TUPAC_RIP Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Φίλε μου αυτό ήθελα να να μάθω πρώτα αν καποιος από σας ήξερε να μου πει με σιγουριά οτι δουλεύει! !!!:)τώρα απλά θα το δοκιμάσω μονός μου και ελπίζω να μην πέσω σε bootloop :lol::lol: Σε ευχαριστώ πάντως! !!!! Για να μην απαντανε μαλλον δεν ξερει κανεις στα σιγουρα. Το ιδιο κι εγω αν και πιστευω οτι κατα 99% θα σου δουλεψει. Και bootloop να φας μπορεις να το σωσεις κανοντας wipe cache και dalvik και αν δε πιασει κανεις ενα restore(υποθεση το πολυ 10 λεπτων), αν εχεις παρει ενα nandroid backup. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά κανείς δέν ξέρει να μου απαντηση?? εχω περασμενη την Sotmax_Ultimate_Stock_V3+_Lg_G2 το μοντακι Smaller NavBar (D80210a-EUR-XX)που είναι στο πρώτο ποστ θα δουλέψει κανονικά η οχι???το ρωτάω γιατι του Sotmax ειναι βασισμένη D80210e και οχι a??? ξέρετε αν ο Sotmax εβγαλε κανενα update η αν πρόκειται να βγαλει? Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ ειναι οτι σε 10ε μαμα που δοκίμασα παλαιότερα δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) λοιπον το εκανα πριν απο λήγω!!μολις εκανα αντιγραφή και αντικατάσταση δεν μου εκανε απο μονο του reboot αλλα μου εκανε δυο εφαρμογες force close (titanium backup manager!!!!:confused:) εκανα reboot απο μονος μου και τα πράγματα φαίνονται καλα τι να πω θα δουμε!!!:p Edited January 25, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 ξαναφτιαξτε τους οδηγους- δεν ισχυουν πια παιδια Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 μια χαρα ισχυουν οι οδηγοι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 συγγνωμη για το λακωνικο του μηνυματος, οφειλα να ζητήσω τουλάχιστον συγγνώμη- έμοιαζε σα να μην σεβομαι τον κόπο του φιλου μας elthis- και παλι σορυ οπως ειχα αναφέρει και αλλου, το twrp πια δεν υποστηρίζεται, όπως επίσης υπάρχει πρόβλημα με τις παλαιότερες cwm που δεν υποστηρίζουν νεότερες custom πχ όποιος περάσει cwm recovery παλιότερη της 6.0.4.4 και πάει να βάλει οποιαδήποτε νεα firmware το κινητό μπρικάρει παράλληλα υπάρχει κάποιο λάθος στο μικρότερο framework της nav bar οποτε το αντικατέστησα το κινητό κόλλησε στο λογότυπο lg και τελικά μπρίκαρε επίσης στον οδηγό έχετε ακόμα την D8020A_00 τη στιγμή που πρέπει να είναι η E Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) συγγνωμη για το λακωνικο του μηνυματος, οφειλα να ζητήσω τουλάχιστον συγγνώμη- έμοιαζε σα να μην σεβομαι τον κόπο του φιλου μας elthis- και παλι σορυ οπως ειχα αναφέρει και αλλου, το twrp πια δεν υποστηρίζεται, όπως επίσης υπάρχει πρόβλημα με τις παλαιότερες cwm που δεν υποστηρίζουν νεότερες custom πχ όποιος περάσει cwm recovery παλιότερη της 6.0.4.4 και πάει να βάλει οποιαδήποτε νεα firmware το κινητό μπρικάρει παράλληλα υπάρχει κάποιο λάθος στο μικρότερο framework της nav bar οποτε το αντικατέστησα το κινητό κόλλησε στο λογότυπο lg και τελικά μπρίκαρε επίσης στον οδηγό έχετε ακόμα την D8020A_00 τη στιγμή που πρέπει να είναι η E Καλημέρα. Το TWRP το έχω στον οδηγό για να περνάει κάποιος το Philz. Απο cmw έχω βάλει την έκδοση 6.0.4.4 που όπως λες λειτουργεί. Με το Framework δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μόλις το δοκίμασα και δουλεύει. Η D8020A είναι η τελευταία διαθέσιμη Open Europe, αν δε κάνω λάθος. Edited January 28, 2014 by Superuser Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) τωρα μας εβαλες σε διλημμα, Madhi rom(4.4.2 stock) ή flex του Σωτηρη? για την επισημη θεωρώ είναι η Ε δεν είναι η Α πια (εαν βαλεις την Α αμεσως το κινητό σε αναβαθμιζει στην Ε- αν θες τσεκαρέ το) για το navibar και το framework, προφανως κάνω κάπου λάθος, ή στο copy paste ή στο move paste, πρέπει να το ξαναδώ, γιατι οποτε το κανω μου μπρικαρει Edited January 28, 2014 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δοκίμασε και τις δύο :D υπόθεση λίγων δευτερολέπτων το flashing.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ια την επισημη θεωρώ είναι η Ε δεν είναι η Α πια (εαν βαλεις την Α αμεσως το κινητό σε αναβαθμιζει στην Ε- αν θες τσεκαρέ το) Απο εδω αλλα και με αυτό τον τρόπο μέσω ΙΜΕΙ μου δείχνει σαν τελευταία Open Europe (που είναι και η συσκευή μου) την Α. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 χαχα θα τρελαθω οταν του δινω το δικο μου imei βγαζει την ε κοιτα και δω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36#greece_open_16g εχεις δικιο για την euro open δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 χαχα θα τρελαθω οταν του δινω το δικο μου imei βγαζει την ε κοιτα και δω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36#greece_open_16g εχεις δικιο για την euro open δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Ναι, γιατί εσύ έχεις Open Greece (ή whatever) και εγώ μιλάω για Open Europe.....:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Τα μηνύματα με τα links που αφορούσαν ROMs τρίτων αφαιρέθηκαν. Όποιοι δεν ανήκουν στα μέλη του myphone.gr όπως επίσης και όσοι έχουν αποχωρήσει ή αποκλειστεί δεν μπορούν μέσω ενεργών μελών να κάνουν διαφήμιση της δουλειάς τους δίνοντας ταυτόχρονα και links προς άλλα μέσα για υποστήριξη. Αυτό σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης θεωρείται Spam και δεν επιτρέπεται. Αν κάποιος θέλει να διαφημιστεί μπορεί να επικοινωνήσει με το διαφημιστικό τμήμα του myphone.gr στο marketing@myphone.gr. Edited January 28, 2014 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosMouz Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ρε παιδια εγω εχω ενα LG G2 16gb αγορασμενο απο Skroutz..... εχω περασει διαφορα mods και εναν kernel me OC. Το τρελο ειναι οτι ενω antutu εβγαζε χαλαρα 35-38k, τωρα σβηνει το κιν και δεν επανερχεται αν δεν ξαναφλασαρω τη ROM.....! Καμια ιδεα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τι εχεις κανει στο κινητο;Λογικα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το διορθωσει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosMouz Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Εβαλα και μαμα ρομ και kernel . Τα παντα γενικα! Ακομα κ αν δεν εχω περασει τίποτα και τρεξω antutu παλι τα ιδια... brick και θελει rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μην τρέξεις antutu για καμία ωρίτσα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosMouz Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μην τρέξεις antutu για καμία ωρίτσα Μωρε το εχω αφησει και ολοκληρο βραδυ...! Δεν λεει να ισιωσει με τιποτα. Το χειροτερο ολων ηταν οταν εγινε το ιδιο χωρις antutu , αλλα με ενα απλο παιχνιδι (απλα σκεφτηκα οτι κατι θα μπλοκαρε εκεινη τη μερα γιατι επαιζα πολυ , οποτε δεν εδωσα σημασια ).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ρε παιδια εγω εχω ενα LG G2 16gb αγορασμενο απο Skroutz..... εχω περασει διαφορα mods και εναν kernel me OC. Το τρελο ειναι οτι ενω antutu εβγαζε χαλαρα 35-38k, τωρα σβηνει το κιν και δεν επανερχεται αν δεν ξαναφλασαρω τη ROM.....! Καμια ιδεα;;;; Πω πω φίλε την εχεις πατήσει τελικά εαν έχει πάθει κάτι το κινητό μην περιμένεις απο LG HELLAS να στο φτιάξει μιας και ειναι παραεισαγωγη αγορασμένο απο skroutzμαγαζο:( Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αυτα τα κανει και σε stock κατασταση;Αν ναι μηπως να το εστελνες στο σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αυτα τα κανει και σε stock κατασταση;Αν ναι μηπως να το εστελνες στο σερβις; Δεν θα το δεχτουν στο service ειναι απο skroutzoμαγαζο Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosMouz Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αυτα τα κανει και σε stock κατασταση;Αν ναι μηπως να το εστελνες στο σερβις; Ναι και σε stock.... Σε σερβις που πηρα μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει εγγυηση γιατι ειναι λεει παραεισαγωγης. Και αν θελω πρεπει να πληρωσω αλλαγη πλακετας να γίνει Ελληνικό και μετα να μου κανουν σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν θα το δεχτουν στο service ειναι απο skroutzoμαγαζο 16αρι Ευρωπαικο;Γιατι να μην το δεχτουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 16αρι Ευρωπαικο;Γιατι να μην το δεχτουν; Θα του πουν τις γνωστες ******** που λεει η LG HELLAS οτι ειναι παραεισαγωγη Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μπορείτε να διαβάσετε και εδώ σχετικά με την απάντηση της LG για την εγγύηση σε άλλο μέλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts