Jump to content

Bluejacking: Αστείες ιστορίες!

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bbbb (10 Μάρ. 2004 , 01:50)

Εάν κάποιο παλικάρι στην περιοχή κοζάνης κάνει bluejacking με όνομα παππούς να συνεχίσει δεν υπάρχει πρόβλημαΣήμερα δέχτηκα ένα μήνυμα για pairing (και ενώ έβαλα κωδικό δεν υπήρξε συνέχεια) :( με αυτό το όνομα αλλά ήμουν στον χώρο εργασίας μου και ήταν ώρα που δεν μπορούσα να βγω στο άλλο δωμάτιο να δω ποιος ήταν.Αν είναι κάποιος από εδώ ας στείλει Pm αν θέλει

Δεν είμαι εγώ αν υποννοείς εμένα... εγώ είμαι... Λιβαδειά!!! :blink: Οπότε λίιιιγο δύσκολο να είχα εμβέλεια μέχρι... Κοζάνη!!! :lol: :lol: ;)
I see stupid people...

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (10 Μάρ. 2004 , 01:53)

Δεν είμαι εγώ αν υποννοείς εμένα... εγώ είμαι... Λιβαδειά!!! :blink: Οπότε λίιιιγο δύσκολο να είχα εμβέλεια μέχρι... Κοζάνη!!! :lol: :lol: ;)

Δεν κατάλαβα τι εννοείς μέχρι που είδα την υπογραφή σου :p Ειλικρινά θέλω πάρα πολύ να με bluejackaroyn για να γίνεται παιχνίδι να περνάει η ώρα.Δεν με χαλάει ακόμη και να με βρίσουν γιατί θα απαντήσω ανάλογα ;)

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BLUEJACKING ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ 6600? ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ BLUETOOOTH ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ 4-5 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΣΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ Η ΕΝΑ SMS.ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christoxx (10 Μάρ. 2004 , 02:18)

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BLUEJACKING ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ 6600? ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ BLUETOOOTH ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ 4-5 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΣΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ Η ΕΝΑ SMS.ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Θες να στείλεις φωτό; Αποστολή μέσω ΒΤ και μετά επιλέγεις την συσκευή (λογικά θα σου κάνει ανίχνευση και λίστα με τις "διαθέσιμες")... Πολύ εύκολο! ;)
I see stupid people...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (10 Μάρ. 2004 , 01:29)

"ΕΥΠ", "Είστε υπό παρακολούθηση... παρακαλώ ελάτε έξω για εξακρίβωση στοιχείων." :lol: :lol: :lol:

χαχαχα κορυφαιο!!! :p

http://www.myphone.gr/banners/myphone/myphone_transparent.gif

Βρήκα χτες 2-3 στο πλοίο. Ο ένας ήταν "Τ610 ΝΑΣΟΣ", αλλά δε δεχόταν τπτ.

Ο δεύτερος ήταν ενας P.H.C.P ή κάτι τέτοιο, κατάφερα και έκανα pairing αλλά δε με άφηνε να κάνω browse τους φακέλους του.

Τέλος σε μια φάση περνάει ένας μπάρμπας με ένα 6600. Τον βρήκα κι άρχισα να του στέλνω επαφές, να βάλει τον κωδικό 1111. Τις δεχόταν κανονικά αλλά δεν κατάφερα να κάνω pairing. Εντωμεταξύ είχε κάτσει απέναντι και μόλις άρχισαν να πηγαίνουν οι επαφές, κοίταζε σαν χαμένος το κινητό του. Σε μια φάση το παράτησε, πήρε ένα από κάποιον φίλο του κι έκανε από κει τα τηλεφωνήματά του. Από μια φάση και μετά σταμάτησε να δέχεται τις επαφές, οπότε μάλλον κατάλαβε τι γινόταν. :worry:

Βρήκα χτες 2-3 στο πλοίο. Ο ένας ήταν "Τ610 ΝΑΣΟΣ", αλλά δε δεχόταν τπτ.

Ο δεύτερος ήταν ενας P.H.C.P ή κάτι τέτοιο, κατάφερα και έκανα pairing αλλά δε με άφηνε να κάνω browse τους φακέλους του .

Τέλος σε μια φάση περνάει ένας μπάρμπας με ένα 6600. Τον βρήκα κι άρχισα να του στέλνω επαφές, να βάλει τον κωδικό 1111. Τις δεχόταν κανονικά αλλά δεν κατάφερα να κάνω pairing. Εντωμεταξύ είχε κάτσει απέναντι και μόλις άρχισαν να πηγαίνουν οι επαφές, κοίταζε σαν χαμένος το κινητό του. Σε μια φάση το παράτησε, πήρε ένα από κάποιον φίλο του κι έκανε από κει τα τηλεφωνήματά του. Από μια φάση και μετά σταμάτησε να δέχεται τις επαφές, οπότε μάλλον κατάλαβε τι γινόταν.

Πώς γίνεται αυτό;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ρε παιδια μου φαινεται πως δεν φτανει μονο να κανουμε pairing για να παιρνει ο αλλος χωρις ερωτηση, αλλα απο το κινητο του αλλου αφου εχουμε κανει pair να μας βαλει ως εξουσιοδοτημενους! ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

christoxx 10 Μάρ. 2004 02:18

Διαβασε εδω.Το ειχα αναφερει παλιοτερα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anipsios1 (20 Νοέ. 2003 , 23:56)

Λοιπόν. Θα ονομαζουμε το bluetooth ως εξής : "vale ton kodiko 1111" .μολις βρει την συσκευη του αλλου θα του εμφανιζει το μηνυμα αναζητησης απο bluetooth "vale ton kodiko 1111".εμεσως πλην σαφώς του λες τι κωδικο θα βαλει .Καθώς δεν ξερουν οι πιο πολλοι τι ηταν αυτο που εμφανιστηκε στην οθονη τους θα βαλουν τον κωδικο.Κανεις το pair και τους στελνεις διαφορα, οχι μονο contacts

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 (11 Μάρ. 2004 , 12:37)

Πώς γίνεται αυτό;

Στο Τ610 μόλις γίνει paired το άλλο κινητό, σου βγάζει μια επιλογή να κάνεις browse τους φακέλους με τις εικόνες, τις μελωδίες και τα themes του άλλου. Όμως μόλις το πατήσεις ρωτάει και τον άλλο αν το επιτρέπει, οπότε αν πατήσει NO, δε μπορείς να κάνεις τπτ.

Σε ένα Τ630 που δοκίμασα τουλάχιστον αυτό έγινε. Υποθέτω και στα άλλα θα χρειάζεται επιβεβαίωση.. :worry:

πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότερος κόσμος γίνεται οπαδός του bluejacking.

Αν και έψαξα σε αρκετές σελίδες του thread εξακολουθώ να έχω μια απορεία.

Έχω Τ630 και ρωτάω εάν μπορώ να στείλω Σημειώσεις - Notes σε ΝΟΚΙΑ χωρίς επιβεβαίωση.

Με επαφές το έχω δοκιμασει και έχω ρήξει πολύ γέλιο αλλά είναι βολικότερο με σημειώσεις.

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος acidburn (12 Μάρ. 2004 , 12:43)

πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότερος κόσμος γίνεται οπαδός του bluejacking.

Αν και έψαξα σε αρκετές σελίδες του thread εξακολουθώ να έχω μια απορεία.

Έχω Τ630 και ρωτάω εάν μπορώ να στείλω Σημειώσεις - Notes σε ΝΟΚΙΑ χωρίς επιβεβαίωση.

Με επαφές το έχω δοκιμασει και έχω ρήξει πολύ γέλιο αλλά είναι βολικότερο με σημειώσεις.

Mου φαινεται πως δυστυχως χρειαζεται επιβεβαιωση! :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (12 Μάρ. 2004 , 21:01)

Mου φαινεται πως δυστυχως χρειαζεται επιβεβαιωση! :(

Η επιβεβαίωση χρειάζεται μόνο στα series 60.Aν το θύμα έχει 6310 ή 8910 δέχεται επαφές και σημειώσεις ημερολογίου άμεσα.Πάντως απορώ γιατί η νόκια έκανε το λάθος να μην βάλει bluetooth στα series 40 Κινητά της.Θα ρίχναμε πολύ γέλιο αλλά δυστυχώς αυτή είναι η νόκια :worry:

re paidia ithela na paro kinito kai sigkekrimena kati se nokia me bluetooth gia epaggelmatikous logous alla eimai sigouros oti den tha argiso na dexto ta prota contacts....anyway, tha psiso tous filous mou na paroun nokia kai tha tous tarakso......

mipos eimai kakos????xexexe

go bluejacking...... :cool:

www.danos.gr

pedia piga flocafe simera xalandri me sister mou, kathise enas tipas me 2 kopeles sto diplano trapezi me ena filo tou(prin fisika pire mia karekla apo mas tou ipame ok) ekana search ida ixe 3650 kai ton vrisko os panos extreme ton trelana ton tipo stis eikones kai mia epafi ti kaneis kai na kitaei gyrw kai na ime 10-15 ekatosta dipla tou otan lew trelathika sto gelio eliwsa episis ton trelane kai i sister fisika me to z600 tis aftaaaaaaaaaaaa
mobile fan user

Εγω τρεις μερες τωρα που πηγαινα Μοναστηρακι με το τραινο, ουτε μια δεν βρηκα. Αυτο θα πει γκαντεμια!!! :(

to gegonos synevei 2 vdomades prin tis ekloges...

kanw search gia bluetooth kai vriskw ena nokia 3650 an thymamai kala...

e lew ti na steilw... kai stelnw se foto to shma ths neas dhmokratias. to lambanei o typos kai kapaki mou stelnei se contact...

shkw antrea gia na deis to paidi ths allaghs (perikomeno vevea)

ti debate kai parathryra mwre... bluetooth kontres!

LoL

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε.

Όποτε πηγαίνω σε ένα συγκεκριμένο clubaki πετυχαίνω πάντα κάποιον με όνομα sakis6600.Mέχρι στιγμής όμως δεν έχω καταφέρει να βρω ποιος είναι για να προχωρήσω λιγάκι και σε extreme πλάκες :lol: Την κυριακή ήμουν στο ίδιο μαγαζί και είχα βάλει σαν όνομα το όνομα του club.Kαι όποιον έβρισκα το πρώτο που έστελνα ήταν:"καλωσήλθατε στο κατάστημά μας.Ελπίζουμε να απολαύσετε την διαμονή σας".Μετά έστελνα εικόνες και αν ό άλλος είχε series 60 κινητό(bt snoop rules) έστελνα διάφορα προγράμματα και το λογότυπο του Myphone(να μην κάνουμε λίγη διαφήμιση?)Κάποια στιγμή βρίσκω κάποιον με όνομα Ηλίας.Μετά από κάποιες άσχετες επαφές στέλνω το εξής: Mε λένε γιώργο.Είμαι ο βοηθός dj.Eλάτε να γνωριστούμε να κεράσω κανένα σφηνάκι.Δυστυχώς δεν ήμουν αρκετά κοντά για να ακούσω τι είπαν οι 2 dj όταν πήγε ο ηλίας να τους γνωρίσει :p

9<<;;< 9:;<;; ;<< <; ;:;;< DeathMatch (25 9:<. 2004 , 03:56) ti esti bt snoop?
programma gia series60 kinita pou deixnei tin diefnisi bluetooth tis ka8e siskevis.p.x sta s60 ta 6prota psifia einai panta idia(00:60:57)

Εγώ είχα πάει πριν 4 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλά (περίπου, εν θυμάμαι) στο fridays στο Παγκράτι. 'Έκανα search με το sx1 μου και της ξαδερφής μου. Βρήκα έναν "Σφακιανάκης" και άλλο ένα που δεν θυμάμαι.

Αρχίζω λοιπόν και στέλνω από της ξαδέρφης μου.

Όνομα BT: Τρελός επιβότορας

:p

1 Μήνυμα) Θα σου πρότεινα να φύγεις. Εγώ πριν λίγο καιρό έπαθα δηλητηρίαση.

Απάντηση: Άσε μας ρε φίλε...

2 Μήνυμα) Καλά, εγώ πάντως σε προειδοποίησα.

Η απάντηση ήταν αυτή που περίμενα. Ότι τότε γιατί είχα πάει εγώ εκεί.

3 Μήνυμα) Για να προειδοποιώ τους πελάτες.

Μετά μου είπε ευχαριστώ και να το έκοβα γιατί ήταν βαρετό.

Μετά έστειλα και κάτι εικόνες με κάτι συμμαθητές της ξαδέρφης μου σε πολύ κουλές φάσεις. 2 Γυμνασίου.

Είχα καταλάβει ποιος ήταν και τον έβλεπα. Πιθανόν με τα γέλια της ξαδέρφης μου να με είχε καταλάβει και εκείνος, αλλά δεν κοίταγε προς το μέρος μου. Φαινόταν λίγο ψαρωμένος. Μετά απ' ότι κατάλαβα και στο άλλο κινητό που είχα βρει και έστελνα ήταν της κοπελιάς δίπλα του αλλά εκείνη δεν απαντούσε.

:lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Το ονομα τρελος επιβητορας με τις προειδοποιησεις για δηλητηριαση, τι σχεση ειχε??? :blink: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (26 Μάρ. 2004 , 00:16)

Το ονομα τρελος επιβητορας με τις προειδοποιησεις για δηλητηριαση, τι σχεση ειχε??? :blink: :p

Καμία. :p :alien: Έτσι μου ήρθε. Εξάλλου στην αρχή έστειλα σε αυτή που ήταν μαζί του. Με δύο καθόταν ο φαταούλας. :p :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Τα ηθελε και εσενα ο πωπος σου!! :p

Nα σε καταλαβαινε πως εισαι εσυ και πως πειραζεις την γκομενα του, θα ετρωγες και ξυλο.. :) :p