ilai Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πάντα εύρισκα κ βρίσκω βοήθεια εδω ...Καλή Ανάσταση σε όλο το team με υγεία παιδιά..:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 ολα καλα με το ρουτ,κολλαω λιγο στην εγκατασταση του cwm..οποτε τελειωνει και κανει reboot,με παει στο δικο του Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εδώ το πολυαναμενόμενο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 Δουλεύει άψογα!Τι ακριβώς θέμα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εδώ το πολυαναμενόμενο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 Δουλεύει άψογα!Τι ακριβώς θέμα έχεις? ευχαριστω!μαλλον με σωζεις,δε πηγε καν το μυαλο οτι μπορει να μη δουλευει με κιτκατ...καλομαθημενος απο τα nexus μου φαινεται! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASTS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Γεια σας εχω το παρακατω προβλημα , προσπάθησα να περάσω σε lg g2 32 gb με κιτ κατ tα small navigation bar το lg κώλυσε στο logo,έκανα hard reset βγήκε το android logo και εχει μεινη εκει,μπορειτε να με βοηθησεται για το τι κάνω απο εδώ και περα η τι κάνω για να επαναφέρω το τηλέφωνο στις εργοστασειακες ρυθμίσεις,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων πηρα απαντηση και ευχαριστώ κάνω τον οδηγο όπως λεει και τουσ δυο αλλα κρεμαει το r&d test tool στην δευτερη μεθοδο εχω και το προβλημα οτι το hhtp δεν εμφανιζεται ως .exe μονο ος .cfg το πηγα κει σε σερβις και μου ειπε δεν γινετε αν δεν παει στην lg,το εχω παρει απο εξω ασιατικο θα το κανουν εδω εστο με πληρωμή,μπορω να το κανω μόνος μου μπορειτε να βοηθησετε,γενικα την πατησα η γινετε να επανελθει στην αρχικη κατασταση! ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το recovery που αναφερετε πιο πανω μπορεί να με βοηθήσει στο bootloop που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Γεια σας εχω το παρακατω προβλημα , προσπάθησα να περάσω σε lg g2 32 gb με κιτ κατ tα small navigation bar το lg κώλυσε στο logo,έκανα hard reset βγήκε το android logo και εχει μεινη εκει,μπορειτε να με βοηθησεται για το τι κάνω απο εδώ και περα η τι κάνω για να επαναφέρω το τηλέφωνο στις εργοστασειακες ρυθμίσεις,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων πηρα απαντηση και ευχαριστώ κάνω τον οδηγο όπως λεει και τουσ δυο αλλα κρεμαει το r&d test tool στην δευτερη μεθοδο εχω και το προβλημα οτι το hhtp δεν εμφανιζεται ως .exe μονο ος .cfg το πηγα κει σε σερβις και μου ειπε δεν γινετε αν δεν παει στην lg,το εχω παρει απο εξω ασιατικο θα το κανουν εδω εστο με πληρωμή,μπορω να το κανω μόνος μου μπορειτε να βοηθησετε,γενικα την πατησα η γινετε να επανελθει στην αρχικη κατασταση! ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το recovery που αναφερετε πιο πανω μπορεί να με βοηθήσει στο bootloop που εχω Δεν καταλαβα τιποτα. Αν θες να ξαναβαλεις την official kitkat ακολουθα τον οδηγο του firekosta. Edited April 18, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASTS Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλημερα ευχαριστώ για το ενδιαφερων ακολουθω τον οδηγο και τις δυο μεθοδους μα παντα οταν kanv upgrade now για να περασω το kmz κρασαρει το R&D Tools,μπορω να περασω οποια stock kmz θελω! η κανω λάθος rom kmz στην επιλογη και για αυτο δεν συνεχιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλημερα ευχαριστώ για το ενδιαφερων ακολουθω τον οδηγο και τις δυο μεθοδους μα παντα οταν kanv upgrade now για να περασω το kmz κρασαρει το R&D Tools,μπορω να περασω οποια stock kmz θελω! η κανω λάθος rom kmz στην επιλογη και για αυτο δεν συνεχιζει Μπορεις ή δε μπορεις τελικα; Δε σε καταλαβαινω ετσι οπως τα λες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASTS Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δεν μπορώ κάνω τα βήματα και όταν είναι να περάσει την rom καταρρέει το προγραμμα το δοκιμασα σε 2 υπολογιστες τιποτα,χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια για να το επαναφέρω,το πηγα σε ''ειδικο'' καταστημα με κινητα και μου είπε πρέπει να πάει στην LG για να περαστεί η rom,ισχύει η μπορώ να το κάνω μόνος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παίδες το χρυσό 32αρι μου (κωδικός χώρας ARE/UNITED ARAB EMIRATES) δεν πιάνει 4G στα ίδια σημεία που με το προηγούμενο G2 έπιανα. Μέχρι 3G πάει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Κάποιος φίλος μου είπε να περάσω Ευρωπαϊκή ROM. Θα μου έρχονται μετά τα μελλοντικά updates; Ποια ROM πρέπει να κατεβάσω; Ακολουθώ τον πρώτο οδηγό που έχει τους 2 τρόπους ή τον οδηγό για το Unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 καλησπέρα σας, έκανα root στην 4.4.2 με τον οδηγό που υπάρχει στο πρώτο ποστ. ολα καλά, έβαλα το titanium και αφαίρεσα μπόλικα περιττά, όμως δεν μπορώ να μπω τώρα στο play store. μόλις το ανοίγω μου πετάει μήνυμα ''δεν υπάρχει σύνδεση'' ενω έχω ανοιχτό το wifi και ολες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. καμιά ιδέα; δεν αφαίρεσα το play store απο το titanium.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δοκίμασες τα κλασικά, επανεκκίνησή, καθαρισμό δεδομένων στο playstore? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 καλησπέρα σας, έκανα root στην 4.4.2 με τον οδηγό που υπάρχει στο πρώτο ποστ. ολα καλά, έβαλα το titanium και αφαίρεσα μπόλικα περιττά, όμως δεν μπορώ να μπω τώρα στο play store. μόλις το ανοίγω μου πετάει μήνυμα ''δεν υπάρχει σύνδεση'' ενω έχω ανοιχτό το wifi και ολες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. καμιά ιδέα; δεν αφαίρεσα το play store απο το titanium.. Μήπως έχεις βάλει την εφαρμογή freedom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASTS Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Γεια σας,συνεχιζω να εχω το πρόβλημα με το lg g2 που εχει παθει bootloader,ακολουθω τισ οδηγιες τισ πρωτης σελιδας αλλα στο τελευταίο βημα κρεμαει το προγγραμμα,το εστειλα στην procordia απο επαρχια και οπως πηγε ηρθε δεν το ανελαβαν γιατι ειναι αγορασμένο απο εξω,παιδια βοήθεια βοήθεια βοήθεια μηπως μπορείτε να δωσεται οδηγιες ι για να επαναφερω την custom rom,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Γεια σας,συνεχιζω να εχω το πρόβλημα με το lg g2 που εχει παθει bootloader,ακολουθω τισ οδηγιες τισ πρωτης σελιδας αλλα στο τελευταίο βημα κρεμαει το προγγραμμα,το εστειλα στην procordia απο επαρχια και οπως πηγε ηρθε δεν το ανελαβαν γιατι ειναι αγορασμένο απο εξω,παιδια βοήθεια βοήθεια βοήθεια μηπως μπορείτε να δωσεται οδηγιες ι για να επαναφερω την custom rom,ευχαριστω Από που είσαι; Μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASTS Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ΔΡΑΜΑ Το πηγα και σε καταστηματα εδω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ΔΡΑΜΑ Το πηγα και σε καταστηματα εδω τιποτα. Σου έστειλα p.m.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δοκίμασες τα κλασικά, επανεκκίνησή, καθαρισμό δεδομένων στο playstore? Μήπως έχεις βάλει την εφαρμογή freedom; έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τρεις φορές, δυο μέσα απο το τηλέφωνο και μια μέσω καλωδίου απο το LG pc suite και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, άσε που έχω την εντύπωση οτι έγινε πιο αργό τώρα το τηλέφωνο.. τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τρεις φορές, δυο μέσα απο το τηλέφωνο και μια μέσω καλωδίου απο το LG pc suite και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, άσε που έχω την εντύπωση οτι έγινε πιο αργό τώρα το τηλέφωνο.. τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά; Είσαι ροοτ; αν ναι, πήγαινε με έναν root explorer στον φάκελο, system/etc και εκεί θα βρεις ένα αρχείο "host", σβήσε το και κάνε επανεκκίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Είσαι ροοτ; αν ναι, πήγαινε με έναν root explorer στον φάκελο, system/etc και εκεί θα βρεις ένα αρχείο "host", σβήσε το και κάνε επανεκκίνηση.. τελικά φλασαρα ξανά την στοκ ρομ, ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση: Για να περάσω την 4.4.2 σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας, το κινητό πρέπει να είναι σε download mode; Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση: Για να περάσω την 4.4.2 σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας, το κινητό πρέπει να είναι σε download mode; Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό εκεί. οχι φίλε δεν χρειάζεται, εγω το έκανα με τον πρώτο τρόπο και όλα πήγαν καλά. βέβαια περάστηκε η 4.2.2, μετά έκανα wipe data και αναβάθμιση σε 4.4.2 μέσα απο τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 οχι φίλε δεν χρειάζεται, εγω το έκανα με τον πρώτο τρόπο και όλα πήγαν καλά. βέβαια περάστηκε η 4.2.2, μετά έκανα wipe data και αναβάθμιση σε 4.4.2 μέσα απο τη συσκευή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή όλη η διαδικασία γίνεται με το τηλέφωνο ανοιχτό όταν είναι συνδεδεμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή όλη η διαδικασία γίνεται με το τηλέφωνο ανοιχτό όταν είναι συνδεδεμένο; ναι. ετσι κι αλλιώς κλείνει και μπαίνει μόνο του σε dowload mode οταν περνάει τη ρομ. μολις περαστεί και ανοίξει το τηλέφωνο, εκει μόνο θα το ξανακλεισεις και θα μπεις με πατημένο volume down+power για να κάνεις reset τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ναι. ετσι κι αλλιώς κλείνει και μπαίνει μόνο του σε dowload mode οταν περνάει τη ρομ. μολις περαστεί και ανοίξει το τηλέφωνο, εκει μόνο θα το ξανακλεισεις και θα μπεις με πατημένο volume down+power για να κάνεις reset τα παντα Άψογος, ευχαριστώ. Θα την περάσω μάλλον αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts