pier88 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Φλασαρες με flash tool 2014 εργοστασιακή rom και έγινε αυτό;μήπως δεν έβαλες το kdz αρχείο μεσα στο φάκελο flash tool; όλα έγιναν κανονικά κ πολλές φορές,δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 όλα έγιναν κανονικά κ πολλές φορές,δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Ούτε εγώ φίλε μου είναι απλή διαδικασία κάτι θα κάνεις λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ούτε εγώ φίλε μου είναι απλή διαδικασία κάτι θα κάνεις λάθος. θα προσπαθήσω μία τελευταία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 θα προσπαθήσω μία τελευταία.. δε γίνεται τίποτα,το έκανα πάλι από την αρχή και βγαζει πάλι τα παράθυρα και δε με αφήνει να κάνω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ξανακατεβασε το kdz.. Μπορει να ειναι κατεστραμμένο καποιο component του Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ξανακατεβασε το kdz.. Μπορει να ειναι κατεστραμμένο καποιο component του εχω κατεβάσει 3 μέχρι τώρα.τα ίδια σε όλα. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- cdc serial ,μαλλον εδώ είναι το πρόβλημα.δε γίνεται εγκατάσταση.τι κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μπες σε recovery mode κανε hard reset και θα ανοίξει. τελικά hard reset ήθελε αλλά δε γινόταν.τη λύση τη βρήκα εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=HL1wOPe5pLc Guys, if you have Kitkat installed this video is outdated. I had trouble getting it to work but after a few times this worked (found from a Spanish video lol): When phone is turned off: - Press and hold Power and Volume Down keys - When LG logo appears, release BOTH keys, then press and hold Volume Down and Volume Up simultaneously Should get you to the factory reset menu. If it doesn't work, try a couple times. ευχαριστώ πολύ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 τελικά hard reset ήθελε αλλά δε γινόταν.τη λύση τη βρήκα εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=HL1wOPe5pLc Guys, if you have Kitkat installed this video is outdated. I had trouble getting it to work but after a few times this worked (found from a Spanish video lol): When phone is turned off: - Press and hold Power and Volume Down keys - When LG logo appears, release BOTH keys, then press and hold Volume Down and Volume Up simultaneously Should get you to the factory reset menu. If it doesn't work, try a couple times. ευχαριστώ πολύ...:) Τίποτα φίλε μου αφού έφτιαξε όλα καλά να το χαρείς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 καλησπέρα,εδώ και πάλι.λοιπόν παιδιά ,ξαναέβαλα CloudyG3_2.0,ως εδώ όλα καλά.δεν μπορώ να συνδεθώ με pcsuite.μάλλον είναι πρόβλημα με drivers.;έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή εκδοχή,install,uninstall κτλ.μήπως έχει κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτό να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros13 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Προσπαθω με τον συγκεκριμενο οδηγο να το επαναφερω σε jelly bean απο κιτκατ αλλα δε μπαινει με καμια παναγια σε download mode!!! καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδια που μπορω να βρω custom rom η την rom tou g3?και ποια μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδια που μπορω να βρω custom rom η την rom tou g3?και ποια μου προτεινετε? Ελα τυχερος εισαι ... μολις βγηκε νέα έκδοση μετα απο καιρό Cloudy G3 συγκεκριμενα απο τν 2.0 πηγαμε στην CloudyG3 2.1 Για περισσότερα εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ελα τυχερος εισαι ... μολις βγηκε νέα έκδοση μετα απο καιρό Cloudy G3 συγκεκριμενα απο τν 2.0 πηγαμε στην CloudyG3 2.1 Για περισσότερα εδω. θα εχω και το κυκλικο εικονιδιο με circle quick window view case????η μπαταρια θα εχει την ιδια διαρκεια???τι αλλες διαφορες θα δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 θα εχω και το κυκλικο εικονιδιο με circle quick window view case????η μπαταρια θα εχει την ιδια διαρκεια???τι αλλες διαφορες θα δω? Δες στο link που σου εδωσα εχει photos και μπολικο feedback... Θεωρώντας οτι εισαι καινούριος στο sport και σχετικα με αυτο που εγραψες αρχικα για να βαλεις rom G3 θεωρω οτι εννοεις μια rom για G2 που να μοιαζει με του G3 γιατι διαφορετικα αν βαλεις την μανησια g3 την τουβλιασες τη συσκευη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δες στο link που σου εδωσα εχει photos και μπολικο feedback... Θεωρώντας οτι εισαι καινούριος στο sport και σχετικα με αυτο που εγραψες αρχικα για να βαλεις rom G3 θεωρω οτι εννοεις μια rom για G2 που να μοιαζει με του G3 γιατι διαφορετικα αν βαλεις την μανησια g3 την τουβλιασες τη συσκευη σου. οχι μιλαω για g2 rom που μιαζει με του g3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Προβλημα του server....... Edited November 10, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) SORRY ρε παιδια για τα επανελημενα post........ κολλησε ο server:p Edited November 10, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Θα εχεις και κυκλικο εικονιδιο ναι!! Η cloudyG3 ειναι post απ' αυτη του G3. Ειναι ακριβως το ιδιο, σαν να εχεις ενα G3, εκτος απ' αυτα που εχει αφαιρεσει ο developer ή αυτα που δεν ειναι συμβατά λογω hardware. Ακομη και η καμερα ειναι το ιδιο, σαν ui τουλαχιστον, οι αλλες διαφορες ειναι στο hardware! Εγω εχω εναμιση μηνα την cloudyG3 2.0 και ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη, με βελτιωμενη καμερα (πολυ καλυτερη απo stock g2). Απο μπαταρια τα πανε αρκετα καλα, αλλα αν δε μεινεις ευχαριστημενος, φλασαρεις μεσω recovery εναν αλλο kernel και .... πειραματιζεσαι;) ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα εχεις και κυκλικο εικονιδιο ναι!! Η cloudyG3 ειναι post απ' αυτη του G3, φτιαγμενη ομως για G2! Ειναι ακριβως το ιδιο, σαν να εχεις ενα G3, εκτος απ' αυτα που εχει αφαιρεσει ο developer ή αυτα που δεν ειναι συμβατά λογω hardware. Ακομη και η καμερα ειναι το ιδιο, σαν ui τουλαχιστον, οι αλλες διαφορες ειναι στο hardware! Εγω εχω εναμιση μηνα την cloudyG3 2.0 και ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη, με βελτιωμενη καμερα (πολυ καλυτερη απo stock g2). Απο μπαταρια τα πανε αρκετα καλα, αλλα αν δε μεινεις ευχαριστημενος, φλασαρεις μεσω recovery εναν αλλο kernel και .... πειραματιζεσαι;) ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα εχεις και κυκλικο εικονιδιο ναι!! Η cloudyG3 ειναι post απ' αυτη του G3, φτιαγμενη ομως για G2! Ειναι ακριβως το ιδιο, σαν να εχεις ενα G3, εκτος απ' αυτα που εχει αφαιρεσει ο developer ή αυτα που δεν ειναι συμβατά λογω hardware. Ακομη και η καμερα ειναι το ιδιο, σαν ui τουλαχιστον, οι αλλες διαφορες ειναι στο hardware! Εγω εχω εναμιση μηνα την cloudyG3 2.0 και ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη, με βελτιωμενη καμερα (πολυ καλυτερη απo stock g2). Απο μπαταρια τα πανε αρκετα καλα, αλλα αν δε μεινεις ευχαριστημενος, φλασαρεις μεσω recovery εναν αλλο kernel και .... πειραματιζεσαι;) ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- SORRY ρε παιδια για τα επανελημενα post........ κολλησε ο server:p Τουλάχιστον το εμπεδωσαμε:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Χαμος εγινε ρε παιδια :D:D:D:D δεν προλαβαινα να σβηνω post's :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_gk Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπερα, χτες εγινα και εγω κατοχος του G2 και προσπαθησα να ακολουθησω τη διαδικασια για root ετσι οπως ειναι στο πρωτο μηνυμα. Μου εβγαζε μηνυμα στη γραμμη εντολων οτι δεν αναγνωριζεται η adb σαν εντολη. Εχω βαλει τους drivers του κινητου,εχω ενεργοποιησει το Developer mode,ολα ειναι οκ,αλλα δεν γινεται τιποτα. Δοκιμασα να ξεκινησω το iroot κατευθειαν,παλι τιποτα. Κολλαγε σε μηνυμα οτι ξεκινησε ο daemon. Δοκιμασα με towelroot,παλι τιποτα,εγραφε οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη. Με 4.4.2 αγορασα το κινητο. Μηπως χρειαζεται να κανω downgrade; Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ναι ρε παιδια δεν υπαρχει αλλος τροπος για root ποιο απλως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπερα, χτες εγινα και εγω κατοχος του G2 και προσπαθησα να ακολουθησω τη διαδικασια για root ετσι οπως ειναι στο πρωτο μηνυμα. Μου εβγαζε μηνυμα στη γραμμη εντολων οτι δεν αναγνωριζεται η adb σαν εντολη. Εχω βαλει τους drivers του κινητου,εχω ενεργοποιησει το Developer mode,ολα ειναι οκ,αλλα δεν γινεται τιποτα. Δοκιμασα να ξεκινησω το iroot κατευθειαν,παλι τιποτα. Κολλαγε σε μηνυμα οτι ξεκινησε ο daemon. Δοκιμασα με towelroot,παλι τιποτα,εγραφε οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη. Με 4.4.2 αγορασα το κινητο. Μηπως χρειαζεται να κανω downgrade; Ευχαριστω :) Ναι ρε παιδια δεν υπαρχει αλλος τροπος για root ποιο απλως; με αυτον εδω http://www.droidviews.com/root-and-install-twrp-recovery-on-lg-g2-verizon-att-sprintt-mobile-bell-rogers/ τον οδηγο ειναι παιχνιδακι το root ,μισο λεπτο δουλιτσα, ξεκινηστε και εδω ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 παιδια εγω πριν λιγο καιρο εκανα αναβαθμιση σε κιτκατ μεσω wifi και απο τοτε δε μπαινει σε downloade mode με τιποτα. Δοκιμασα τα παντα.. τι να κανω?? Δε θελω να το παω για service και τετοια γιατι φοβαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 παιδια εγω πριν λιγο καιρο εκανα αναβαθμιση σε κιτκατ μεσω wifi και απο τοτε δε μπαινει σε downloade mode με τιποτα. Δοκιμασα τα παντα.. τι να κανω?? Δε θελω να το παω για service και τετοια γιατι φοβαμαι. για αρχη κατεβασε τους usb drivers και κανε ξανα εγκατασταση και συνδεσε το στο pc σε αλλη εισοδο usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros13 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το εκανα δεν εγινε τιποτα... επισης οταν παταω στο pc suite ελεγχος αναβαθμισης μου δινει ενα σφαλμα δεν ειναι δυνατος ο ελεγχος τωρα δοκιμαστε ξανα αργοτερα. Υποψιαζομε οτι το κινητο δεν επικοινωνει σωστα με το pc :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts