Lakious Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 παιδια μολισ εκανα ροοτ με τον οδηγο της 1ης σελιδας.εβαλα nadroid και εκανα back up και το imei back up. τωρα 8ελω ν αβαλς την νεα 4.4.2. που 8α την βρω και πως θα την βαλω? ο εντοπισμος σφαλματων πρεπει να ειναι ενργος? βοηθεια ειμαι λιγο ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 αμα την βρεις δωστην και σε μας :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 αυτο ρε παιδια τι ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2566881 δεν κανει? κ μια ερςτηση.τςρα που το εκανα ροοτ, αμα ερθει η επισημη η ρομ 4.4 απο την lg την παιρνουμε κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 αυτο ρε παιδια τι ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2566881 δεν κανει? κ μια ερςτηση.τςρα που το εκανα ροοτ, αμα ερθει η επισημη η ρομ 4.4 απο την lg την παιρνουμε κανονικα? Είναι aosp και φυσικά κάνει για το D802. Όταν έρθει η αναβάθμιση, άν δεν έχεις custom recovery, τη περνάς κανονικά. Αλλά και custom recovery να έχεις μπορεις να την περάσεις με τον τρόπο που αναφέρω στη πρώτη σελίδα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) παιδια μπερδευτηκα. εκανα ροοτ εβαλα flasify. τι ειναι αυτο που λετε γι απερασμενο custom recovery? χαθηκα? αμα το αφησω ετσι το τηλ δε 8α μπορω να κανω ΟVER ΤHE ΑIR (OTA) update οπως ειμαι? και γιατι μετα απο ολα αυτα μου δειχνει ελευθερο χωρο μονο 2 gb? Ανοίγουμε το service menu όπως παραπάνω και κάνουμε Scroll down στο High temperature property settings και αλλάζουμε την default value σε ON. Το ίδιο κανουμε και με το thermal deamon mitigation (ειναι off),και το κάνουμε και αυτό ΟΝ. Κλεινουμε το κινητο και περιμένουμε για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά το ανοίγουμε. Μετα απο αυτο το LG G2 θα έχει πιο γρήγορο UI και πιθανώς να λύσει το θέμα το lag της κάμερας. παιδια εκαν ααυτο και το κινητο κανει συνεχως restart-helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Edited January 17, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 παιδια μπερδευτηκα. εκανα ροοτ εβαλα flasify. τι ειναι αυτο που λετε γι απερασμενο custom recovery? χαθηκα? αμα το αφησω ετσι το τηλ δε 8α μπορω να κανω ΟVER ΤHE ΑIR (OTA) update οπως ειμαι? και γιατι μετα απο ολα αυτα μου δειχνει ελευθερο χωρο μονο 2 gb? Ανοίγουμε το service menu όπως παραπάνω και κάνουμε Scroll down στο High temperature property settings και αλλάζουμε την default value σε ON. Το ίδιο κανουμε και με το thermal deamon mitigation (ειναι off),και το κάνουμε και αυτό ΟΝ. Κλεινουμε το κινητο και περιμένουμε για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά το ανοίγουμε. Μετα απο αυτο το LG G2 θα έχει πιο γρήγορο UI και πιθανώς να λύσει το θέμα το lag της κάμερας. παιδια εκαν ααυτο και το κινητο κανει συνεχως restart-helppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Δυστυχώς, όταν μου έτυχε το ίδιο πρόβλημα, αναγκάστηκα να ξαναβαλω τη rom Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μονο το high temperature setting αλλαξα εγω οχι το thermal. Δεν ακουσα καλα λογια και δεν το πειραξα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μονο το high temperature setting αλλαξα εγω οχι το thermal. Δεν ακουσα καλα λογια και δεν το πειραξα εγω τα αλλαξα και τα δυο και οντως ειναι ποιο γρηγορο για την καμερα δεν την εχω δοκιμασει ακομα να πω την αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpminio Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, πέρασα twrp στο κινητό θέλοντας να του περάσω nameless 4.4.2 και δεν κράτησα backup. Εντέλει, έκανα όλα τα wipes αλλά μου βγάζει fail όταν φλασάρω τη ρομ. Οπότε σκαλώνει στο lg logo και μετά από λίγο μπαίνει σε twrp. Πως μπορώ να το επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, πέρασα twrp στο κινητό θέλοντας να του περάσω nameless 4.4.2 και δεν κράτησα backup. Εντέλει, έκανα όλα τα wipes αλλά μου βγάζει fail όταν φλασάρω τη ρομ. Οπότε σκαλώνει στο lg logo και μετά από λίγο μπαίνει σε twrp. Πως μπορώ να το επαναφέρω; Ακολουθεις το how to unroot στο πρωτο post. Να κρατας παντα backup, σε σωζει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpminio Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Το κάνω και μου κολλάει στο 49% edit. Το κατάφερα !!! Ευχαριστώ πολύ. Edited January 20, 2014 by tpminio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση! Μόλις παρέλαβα το δικό μου G2 32GB D802 από DWI (eBay). Είναι κορεάτικο! Θα ήθελα να μάθω αν θα έχω οποιοδήποτε πρόβλημα εάν περάσω την ευρωπαϊκή official rom. Εαν δεν έχω, θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει link της πιο πρόσφατης για download? Ξέρω με αρκετό ψάξιμο θα βρω κάπου την απάντησή μου, αλλά μόλις το άνοιξα και δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω! Είναι τρέλα το άτιμο! (Έβγαλα άκρη!!! Αν διάβασα σωστά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν του περάσω την ευρωπαϊκή έκδοση!) Ευχαριστώ Ζάχος! Edited January 23, 2014 by Zacharias99 Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια εχω περασμενη την Sotmax_Ultimate_Stock_V3+_Lg_G2 το μοντακι Smaller NavBar (D80210a-EUR-XX) θα δουλέψει κανονικά η οχι???το ρωτάω γιατι του Sotmax ειναι βασισμένη D80210e και οχι a??? ξέρετε αν ο Sotmax εβγαλε κανενα update η αν πρόκειται να βγαλει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση! Μόλις παρέλαβα το δικό μου G2 32GB D802 από DWI (eBay). Είναι κορεάτικο! Θα ήθελα να μάθω αν θα έχω οποιοδήποτε πρόβλημα εάν περάσω την ευρωπαϊκή official rom. Εαν δεν έχω, θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει link της πιο πρόσφατης για download? Ξέρω με αρκετό ψάξιμο θα βρω κάπου την απάντησή μου, αλλά μόλις το άνοιξα και δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω! Είναι τρέλα το άτιμο! (Έβγαλα άκρη!!! Αν διάβασα σωστά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν του περάσω την ευρωπαϊκή έκδοση!) Ευχαριστώ Ζάχος! Δηλαδη παιρνει SD καρτα και εχει αποσπομενη μπαταρια; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 οχι δεν εχει. d802 ειναι απο dwi που πηρα κι εγω και παρεπιπτοντως μας εριξε ακυρο και δεν ξαναστελνει ελλαδα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 οχι δεν εχει. d802 ειναι απο dwi που πηρα κι εγω και παρεπιπτοντως μας εριξε ακυρο και δεν ξαναστελνει ελλαδα Αυτο λεω. Μου εκατσε περιεγο που ο φιλος ειπε κορεατικο, αφου ξερουμε οτι το dwi στελνει το d802. Μαλλον μπερδευτικε απο το ''Made in Korea'' που λεει στο πισω καπακι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Όχι όχι φίλε μου! Το d802 που έχουμε όλοι στην ευρώπη είναι απλά είχε κορεάτικο firmware πάνω! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Zacharias99 θα προτεινα αν δεν χρησιμοποιεις 4g να μην φλασαρεις ευρωπαικη Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Zacharias99 θα προτεινα αν δεν χρησιμοποιεις 4g να μην φλασαρεις ευρωπαικη Φίλε μου θα μπορούσες να μου πεις για πιο λόγο το λες αυτό?? Έχει μερικά κινέζικα μέσα που μου τη δίνουν :P (Π.χ πληκτρολόγιο) +ότι αφου έχω 1,5GB inet, δεν είναι κρίμα να μην χρησιμοποιήσω το 4G? Αν όμως έχεις κάτι καλό να μου πεις τότε θα το σκεφτώ :D (Αυτή τη στιγμή περνάω custom spiderio να δω τι λέει και αν δε μου αρέσει θα βάλω πάλι είτε την μαμά με την οποία ήρθε ή την european open.) Ευχαριστώ εκ των προταίρων! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το είπα μονο και μόνο για το γεγονός ότι τα ασιατικα πήραν γρηγορότερα αναβαθμίσεις. Τώρα τα κινέζικα που λες οτι έχει μέσα λόγικα τα βγαζεις εύκολα.. Αν χρησιμοποιείς όμως 4g ναι φλασαρε ευρωπαϊκή.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν είναι αυτός ο λόγος θα πάω μάλλον σε ευρωπαϊκή stock! Πάντως σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, αλλά γενικά δε με πολυκαίει το αν θα καθυστερήσει λιγάκι παραπάνω η KitKat :D Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Προχωρά τότε χωρίς φόβο και πάθος :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά κανείς δέν ξέρει να μου απαντηση?? εχω περασμενη την Sotmax_Ultimate_Stock_V3+_Lg_G2 το μοντακι Smaller NavBar (D80210a-EUR-XX)που είναι στο πρώτο ποστ θα δουλέψει κανονικά η οχι???το ρωτάω γιατι του Sotmax ειναι βασισμένη D80210e και οχι a??? ξέρετε αν ο Sotmax εβγαλε κανενα update η αν πρόκειται να βγαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά κανείς δέν ξέρει να μου απαντηση?? εχω περασμενη την Sotmax_Ultimate_Stock_V3+_Lg_G2 το μοντακι Smaller NavBar (D80210a-EUR-XX)που είναι στο πρώτο ποστ θα δουλέψει κανονικά η οχι???το ρωτάω γιατι του Sotmax ειναι βασισμένη D80210e και οχι a??? ξέρετε αν ο Sotmax εβγαλε κανενα update η αν πρόκειται να βγαλει? Δεν ειμαι σιγουρος αλλα πιστευω οτι θα δουλεψει. Γιατι δεν το δοκιμαζεις εσυ; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα πιστευω οτι θα δουλεψει. Γιατι δεν το δοκιμαζεις εσυ; Φίλε μου αυτό ήθελα να να μάθω πρώτα αν καποιος από σας ήξερε να μου πει με σιγουριά οτι δουλεύει! !!!:)τώρα απλά θα το δοκιμάσω μονός μου και ελπίζω να μην πέσω σε bootloop :lol::lol: Σε ευχαριστώ πάντως! !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts