Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Zacharias99

Βασικά μόνο τα settings είναι μαύρα με μπλε,συνηθίζονται. Εμένα πάντα μου άρεσαν τα black..

Τα dpi έχω την εντύπωση αλλάζουν από πρόγραμμα,δεν έχω δοκιμάσει όμως.

Σήμερα πέρασα κ dorimanx kernel και περιμένω να δω. Τον έβαλε και σαν default kernel o Energy

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Zacharias99

Βασικά μόνο τα settings είναι μαύρα με μπλε,συνηθίζονται. Εμένα πάντα μου άρεσαν τα black..

Τα dpi έχω την εντύπωση αλλάζουν από πρόγραμμα,δεν έχω δοκιμάσει όμως.

Σήμερα πέρασα κ dorimanx kernel και περιμένω να δω. Τον έβαλε και σαν default kernel o Energy

Το βρήκα αυτό με το DPI...

Αλλά και πάλι στην Energy δεν πάω! Το παν είναι να μου γεμίζει εμφανισιακά το μάτι... Όλα τα άλλα στρώνουν!

Και αυτή τη μαυρίλα δε τη θέλω ούτε με σφαίρες :P

Τώρα δοκιμάζω την Worshiprom (για την οποία δε διάβασα τίποτα αρνητικό)

Σκέφτηκα και εγώ να περάσω το dorimank kernel, αλλά δε ξέρω τι παίζει με μπαταρία κτλ... (Γενικά δεν έχω ψαχτεί για τα αρνητικά του, αλλά από ταχύτητα πρέπει να boostarei το κινητό άσχημα γιατί είδα και score στα 41.000)

Αν μπορείς πες μου εντύπωση για το kernel!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Υπάρχει κανένα mod που να απενεργοποιεί τον ήχο όταν το βάζουμε στην φόρτιση;

Πηγαινε /system/media/audio/ui και σβησε ή μετονομασε το Lg_Cable_Connect.ogg

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγαινε /system/media/audio/ui και σβησε ή μετονομασε το Lg_Cable_Connect.ogg

Οκ ευχαριστώ.

Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και για τον ήχο έναρξης της συσκευής ή είναι ενσωματωμένο στο bootanimation αρχείο;

παιδιά σε ποιο φάκελο, είναι οι ηλίθοι αυτοί ήχοι με τα vienna boys να τους αποχαιρετίσω μια και καλή?

επίσης στον stock browser μπορουμε να φτιαξουμε φακέλους?

ποιος browser ταιριάζει καλύτερα στο lg μας?

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

παιδιά σε ποιο φάκελο, είναι οι ηλίθοι αυτοί ήχοι με τα vienna boys να τους αποχαιρετίσω μια και καλή?

επίσης στον stock browser μπορουμε να φτιαξουμε φακέλους?

ποιος browser ταιριάζει καλύτερα στο lg μας?

/system/Preload/LG

Κι εγω ηλιθιους τους ελεγα και εχω καταληξει να εχω για ηχο κλησης το Life is Good γιατι ειναι αρχεια flac που συμαινει πολυ καλη ποιοτητα με καθαρο και δυνατο ηχο που το χρειαζομαι.

Εχω δοκιμασει πολλους browsers και για μενα οι ταχυτεροι ειναι ο Maxthon και ο Βoat. Ο maxthon ειναι ανεπαισθητα ταχυτερος αλλα προτιμω τον boat λογω ui.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται και δοκιμάζουν Custom Roms.

Πέρασα όλες τις Stock Based εκτός Energy λόγω εμφάνισης και έχω καταλήξει στη Worshiprom με εξτρά περασμένο Kernel του dorimank.

Άλλαξα και τα DPI σε 380 και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσα χωρίς κανένα έως τώρα ψεγάδι!

Σφαιράτο, stock εμπειρία με όλα του τα features!

Το συνηστώ σε όσους δεν έχουν βρει ακόμα αυτό που ψάχνουν!

Και για όσους ενδιαφέρονται για benchmark κτλ., αν και δεν τα πολυεμπιστεύομαι, στο Antutu μου έβγαλε 38K+.

Θα ήθελα όμως να κάνω μια μικρή ερώτηση σε όσους ξέρουν ή παίζουν με τα DPI.

Ότι Custom και να πέρασα...Ότι και αν προσπάθησα, το ΤΑΒ του HOME στα SETTINGS δεν αλλάζει με τίποτα... Ενώ όλο το κινητό λειτουργεί στα 380 DPI εκείνο το ΤΑΒ δε λέει να αλλάξει και με εκνευρίζει λιγάκι διότι είμαι λίγο παράξενος :P

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Ουτε σε μενα αλλαζει που ειμαι στοκ τωρα. Ο launcher της lg δειχνει να μην επιρεαζεται απο την αλλαγη του dpi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουτε σε μενα αλλαζει που ειμαι στοκ τωρα. Ο launcher της lg δειχνει να μην επιρεαζεται απο την αλλαγη του dpi.

Σκληρό καρύδι η LG :P

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...

Ζαχαρια, με τις αλλες stock based rom, ειδες διαφορες σε μπαταρια? Χειροτερη? Καλυτερη? Ο κερνελ dori λεει τπτ? Αυτος φλασαρεται μεσα απο recovery?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

παιδια θα ανανεωσει κανεις τους οδηγους στην πρώτη σελίδα?

ο TWRP δεν ισχυει εδω και καιρο, το τηλ μπρικαρε 3 φορά σημερα και δεν βγαινει απο twrp με τίποτα

αν υποψιαστώ ότι πρέπει να το ξανακάνω unroot και να ξαναπεράσω stock recovery θα αρχισω να βριζω άσχημα

άσε που σε πολλές περιπτώσεις άλλα γραφονται στην πρωτη σελίδα και ελαφρώς διαφορετικά στο os arena οι οδηγιες για recovery ή ακομα και είσοδο σε recovery mode

τις οδηγίες τις ακολουθώ όσο πιο πιστά γίνεται ,αλλά ρε παιδιά πολλά πράγματα έχουν πάψει να ισχύουν αν διαβασετε και λιγο xda και έπαψαν και να υποστηρίζονται γιατι υπάρχουν ακομα στους οδηγους

Vita Brevis

σε ρωτησα και στο αλλο νημα. nandroid ειχες παρει;; πως το καταφερες και το μπρικαρες; οι οδηγοι για ρουτ και custom recovery ειναι εγκυροι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ζαχαρια, με τις αλλες stock based rom, ειδες διαφορες σε μπαταρια? Χειροτερη? Καλυτερη? Ο κερνελ dori λεει τπτ? Αυτος φλασαρεται μεσα απο recovery?

Για να είμαι ειλικρινείς δεν το άφησα να ησυχάσει ποτέ το κινητό, οπότε και δεν μπορώ να σου πω κάτι με ακρύβεια για την μπαταρία...

Απλά έβλεπα τις Rom και τις άλλαζα αν δε μου καθόταν κάτι καλά στο μάτι!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάντως δουλεύουν όλα μα όλα ρολόι! Η μπαταρία από το πρωί 12ώρα με λίγη βέβαια χρήση (και test στο antutu) έχει πέσει 4%.

Φαίνεται να δουλεύει ρολόι!!!

Αν παρατηρήσω κάτι αρνητικό θα ποστάρω πάλι!

Και ναι, φλασάρεται και μετά το kernel!!

Πάντως πάνω που είπα δεν το ξαναπειράζω μέχρι να βγει η KitKat, κουτούλησα στη ROM του RAYGLOBE και βλέπω ότι έχει τεράστια απήχηση στο XDA...

Και για μάντεψε! Σωστά! σκέφτομαι να την δοκιμάσω και αυτή :D

Τέσπα ότι θέλεις ρώτα άφοβα!

Μ'αρέσει να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω (μέχρι να το κάψω :D)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ρωτησα και στο αλλο νημα. nandroid ειχες παρει;; πως το καταφερες και το μπρικαρες; οι οδηγοι για ρουτ και custom recovery ειναι εγκυροι..

Και εγώ πήρα πριν 5-6 μέρες το κινητό και ακολούθησα τις αναλυτικότατες οδηγίες του myphone...

Ως τώρα με τις οδηγίες και με το recovery αυτό δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα...

προσωπικα απο twrp προτιμω την philz recovery..το twrp μου αργουσε υπερβολικα να μου κανει nandroid και τα κλασικα wipes και περαν απο αυτο μου εβγαζε και fail στο φλασαρισμα custom rom. με philz ολα κομπλε..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ναι ειχα παρει

για root ισχυει, αλλα για twrp δεν ισχύει αφαιρέστε τον, το κινητό κολλάει και ούτε recovery κανει

επισης όποιος περάσει cwm recovery παλιότερη της 6.0.4.4 και πάει να βάλει οποιαδήποτε νεα firmware το κινητό σταματά

επίσης στον οδηγό έχετε ακόμα την D8020A_00 τη στιγμή που πρέπει να είναι η E

Δεν λέω προς θεού οτι δεν σέβομαι τον κόπον των παιδιών που έφτιαξαν τον οδηγό, αλλά καλό θα ήταν να ανανεωθεί.

για την ιστορία, όταν εκανα restore με twrp από 100% μηδένισε η μπαταρία και το κινητό restore δεν είχε κάνει ακόμη- για δε wipe data τραγικη η κατάσταση μισή ώρα πήρε και κόλλησε και το κινητό

διορθωση- ουτε σε download mode μπαινει κολημένη εκει στο twrp

Edited by mylogic_x
Vita Brevis

αργει το twrp αλλα δεν σου μπρικαρει το τηλεφωνο..δεν πιστευω να πας να περασεις το επισημο fw της Lg με καταληξη .kdz απο recovery!

περνα τη philz recovery.. ειναι κομπλε σε ολα..το αναφερει ο elthis στους οδηγους. δοκιμασε την.

- Oneplus 12

προς το παρον unroot και μετα ξανα επισημη rom και παλι απ την αρχη

σε ευχαρσιτώ φιλε αυτο θα κανω

(υγ περισσότερο σπαστικό μενου και τηλ σε θεματα root απ αυτο δεν εχω συναντησει)

Vita Brevis

χωρις να θελω να σου την πω, μαλλον δεν εχεις ιδιαιτερη εμπειρια με φλασαρισματα.. το κινητο ρουταρεται σε 5 δευτερολεπτα πραγματικα και εξισου ευκολα του περνας custom recovery. ριξε και μια ματια στο οδηγο εγκαταστασης aosp rom που υπαρχει στους οδηγους το g2 και διαβασε τη μεθολογια..μπορει να σου φανει πιο ευκολο το ρουτ ετσι

- Oneplus 12

δεν μου την λες μην ανησυχεις διαλογο κανουμε

εχω φλασαρει samsung galaxy, 1, 2 4, se xperia z και z1

εδώ απλά έχασα την μπάλα με το θέμα του recovery και εκνευερίστηκα

ειναι και αυτες οι ανανεώσεις της lg ανεκδοτο

ερωτηση, philz recovery, ή semi touch 6.0.4.4? ποια προτείνεις τώρα που το ξαναστήνω απ την αρχ'η?

Vita Brevis

semi touch δεν το χω δοκιμασει για να σου πω. εφοσον μου δουλευει οπως πρέπει η philz δεν την αλλαζω. ειναι ωραιο ομως που η semi touch υποστηριζει otg..οποτε κρινε αναλογα..

- Oneplus 12

semi touch δεν το χω δοκιμασει για να σου πω. εφοσον μου δουλευει οπως πρέπει η philz δεν την αλλαζω. ειναι ωραιο ομως που η semi touch υποστηριζει otg..οποτε κρινε αναλογα..

και το philz υποστηρίζει κανονικά otg!

το philz είναι βασισμένο πάνω στο CWM,πρακτικά το ίδιο πράγμα απλά το philz έχει περισσότερες επιλογές/λειτουργίες :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

ευχαριστω luciferia δεν το ειχα προσεξει..

- Oneplus 12

οκ εβαλα και το flashfy περασα μεσα και την philz ποια επιλογη flash χρησιμοποιώ

boot image? (μαλλον οχι)

recovery image?

ή zip file?

το ζιπ file εβαλα πριν μεσω twrp και μπρικαρε παλι

Vita Brevis

Πως πρέπει να διαμορφωσουμε το στικακι, για να δουλέψει με twrp.

Επίσης έχετε λινκ για photosphere camera να δουλεύει με mahdi rom?

Edited by tsagod123

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!