Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, εγώ το έχω περάσει. Είναι module για το Xposed framework. Δουλεύει μια χαρά.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη βάση. Την έχεις δοκιμάσει στο Z1c, ή πρέπει να αγοράσω το ειδικό μοντέλο για το Z1c;

οχι αλλα νομιζω κανει..Εννοειται οτι θα βαλεις για Ζ1c, αν και απο ο,τι καταλαβα ειναι η ιδια για ολα τα μοντελα, εξαλλου στην ιδια αποσταση εχουν τις επαφες ολα..Απλα η σονυ για να πουλαει βγαζει διαφορετικους..μονο του Ζ η βαση δεν καθεται σε αλλα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι αλλα νομιζω κανει..Εννοειται οτι θα βαλεις για Ζ1c, αν και απο ο,τι καταλαβα ειναι η ιδια για ολα τα μοντελα, εξαλλου στην ιδια αποσταση εχουν τις επαφες ολα..Απλα η σονυ για να πουλαει βγαζει διαφορετικους..μονο του Ζ η βαση δεν καθεται σε αλλα.

Ρωτάω γιατί μπήκα στο site του κατασκευαστή (KIDIGI) και έχει μία βάση για το Ζ3 (όλως περιέργως δεν έχει για το Z3c :worry: ) εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει για το Z1c. Αυτές για τα πιο νέα μοντέλα είναι ανοικτές δεξιά-αριστερά, οπότε η συσκευή μπορεί να μπαίνει και συρταρωτά στη βάση (όπως στην επίσημη της Sony), ενώ αυτές για τα λίγο παλιότερα μοντέλα είναι πιο φιξαρισμένες, το κινητό μπαίνει κουμπώνοντας στη βάση.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Του εστειλα μνμ αν ειναι γνησιο και μου απαντησε ναι,το παρηγγειλα ειδωμεν Edited by mantilas

Του εστειλα μνμ αν ειναι γνησιο και μου απαντησε ναι,το παρηγγειλα ειδωμεν

Πάντως οι φωτογραφίες που έχει ανταποκρίνονται στη γνήσια βάση. ;)

Edited by impreza_sti
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρωτάω γιατί μπήκα στο site του κατασκευαστή (KIDIGI) και έχει μία βάση για το Ζ3 (όλως περιέργως δεν έχει για το Z3c :worry: ) εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει για το Z1c. Αυτές για τα πιο νέα μοντέλα είναι ανοικτές δεξιά-αριστερά, οπότε η συσκευή μπορεί να μπαίνει και συρταρωτά στη βάση (όπως στην επίσημη της Sony), ενώ αυτές για τα λίγο παλιότερα μοντέλα είναι πιο φιξαρισμένες, το κινητό μπαίνει κουμπώνοντας στη βάση.

ναι οντως, αλλα στο ebay αυτη που λες για Ζ3, αν πας απο κατω στα ψιλα γραμματα λεει οτι ειναι συμβατη και με τα 2, Ζ3 και Ζ3c..

Ομως υπαρχει αυτος εδω:

http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Magnet-Cradle-Charger-Desktop-Dock-Station-for-Sony-Xperia-Z2-Z1-Z-Ultra-/231316679978?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item35db8c6d2a

που λεει για ολα τα Ζ ουσιαστικα..

αν θες να παραγγειλεις την ιδια με την δικη μου περιμενε να παω να την δοκιμασω σε ενα Ζ1c..

Γιατι εμενα ειναι ανοιχτη ενω αυτη για Ζ1c ειναι κλειστη στα πλαγια και θα μπορεις να βαλεις αλλο κινητο. (εκτος αν πηρες την ιδια με μενα και ο,τι γινει..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ναι, εγώ το έχω περάσει. Είναι module για το Xposed framework. Δουλεύει μια χαρά.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη βάση. Την έχεις δοκιμάσει στο Z1c, ή πρέπει να αγοράσω το ειδικό μοντέλο για το Z1c;

δηλαδη ειναι το ιδιο πραμα;αντι να φλασαρεις εκεινο το mod το κανεις μεσα απο το xposed???

δηλαδη ειναι το ιδιο πραμα;αντι να φλασαρεις εκεινο το mod το κανεις μεσα απο το xposed???

Ακριβώς. Προσωπικά το έχω εγκαταστήσει μέσα απ'το Xposed installer. Κάνε μια αναζήτηση μέσα απ' το installer για "20MP SUPERIOR AUTO".

Μόλις το εντοπίσεις, η διαδικασία είναι η γνωστή: εγκατάσταση και ενεργοποίηση του module, επανεκκίνηση του κινητού, και είσαι κομπλέ. ;)

Λειτουργικά φαντάζομαι είναι το ίδιο (δεν έχω δοκιμάσει το flashable .zip), αλλά τεχνικά δεν είναι το ίδιο, από την άποψη ότι το flashable .zip δεν "ξεφλασάρεται", δηλαδή δε μπορείς να το απεγκαταστήσεις, ενώ το xposed module μπορεί να ξηλωθεί ανά πάσα στιγμή, ή ακόμα καλύτερα, να το έχεις εγκατεστημένο και απενεργοποιημένο, και όποτε το χρειάζεσαι το ενεργοποιείς. Γι' αυτό είναι τόσο βολικό το Xposed framework, γι' αυτό αναμένει τόσος κόσμος τη μεταφορά του σε πλήρη έκδοση (μέχρι στιγμής είναι σε alpha version) και στη Lollipop.

ναι οντως, αλλα στο ebay αυτη που λες για Ζ3, αν πας απο κατω στα ψιλα γραμματα λεει οτι ειναι συμβατη και με τα 2, Ζ3 και Ζ3c..

Ομως υπαρχει αυτος εδω:

http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Magnet-Cradle-Charger-Desktop-Dock-Station-for-Sony-Xperia-Z2-Z1-Z-Ultra-/231316679978?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item35db8c6d2a

που λεει για ολα τα Ζ ουσιαστικα..

αν θες να παραγγειλεις την ιδια με την δικη μου περιμενε να παω να την δοκιμασω σε ενα Ζ1c..

Γιατι εμενα ειναι ανοιχτη ενω αυτη για Ζ1c ειναι κλειστη στα πλαγια και θα μπορεις να βαλεις αλλο κινητο. (εκτος αν πηρες την ιδια με μενα και ο,τι γινει..)

Αν μπορούσες να τη δοκιμάσεις στο Ζ1c θα ήμουν υπόχρεος. Μου αρέσει καλύτερα η "ανοιχτή" βάση απ' ό,τι η "fixed", και εμπεριέχει και τη δυνατότητα να ταιριάζει και σε πιο πολλές συσκευές.

Edited by panosz75

ευχαριστω φιλε μου!Ακομα δεν ειμαι κατοχος αυτου του κινητου αλλα συντομα θα ειμαι και θελω να σιγουρευτω γιατι διαβαζω αρνητικα για την καμερα σε σκοτεινες ληψεις και ευελπιστω να υπαρχει λυση για διορθωση αυτου του θεματος!!!

ευχαριστω φιλε μου!Ακομα δεν ειμαι κατοχος αυτου του κινητου αλλα συντομα θα ειμαι και θελω να σιγουρευτω γιατι διαβαζω αρνητικα για την καμερα σε σκοτεινες ληψεις και ευελπιστω να υπαρχει λυση για διορθωση αυτου του θεματος!!!

δεν ειναι κακο τοΖ1c αλλα αν δεν βιαζεσαι, το Ζ3c πιστευω οτι θα πεσει το επομενο διμηνο, ειναι στην ιδια τιμη απο τον Δεκεμβριο και τωρα εχει αρχισει να πεφτει, για μενα αν μπορεις χτυπα το καθως αξιζει για την καμερα και την μπαταρια του.. (μπορει να φαινονται μικρες οι διαφορες στα χαρτια αλλα ειναι αρκετες στα σημεια..που κανουν τη διαφορα)

Βελτίωση των επιδόσεων της κάμερας προσωπικά έχω επιτύχει με τη χρήση άλλης εφαρμογής αντί για την εργοστασιακή. Μετά από δοκιμές αρκετών εφαρμογών κατέληξα στην Camera FV-5 για φωτογραφία και Cinema FV-5 για βιντεοσκόπηση. Άλλοι φίλοι χρησιμοποιούν την Open Camera κλπ. Επιλογές υπάρχουν αρκετές και πολύ καλές.

Ευχαριστω παιδια!με βολευει απιστευτα το z1c με 4.3 ιντσες γι αυτο και εμμενω σε αυτο!Παντως απο τη στιγμη που τα 20.7 MP ειναι αληθινα, πιστευω θα υπαρξουν αρκετες επιλογες παραμετροποιησης!!

Το z3c δηλαδη εχει καλυτερη καμερα;;;

Ευχαριστω παιδια!με βολευει απιστευτα το z1c με 4.3 ιντσες γι αυτο και εμμενω σε αυτο!Παντως απο τη στιγμη που τα 20.7 MP ειναι αληθινα, πιστευω θα υπαρξουν αρκετες επιλογες παραμετροποιησης!!

Το z3c δηλαδη εχει καλυτερη καμερα;;;

απο τη στιγμη που το Ζ3c ειναι ιδιου μεγεθους, πιο λεπτο μονο, και εχει 4,6" οθονη δε γινεται πιο τελειο! Οχι μονο γιατι ειναι ιδιες διαστασεις, αλλα εχει και μια οθονη που με τον αντιχειρα την φτανεις απο τη μια ακρη στην αλλη ακριβως, δηλαδη αν μου ελεγες 5" στο ιδιο σασι δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερο..Ακομα και το iphone6 το βλεπω πιο αβολο με 4,7" και λιγο πιο μακρυ. Οποτε δε στο λεω τυχαια μιας και το ειχα το Ζ1c και δεν ψηνομουν να παω σε Ζ3c αλλα αφου πηγα ειδα οτι αξιζε αν και στην αρχη πιστευα το αντιθετο.

2ον η καμερα ειναι λιγο πιο καλη, ειδικα στο αυτοματο πιστευω οτι δουλευει πιο σωστα, εχει πολυ καλυτερο φλας οπου το Ζ1c ειναι σχεδον ανυπαρκτο (προσωπικα δε με νοιαζει γιατι σπανια το χρησιμοποιω αλλα για καποιον που βγαζει κοντινες θα δει μεγαλη διαφορα)και τελος η μπαταρια του που σου δινει ακομα μια μερα με το σεταρισμα της οθονης που εχει..Ετσι απο τη 1,5 μερα πας στις 2,5 αν οχι στις 3 σχετικα ευκολα..αυτο ειναι σημαντικο εαν θες να το κρατησεις χρονια οπου η μπαταρια δε θα πεσει τοσο γρηγορα απο τις πολλους κυκλους φορτισης και δε θα νιωσεις στα 2 χρονια πχ οτι δεν την παλευει..

αυτα απλα μιας και το ψαχνεις και για πολλους η αγορα ενος κινητου ειναι σημαντικη και οχι μια αποφαση που κραταει 2-3 μηνες..μεχρι το επομενο

Ωραιος ο φιλος!Χρησιμες οι συμβουλες σου. Ηταν να παω σε nexus αλλα μετα λεω γιατι να δωσω τοσα λεφτα σε ενα κινητο χωρις καρτα sd και με μια απλως καλη καμερα των 8MP??Και για καλη μου τυχη ανακαλυψα τα sony και θα κανω την πρωτη μου επαφη με αυτα!! :-)

Οταν ανοιγω το wi-fi απο την κουρτινα μου βγαζει διαθεσιμα δικτυα μονο οταν εχει ξανασυνδεθει στο δικτυο,για να δω αυτα που θα συνδεθω πρωτη φορα πρεπει να μπω στις ρυθμισεις,θελω να βγαζει και τα αγνωστα δικτυα στην κουρτινα υπαρχει καποια ρυθμιση η ετσι λειτουργει?

Παιδιά, μπορούμε να βάλουμε εφαρμογή στο κινητό μας, με την όποια να μην απαντάμε σε κλήσεις με το γνωστό side-to-answer, αλλά αντ' αυτού να υπάρχουν onscreen κουμπάκια για απάντηση-απόρριψη; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Ωραιος ο φιλος!Χρησιμες οι συμβουλες σου. Ηταν να παω σε nexus αλλα μετα λεω γιατι να δωσω τοσα λεφτα σε ενα κινητο χωρις καρτα sd και με μια απλως καλη καμερα των 8MP??Και για καλη μου τυχη ανακαλυψα τα sony και θα κανω την πρωτη μου επαφη με αυτα!! :-)

εγω εχω καταλαβει εδω και πολυ καιρο οτι το τελειο κινητο μαλλον δε θα το δουμε..δεν ξερω γιατι, αλλα λες και μονο εμεις οι καταναλωτες ξερουμε τι θελουμε, οι εταιρειες δεν το ξερουν?

Ενα κινητο λοιπον με συμμαζεμενες διαστασεις για την οθονη του (δηλαδη σχετικα μαζεμενα μπεζελ), με καλη μπαταρια, ευχρηστο, καλη καμερα, γρηγορο χωρις λαγκ, καλη οθονη κτλ κτλ δεν υπαρχει..Αν το φιλοσοφησεις γενικα θα πεις οτι ολα τα συγχρονα κινητα ειναι καλα, ομως αν θες να ειναι σε ολους τους τομεις πολυ πολυ καλο, δεν θα βρεις, ολα εχουν ατελειες..μα ενα κακο φλας, μα χαλια μπαταρια, ολο και κατι θα βρισκεις να σε ξενερωσει.. Στο κομματι αυτο εγω θεωρω τα σημερινα σονυ τα πιο ολοκληρωμενα..μετα ισως πηγαινα σε iphone που αν εξαιρεσεις τους περιορισμους τους ειναι πολυ ολοκληρωμενα.οπως και στο galaxy alpha που θα το επαιρνα με 2η μπαταρια..Τωρα θεωρω πως το Ζ3c ειναι το κορυφαιο με το Z1c Να ακολουθει.

Οταν ανοιγω το wi-fi απο την κουρτινα μου βγαζει διαθεσιμα δικτυα μονο οταν εχει ξανασυνδεθει στο δικτυο,για να δω αυτα που θα συνδεθω πρωτη φορα πρεπει να μπω στις ρυθμισεις,θελω να βγαζει και τα αγνωστα δικτυα στην κουρτινα υπαρχει καποια ρυθμιση η ετσι λειτουργει?

οταν εισαι σε σημειο που πιανεις δικτυα σου βγαζει το κλασσικο"υπαρχει διαθεσιμο δικτυο" κατεβαζοντας την κουρτινα για συνδεση σε καποιο δικτυο..

αλλα εγω εχω βγαλει στην αρχικη οθονη συντομευση και κανω αναζητηση με 1 κλικ, κρατα πατημενο το δαχτυλο σου στην οθονη σε ενα κενο σημειο οπως οταν θες να προσθεσεις μια εφαρμογη, πατα εφαρμογες, συντομευσεις, ρυθμισεις, wifi...και το εχεις εξω.. Μονο στα sony βγαινουν εξω συντομευσεις ρυθμισεων! πολυ πρακτικο για μενα..ή κατεβαζεις κουρτινα με τα 2 δαχτυλα για να εμφανιστουν οι γρηγορες ρυθμισεις και το wifi το κρατας πατημενο...

Edited by Nikos_Mpl

Καλο χρυσο ρε παιδια αλλα αυτα τα soft buttons στο λαιμο μου καθονται,χαθηκε να τα βαλουν κατω?Κοβουν μεγεθος απο την οθονη.

Καλο χρυσο ρε παιδια αλλα αυτα τα soft buttons στο λαιμο μου καθονται,χαθηκε να τα βαλουν κατω?Κοβουν μεγεθος απο την οθονη.

Ο μοναδικος λογος που ακομα κραταω το tab 3 8.0 μου ακομα!!!

Μπορεις βεβαιαωμε το xposed framework να μικρυνεις το πλατος του οσο θελεις και να κερδισεις σε οθονη..

Ο μοναδικος λογος που ακομα κραταω το tab 3 8.0 μου ακομα!!!

Μπορεις βεβαιαωμε το xposed framework να μικρυνεις το πλατος του οσο θελεις και να κερδισεις σε οθονη..

Αυτό θέλει ρουτ για να γίνει ?

Αυτό θέλει ρουτ για να γίνει ?

Ναι θελει root

Καλημερα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημερα,κατι αλλο χωρις ρουτ υπαρχει να κανουμε για την οθονη?Παντως σε αυτα τα μεγεθη και τα χιλιοστα παιζουν ρολο.Το samsung core που εχω δεν εχει κουμπια στην οθονη και ειναι 3 χιλιοστα πιο μεγαλη στο πλατος και η διαφορα φαινεται.

δε νομιζω χωρις root..Γινεται και να κρυψεις τη statusbar για ακομα μεγαλυτερη εκμεταλλευση οθονης αλλα παλι νομιζω θελει root..

Οκ κατι αλλο που θελω νασ ρωτησω,το κινητακι θα παρει lollipop 5.0 αυτο σημαινει και ολες τις αναβαθμισεις μεσα στην lollipop?Δλδ 5.1.2 κοκ?η μονο 5.0?

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact