Jump to content

G2 (D802) : Οδηγοί τροποποίησης / βελτίωσης της συσκευής

elthis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Της εφαρμογες που εχω μεσα

Πρεπει να μπεις στη διαδικασια να ρουταρεις το κινητο πρωτα για να παρεις back up τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους με το titanium και μετα το φλασαρισμα να ξαναρουταρεις και επιτα επαναφορα.

Προτεινω να μην μπεις στη διαδικασια αυτη γιατι εσυ θες μια καθαρη εγκατασταση και το να επαναφερεις εφαρμογες απο τη μια ROM στην αλλη δεν ειναι και το καλυτερο. Ασε που μπορει αυτο να μεταφερει το προβλημα που σε ενοχλει και στην καινουργια σου εγκατασταση.

Στησε το κινητο απο την αρχη να εισαι ωραιος και καθαρος. Αντεγραψε μονο τα αρχεια σου στον υπολογιστη και κρατα τις επαφες σου.

Οσο για το service της LG κατι καταλαβες λαθος. Αν ακολουθησεις τον οδηγο που εγραψα παραπανω δεν υπαρχει κανενα θεμα. Δηλαδη περνας την επισημη ROM για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ κινητο και ολα κομπλε. Κανενας δεν μπορει να σου πει τιποτα.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορουμε να ξερουμε αν συμβαδιζουν. Ολες οι Lollipop ROM ανα τον κοσμο εχουν αυτο το ονομα "D80230.....". Αν το site που εβαλες το IMEI σου σε παραπεμπει σε αυτην την ROM τοτε μαλλον θα ειναι η σωστη.

Βαλε το IMEI σου εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?firmware=1 και δες αν οντως βγαζει 6TA/ITALY_OPEN_16G και κατεβασε τη ROM που σου δειχνει.

Ο οδηγος σωστος ειναι. Εγω ακολουθω τον προτοτυπο οδηγο στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658.

Στο τελος δε χρειαζεται να πατησεις "clear phone software update registry" ουτε να διαλεξεις χωρα και γλωσσα. Αστα οπως ειναι (Κορεα) και πατα "ΟΚ".

Μην ξεχασεις να βαλεις τη ROM μεσα στον φακελο του LG flash tool.

Γνωριζεις φανταζομαι οτι δε θα γινει απλως unroot αλλα θα σβηστουν τα ΠΑΝΤΑ. Θα ειναι οπως οταν το πρωτοπηρες.

Οκ ακολουθω αυτα ακριβως τα βηματα και βλεπουμε

Οκ ακολουθω αυτα ακριβως τα βηματα και βλεπουμε

Οταν περασεις την ROM και πρωτοανοιξει πηγαινε στις ρυθμισεις και κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο καπακι. Μαρτηριες λενε οτι ετσι εξαλυφονται οποια τυχων προβληματακια υπαρξουν.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

οδηγος για downgrade σε κιτ κατ υπαρχει??? μηπως δεν δουλεψει αυτο??

Ειναι η ιδια ακριβως διαδικασια. Απλως επιλεγεις απο εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 μια KitKat ROM για τη συσκευη σου, δηλαδη V20 κι οχι V30.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Ειναι η ιδια ακριβως διαδικασια. Απλως επιλεγεις απο εδω http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 μια KitKat ROM για τη συσκευη σου, δηλαδη V20 κι οχι V30.

Nα ρωτησω κατεβαζουμε οποια θελουμε;Γιατι ειχα διαβασει οτι πρεπει να ξερουμε χωρα προελευσεις του κινητου και να κατεβασουμε την ιδια:(

Και τι παιζει αν ειναι 16gb η 32gb

Nα ρωτησω κατεβαζουμε οποια θελουμε;Γιατι ειχα διαβασει οτι πρεπει να ξερουμε χωρα προελευσεις του κινητου και να κατεβασουμε την ιδια:(

Και τι παιζει αν ειναι 16gb η 32gb

Όσο αφορά τη λειτουργία, μπορείς να βάλεις οποιασδήποτε χώρας θέλεις, αρκεί να είναι για το D802 (αν έχεις αυτό εννοείτε)! Για να είσαι όμως εντάξει στην περίπτωση που θα χρειαστείς την εγγύηση, πρέπει να φοράει τη rom της χώρας για την οποία προοριζόταν!

Οι rom's για 16αρι και 32αρι είναι ξεχωριστές. Θα βάλεις την ανάλογη με τη μνήμη που έχεις.

Όσο αφορά τη λειτουργία, μπορείς να βάλεις οποιασδήποτε χώρας θέλεις, αρκεί να είναι για το D802 (αν έχεις αυτό εννοείτε)! Για να είσαι όμως εντάξει στην περίπτωση που θα χρειαστείς την εγγύηση, πρέπει να φοράει τη rom της χώρας για την οποία προοριζόταν!

Οι rom's για 16αρι και 32αρι είναι ξεχωριστές. Θα βάλεις την ανάλογη με τη μνήμη που έχεις.

Παω να φλασαρω με το lg flash tool και μολις το προχωραω μου λεει πως υπαρχει καποιο σφαλμα και πρεπει να κλεισει το προγραμμα.Καμοια βοηθεια γιατι δεν μπορω να ανοιξω το κινητο:(

Εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 κατεβασα μια rom που δεν ελεγε 16gb την εβαλα στην αρχη αλλα εχει κολλησει στο logo της lg και μετα μολις πηγα να ξανα φλασαρω μου γραφει το σφαλμα μου γραφω ποιο πανω

Edited by gjimmys

Γεια σας.. εχω το g2 d802 και θα ηθελα να του περασω μια custom rom.. Με αυτα τα πραγματα δεν εχω εμπειρια και θα ηθελα την βοηθεια σας εαν σας ειναι ευκολο.. Αρχικα θα ηθελα να μου προτεινετε καποια custom rom, και να μου εξηγησετε τι θα πρεπει να προσεξω ωστε να μην κανω καποια ζημια... Ευχαριστω για τον χρονο σας..!

Selfish Η όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ. Το g2 d8002 μου μετά από απόπειρα να αλλάξω τη recovery μέσα από εφαρμογή του Google play έπαθε μια εμπλοκη και δεν μπορεί με τίποτα να κάνει. Recovery boot h fastboot app to sdk. ( αντιθέτως το βλέπει το adb ) . Bootαρει όμως κανονικά και μπορώ και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον. Συγνωμη αν είμαι σε λάθος νήμα αλλά είμαι νέος στο φόρουμ και το Νικ μου δεν είναι τυχαίο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

elthis Η όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ. Το g2 d8002 μου μετά από απόπειρα να αλλάξω τη recovery μέσα από εφαρμογή του Google play έπαθε μια εμπλοκη και δεν μπορεί με τίποτα να κάνει. Recovery boot h fastboot app to sdk. ( αντιθέτως το βλέπει το adb ) . Bootαρει όμως κανονικά και μπορώ και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον. Συγνωμη αν είμαι σε λάθος νήμα αλλά είμαι νέος στο φόρουμ.

Selfish Η όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ. Το g2 d8002 μου μετά από απόπειρα να αλλάξω τη recovery μέσα από εφαρμογή του Google play έπαθε μια εμπλοκη και δεν μπορεί με τίποτα να κάνει. Recovery boot h fastboot app to sdk. ( αντιθέτως το βλέπει το adb ) . Bootαρει όμως κανονικά και μπορώ και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον. Συγνωμη αν είμαι σε λάθος νήμα αλλά είμαι νέος στο φόρουμ και το Νικ μου δεν είναι τυχαίο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θες να μας πεις με σαφηνεια τι εκανες;

Και τι εννοεις οτι το nickname σου δεν ειναι τυχαιο;

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θες να μας πεις με σαφηνεια τι εκανες;

Και τι εννοεις οτι το nickname σου δεν ειναι τυχαιο;

Το Νικ ήταν άσχετος αλλά δεν έγινε δεκτό αλλά από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα ότι έγραψα. :). Τώρα επί της ουσίας έκανα root το τηλέφωνο και έτρεξα την εφαρμογή twrp από το τηλ .Όταν έκανε τα αναβοσβησηματα έγραψε πάνω αριστερά κατι μικρά μεταξύ των οποίων και recovery fail και μετά μαύρη οθόνη ( με αχνό φως από πίσω). Όταν το απενεργοποιεί και το ξεκινώ λειτουργεί κανονικά.

Ελπίζω να πήρες μια ιδέα για το τι έκανα

Το Νικ ήταν άσχετος αλλά δεν έγινε δεκτό αλλά από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα ότι έγραψα. :). Τώρα επί της ουσίας έκανα root το τηλέφωνο και έτρεξα την εφαρμογή twrp από το τηλ .Όταν έκανε τα αναβοσβησηματα έγραψε πάνω αριστερά κατι μικρά μεταξύ των οποίων και recovery fail και μετά μαύρη οθόνη ( με αχνό φως από πίσω). Όταν το απενεργοποιεί και το ξεκινώ λειτουργεί κανονικά.

Ελπίζω να πήρες μια ιδέα για το τι έκανα

Καταρχας με ποια εκδοση Android εισαι;

Για να περασεις το recovery πρεπει να το φλασαρεις μεσω του AutoRec. Οχι την εφαρμογη twrp manager.

Το autorec για lollipop θα το βρεις στο play store. Για kitkat ψαξε στο xda.

Προσεξε να κατεβασεις το σωστο για την συσκευη σου που ειναι D802.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας με ποια εκδοση Android εισαι;

Για να περασεις το recovery πρεπει να το φλασαρεις μεσω του AutoRec. Οχι την εφαρμογη twrp manager.

Το autorec για lollipop θα το βρεις στο play store. Για kitkat ψαξε στο xda.

Προσεξε να κατεβασεις το σωστο για την συσκευη σου που ειναι D802.

Η έκδοση είναι η 4.4.2 kit Kat και μετά από ψάξιμο με το AMEI μου δείχνει d80230d . 00 kdz. Για rom. Προφανώς κάτι φλασαρα. για να κάνω τη ζημιά πιθανών να χρησιμοποίησα κάποιο πρόγραμμα από το Google play Αλλά νομίζω ήταν το. Twrp. manager Η κάποιο άλλο αντίστοιχο ίσως.Όχι πάντως από το pc. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω ρεκοβερυ Μπουτ. Δοκίμασα με το flash tool Αλλά δεν το κάνει. Δοκίμασα και με εντολές FLASH ---'''' μέσα από το SDK (android studio) Αλλά δε βλέπει τη συσκευή. Οι drivers Είναι ενημερωμένοι. Τι άλλο μπορώ να κάνω ; δεν με ενδιαφέρει αν χάσω δεδομένα. Σορυ αν σου τα λέω ακαταλαβίστικα αλλά είμαι νέος στο άθλημα και κάνω ότι μπορώ

Edited by Thanasis_kal
Κάτι ξέχασα

Η έκδοση είναι η 4.4.2 kit Kat και μετά από ψάξιμο με το AMEI μου δείχνει d80230d . 00 kdz. Για rom. Προφανώς κάτι φλασαρα. για να κάνω τη ζημιά πιθανών να χρησιμοποίησα κάποιο πρόγραμμα από το Google play Αλλά νομίζω ήταν το. Twrp. manager Η κάποιο άλλο αντίστοιχο ίσως.Όχι πάντως από το pc. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω ρεκοβερυ Μπουτ. Δοκίμασα με το flash tool Αλλά δεν το κάνει. Δοκίμασα και με εντολές FLASH ---'''' μέσα από το SDK (android studio) Αλλά δε βλέπει τη συσκευή. Οι drivers Είναι ενημερωμένοι. Τι άλλο μπορώ να κάνω ; δεν με ενδιαφέρει αν χάσω δεδομένα. Σορυ αν σου τα λέω ακαταλαβίστικα αλλά είμαι νέος στο άθλημα και κάνω ότι μπορώ

Αφου οπως λες οτι εισαι νεος τοτε γιατι κανεις βιαστικες κινησεις χωρις να ψαξεις και να ρωτησεις πρωτα;

Δεν περνιεται ετσι το twrp. Eσυ κατεβασες τον manager χωρις να εχεις recovery.

Αρα εισαι με kitkat. Η rom που φορας δεν ειναι αυτη που εγραψες γιατι αυτη ειναι η πιο προσφατη rom για το κινητο σου η οποια υπολογιστηκε μεσω του imei σου και ειναι lollipop. Για να δεις ποια rom εχεις θα πας στις πληροφοριες τηλεφωνου. Οι kitkat εχουν καταληξη 20(...και καποιο γραμμα...) ενω οι lollipop 30(...και καποιο γραμμα...).

https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963

Εγκατεστησε αυτο κανονικα σαν εφαρμογη και τρεξτο. Ειναι το autorec για kitkat. Αυτη η εφαρμογη σου περναει το twrp. Μετα εισαι κομπλε και μπορεις να την σβησεις την εφαρμογη. Πλεον θα μπουταρεις στο recovery με το συνδιασμο πληκτρων ή με καποια εφαρμογη οπως quick boot.

edit: Θελω να πιστευω πως εχεις κανει root!!! Eτσι;;

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου νομιζα οτι ειχα κατανοήσει επαρκως το θέμα αλλά προφανως έσφαλα . Τωρα τιμωρούμαι για αυτο και ταλαιπωρώ και εσας δυστυχώς. Η συσκευή μου λέει 80220g ενω τα σαιτ που ελέγχουν το ΕΜΕΙ μου έδειξαν την 800230d ? Νομίζω όμως οτι δεν εκανα ποτέ αναβαθμιση σε lillipop . Αν τρέξω την εφαρμογή autorec για την kitkat θα μου περασει αυτη τη recovery η θα πρεπει να εχω στη μνημη κάποια κατεβαστμένη για να χρησιμοποιήσει η εφαρμογη? Root εχω κάνει , έχει σημασία με ποιό τρόπο? παντως μου δείχνει λειτουργίες υπερχρήστη

Πάντως αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το τηλέφωνο σε αρχική κατάσταση θα το προτιμούσα .

Edited by Thanasis_kal
προσθεση

Φίλε μου νομιζα οτι ειχα κατανοήσει επαρκως το θέμα αλλά προφανως έσφαλα . Τωρα τιμωρούμαι για αυτο και ταλαιπωρώ και εσας δυστυχώς. Η συσκευή μου λέει 80220g ενω τα σαιτ που ελέγχουν το ΕΜΕΙ μου έδειξαν την 800230d ? Νομίζω όμως οτι δεν εκανα ποτέ αναβαθμιση σε lillipop . Αν τρέξω την εφαρμογή autorec για την kitkat θα μου περασει αυτη τη recovery η θα πρεπει να εχω στη μνημη κάποια κατεβαστμένη για να χρησιμοποιήσει η εφαρμογη? Root εχω κάνει , έχει σημασία με ποιό τρόπο? παντως μου δείχνει λειτουργίες υπερχρήστη

Πάντως αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το τηλέφωνο σε αρχική κατάσταση θα το προτιμούσα .

Σου εγραψα γιατι συμβαινει αυτο με τις ROM.

Κατεβασε το autorec και τρεξτο. Θα εχεις recovery. Δε θα σε βαλει στο recovery, θα στο περασει. Σου εγραψα πως θα μπεις.

Αν θες να το κανεις σαν καινουργιο τοτε δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6360361

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου εγραψα γιατι συμβαινει αυτο με τις ROM.

Κατεβασε το autorec και τρεξτο. Θα εχεις recovery. Δε θα σε βαλει στο recovery, θα στο περασει. Σου εγραψα πως θα μπεις.

Αν θες να το κανεις σαν καινουργιο τοτε δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6360361

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Κατι τελευταίο. Όταν τρέχω την εφαρμογή, μου δείχνει το κουμπί flash recovery Αλλά από πάνω γράφει κάτι τέτοιο: looking for Loki... installing, τι κάνω περιμένω να ψάξει η πατώ το κουμπί ;

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Κατι τελευταίο. Όταν τρέχω την εφαρμογή, μου δείχνει το κουμπί flash recovery Αλλά από πάνω γράφει κάτι τέτοιο: looking for Loki... installing, τι κάνω περιμένω να ψάξει η πατώ το κουμπί ;

Ωραια. Πατα το κουμπι και θα σου φλασαρει το recovery. Δεν ειμαι σιγουρος αν στο τελος της διαδικασιας σου πεταει καποιο μηνυμα ολοκληρωσης ή οχι. Οπως και να εχει αφου το κανεις κατεβασε μια εφαρμογη απο το Play Store οπως το Quick boot και κανε reboot to recovery να δεις αν θα σε βαλει στο recovery και οτι ολα πηγαν καλα. Μετα μπορεις να την σβησεις την εφαρμογη autorec, δε θα την ξαναχρειαστεις.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια. Πατα το κουμπι και θα σου φλασαρει το recovery. Δεν ειμαι σιγουρος αν στο τελος της διαδικασιας σου πεταει καποιο μηνυμα ολοκληρωσης ή οχι. Οπως και να εχει αφου το κανεις κατεβασε μια εφαρμογη απο το Play Store οπως το Quick boot και κανε reboot to recovery να δεις αν θα σε βαλει στο recovery και οτι ολα πηγαν καλα. Μετα μπορεις να την σβησεις την εφαρμογη autorec, δε θα την ξαναχρειαστεις.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Τελικά ακολούθησα την επανεγκατάσταση του λογισμικού της μαμάς του και θα επιχειρήσω στο άμεσο μέλλον να το σκαλισω λίγο . Να είσαι καλά

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. Τελικά ακολούθησα την επανεγκατάσταση του λογισμικού της μαμάς του και θα επιχειρήσω στο άμεσο μέλλον να το σκαλισω λίγο . Να είσαι καλά

Οκ. Παντως ησουν πολυ κοντα. Στην κυριολεξια ενα κλικ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ. Παντως ησουν πολυ κοντα. Στην κυριολεξια ενα κλικ.

Φίλε μου ξανά εδω :) , Δοκίμασα το autorec αλλα κολλάει ψάχνοντας το loki. Κάπου διάβασα οτι δε γίνεται να περάσεις custom recovery σε 4.4.2 αν δεν κάνεις πρώτα downgrade. Δοκίμασα και με το flashify αλλα και αυτό δεν εκανε εγκατάσταση .

Φίλε μου ξανά εδω :) , Δοκίμασα το autorec αλλα κολλάει ψάχνοντας το loki. Κάπου διάβασα οτι δε γίνεται να περάσεις custom recovery σε 4.4.2 αν δεν κάνεις πρώτα downgrade. Δοκίμασα και με το flashify αλλα και αυτό δεν εκανε εγκατάσταση .

Τι να σου πω βρε φιλε; Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Root, autorec για D802 kitkat, την ανοιγεις, περιμενεις λιγο, πατας το κουμπι, σου περναει το twrp, τελος. Μπορεις να μπουταρεις στο recovery με καποια εφαρμογη ή με συνδιασμο πληκτρων.

Το autorec κανει απο μονο του downgrade τον bootloader σε jellybean.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να σου πω βρε φιλε; Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Root, autorec για D802 kitkat, την ανοιγεις, περιμενεις λιγο, πατας το κουμπι, σου περναει το twrp, τελος. Μπορεις να μπουταρεις στο recovery με καποια εφαρμογη ή με συνδιασμο πληκτρων.

Το autorec κανει απο μονο του downgrade τον bootloader σε jellybean.

Φίλε μου τελικά ήταν τόσο απλό όσο έλεγες. Προφανώς είχε μείνει κάποιο σκουπίδι από τις προηγούμενες απόπειρες και κόλλαγε. Μετά από επανάληψη του κύκλου από την αρχή όλα πήγαν ρολόι. Ευχαριστώ πολύ. Έχεις κάποια πρόταση αλήθεια για ρομ?