Jump to content

Bluejacking: Αστείες ιστορίες!

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (26 Μάρ. 2004 , 00:54)

Τα ηθελε και εσενα ο πωπος σου!! :p

Nα σε καταλαβαινε πως εισαι εσυ και πως πειραζεις την γκομενα του, θα ετρωγες και ξυλο.. :) :p

Μπααα σιγά. Έβαζα την ξαδέρφη μου να πατάει αποστολή και να κρατάει το κινητό. ;)

Αλλά και πάλι σιγά μην το έπαιρνε στα σοβαρά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποσο χρονων ειναι η ξαδερφουλα σου αν επιτρεπεται για να τεκμηριωσω την αποψη μου?? :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (26 Μάρ. 2004 , 23:34)

Ποσο χρονων ειναι η ξαδερφουλα σου αν επιτρεπεται για να τεκμηριωσω την αποψη μου?? :)

Μπααααα ξέχνα το. Είναι 2 γυμνασίου και δεν λέει. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (27 Μάρ. 2004 , 00:06)

Ωραια θα μου την γνωρισεις??? :o Εχουμε και ιδια ηλικεια!!! :)

Ρε ‘συ... πίστεψε λίγο στο γούστο μου.... ξέχνα το ;) Ξέρω τι σου λέω... μήπως βγαίνουμε τελείως off topick? :cool:

Προχθές το βράδυ,σε ένα μπαράκι σε ένα μικρό χωριό κάπου στην Κρήτη κάνω search και βρίσκω μια Μαρία,εγώ καθόμουν στο μπάρ και έβλεπα το μάτς (Βάζελος-Χανούμια),αρχίζω και στέλω:Όλα καλά?

Απάντηση καμία,συνεχίζω απτόητος:Τι λέει θες κάνα βιντεάκι?Kαι προσπαθώ να στείλω ένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Συνεχίζω εγώ:Σε βλέπω...

Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ποιος/α τα έπαιρνε,μέτα το τελευταίο μύνημα λοιπόν σκάει μύτη η μπαργούμαν και αρχίζει να την λέει σε κάτι παιδιά από την διπλανή παρέα να μήν της κάνουν πλάκα,με το λέγε-λέγε αυτής με πιάνουν εμένα τα γέλια με πήρε χαμπάρι και εν τέλει της εξήγησα,η πλάκα ήταν πώς δεν καταλάβαινε πως γινόταν και μου ζητούσε να μάθει που έμαθα το τηλ της!!Προσπάθησα να της εξηγήσω,ελπίζω να κατάλαβε!

My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά βοήθεια...

Μόλις πήρα ένα SX1 και δεν έχω ξανασχοληθεί με bluejacking :p

Γμτ ήμουν στο πλοίο και βρήκα 4-5 συσκευές και δεν ήξερα πώς γίνεται :cry:

Δοκίμασα να πάω απο τις ρυθμίσεις του bluetooth.

Πατάω σε μια συσκευή,ζητάει κωδικό :wacko:

Και έβαλα κάτι στην τύχη και μου λέει δεν ειναι αξιόπιστη η συσκευή (κάτι τέτοιο)

HEEEEEELP plz :o

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Ρε παιδιά... υπάρχει πρόγραμμα για να ξεπερνάμε το θέμα της αποδοχής από τους άλλους;;; :worry:
I see stupid people...

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia me ena programma bluejackX ti pezei? Exei teleiopoiithei giati vriskotan se peiramatik stadio. e?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (13 Απρ. 2004 , 10:14)

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia me ena programma bluejackX ti pezei? Exei teleiopoiithei giati vriskotan se peiramatik stadio. e?

Όχι , ακόμη :(

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (13 Απρ. 2004 , 23:03)

Και βάλτε όλοι μπροστά από το όνομα της συσκευής σας ένα @ ως αναγνωριστικό μεταξύ των χρηστών του Myphone!

Εγω το εχω βαλει φιλε hostolis. To oνομα μου ειναι @Woca ;)

Παιδια για πρωτη φορα εκανα και εγω bluejacking!!! Βρεθηκαν συσκευες!!! :up:

Hμουν στην Ζακυνθο σε μια καφετερια ονοματι Aqua. Κανω αναζητηση και πετυχα αρκετους με Τ610 και 6600.

Σε ενα Τ610 εστειλα ενα: ''Aν σας αρεσε ο καφες χτυπηστε παλαμακια'' και τον ειδα διακριτικα τον τυπο να χτυπαει παλαμακια. Εννοειται πως για ονομα bluetooth ειχα βαλει ''Aqua'' :)

Σε ενα παλι 6600 αρχισα να του μιλαω κανονικα αλλα αυτος δεν μου απαντουσε. Του εστειλα και μερικες εικονες και μετα μου στελνει και αυτος μια φωτογραφια (που τραβηξε εκεινη την ωρα) με το μεσαιο του δαχτυλο!!! :p

Φυσικα τους ειχα καταλαβει και τους 2 που βρισκοντε και ετσι εβλεπα τις αντιδρασεις τους!! :o

Μετα στο καραβι που γυρναγα Αθηνα, ξεχασα ο μ@λ@κ@ς να κανω αναζητηση αλλα με βρηκε ενας ''Dee Jay 7'' και πηγε να μου στειλει κατι που μαλλον το ακυρωσε γιατι δεν πηρα ποτε μηνυμα. Δυστυχως αυτο εγινε την ωρα που αποβιβαζομουν απο το καραβι και ενω εβρησκα συσκευες δεν μπορουσα να τους στειλω επειδη κουνιομουν... :(

Aυτα και ερχεται και συνεχεια!!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (13 Απρ. 2004 , 10:14)

το καλύτερο πρόγραμμα για μένα.Αν βάλουν και επιλογή για να πηγαίνει απευθείας το μήνυμα χωρίς επιβεβαίωση θα ρίξουμε πολύ γέλιο.Πάντως ακόμη και τώρα είναι must για το bluejacking γιατί σου δείχνει τι συσκευή έχει ό αλλος και έτσι ξέρεις τι αρχεία μπορεί να δεχτεί σε γενικές γραμμές :cool:

Αχ,αχ...προχτες το βραδυ στο Taj Mahal στην Αλεξανδρας καποιος νεοπας προσπαθησε να με ψαρωσει μ'ενα 3650...τελικα το μονο που καταφερε ηταν να μου δωσει υλικο για να εχω στο μελλον :p

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

proxtes mia fili mou pire to 6600 metaxeirismeno kai ekei pou kathomastan se ena kafe (alla sto diplano trapezi ego kathos den xorousame oloi) se ena arxisa na tin stelno kati vlakeies!!

e, meta apoligo erxete sto trapezi mas k leei:

pio malakismeno me stelnei me BT?? :lol: :lol:

(eixame kai kana 2 T610 akomi)

telika me eide pou krifogelousa-kathos tin exo pei polles fores gia bluejacking kai mou peire to kinito gia na steilei kana fonto tis prokopis :p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ρε παιδια δεν λεει να στελνετε ********. Ωραιο ειναι να στελνουμε πραγματα που θα κανουν τον αλλο να απορισει χωρις ομως να νευριασει αλλα και να διασκεδαζουμε εμεις... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (15 Απρ. 2004 , 00:07)

Ρε παιδια δεν λεει να στελνετε ********. Ωραιο ειναι να στελνουμε πραγματα που θα κανουν τον αλλο να απορισει χωρις ομως να νευριασει αλλα και να διασκεδαζουμε εμεις... ;)

P.x san to parakato me merikes analoges foto. eki na dite to gelio.

Παιδιά εγώ τις προάλλες πέτυχα έναν με Ζ600 στο λεωφορείο, και άρχισα να του στέλνω τζιφάκια, επαφές κλπ. και απορούσε! Τελικα του στέλνω την επαφη:

Όνομα: Πέτα το Ζ600

Έπώνυμο: και πάρε 6600

:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]