που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το THERMAL THROTTLING δηλαδή τον "κόφτη" θερμοκρασίας της συσκευής!

Από όσα διαβάζω δεν είναι επιβλαβές και το έχουν κάνει πολλοί, αλλά δε νομίζω να αξίζει τον κόπο να ρισκάρεις!

Εγώ προσωπικά θα σου έλεγα μακριά!

Από εκεί και πέρα για να σβήσεις εφαρμογές του λογισμικού της LG θα πρέπει αναγκαστηκά να rootareis!!

Μη σε τρομάζει! Στην αρχική σελίδα του νήματος έχει όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Διάβασέ τα όλα και κρίνε μόνος σου εαν νομίζεις ότι μπορείς να το καταφέρεις! (Όπου κολήσεις είμασε και εμείς εδώ)

Είναι πανεύκολο και υπάρχει και σχετικά εύκολος τρόπος για να το κάνεις unroot αν ποτέ σου χρειαστεί τίποτα εγγύηση κτλ...

Φιλικά Ζάχος!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

κακα τα ψέμματα και να ρουταρεις για να αρχισεις το ξηλωμα , μην περιμένεις να δεις καμια τρελή διαφορά στην αποδοση εως και καμία. ισως ελαχιστα καλυτερη μπαταρία..ο μονος τροπος να δεις διαφορα στη διαθεσιμη ραμ ειναι να περασεις μια aosp rom, αλλα εκει χάνεις αλλού :p

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

κακα τα ψέμματα και να ρουταρεις για να αρχισεις το ξηλωμα , μην περιμένεις να δεις καμια τρελή διαφορά στην αποδοση εως και καμία. ισως ελαχιστα καλυτερη μπαταρία..ο μονος τροπος να δεις διαφορα στη διαθεσιμη ραμ ειναι να περασεις μια aosp rom, αλλα εκει χάνεις αλλού :p

Επιβεβαιώνω τον φίλο μου από πάνω!

Root και καθάρισμα δε θα σου φέρει αυτό που θέλεις!

Αλλά αν φτάσεις στο σημείο να rootareis και να ξεπάρεις λίγο τις διαδικασίες αυτές, τότε θα έχει έρθει και η ώρα της καινούργιας ROM :D

Πάντως υπάρχουν αρκετές custom STOCK BASED ROM που θα σου δώσουν αυτό που ψάχνεις!

Και κατά πολύ μειωμένο lag, αλλά και λίγο καλύτερη αυτονομία!

Τέλος, αν πάλι δεν είσαι ο τύπος που θέλει να αφιερώσει χρόνο σε αυτά περίμενε λιγάκι και θα σου έρθει σε 2 μήνες η KitKat και θα είναι όλα καλά :D

Ενταξει μην τα παραλεμε κιολας,lag δεν παιζει ιδιαιτερο,τι να πει και το S4 δηλαδη :p

Οσο για αυτονομια ποσο περισσοτερο να κρατησει πια το αμοιρο?nokia 3210 δεν ειναι για να κραταει 1 εβδομαδα,αλλα τις 2 μερουλες τις εχει χαλαρα μετρια χρηση...ακομη και να το σκιζεις τη μερα θα στη βγαλει (ολη ομως)....

Απο'κει και περα χωρις root πηγαινε στις εφαρμογες και απενεργοποιησε οσες δεν χρειαζεσαι (δεν μπορεις ολες βεβαια)....διαφορετικα root και περασε μια αλλη ρομ,οχι ομως οτι θα δεις και καμια τρελη διαφορα,απλα σε δουλεια να βρισκομαστε :p

nokia 3210 δεν ειναι για να κραταει 1 εβδομαδα,αλλα τις 2 μερουλες τις εχει χαλαρα μετρια χρηση...ακομη και να το σκιζεις τη μερα θα στη βγαλει (ολη ομως)....

Δεν εχεις παιξει συνεχομενα για ωρες φιδακι απο βαρεμαρα να δεις πως αδειαζει κι αυτο :lol:

Δεν εχεις παιξει συνεχομενα για ωρες φιδακι απο βαρεμαρα να δεις πως αδειαζει κι αυτο :lol:

Χαχαχαχαχ και ομως...αλλα οκ αντι για 7 μερες κρατουσε 5 και? :p

Χαχαχαχαχ και ομως...αλλα οκ αντι για 7 μερες κρατουσε 5 και? :p

Ελα ρε συ 33 ειμαι οποτε το 3210 το προλαβα πανω απο 20.Αν θυμαμαι καλα αν το εσκιζες δεν κραταγε τοσο.Αντε να κραταγε 2ημερο.

Οκ ειμαστε offtopic αλλα αναμνησεις ειναι αυτες.... :p

Θέλω να αλλάξω το bootanimation ή έστω να "σβήσω" αν γίνεται το logo της T-mobile που βγαίνει με τα από αυτό της Lg.

Μέσα στο system/media έχει 4 αρχεία:confused: bootanimation_cosmote.,bootanimation_t,bootanimation_tmo,bootanimation.

Τι ακριβώς να κάνω;

Επίσης υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για να αφαιρεθεί και στο κλείσιμο το logo της T-mobile?

Καλημερα..Εχω εκδοση λογισμικου D80210b-HKG-XX και ειμαι με root..

Επειδη αρχισαν καποια κολληματακια ειπα οτι ηρθε η ωρα να το ξαναστησω και θελω να μου προτεινετε ποια στοκ ρομ θεωρειται καλυτερα να περασω..και καποιο λινκ για κατεβασμα της σας παρακαλω...ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια χαθηκε η κατω nav bar αλλα και η αντιστοιχη επιλογη απ τις ρυθμισεις... πως επανερχεται?

edit το ανακάλυψα σήμερα το πρωι, xposed framework, είχε απεγκατασταθεί και πριν γίνει αυτό, είχε πατηθεί η απόκρυψη της nav bar

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

Κάθε φορά που έχω ανοιχτό το wifi ή το 3g το google search αρχίζει και δουλεύει ακατάπαυστα. Τι μπορεί να φταίει; Mahdi rom έχω.

Καλησπέρα.

Φίλος πέρασε twrp recovery απο stock και είναι κολλημένος εκεί.

Reboot system τον βγάζει recovery, power off και on τον πετάει recovery.

Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει ή πάει για factory reset;

Follow me on XDA

ρίξε μια ματιά στου οδηγούς σου :p

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ρίξε μια ματιά στου οδηγούς σου :p

Οπως λεω και στον οδηγό θα πρεπει να περάσει plilz recovery, Αλλά όταν πάει να το κάνει του βγάζει bad zip, οποτε δε γίνεται κάτι. .:)

Follow me on XDA

εφοσον μενεις σε twrp, δοκιμασες τις εντολες με adb και αν με το καλο μπουταρεις να κανεις restore τη μαμα recovery απο flashify και να δοκιμασεις να περασεις αλλιως την philz;

- Oneplus 12

εφοσον μενεις σε twrp, δοκιμασες τις εντολες με adb και αν με το καλο μπουταρεις να κανεις restore τη μαμα recovery απο flashify και να δοκιμασεις να περασεις αλλιως την philz;

Ήθελα να αποφύγω adb μιας και γνωρίζει ο φίλος και δεν έχω εγώ τη συσκευή..αλλά νομίζω είναι μονόδρομος πλέον...

Εκτός αν κάνει mount (?) ο twrp στο pc Να περάσει στη συσκευή πάλι τον philz?

Follow me on XDA

δεν νομιζω να δει ο pc το τηλεφωνο μεσα σε recovery mode, ποσο μαλλον να το κανει mount...και ο 2.6.3.2 twrp που εχει τωρα δεν υποστηριζει και οtg..

- Oneplus 12

Καλησπέρα.

Φίλος πέρασε twrp recovery απο stock και είναι κολλημένος εκεί.

Reboot system τον βγάζει recovery, power off και on τον πετάει recovery.

Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει ή πάει για factory reset;

θα έλεγα να κατεβάσει πάλι το τελευταίο philz και να δοκιμάσει πάλι...μήπως και είναι bad download το ζιπάκι!!