averel11 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 μια μικρη βοηθεια, απο lollipop ( ρουταρισμενο) θελω να περασω kitkat rom. νομιζω φλασαρω κατι πριν. που θα μπορουσα να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 μια μικρη βοηθεια, απο lollipop ( ρουταρισμενο) θελω να περασω kitkat rom. νομιζω φλασαρω κατι πριν. που θα μπορουσα να το βρω; Θες να περάσεις custom rom kit kat από recovery ή stock rom kit kat (kdz); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 custom rom kit kat από recovery ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θες να περάσεις custom rom kit kat από recovery ή stock rom kit kat (kdz); custom rom kit kat από recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 μια μικρη βοηθεια, απο lollipop ( ρουταρισμενο) θελω να περασω kitkat rom. νομιζω φλασαρω κατι πριν. που θα μπορουσα να το βρω; https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view?pli=1 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 custom rom kit kat από recovery Μπαίνεις recovery και φλασάρεις αυτό: https://www.dropbox.com/s/6apxo044a2n6e64/D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?dl=0 Reboot to recovery (ΟΧΙ reboot system) Κανείς όλα τα wipes Φλασάρεις την custom kit kat που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view?pli=1 να σαι καλα, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μπαίνεις recovery και φλασάρεις αυτό: https://www.dropbox.com/s/6apxo044a2n6e64/D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?dl=0 Reboot to recovery (ΟΧΙ reboot system) Κανείς όλα τα wipes Φλασάρεις την custom kit kat που θέλεις. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) μια βοηθεια παιδια, το τηλεφωνο ειναι root πηγα να περασω μια rom και κατα λαθος εκανα σε wipe ολα. πλεον δεν καταφερνω να περασω rom αλλα ουτε να το επαφερω με το flash tool, τι πρεπει να κανω; Edited November 26, 2015 by averel11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 μια βοηθεια παιδια, το τηλεφωνο ειναι root πηγα να περασω μια rom και κατα λαθος εκανα σε wipe ολα. πλεον δεν καταφερνω να περασω rom αλλα ουτε να το επαφερω με το flash tool, τι πρεπει να κανω; Αν μπορείς να μπεις σε recovery κατέβασε μια ρομ βάλτη σε ένα φλασάκι, πήγαινε στις επιλογές της recovery και κάνε install την rom από το φλασάκι ώστε να ανοίξει το κινητό και να παίξεις μπάλα. Ποια ρομ είχες πριν τα wipe? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 μια βοηθεια παιδια, το τηλεφωνο ειναι root πηγα να περασω μια rom και κατα λαθος εκανα σε wipe ολα. πλεον δεν καταφερνω να περασω rom αλλα ουτε να το επαφερω με το flash tool, τι πρεπει να κανω; Σε recovery μπαίνεις; Φαντάζομαι ναι! Αν μπαίνεις σε recovery, βάλε μια custom rom σ' ένα στικάκι (OTG) και φλασαρε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αν μπορείς να μπεις σε recovery κατέβασε μια ρομ βάλτη σε ένα φλασάκι, πήγαινε στις επιλογές της recovery και κάνε install την rom από το φλασάκι ώστε να ανοίξει το κινητό και να παίξεις μπάλα. Ποια ρομ είχες πριν τα wipe? το εκανα εκανε εγκατασταση κανονικα, ανοιξε το τηλεφωνο και μενει κολλημενο στο σημα της lg και να αναβοσβηνει το φωτακι των ειδοποιησεων πρασινο ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε recovery μπαίνεις; Φαντάζομαι ναι! Αν μπαίνεις σε recovery, βάλε μια custom rom σ' ένα στικάκι (OTG) και φλασαρε την! το εκανα εκανε εγκατασταση κανονικα, ανοιξε το τηλεφωνο και μενει κολλημενο στο σημα της lg και να αναβοσβηνει το φωτακι των ειδοποιησεων πρασινο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 το εκανα εκανε εγκατασταση κανονικα, ανοιξε το τηλεφωνο και μενει κολλημενο στο σημα της lg και να αναβοσβηνει το φωτακι των ειδοποιησεων πρασινο ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το εκανα εκανε εγκατασταση κανονικα, ανοιξε το τηλεφωνο και μενει κολλημενο στο σημα της lg και να αναβοσβηνει το φωτακι των ειδοποιησεων πρασινο . Τι ρομ είχες πριν τα wipe και τι ρομ πέρασες τώρα? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Τι ρομ είχες πριν τα wipe και τι ρομ πέρασες τώρα? lolli και περασα παλι lolli. ουτε με το flach toll μπορω να κανω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 lolli και περασα παλι lolli. ουτε με το flach toll μπορω να κανω κατι Μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην μπαίνει recovery;; Κράτα για αρκετά δευτερόλεπτα το power button για σβήσει σίγουρα και μετά δοκίμασε με τον συνδυασμό πλήκτρων να μπεις recovery! Το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) ας παμε σε ενα προβλημα για δυνατους λυτες. αφου του περναω κατα διαστημα διαφορες rom για δοκιμη, ηρθε η ωρα να τα παιξει (το κινητο) και να σηκωσω τα χερια ψηλα. σε μια rom που πηγα να περασω λογω κεκτημενης ταχυτητας εκανα wipe σε ολα και στο internal storage. απο τοτε αρχισαν τα προβληματα. με τον συνδιασμο πληκτρων μπαινω recovery, βλεπει μεσω otg το φλασακι αλλα απο εκει και περα οτι εντολη και να δωσω ακομα και στα wipe ξεκιναει και failed. δοκιμασα με flach tool μπαινει σε download mode ξεκιναω αλλα δυστυχως φαινεται να μην βλεπει το τηλεφωνο. υπαρχει γιατρεια; κατι ακομα οταν το κλεινω και το βαζω να φωρτισει ανοιγει εμφανιζεται το σημα της lg αμεσως αυτο σβηνει και σε μαυρη οθονη πανω δεξια γραφει fastboot mode started και μενει εκει Edited November 28, 2015 by averel11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα σε όλα τα παδιά. Έχω το D802 16gb. Επειδή μου έσπασε η οθόνη κ θέλω να το πάω για επισκευή θέλω να κάνω unroot. Δεν μπορώ όμως να δώ απ τις ρυθμίσεις (δεν λειτουργει το digitizer) τι rom κ τι kernel είχα περάσει. Έχω ν' ασχοληθώ κανα χρόνο με την διαδικασία. Είδα κάποια πράγματα αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Μπορεί να γράψει κάποιος πιο συγκεκριμένα πράγματα ή να με παραπέμψει σε κάποιο λινκ για την διαδικασία unroot? Παίζει ρόλο ποια ρομ κ κερνελ έχω περασμένα τώρα?Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα σε όλα τα παδιά. Έχω το D802 16gb. Επειδή μου έσπασε η οθόνη κ θέλω να το πάω για επισκευή θέλω να κάνω unroot. Δεν μπορώ όμως να δώ απ τις ρυθμίσεις (δεν λειτουργει το digitizer) τι rom κ τι kernel είχα περάσει. Έχω ν' ασχοληθώ κανα χρόνο με την διαδικασία. Είδα κάποια πράγματα αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Μπορεί να γράψει κάποιος πιο συγκεκριμένα πράγματα ή να με παραπέμψει σε κάποιο λινκ για την διαδικασία unroot? Παίζει ρόλο ποια ρομ κ κερνελ έχω περασμένα τώρα?Σας ευχαριστώ! Η σωστή διαδικασία για unroot είναι να βάλεις τη μαμά rom με το flash tool! Θα βάλεις το IMEI σου εδω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 στον υπολογιστή σου βέβαια, θα σου υποδείξει ποια είναι η τελευταία rom για τη συσκευή σου. Αφου την κατεβάσεις, την περνάς με το flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η σωστή διαδικασία για unroot είναι να βάλεις τη μαμά rom με το flash tool! Θα βάλεις το IMEI σου εδω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 στον υπολογιστή σου βέβαια, θα σου υποδείξει ποια είναι η τελευταία rom για τη συσκευή σου. Αφου την κατεβάσεις, την περνάς με το flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Eυχαριστώ. Μόλις βρω χρόνο θα το κάνω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xnoudi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Χαιρετε! Εχω το εξης προβλημα με το g2 μου.. Το εχω σχεδον 1.5 χρονο και εχει αρχισει να κολλαει υπερβολικα στα παντα.. Απο την αρχη βεβαια κολλουσε λιγακι και λεω θα ειναι το φυσιολογικο lag των android αλλα σιγα σιγα αυξανοταν. Ο φιλος μου εχει το ιδιο κινητο και το αγορασαμε μαζι και απο την αρχη δεν ειχε ουδεποτε κανενα προβλημα εως τωρα! Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια.. Να σημειωσω πως εχω περασει τα lolipop αφου laggara με το kit kat.. Μηπως εχω πεσει σε κακη παρτιδα? Εχω ακουσει και εχω δει τα καλυτερα για το κινητο αυτο αλλα πλεον στην περιπτωση μου δεν ισχυει! Εχει κανεις κατι να προτεινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Χαιρετε! Εχω το εξης προβλημα με το g2 μου.. Το εχω σχεδον 1.5 χρονο και εχει αρχισει να κολλαει υπερβολικα στα παντα.. Απο την αρχη βεβαια κολλουσε λιγακι και λεω θα ειναι το φυσιολογικο lag των android αλλα σιγα σιγα αυξανοταν. Ο φιλος μου εχει το ιδιο κινητο και το αγορασαμε μαζι και απο την αρχη δεν ειχε ουδεποτε κανενα προβλημα εως τωρα! Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια.. Να σημειωσω πως εχω περασει τα lolipop αφου laggara με το kit kat.. Μηπως εχω πεσει σε κακη παρτιδα? Εχω ακουσει και εχω δει τα καλυτερα για το κινητο αυτο αλλα πλεον στην περιπτωση μου δεν ισχυει! Εχει κανεις κατι να προτεινει?? Μήπως έχεις βάλει καμιά περίεργη εφαρμογή και στο κάνει. Για δες του φίλου σου ποιες εφαρμογές δεν έχει... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xnoudi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μήπως έχεις βάλει καμιά περίεργη εφαρμογή και στο κάνει. Για δες του φίλου σου ποιες εφαρμογές δεν έχει... Iσχυει οτι η εφαρμογη του messenger του fb κρασαρει συνεχεια την οποια ο φιλος μου δεν εχει.. λες να ειναι εκει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros58 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Kαλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα μετά απο λανθασμένο flashαρισμα του G2 μου. Συγκεκριμένα, ενώ το rootαρα με επιτυχία μεσω kingo root, χρησιμοποίησα (απο λάθος μου) τo παρακάτω πρόγραμμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692204 για να περάσω την TWRP, αλλα το κινητό έκανε reboot στο ανθρωπάκι με ανοιχτή την κοιλιά. Απο τότε έχει κολλήσει στο logo της LG. Προσπάθησα να το επαναφέρω μέσω factory reset αλλα τζίφος. Μπορώ να το σώσω; Eυχαριστώ εκ'των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς να προτείνει καμιά καλή 6.0.1 ρομ για το G2 ? Ευχαριστώ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς να προτείνει καμιά καλή 6.0.1 ρομ για το G2 ? Ευχαριστώ Πρεπει να πας σε AOSP και απ' ό,τι ξερω απο τα σχολια των παιδιων υπαρχουν θεματακια και δεν ειναι ευχαριστημενοι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Πρεπει να πας σε AOSP και απ' ό,τι ξερω απο τα σχολια των παιδιων υπαρχουν θεματακια και δεν ειναι ευχαριστημενοι. Βρήκα μια bliss rom με καλο feedback. Προκειται για G2 καλης φιλης που θα με επισκεφτει στα μεσα Φλεβαρη. Θα δω τι θα βρω ως τοτε και θα ενημερωσω εδω να δουμε αν θα εχει βγει κατι καλο σε 3 βδομαδες. Ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts