Villis Δημοσιεύτηκε October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2013 (edited) HTC DESIRE 500 Το Σεπτέμβρη ανακοινώθηκε και μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε (και) στην ελληνική αγορά το HTC Desire 500. Πρόκειται για μια συσκευή με Android Jelly Bean (4.2), επεξεργαστή Quadl-core στα 1,2 GHz Cortex-A5 από την Qualcomm (MSM8225 Snapdragon S4 Play), οθόνη 4.3" ανάλυσης 480x800, camera 5MP με auto focus και μνήμη ram στα 1 gb. Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Χαρακτηριστικά τηλεφώνου: [ATTACH]36533[/ATTACH] SIZE Dimensions: 131.8 x 66.2 x 10.1 mm Weight: 120 g DISPLAY Type : TFT capacitive touchscreen, 16M colors Size: 480 x 800 pixels, 4.3 inches - Multi-touch input method - HTC Sense UI 5.0 MEMORY Internal: 4 GB INTERNAL STORAGE, 1 GB RAM Card slot: microSD, up to 64GB, buy memory DATA 3G: HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n Wi-Fi hotspot, DLNA Bluetooth: Yes, v4 with A2DP Infrared port: No USB: Yes, microUSB v2.0 CAMERA Primary: 8 MP, autofocus, LED flash Features: 1/3.2'' sensor size, 1.4µm pixel size, geo-tagging, face and smile detection Video: Yes, 720p@30fps Secondary: Yes, 1.6MP FEATURES OS: Android OS, v4.2 (Jelly Bean) CPU: 1 GHz quad core Cortex A-5 processor (Qualcomm MSM8225Q Snapdragon 200) GPU: Adreno 203 Messaging: SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser: HTML5 Radio: Stereo FM with RDS Games: Yes Colors: Black, Silver GPS: Yes, with A-GPS support Java: Via third party application - SNS integration - Digital compass - Dedicated search key - Google Search, Maps, Gmail - YouTube, Google Talk, Picasa integration - MP3/AAC+/WAV/WMA player - DivX/XviD/MP4/H.263/H.264/WMV player - Organizer - Document viewer - Voice memo/dial/commands - Predictive text input BATTERY Standard battery, Li-Ion 1800 mAh SAR: - Πηγή: gsmarena Edited October 14, 2013 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλησπερα φιλε villi κανε μια μικρη διορθωση στην ram ειναι 1 giga και οχι 512 που γραφεις και το link απο το gsm arena σε παραπεμπει στο desire 300 To ειδα απο κοντα ειναι απιστευτα λεπτη συσκευη σε σχεση με την γριουλα μου sensation Ειναι η πρωτη συσκευη που αγγιζω με sense 5 δεν μου αρεσει το sense 5 ρε παιδια {μην πεσετε να με φατε αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη μου :lol::lol: οταν παρουμε το sense 5 στο sensation ισως αναθεωρησω } Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το χει πάρει κάνεις??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 HTC Desire 500 dual sim Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπερα φιλε villi κανε μια μικρη διορθωση στην ram ειναι 1 giga και οχι 512 που γραφεις και το link απο το gsm arena σε παραπεμπει στο desire 300 To ειδα απο κοντα ειναι απιστευτα λεπτη συσκευη σε σχεση με την γριουλα μου sensation Ειναι η πρωτη συσκευη που αγγιζω με sense 5 δεν μου αρεσει το sense 5 ρε παιδια {μην πεσετε να με φατε αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη μου :lol::lol: οταν παρουμε το sense 5 στο sensation ισως αναθεωρησω } Done! H αλήθεια είναι πως τα κοιτούσα ταυτόχρονα με το 300 και γι'αυτό και η σύγχυση! Ευχαριστώ για την επισήμανση :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Η gpu του είναι κάπως αλλιώς θα ήταν μία χαρά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εχει Gorilla Glass ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Σήμερα είδα τη συσκευή από κοντά! Όμορφη κατασκευή, θυμίζει One S αν και το πίσω καπάκι είναι glossy πλαστικό. Μου άφησε γενικά αρκετά καλή αίσθηση, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Σήμερα είδα τη συσκευή από κοντά! Όμορφη κατασκευή, θυμίζει One S αν και το πίσω καπάκι είναι glossy πλαστικό. Μου άφησε γενικά αρκετά καλή αίσθηση, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών ;) Την είδα κι εγώ χτες,πολύ ωραία συσκευή από θέμα εμφάνισης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τελικα εχει Gorilla Glass γιατι δε βρηκα πουθενα να λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Τελικα εχει Gorilla Glass γιατι δε βρηκα πουθενα να λεει; Γιατί και να χει αλλάζει κάτι?γιατί και το gorilla μια χαρά γρατζουνιές κάνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Σήμερα είδα τη συσκευή από κοντά! Όμορφη κατασκευή, θυμίζει One S αν και το πίσω καπάκι είναι glossy πλαστικό. Μου άφησε γενικά αρκετά καλή αίσθηση, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών ;) Θα συμφωνησω και εγω οτι θυμιζει αρκετα στο One S,εχει πολυ ωραια αισθηση στο χερι και στην αφη.Το γυαλλι μου φανηκε αρκετα καλο αλλα δεν ξερω αν εχει GG(για τον φιλο που ρωτα οπου και αν εψαξα και εγω δεν αναφερεται κάτι). Με χαλαει λίγο και εμενα το πισω πλαστικο καπακι.Στα συν του και οτι ειναι τετραπύρινο!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το κινητο αγοραστηκε σημερα..περισσοτερα εν καιρω Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Στα συν ότι είναι quad core,στα μείον όμως το ότι έχει Adreno 203 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Λοιπον το κινητο ειναι πολυ καλο.Ειναι απροσμενα smooth και εδω και τρεις μερες δεν μου εχει κολησει καθολου..οθονη αξιοπρεπεστατη και αρκετα καλη καμερα...τα μονο μειον που βρηκα η μικρη εσωτερικα μνημη και το αδυναμο εξωτερικο ηχειο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά θέλω να το πάρω από το birdphone αλλά με προβληματίζει που λέει μενού και πληκτρολόγιο στα Αγγλικά. Γίνεται να βάλω μενού,επαφές και πληκτρολόγιο στα Ελληνικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά θέλω να το πάρω από το birdphone αλλά με προβληματίζει που λέει μενού και πληκτρολόγιο στα Αγγλικά. Γίνεται να βάλω μενού,επαφές και πληκτρολόγιο στα Ελληνικά ; Βεβαίως και μπορείς.Κατεβάζεις από το playstore το morelocale και είσαι κομπλέ!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ωραίο κινητό και αρκετά γρήγορο. Είχα πολύ καιρό να πιάσω Android κινητό και είχα χάσει επαφή με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Έχετε ακούσει για προβλήματα με την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Έχετε ακούσει για προβλήματα με την οθόνη? 2.5 εβδομάδες το χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Τι πρόβλημα ακούγεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 2.5 εβδομάδες το χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Τι πρόβλημα ακούγεται ; Κολλάει η οθόνη αλλά δεν έχω βρει κάτι στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgoustisp Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το έχω πάρει εδώ και έναν μήνα για την σύζυγο. Πολύ καλό κινητό. Δεν κολλάει καθόλου. Έχει άμεση απόκριση. Η μπαταρία του κρατάει μια μέρα με μέτρια χρήση. Στην γυναίκα μου κρατάει τρεις μέρες αλλά δεν το χρησιμοποιεί παρά μόνο για κλήσεις. Στα θετικά είναι η πολύ καλή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Κολλάει η οθόνη αλλά δεν έχω βρει κάτι στο google. Τίποτα μέχρι στιγμής. Η οθόνη ανταποκρίνεται πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis57 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 για βοηθηστε ρε παιδες...!! Εχω το desire 500...Κατα λαθος εγινε προσπαθεια απεγκαταστασης του play store με [τραβηγμα] του εικονιδιου της εφαρμογης...Εκτοτε η εφαρμογη και κατ επεκταση και οι ανανεωσεις των αλλων εφαρμογων δεν δουλευουν.Το εικονιδιο εξακολουθει να υπαρχει...Καμμια ιδεα για επαναφορα της λειτουργικοτητας της εφαρμογης ? Υπαρχει καπου να την κατεβασω ? Τι αλλο μπορω να κανω ? Ευχαριστω προκαταβολικα....:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNio Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Οθόνη στις 4.3 inches με ανάλυση 800*480 θεωρείται καλή ?δεν θα μπορούσε να ήταν στα 1024...? Η μπαταρία πώς είναι κρατάει με σερφάρισμα...? Και κάτι λίγο εκτός θέματος..επειδή η χωρητικότητα του είναι πολύ μικρή πόσο κοστίζει μια microSD και απο που μπορώ να βρω καλές τιμές? Ευχαριστω΄!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts