Nikos_Mpl Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή. Την παρήγγειλα ήδη την Evo, σήμερα παραλαμβάνω. Αν και όταν πέσει αισθητά σε τιμή η Pro, βλέπουμε. Πάντως μετάνιωσα που έσκασα ένα 50άρι για την SanDisk πριν κάποιους μήνες, ούτε 15MB/s write δεν πιάνει στην πράξη. Άλλη φορά θα ψάχνομαι περισσότερο με τις ταχύτητες. Η ADATA των 27€ καλύτερες επιδόσεις έχει. για μενα αν εκανε μεχει 40 η pro η 64αρα θα την επαιρνα, παραπανω ουτε ευρω, γιατι απλα οοοοταν θα μου χρειαστει θα κανει 20 ευρω... θα γραφουμε 8κ βιντεο τοτε. Μια φιλη πηγε χθες να παρει μια microSD για το S5 της και της δωσανε 32αρα CLASS 4 32 ευρω!!! Ουτε 15 δεν εχει στο σκρουτζ. Οποτε υπαρχουν και χειροτερα,μη σκας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μάγκες υπάρχει κάποιο σχετικά αξιόπιστο πρόγραμμα που να μετράει την ταχύτητα της κάρτας μνήμης στο τηλέφωνο και όχι στο PC ; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μάγκες υπάρχει κάποιο σχετικά αξιόπιστο πρόγραμμα που να μετράει την ταχύτητα της κάρτας μνήμης στο τηλέφωνο και όχι στο PC ; Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench Ευχαριστώ φίλος!!! Τελικά είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα (σχεδόν ίδια αποτελέσματα με την μέτρηση σε PC) και η κάρτα που είναι 4 χρονών (Kingston 16 gb 10 class) μια χαρά κρατάει 29,50 read και 19.50 write. Μωρέ μπράβο. Edited February 13, 2015 by darklord77 Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argeitis1988 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σας ευχαριστω πολυ παιδια.. Οντως τελικα εκανα αυτο που ειπε ο SkyHi και ολα κομπλε. Εφοσον εχω ροοταρισμενο το τηλεφωνο θα μου προτεινατε να διαγραψω εφαρμογες μανισιες που δεν τις χρειαζομαι ή θα αντιμετωπισω προβληματα σταθεροτητας..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σας ευχαριστω πολυ παιδια.. Οντως τελικα εκανα αυτο που ειπε ο SkyHi και ολα κομπλε. Εφοσον εχω ροοταρισμενο το τηλεφωνο θα μου προτεινατε να διαγραψω εφαρμογες μανισιες που δεν τις χρειαζομαι ή θα αντιμετωπισω προβληματα σταθεροτητας..; Εφόσον είσαι ρουταρισμένος, μπορείς να παγώσεις όποια εφαρμογή θες με το Titanium Backup. Αν δεις ότι δεν έχεις πρόβλημα, τις κάνεις backup και τις σβήνεις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδια οσοι ειστε root σας ερχονται οι ενημερωσεις συστηματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδια οσοι ειστε root σας ερχονται οι ενημερωσεις συστηματος; Εννοείται. μόνο που τις κάνεις ΟΤΑ (μέσω WiFi), για να μη χάνεις το ρουτ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 πατας δηλαδη πανω κανονικα;Πρεπει να εχεις τικαρισμενη και τη λειτουργια επιβιωσης στο supersu να φανταστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ρε παιδια για προτεινετε κανενα καλο δοκιμασμενο μαγνητικο φορτιστη,αυτος που πηρα τον εβαλα χθες αλλα αργει πολυ να φορτισει και τον φοβηθηκα τον εβγαλα και συνεχισα την φορτιση με τον κανονικο,για δωστε τα φωτα σας.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ρε παιδια για προτεινετε κανενα καλο δοκιμασμενο μαγνητικο φορτιστη,αυτος που πηρα τον εβαλα χθες αλλα αργει πολυ να φορτισει και τον φοβηθηκα τον εβγαλα και συνεχισα την φορτιση με τον κανονικο,για δωστε τα φωτα σας.:confused: Αυτό το καλώδιο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Σημειωτέον, είναι μόνο καλώδιο και το συνδέεις στον μανίσιο φορτιστή. Η φόρτιση γίνεται σε τρεις ώρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Και αυτο που πηρα συνδεεται στο μανισιο φορτιστη,αλλα καθυστερουσε πολυ η φορτιση και με ανησυχησε,ειναι αυτος http://www.ebay.com/itm/251757645545?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=550682328681&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν θες τη συμβουλή μου, πάρε το γνήσιο από Σκρουτζ με 25€ και μη λυπάσαι τα λίγα παραπάνω €. Αν θες να αποφύγεις το ενδεχόμενο να κλαις το κινητό σου χρησιμοποιώντας κινεζιές. Δεν παίζουν με τις μπαταρίες. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ακριβώς αυτό θα συμβούλευα κι εγώ όσους θέλουν να φορτίζουν μέσω της μαγνητικής φόρτισης: επίσημο φορτιστή και επίσημο dock φόρτισης. Καλώδια με μαγνητικούς ακροδέκτες έχω κι εγώ, και μάλιστα αυτά με το επίσημο κουτάκι της Sony, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ πλέον, γιατί η σύνδεση με το παραμικρό χάνεται. Δεν παίζουμε με μόνιμες, μη αφαιρούμενες μπαταρίες. Κι όποτε μπορούμε, φορτίζουμε με σχετικά αδύναμο φορτιστή (π.χ. 700-800mA), ώστε να φορτίζει πιο αργά, είναι καλό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Ακριβώς αυτό θα συμβούλευα κι εγώ όσους θέλουν να φορτίζουν μέσω της μαγνητικής φόρτισης: επίσημο φορτιστή και επίσημο dock φόρτισης. Καλώδια με μαγνητικούς ακροδέκτες έχω κι εγώ, και μάλιστα αυτά με το επίσημο κουτάκι της Sony, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ πλέον, γιατί η σύνδεση με το παραμικρό χάνεται. Δεν παίζουμε με μόνιμες, μη αφαιρούμενες μπαταρίες. Κι όποτε μπορούμε, φορτίζουμε με σχετικά αδύναμο φορτιστή (π.χ. 700-800mA), ώστε να φορτίζει πιο αργά, είναι καλό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. αρα συμφωνείς ότι το καλώδιο δεν κάθεται καλά και γίνονται αποσυνδέσεις.. Παιδιά χωρίς να θέλω να κινδυνολογω είναι ρίσκο τα καλώδια.. Γιατί κάποτε τα έλεγα και φαινομουν υπερβολικός.. Μετά θα σας στείλω Λίνκ με μια όμορφη βάση που πήρα για φορτιση, επώνυμη αλλά όχι Sony. Την έχω ευχαριστηθεί πολύ. EDIT: http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Magnetic-Docking-Station-Charging-Cradle-for-Sony-Xperia-Z3-Z3-Compact-/231378477266?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35df3b60d2 ΑΥτη εχω παρει αλλα μου ειχε βγει πιο φθηνα απο ο,τι βλεπω τωρα.. Edited February 15, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχω σκοπο να το κρατησω καιρο το τουμπανακι επομενως ψαχνω για το γνησιο.Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης,στο samsung core που ειχα οταν κρατουσα πατημενο το home button μου εβγαζε την μνημη ραμ και ποιες εφαρμογες ετρεχαν στο παρασκηνιο και τις απενεργοποιουσα και διεγραφα την μνημη,στο z1c γινεται αυτο και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αρα συμφωνείς ότι το καλώδιο δεν κάθεται καλά και γίνονται αποσυνδέσεις.. Παιδιά χωρίς να θέλω να κινδυνολογω είναι ρίσκο τα καλώδια.. Γιατί κάποτε τα έλεγα και φαινομουν υπερβολικός.. Μετά θα σας στείλω Λίνκ με μια όμορφη βάση που πήρα για φορτιση, επώνυμη αλλά όχι Sony. Την έχω ευχαριστηθεί πολύ. EDIT: http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Magnetic-Docking-Station-Charging-Cradle-for-Sony-Xperia-Z3-Z3-Compact-/231378477266?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35df3b60d2 ΑΥτη εχω παρει αλλα μου ειχε βγει πιο φθηνα απο ο,τι βλεπω τωρα.. Φυσικά και έχει πρόβλημα το καλώδιο μαγνητικής φόρτισης, μετά από επανειλημμένες δοκιμές, πλέον είμαι πεπεισμένος ότι δεν κάνει για το κινητό. Βάση φόρτισης και μόνο, ή στο φινάλε μέσω της microUSB. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχω σκοπο να το κρατησω καιρο το τουμπανακι επομενως ψαχνω για το γνησιο.Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης,στο samsung core που ειχα οταν κρατουσα πατημενο το home button μου εβγαζε την μνημη ραμ και ποιες εφαρμογες ετρεχαν στο παρασκηνιο και τις απενεργοποιουσα και διεγραφα την μνημη,στο z1c γινεται αυτο και πως? γινετε πατωντας παρατεταμενα το δεξι πληκτρο διπλα απο το home button.αν θυμαμαι καλα ετσι εσβηνα τις εφαρμογες σε παλιο sony xperia που ειχα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Η αλήθεια είναι πως η μαγνητική φόρτιση έχει τον κίνδυνο της αποσύνδεσης, ο μαγνήτης δεν είναι αρκετά δυνατός. Προσωπικά όταν φορτίζω με το μαγνητικό καλώδιο (στο 95% των φορτίσεών μου) φροντίζω όλα να είναι απόλυτα σταθερά, η πρίζα, το καλώδιο και το κινητό και να μην υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί, δηλαδή μετά τις 10 το βράδυ. Για το υπόλοιπο 5% φορτίζω από την USB. Όταν το κινητό μπει για φόρτιση, δεν την διακόπτω, ο κόσμος να χαλάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Η αλήθεια είναι πως η μαγνητική φόρτιση έχει τον κίνδυνο της αποσύνδεσης, ο μαγνήτης δεν είναι αρκετά δυνατός. Προσωπικά όταν φορτίζω με το μαγνητικό καλώδιο (στο 95% των φορτίσεών μου) φροντίζω όλα να είναι απόλυτα σταθερά, η πρίζα, το καλώδιο και το κινητό και να μην υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί, δηλαδή μετά τις 10 το βράδυ. Για το υπόλοιπο 5% φορτίζω από την USB. Όταν το κινητό μπει για φόρτιση, δεν την διακόπτω, ο κόσμος να χαλάσει! συμφωνω, αλλα αυτο που ειχα παρατηρησει ειναι οτι ο μαγνητης κατα τη διαρκεια της νυχτας "επεφτε" δεν ακουμπουσε τελεια δηλαδη πανω στα πιν και εχανε επαφη..Εγω το καλωδιο στο Ζ3c δεν το εχω βαλει ακομα, αλλα εχω σωθει με την παραπανω βαση που εδωσα με την οποια φορτιζει ακομα και με την λεπτη θηκη 0.3mm που εχω βαλει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 συμφωνω, αλλα αυτο που ειχα παρατηρησει ειναι οτι ο μαγνητης κατα τη διαρκεια της νυχτας "επεφτε" δεν ακουμπουσε τελεια δηλαδη πανω στα πιν και εχανε επαφη..Εγω το καλωδιο στο Ζ3c δεν το εχω βαλει ακομα, αλλα εχω σωθει με την παραπανω βαση που εδωσα με την οποια φορτιζει ακομα και με την λεπτη θηκη 0.3mm που εχω βαλει.. Αυτό είναι άσχημο. Το δικό μου καλώδιο κάνει ένα θετικό "κλικ" όταν καθήσει στη σωστή θέση και δεν αποσυνέδεεται ακόμη και αν προσπαθήσω να μετακινήσω (με προσοχή) το τηλέφωνο πχ. για να μιλήσω, αλλά θέλω να είμαι ήσυχος και δεν το κάνω. Οπότε πρώτα τοποθέτηση του κινητού, μετά κούμπωμα του μαγνητικού και στη συνέχεια στην πρίζα. Μπορεί (και μάλλον) το ψειρίζουμε, αλλά για αυτό είμαστε εδώ! Για την βάση το είχα σκεφτεί αρχικά, αλλά συνέχεια το ανέβαλα. Τώρα πια αρχίζω και κοιτάω όλο και πιο πολύ προς την μεριά του Ζ3c, οπότε το θεωρώ άσκοπο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Βρηκα καπου βαση φορτισης σε πολυ καλη τιμη,οταν σιγουρευτω οτι ειναι γνησια θα ποσταρω ποια ειναι για να την παρει οποιος θελει.στην παραπανω ερωτηση μου το εκανα κι εγω αυτο με το κουμπι διπλα απο το home button αλλα βγαζει μονο τις τελευταιες ενεργειες και εφαρμογες που χρησιμοποιησα και οχι ποιες εφαρμογες λειτουργουν στο παρασκηνιο.Οσοι ειχαν samsung πιστευω καταλαβαν τι εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αυτό είναι άσχημο. Το δικό μου καλώδιο κάνει ένα θετικό "κλικ" όταν καθήσει στη σωστή θέση και δεν αποσυνέδεεται ακόμη και αν προσπαθήσω να μετακινήσω (με προσοχή) το τηλέφωνο πχ. για να μιλήσω, αλλά θέλω να είμαι ήσυχος και δεν το κάνω. Οπότε πρώτα τοποθέτηση του κινητού, μετά κούμπωμα του μαγνητικού και στη συνέχεια στην πρίζα. Μπορεί (και μάλλον) το ψειρίζουμε, αλλά για αυτό είμαστε εδώ! Για την βάση το είχα σκεφτεί αρχικά, αλλά συνέχεια το ανέβαλα. Τώρα πια αρχίζω και κοιτάω όλο και πιο πολύ προς την μεριά του Ζ3c, οπότε το θεωρώ άσκοπο πλέον. και εμενα ετσι κουμπωνει το 2ο καλωδιο που εχω παρει προσφατα, αυτο με το Led ΠΟυ γινεται μπλε μολις φορτισει το κινητο και κοκκινο οσο φορτιζει..και δεν μου ειχε κουνηθει, αλλα ενιωθα πιο ασφαλης με την βαση και την εχω ευχαριστηθει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 παιδια περασε κανεις το mod που βγαζει τη φωτο σε 20MP και σε αυτοματο mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) παιδια περασε κανεις το mod που βγαζει τη φωτο σε 20MP και σε αυτοματο mode? Ναι, εγώ το έχω περάσει. Είναι module για το Xposed framework. Δουλεύει μια χαρά. http://www.ebay.com/itm/KiDiGi-Magnetic-Docking-Station-Charging-Cradle-for-Sony-Xperia-Z3-Z3-Compact-/231378477266?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35df3b60d2 ΑΥτη εχω παρει αλλα μου ειχε βγει πιο φθηνα απο ο,τι βλεπω τωρα.. Πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη βάση. Την έχεις δοκιμάσει στο Z1c, ή πρέπει να αγοράσω το ειδικό μοντέλο για το Z1c; Edited February 16, 2015 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts