kotsosbb Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Υπαρχει καποιος που να τα εχει δει και τα δυο να με βοηθηση; Το Ζ1 δεν το έχω τεσταρει, αλλά νομίζω σε ποιο από τα δύο θα πας εξαρτάται από το μέγεθος που θες να έχει το κινητό σου. Κάπου είχα δει ότι έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις η οθόνη του κομπακτ όπως στην γωνία θέασης αλλά γενικά η διαφορά είναι το μέγεθος. Αν δεν σε νοιάζει πας στο Ζ1 η Ζ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τελικα κανενας δεν αγορασε καινούριο z1 compact απο ebay? Ολοι απο skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Υπαρχει καποιος που να τα εχει δει και τα δυο να με βοηθηση; Φιλαράκι τα είχα και τα δύο και μπορώ να σε βοηθήσω.. Οθόνες παρόμοιες, αναλόγως σε ποια θα πέσεις, και τα δύο έχουν δύο τύπους οθονών, μια με πιο ζωντανά χρώματα και μια πιο φωτεινή.. Και οι δύο καλές. Από επιδόσεις είναι ακριβώς το ίδιο, εμένα στο antuntu έχουν πετύχει 36000++ και τα δύο μετά από clean install του λογισμικού και στη χρήση δενυπάρχει διαφορά, ίσως το μικρό να είναι πιο γρήγορο γιατί η οθόνη έχει λιγότερες απαιτήσεις σε πόρους λόγω χαμηλότερης ανάλυσης.. Οπότε με όλα τα άλλα ίδια πάει λίγο καλύτερα σε ζόρισμα.. Κατά τα άλλα, δες υπογραφή μου να καταλάβεις πώς τα έχω αλλάξει τα κινητά.. Όσο πήγαινα σε πιο μεγάλο έλεγα Οκ συνήθεια είναι και θα το παλέψω.. Με το Compact απλά κατάλαβα ότι δεν μπορώ πιο μεγάλο, δοκίμασα Ζ2 και G3 και μου φάνηκαν τέρατα.. Και εννοώ ότι στην καθημερινή χρήση είναι πολύ πρακτικό το μικρό, ειδικά αν δε θες να βλέπεις ταινίες.. Πχ τώρα σου γράφω από Xperia m με swype ανετοτατα.. Για μένα η 5" χρειάζονται μόνο για παιχνίδια -ταινίες.. Ότι άλλο θες μου λες ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα κανενας δεν αγορασε καινούριο z1 compact απο ebay? Ολοι απο skroutz? Το να θες να πάρεις κάτι από ebay όταν μπορείς από skroutz στην ίδια τιμή είναι μαζοχισμός.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το να θες να πάρεις κάτι από ebay όταν μπορείς από skroutz στην ίδια τιμή είναι μαζοχισμός.. Θελω να ξερω όλες τις εναλλακτικες επιλογες, δια παν ενδεχομενον. Αυτο ειναι ολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Θελω να ξερω όλες τις εναλλακτικες επιλογες, δια παν ενδεχομενον. Αυτο ειναι ολο. Εγω να σου κάνω μια ερώτηση? Επειδή σε παρακολουθώ καιρό τώρα μέσα από τις ερωτήσεις σου.... Θα το αγοράσεις επιτέλους? Πολύ το τριγυρνας και στο τέλος δεν θα σου βγει σε καλό. Όλοι σου λέμε ότι είναι κορυφή και εσυ εκεί. Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που το έχουν αγοράσει και από δύο φορές, και εγω αν δεν μου λυθεί το πρόβλημα που έχω θα το ξαναγορασω. Μην το βασανίζεις τόσο. Είναι ένα στολίδι πραγματικά. Αγόρασε το και δεν θα χασεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Φίλε karib, κι εγώ έψαχνα για συσκευή που θα κρατούσα τουλάχιστον 2 χρόνια, αν όχι και παραπάνω. Το Nokia N8 που έχω για δεύτερη συσκευή το είχα για κύριο κινητό περίπου 3.5 χρόνια, οπότε σε καταλαβαίνω. Κατ' εμέ, δεν αξίζει τον κόπο να το ψάχνεις παραπάνω. Συσκευή σαν το Z1 Compact, δηλαδή τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, αλλά σε λογικό μέγεθος, με όλα τα καλούδια που προσφέρει μια κορυφαία πρόταση από τη Sony (αδιάβροχο, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, κορυφαίος πομποδέκτης και κεραίες BT και WiFi), δε βρίσκεις κάθε μέρα. Για μένα, πάρτο με κλειστά μάτια. Μη χάνεις άλλο χρόνο. ;) Και υπόψιν, έχει πάρει ήδη δύο πολύ ποιοτικές αναβαθμίσεις (4.4.2 και 4.4.4), και θα πάρει σίγουρα και το Android L, αν όχι και κάποια αναβάθμιση παραπάνω. Edited July 27, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Aυτό το έχει ανακοινώσει η sony?? Δεν το ξέρω αυτό, προσωπική εκτίμηση είναι, αφού πήρε την αναβάθμιση σε 4.4.4 πιο πριν και από το Ζ2, λογικά θα πάρει και το Android L. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 εγω παιδια βρηκα επιτελους ατομο να "σκοτωσω" το γερασμενο iphone 4s που εχω και να παρω την Κινηταραααα!!! απο βδομαδα θα το χω στα χερια μου. :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 εγω παιδια βρηκα επιτελους ατομο να "σκοτωσω" το γερασμενο iphone 4s που εχω και να παρω την Κινηταραααα!!! απο βδομαδα θα το χω στα χερια μου. :up: Με το καλο και καλοριζικο..Αντε να βρεις την υγεια σου,τι iphone και ιστοριες τωρα.... :lol::D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια, το κινητο θελω να το παρω....τα λεφτα λειπουν...για φθινοπωρο με βλεπω να μπορω να τα εχω μαζεψει. Στο μεταξυ ομως, αν εχω καμια απορια, λεω να την ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Aυτό το έχει ανακοινώσει η sony?? Τα πηγαδάκια πάντως λένε πως θα πάρει την αναβάθμιση .... :) http://au.ibtimes.com/articles/557067/20140626/sony-release-android-l-xperia-z2-tablet.htm#.U9V3vmPrWSo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Έχω την εντύπωση ότι δίνει μέχρι 3 αναβάθμισες σε κάθε συσκευή της η sony και στο Z1c τις έχει δώσει. Δεν έδωσε 3 αναβαθμίσεις, 2 έδωσε. Η συσκευή ξεκίνησε με 4.3. Πρώτη αναβάθμιση από 4.3 σε 4.4.2, δεύτερη αναβάθμιση από 4.4.2 σε 4.4.4. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Με το καλο και καλοριζικο..Αντε να βρεις την υγεια σου,τι iphone και ιστοριες τωρα.... :lol::D περιμενω το ψυχολογικο φραγμα των 300 ευρο και κατω...και νομιζω οτι φτανει η ωρα της αποκτησης του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εγώ πάντως την τσίμπησα γιατί βλέπω ότι έχει μόνο 5 ακόμα!! :p Φαίνεται πολύ καλή ... Είχα πάρει παρόμοια θήκη της Imak για το Xperia Sp, και γέμισε γρατσουνιές σε λίγες μέρες, απλά ακουμπώντας την στο γραφείο. Η αντίστοιχη διάφανη της Casemate, που είχε βέβαια πενταπλασια τιμή, δεν πάθαινε τίποτα. Ο,τι πληρώνεις παίρνεις παιδιά.. Έχει δίκιο ο φίλος: δυστυχώς γρατσουνιέται πολύ εύκολα.. Της Case Mate όμως φαίνεται ότι είναι πιο χοντρή από την Imak. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Ψάχνω για λεπτή, σκληρή, διάφανη θήκη. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην επιλογή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Έχει δίκιο ο φίλος: δυστυχώς γρατσουνιέται πολύ εύκολα.. Της Case Mate όμως φαίνεται ότι είναι πιο χοντρή από την Imak. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Ψάχνω για λεπτή, σκληρή, διάφανη θήκη. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην επιλογή μου; http://www.ebay.com/itm/271539298249?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αυτη εχω παραγγειλει εγω και την περιμενω Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Την έχω κοιτάξει αυτή απλά επειδή είπε ο φίλος alkis ότι γρατσουνιέται πολύ εύκολα είπα μήπως βρω μια πιο ανθεκτική αλλά να είναι και αυτή λεπτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πάντως δεν είδα μεγάλη διαφορά στο πάχος ΄μεταξύ της Imak και της Casemate Barely there για το SP. Είναι αυτή εδώ για το Ζ1 Compact. http://www.amazon.co.uk/Case-Mate-Barely-There-Xperia-Compact-Clear/dp/B00HQFDK04/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1406530125&sr=8-2&keywords=casemate+barely+there+xperia+z1+compact Πολύ ψηλότερη τιμή, αλλά την είχα μήνες στο SP και δεν είχε ούτε γρατζουνιά (χωρίς να πέσει ασφαλώς, με την κανονική χρήση που είχε κάνει την Imak σα να την είχες περάσει με γιαλόχαρτο...) Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Θελω να ξερω όλες τις εναλλακτικες επιλογες, δια παν ενδεχομενον. Αυτο ειναι ολο. Όταν είναι στην ίδια τιμή δεν είναι εναλλακτική εκδοχή η αγορά από ebay με ότι κίνδυνο και δυσκολία στην εγγύηση συνεπάγεται.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Πηρα απο το ebay αυτο http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Shield-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z1-Compact-/121318104730?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item1c3f1f5e9a Οσοι εχετε βαλει tempered glass το βαλατε πανω απο την εργοστασιακη η ειναι καλυτερα να την βγαλω? Δεν επηρεαζει την αφη ετσι? Μεγαλο φαουλ της σονυ παντως αυτη η ζελατινη, δεν ειχε τιποτα 3 μερες που το εχω και σημερα πηγα για τρεξιμο και το ειχα στην τσεπη μονο του και γεμισε πολυ μικρες γρατζουνιες σε ενα σημειο, ελεος. Δεν καταλαβα γιατι δεν βαζανε και αυτοι ενα gorilla glass... αποτι ειδα και το dragontrail που εχει ειναι αντιστοιχο αλλα για καποιο λογο επρεπε να βαλουνε και ζελατινα απο πανω. Edited July 28, 2014 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πηρα απο το ebay αυτο http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Shield-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z1-Compact-/121318104730?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item1c3f1f5e9a Οσοι εχετε βαλει tempered glass το βαλατε πανω απο την εργοστασιακη η ειναι καλυτερα να την βγαλω? Δεν επηρεαζει την αφη ετσι? Μεγαλο φαουλ της σονυ παντως αυτη η ζελατινη, δεν ειχε τιποτα 3 μερες που το εχω και σημερα πηγα για τρεξιμο και το ειχα στην τσεπη μονο του και γεμισε πολυ μικρες γρατζουνιες σε ενα σημειο, ελεος. Δεν καταλαβα γιατι δεν βαζανε και αυτοι ενα gorilla glass... αποτι ειδα και το dragontrail που εχει ειναι αντιστοιχο αλλα για καποιο λογο επρεπε να βαλουνε και ζελατινα απο πανω. Αυτή που πήρες είναι αυτή που έχω κι εγώ στο δικό μου. Εννοείται πάνω απ'την εργοστασιακή μεμβράνη, ειδάλλως χάνεις το λογότυπο της Sοny και ενδεχομένως και την εγγύηση. Ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει σε μεμβράνη, δεν επηρεάζει την αφή στο παραμικρό, αντιθέτως μάλιστα, ιδίως με το tempered glass το δάχτυλο γλιστράει πολύ πιο εύκολα πάνω στην οθόνη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (Ήδη το έχει ρωτήσει ο Νίκος στην sony)... αν βγάλεις την εργοστασιακή ζελατίνα και σπάσει η οθόνη για κάποιο λόγο μετά, τότε μόνο χάνεις την εγγύηση!! ;) (Και γω προσωπικά δεν την έχω βγάλει, αν και ήμουν έτοιμος :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδια το charging dock (dk32) απο που το πηρατε οσοι το εχετε? Το βρηκα στο σκρουτζ 25ευρω αλλα το μαγαζι εχει μονο 6 αξιολογησεις, με 5 αστερια βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδια το charging dock (dk32) απο που το πηρατε οσοι το εχετε? Το βρηκα στο σκρουτζ 25ευρω αλλα το μαγαζι εχει μονο 6 αξιολογησεις, με 5 αστερια βεβαια. Εγώ το πήρα από e-shop.gr, στα 30€: http://www.e-shop.gr/sony-dk32-magnetic-charging-dock-for-z1-compact-p-TEL.017774 Είναι εγγυημένα το επίσημο/γνήσιο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδια το charging dock (dk32) απο που το πηρατε οσοι το εχετε? Το βρηκα στο σκρουτζ 25ευρω αλλα το μαγαζι εχει μονο 6 αξιολογησεις, με 5 αστερια βεβαια. Μήπως το μαγαζί αυτό είναι Sony center? Αν ναι τότε μην φοβάσαι, εγώ τόσο το βρήκα από τα Sony center Γλυφάδας και Καλλιθέας.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (Ήδη το έχει ρωτήσει ο Νίκος στην sony)... αν βγάλεις την εργοστασιακή ζελατίνα και σπάσει η οθόνη για κάποιο λόγο μετά, τότε μόνο χάνεις την εγγύηση!! ;) (Και γω προσωπικά δεν την έχω βγάλει, αν και ήμουν έτοιμος :p ) Για την ακρίβεια είπαν πως αν πάθει μια ζημιά και οφείλεται στην αφαίρεση της ζελατίνας τότε ίσως χάσεις εγγύηση για οθόνη.. Τώρα κατά πόσο μπορείς να βγάλεις άκρη είναι σχετικό.. Εγώ πχ αν δεν άλλαζα κινητά συχνά και σκόπευα να κρατήσω 2-3 χρόνια το ίδιο θα την πετούσα..αλλά αν το αλλάζεις κάθε δύο μήνες χάνεις λεφτά στην πώληση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μήπως το μαγαζί αυτό είναι Sony center? Αν ναι τότε μην φοβάσαι, εγώ τόσο το βρήκα από τα Sony center Γλυφάδας και Καλλιθέας.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ακρίβεια είπαν πως αν πάθει μια ζημιά και οφείλεται στην αφαίρεση της ζελατίνας τότε ίσως χάσεις εγγύηση για οθόνη.. Τώρα κατά πόσο μπορείς να βγάλεις άκρη είναι σχετικό.. Εγώ πχ αν δεν άλλαζα κινητά συχνά και σκόπευα να κρατήσω 2-3 χρόνια το ίδιο θα την πετούσα..αλλά αν το αλλάζεις κάθε δύο μήνες χάνεις λεφτά στην πώληση Ναι αυτό είναι, θα το παραγγείλω από κει τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts