Jump to content

Laptop για Hotspot

dyannisb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς τρόπο να μετατρεψω το λαπτοπ σε hotspot ωστε να διαμοιράσω το ιντερνετ από 3g modem? Ότι προγραμμα και να χρησιοποιησα υπολειτουργούσε ή δεν λειτουργούσε

Ευχαριστώω

Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το connectify to free δεν κάνει για 3g και το επι πληρωμή σέρνεται.. :-\

Με το άλλο δεν παίρνει μέ τίποτα ip

Edited by dyannisb

Κάτσε δλδ θες να κάνεις διαμοιρασμό δίκτυο από ένα adapter στο wifi σαν hotspot?

Με ενσωματωμένο των Windows δεν γίνεται?

Η μια ποιο απλή λύση δλδ αυτό

https://virtualrouter.codeplex.com/

Σε πολύ σπάνια περίπτωση όμως μερικά 3g modem δεν κάνουν virtual network adapter αλλά βάζουν φίλτρο στο main adapter και έτσι περνάνε net

Έτσι έχεις ένα θέμα όμως στον διαμοιρασμό... Δεν θα περνει ip αλλά Οπός είπα πάλι ελάχιστα modem είναι έτσι (συνήθως φτηνές σαπίλες)

Edited by egodemis

Α.. Το κατέχεις το θέμα.. Θέλω μάθημα.

Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά τζίφος. Και με αυτό και manualy δεν μπορει να πάρει ip.

Με το connectify "το paid που κάνει για 3g" κάνει σύνδεση παίρνει ip αλλά είναι σαν Dialup.. Μια ώρα για να ανοιξει την σελίδα του myphone αλλά έχει και αναλαμπές. Με αποσύνδεση και σύνδεση βελτιώνονται τα πράγματα για λίγα λεπτά πάλι.

Το Modemaki που έχω είναι το super Duper ΜΡ110 ZTE Έχω στα κιτάπια μου και ένα ΖΤΕ ΜF636 παλιό αλλα δεν το έχω δοκιμάσει

Α.. Το κατέχεις το θέμα.. Θέλω μάθημα.

Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά τζίφος. Και με αυτό και manualy δεν μπορει να πάρει ip.

Με το connectify "το paid που κάνει για 3g" κάνει σύνδεση παίρνει ip αλλά είναι σαν Dialup.. Μια ώρα για να ανοιξει την σελίδα του myphone αλλά έχει και αναλαμπές. Με αποσύνδεση και σύνδεση βελτιώνονται τα πράγματα για λίγα λεπτά πάλι.

Το Modemaki που έχω είναι το super Duper ΜΡ110 ZTE Έχω στα κιτάπια μου και ένα ΖΤΕ ΜF636 παλιό αλλα δεν το έχω δοκιμάσει

οχ κλασσικές σαβούρες της microsoft? καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα κοινός

αν εχεις κάνα skype να με κάνεις add να ρίξω ματιά με teamviewer μπας και βρω λύση

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς τρόπο να μετατρεψω το λαπτοπ σε hotspot ωστε να διαμοιράσω το ιντερνετ από 3g modem? Ότι προγραμμα και να χρησιοποιησα υπολειτουργούσε ή δεν λειτουργούσε

Ευχαριστώ

Έχεις δοκιμάσει τη λύση του adhoc network; Νομίζω είναι η πιο εύκολη λύση, ωστόσο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ με 3g modem, αλλά δε βρίσκω κάποιο λόγο να μη δουλεύει και με 3g. Επιπλέον, δε χρειάζεσαι κάποιο software αφού τα windows διαθέτουν τη λειτουργία αυτή (από τα Vista και μετά αν δεν κάνω λάθος). Συνοπτικά, κάνεις ρύθμιση νέας σύνδεσης δικτύου και στη συνέχεια επιλέγεις την επιλογή "δίκτυο adhoc". Δίνεις ένα όνομα στο δίκτυο που δημιουργείς και βάζεις ένα password και όλα είναι έτοιμα. Στο google θα βρεις πολλούς οδηγούς.