Jump to content

Everest vs Γρηγόρης;!

meleneevi
 Κοινοποίηση

Τι προτιμάτε για γρήγορο φαγητό, καφέ κλπ;  

40 members have voted

1. 1. Τι προτιμάτε για γρήγορο φαγητό, καφέ κλπ;

• Everest
    • Γρηγόρης
    • Πιο παραδοσιακά μαγαζιά της πόλης
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Recommended Posts

Μαγαζι απο μαγαζι διαφερει παρολο που εχει την ιδια επωνυμια. Εχει τυχει να παω σε γρηγορη και στη κουζινα ακυκλοφορουν περιστερια, και σε άλλο υπου ηταν σαν χειρουργικη αίθουσα. Δεν εχει να κανει με το brandname. Οι καλοι επαγγελματιες κανουν τη διαφορα

Έχω την ξαδέρφη μου που είναι κολλημένη με ΟΤΙ brand υπάρχει! Απο ρούχα μέχρι φαι! έλεος! Ρούχο σκέτο κολωνάκι στο ένα χέρι καφέ starbucks και μέσα στην τσάντα σακουλάκι everest κουλούρι!! Γιατι,το κουλούρι της κυρίας Μαίρης θα την χάλαγε :confused: ;! Δε λέω, μ'αρέσει ο Γρηγόρης αλλά όπωτε τύχει! Αλλά για το καθημερινό μου κουλουράκι δεν αλλάζω κυρία Μαίρη!! ΤΕΛΟΣ!

Ωραιο θεμα ευη.προτιμω τα παραδοσιακα της γειτονιας.ανεκαθεν τα προτιμουσα αλλα τωρα ενας λογος παραπανω (λογω κρισης).αν οπωσδηποτε επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε εβερεστ,γρηγορη θα διαλεγα γρηγορη.

Σαφως πιο ποιοτικος.

Off topic:

Τωρα,οσον αφορα τη ξαδερφη σου αμα τα πληρωνει αυτη δε μπορεις να της πεις κατι.με το παρα μου και την κυρα μου.αλλωστε γνωμη δε θα αλλαξει.αν τα πληρωνει αλλος (γονεις κτλ) εχουν αυτοι λογο,αυτοι που επιβαρυνονται.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Προτιμώ Γρηγόρη .. Τόσο ο καφές τους, όσο και ο φυσικός του χυμός είναι καλύτερα από του Everest το οποίο έχει τον φυσικό πάνω από 2€, είναι ένα - δυο "κλικ" πιο κάτω, και το μισό ποτήρι του καφέ έχει ζάχαρη .. Φαγητά, συνήθως, δε παίρνω, αλλά τη ζαμπονοτυρόπιτα του Γρηγόρη δεν την αλλάζω με τίποτα ..

Γενικά, τα Everest θα πρέπει να χαμηλώσουν λίγο τις τιμές και σε κάποιες περιπτώσεις να φτιάξουν και την ποιότητα των προϊόντων .. Έχεις τον φραπέ μόνο 1€, αλλά αν είναι γαλακτομπούρεκο, καλύτερα κάποιος να δώσει 0,50 παραπάνω και να πιει ένα καλό καφέ, όπως και στην περίπτωση του φυσικού, γιατί κάποιος να δώσει 2,20€ τη στιγμή που ο "απέναντι" τον έχει 1,80 και είναι και καλύτερος και αν το συνδυάσεις με κάτι άλλο (π.χ τυρόπιτα), η τιμή του χυμού "πέφτει" στο 1€;

Δεν είμαι εδώ για κάνω διαφήμιση κανενός, άλλωστε δεν έχω κανένα κέρδος, απλά στις μέρες που ζούμε, κοιτάμε λίγο παραπάνω ακόμα και τα cent που ξοδεύουμε ..