Jump to content

G2 (D802) : Οδηγοί τροποποίησης / βελτίωσης της συσκευής

elthis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να εκανα εγω μ.... γιατι πηγα system,sounds και διεγραψα τους ηχους που εγραφε 50hz.... 100hz γιατι πιστευα οτι δεν χρειζονται μ....

Τωρα αν μπορει καποιος να μου τους στειλει αυτους τους ηχους.Θα το εκτιμήσω και κερναω και ενα σπεσιαλ καφεδακι

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα μου εχουν στειλει τους ηχους.Το θεμα ειναι οτι τα μεταφερω μεσα στον φακελο sound κανω reboot αλλα και παλι δεν γιενται τπτ.Μηπως πρεπει να πειραξω κατι αλλο??:blink:

Παιδια καλημερα μου εχουν στειλει τους ηχους.Το θεμα ειναι οτι τα μεταφερω μεσα στον φακελο sound κανω reboot αλλα και παλι δεν γιενται τπτ.Μηπως πρεπει να πειραξω κατι αλλο??:blink:

Η επιλογη για ηχο στο πατημα των πληκτρων μεσα απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου να φανταστω πως ειναι τικαρισμενη, ετσι;

Αλλιως μπορει να μην εδωσες τα σωστα permissions στα αρχεια του ηχου που εκανες επικοληση στο /system/sound.

Δες τι permissions εχουν τα αλλα και βαλε τα ιδια. Μαλλον ειναι rw-r--r-- .

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα εχω το lg g2 d802 και πριν κατι μερες πηρα μια αναβαθμιση 7 mb που ελεγε βελτιωσεις: εφαρμογες αλλα απο τοτε η μπαταρια φαινεται να τα παιζει και να καταναλωνεται πολυ πιο γρηγορα απο πριν κανω την αναβαθμιση. τι να κανω?

παιδια καλησπερα εχω το lg g2 d802 και πριν κατι μερες πηρα μια αναβαθμιση 7 mb που ελεγε βελτιωσεις: εφαρμογες αλλα απο τοτε η μπαταρια φαινεται να τα παιζει και να καταναλωνεται πολυ πιο γρηγορα απο πριν κανω την αναβαθμιση. τι να κανω?

Να περιμενεις 2-3 μερες να στρωσει.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ερωτησεις οποιος γνωριζει!Το κινητο μου ειναι ροοτ θα παρει αναβαθμιση σε lollipop?Aν ναι ποτε θα αρχισουν οι αναβαθμισεις ?ευχαριστω..

2 ερωτησεις οποιος γνωριζει!Το κινητο μου ειναι ροοτ θα παρει αναβαθμιση σε lollipop?Aν ναι ποτε θα αρχισουν οι αναβαθμισεις ?ευχαριστω..

το ποτε θα παρει lolli κανεις δε ξερει, για να κανεις οποιαδηποτε αναβαθμιση πρεπει να γινει unroot

Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο update της LG θα είναι ότι αρχές του 15 θα δοθεί lollipop σε εμάς. Φυσικά πρέπει να γίνει full unroot για να το περάσεις.

Google Pixel 6 Pro

Ποια θεωρειτε την καλυτερη ρομ για το G2 ?

Σε θεματα ταχυτητας ?

Σίγουρα κάποια aosp.

Liquidsmooth milestone 3.2 μακράν για aosp. Και άμα δοκιμάσεις κιόλας Liquid lollipop alpha νομίζεις ότι το κινητό είναι στην πραγματικότητα βούτυρο. Απίστευτη ταχύτητα. Αλλά lollipop είναι ακόμα alpha. Η kitkat milestone 3.2 είναι μια χαρά! Τρομερή ταχύτητα και αυτονομία.

Η διαφορά aosp με lg stock και γενικώς με τις στοκ ρομ των εταιρειών στην βάση του χρήστη είναι ότι δεν έχεις το ui του κατασκευαστή αλλά pure android. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Θετικά και αρνητικά. Μπορείς να διαβάσεις άφθονα για αυτό στο xda και κάνοντας μία αναζήτηση στον γούγλη.

Google Pixel 6 Pro

Ειμαι με cloydy g3 και θελω να βαλω aosp αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος δε ξερω τι βηματα πρεπει να κανω.επισης απο αοσπ ποια ρον προτείνεται?liguid 3.2 ή liguid 4?

Ειμαι με cloydy g3 και θελω να βαλω aosp αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος δε ξερω τι βηματα πρεπει να κανω.επισης απο αοσπ ποια ρον προτείνεται?liguid 3.2 ή liguid 4?

Liquid 3.2 για να παίζουν όλα 100% και 4.0 άμα θες να έχει εμπειρία lollipop αν και είναι ακόμα νωρίς πιστέυω.

Google Pixel 6 Pro

Liquid 3.2 για να παίζουν όλα 100% και 4.0 άμα θες να έχει εμπειρία lollipop αν και είναι ακόμα νωρίς πιστέυω.

Μπορεις ν μου γραψεις τι πρεπει να προσεξω στο φλασαρισμα?gapps,baseband?

Μπορεις ν μου γραψεις τι πρεπει να προσεξω στο φλασαρισμα?gapps,baseband?

έχει οδηγίες στο θέμα της ρομ. Ότι λέει αρκεί. Αν είσαι kitkat ήδη δεν χρειάζεται να φλασάρεις το modem/baseband

Google Pixel 6 Pro

Καλησπέρα στην παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το g2. Είμαι (ημουν) root με τον τροπο που περιγράφεται στην αρχη αυτου του thread, και εχει εγκαταστήσει την OptimusG3 V1.3.Χ (δε θυμαμαι ακριβως )προσφατα αναβαθμισα σε OptimusG3 V1.4.1 και εκτοτε το τηλεφωνο κολουσε αρκετα σε οτι και αν εκανε! αποφασισα να βαλω την CloudyG3 2.1 ξεκινοντας πριν απο λιγο την διαδικασια και ενω ημουν ροοτ .. εκανα full wipe ,εψαξα να βρω το ζιπ με την νεα ρομ στο φακελο downloads αλλα πουθενα ο φακελος μετα(οκ μ***α μου) παει ο φακελοσ με το full wipe σωστα;

στη συνεχεια πατησα να κανει restart se recover mood και μου εβγαλε μηνυμα οτι το κινητο δεν ειναι root θελεται να γινει πατω ναι και γραφει failed... τωρα εχει κολησει στο λογοτυπο της lg για αρκετη ωρα....τι κανω? :cry:

Καλησπέρα στην παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το g2. Είμαι (ημουν) root με τον τροπο που περιγράφεται στην αρχη αυτου του thread, και εχει εγκαταστήσει την OptimusG3 V1.3.Χ (δε θυμαμαι ακριβως )προσφατα αναβαθμισα σε OptimusG3 V1.4.1 και εκτοτε το τηλεφωνο κολουσε αρκετα σε οτι και αν εκανε! αποφασισα να βαλω την CloudyG3 2.1 ξεκινοντας πριν απο λιγο την διαδικασια και ενω ημουν ροοτ .. εκανα full wipe ,εψαξα να βρω το ζιπ με την νεα ρομ στο φακελο downloads αλλα πουθενα ο φακελος μετα(οκ μ***α μου) παει ο φακελοσ με το full wipe σωστα;

στη συνεχεια πατησα να κανει restart se recover mood και μου εβγαλε μηνυμα οτι το κινητο δεν ειναι root θελεται να γινει πατω ναι και γραφει failed... τωρα εχει κολησει στο λογοτυπο της lg για αρκετη ωρα....τι κανω? :cry:

Με τα πισω πληκτρα δηλαδη δεν μπορεις να μπεις στο recovery;

Αν εκανες wipe και στην sd, σιγουρα χαθηκαν ολα τα αρχεια σου.

Υπαρχει περιπτωση να "εσβησες" και το λειτουργικο;

Το OTG ειναι μια ευκολη λυση, αν μπαινεις recovery.

Το σκεφτηκα το otg ειμαι στο γραφειο και το καλωδιο ειναι σπιτι . αλλα δεν μπορω να το bootαρω με τα πισω πληκτρα.. ποιος ειναι ο συνδιασμος τους για να μπει σε recovery?

Δε ξερω αν εσβησα λειτουργηκο...μπαινοντας στο WIPE επελεξα ολες τις επιλογες...υπαρχει τετοια πιθανοτητα? :blink:

Το σκεφτηκα το otg ειμαι στο γραφειο και το καλωδιο ειναι σπιτι . αλλα δεν μπορω να το bootαρω με τα πισω πληκτρα.. ποιος ειναι ο συνδιασμος τους για να μπει σε recovery?

Δε ξερω αν εσβησα λειτουργηκο...μπαινοντας στο WIPE επελεξα ολες τις επιλογες...υπαρχει τετοια πιθανοτητα? :blink:

Ωχ!

Γιατι μωρε τα επελεξες ολα;

Σου εσβησε και τα αρχεια σου και το boot image.

Μπες στο recovery πατωντας ταυτοχρονα το power button και το vol- και οταν δεις το LG logo αφησε τα στιγμιαια και πατα τα αμεσως ξανα. Πατα "yes", "yes" και θα σε βαλει στο custom recovery που εχεις. Περνα μια ROM στο OTG και φλασαρε την.

Αλλη λυση ειναι να περασεις μια επισημη ROM μεσω Lg flash tool.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

''απερισκεψια μου'' για να μη πω τίποτα άλλο...

Τελικά κατάφερα να μπω σε recovery.. έχω βάλει σε δύο διαφορετικά Usb Sticks τις Rom αλλα όταν ανοίγω το otg δε δείχνει κανένα αρχειο(στο note 3 μου τα διαβάζει κανονικά.)

Μόνη λύση LG flash Rock δηλαδη?..

Αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 ???

Ερώτηση κατεβάζω εγώ τη Rom ή τα κάνει μόνο του???

''απερισκεψια μου'' για να μη πω τίποτα άλλο...

Τελικά κατάφερα να μπω σε recovery.. έχω βάλει σε δύο διαφορετικά Usb Sticks τις Rom αλλα όταν ανοίγω το otg δε δείχνει κανένα αρχειο(στο note 3 μου τα διαβάζει κανονικά.)

Μόνη λύση LG flash Rock δηλαδη?..

Αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 ???

Ερώτηση κατεβάζω εγώ τη Rom ή τα κάνει μόνο του???

Ποιο recovery εχεις;

Οταν μπεις στο recovery κανε ενα reboot to recovery και δες αν στο βλεπει το recovery.

Δες μηπως εχει καποια επιλογη για mount usb ή storage.

Φανταζομαι το USB φλασακι σου δεν ειναι φορμαρισμενο σε NTFS μορφη. Το Android δεν βλεπει τα NTFS αρχεια. Κανε format το φλασακι σου σε FAT32 ή exFAT.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.Βλέπω ότι Ούτε το παλικάρι μπαινει με τα πίσω μη πλήκτρα για να βάλει άλλη ρομ μήπως και εγώ με recovery μπορώ να πέρασμα την στοκ ρομ ;;