Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δίκιο Νίκο, ξέχασα να το πω. Η κατάσταση που αναφέρω είναι μόνο μετά το ζουμ.Με το νοτε παντως εχω την εντύπωση πως δεν μου το έκανε (τόσο έντονα) μεσω βαιμπερ που χρησιμοιουσα τοτε

καθε εφαρμογη κανει διαφορετικο scaling και επισης καθε φωτογραφια και καθε κινητο εχει διαφορα, οποτε σιγουρα θα δεις και στο ματι αυτες τις διαφορες αλλα οχι τοσο εντονα..απλα μια κακοτραβηγμενη φωτο μετα την αποστολη της μεσω τετοιων εφαρμογων και με ζουμ θα χαλασει πολυ πιο ευκολα απο ο,τι μια καλη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δικιο εχεις,αλλα αν σου γρατζουνιστει η πλατη δεν θα κλαιμε ολοι μαζι μετα??:lol:

Για μενα μια θηκη πουγκι ωστε να μην γρατζουνιεται σε τσεπες και τσαντακια και ενα tempered glass και απλα μετα προσεχεις λιγο περισσοτερο μην σιυ φυγει απο τα χερια.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μενα μια θηκη πουγκι ωστε να μην γρατζουνιεται σε τσεπες και τσαντακια και ενα tempered glass και απλα μετα προσεχεις λιγο περισσοτερο μην σιυ φυγει απο τα χερια.. :p

ετσι ακριβως, και το εχεις οπως ειναι, να ευχαριστιεσαι αισθηση και εικονα, και προστατευεται..εγω προτιμω τις θηκες golla Που ειναι και πορτοφολακι, καρτες και λεφτα μεσα..οποιος με κλεψει, bonus το κινητο..

Απλα πιανουν χωρο, ομως τα εχεις ολα μαζι και αν δεν κυκλοφορεις αθηνα (στην αθηνα ολα στην μπροστινη τσεπη) ειναι ασφαλες αρκετα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καθε εφαρμογη κανει διαφορετικο scaling και επισης καθε φωτογραφια και καθε κινητο εχει διαφορα, οποτε σιγουρα θα δεις και στο ματι αυτες τις διαφορες αλλα οχι τοσο εντονα..απλα μια κακοτραβηγμενη φωτο μετα την αποστολη της μεσω τετοιων εφαρμογων και με ζουμ θα χαλασει πολυ πιο ευκολα απο ο,τι μια καλη.

Θα το δοκιμάσω και με βαιμπερ να δω αν υπάρχει διαφορά. Πάντως η φώτο ηταν καλή και με απιστευτη λεπτομέρεια χωρίς ζουμ. Για αυτό ίσως είναι και πρωτη φορά που το παρατηρησα.

Και μια πιο γενική ερώτηση μιας και είμαστε στο θεμα φωτογραφίας.

Είναι κρίμα ρε παίδες με τέτοιο hardware στην κάμερα, να δίνει τόσο μέτριο αποτέλεσμα στις φωτο! Ειδικά αυτός ο θόρυβος και τα digital artifacts που πολλές φορές τις κάνουν να φαίνονται λες και είναι από χάλια κάμερα, ενω αυτό δεν ισχύει!

Ακόμα και με την google camera που κατέβασα προχθές , αν και μου κρασαρε ολο το σύστημα και έπρεπε να την βγαλω, όσο μπόρεσα να βγάλω, μερικές σε χαμηλότερο φωτισμό, νύχτα μέσα σε δωμάτιο ηταν πολύ καλύτερες! (Αντιθετως με το camera zoom fx θα έλεγα ότι είδα και χειρότερα επίπεδα θορύβου από της στοκ εφαρμογής. )

Έχει βρει κανείς τρόπο να βγουν καλύτερες οι φωτο;;;

Προς το παρον το μονο που βρήκα να δουλεύει είναι να τραβαω σε 21mp και μετα μειωση θορύβου μεσω photoshop express στο κινητο (το feature αυτό κάνει γυρω στα 2-3 ευρω, in app purchase)

,

Θα το δοκιμάσω και με βαιμπερ να δω αν υπάρχει διαφορά. Πάντως η φώτο ηταν καλή και με απιστευτη λεπτομέρεια χωρίς ζουμ. Για αυτό ίσως είναι και πρωτη φορά που το παρατηρησα.

Είναι κρίμα ρε παίδες με τέτοιο hardware στην κάμερα, να δίνει τόσο μέτριο αποτέλεσμα στις φωτο! Ειδικά αυτός ο θόρυβος και τα digital artifacts που πολλές φορές τις κάνουν να φαίνονται λες και είναι από χάλια κάμερα, ενω αυτό δεν ισχύει!

Ακόμα και με την google camera που κατέβασα προχθές , αν και μου κρασαρε ολο το σύστημα και έπρεπε να την βγαλω, όσο μπόρεσα να βγάλω, μερικές σε χαμηλότερο φωτισμό, νύχτα μέσα σε δωμάτιο ηταν πολύ καλύτερες! (Αντιθετως με το camera zoom fx θα έλεγα ότι είδα και χειρότερα επίπεδα θορύβου από της στοκ εφαρμογής. )

Προς το παρον το μονο που βρήκα να δουλεύει είναι να τραβαω σε 21mp και μετα μειωση θορύβου μεσω photoshop express στο κινητο (το feature αυτό κάνει γυρω στα 2-3 ευρω, in app purchase)

,

Τα ασχημα αποτελεσματα που λες ειναι σε χαμηλο φωτισμο ή και την μερα δεν ειναι οπως θα πρεπε?

Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. ;)

Η πρώτη που παραθέτεις, η σκληρή διάφανη, μου φαίνεται πολύ καλή. Θα τη δοκιμάσω κι εγώ.

Όσο για την Ultimate Shield, σου το είπα, είναι δοκιμασμένη λύση, και η αίσθηση που δίνει απλά απίστευτη.

Αν είσαι σε χώρο με προβληματικό σήμα κινητής τηλεφωνίας, ίσως να χάσεις 1-2%, αν προσπαθεί συνέχεια να βρει σήμα.

Και μην ξεχνάμε ότι όταν το κινητό προσπαθεί να βρει σήμα, αυξάνεται και η ακτινοβολία που εκπέμπει (SAR). ;)

δεν καταλαβα τι μου ειπες για πισω θηκη

This is Sparta!!!:nagger:

,

Δοκίμασε στα 8mp στο manual και βάλε iso μέχρι 400 ή 800 αναλόγως τη φωτογραφία..

Επίσης μην βάλεις σταθεροποιητη γιατί το ανεβάζει πάλι..

Τέλος, για ευκολία στο Μ βγάλε το widget με τις κάμερες έξω να μπορείς να μπαίνεις άμεσα, με ένα κλικ.

Το πηρα τελικα δεν αντεξα! Ωραιο κινητακι, πεταει. Κανω αναβαθμιση σε 4.4.4 μεσω τηλεφωνου χωρις factory reset, δεν θα υπαρξει θεμα ετσι? Η ζελατινα μονο που εχει η οθονη δεν με ενθουσιασε. Μαζευει σκονη και δαχτυλιες και το δαχτυλο γλιστραει ελαφρως πιο δυσκολα απ'οτι την οθονη του defy. Λοιπον τι να κατεβασω τωρα στο πισι απο οδηγους? Το pc companion σε τι χρησιμευει? Επισης στις ρυθμισεις μπορω να μπω απο την αρχικη οθονη η πρεπει να μπαινω στις εφαρμογες?

EDIT

Λυθηκαν οι αποριες αλλα προεκυψε κατι αλλο. Οταν κανω επανεκκινηση με ρωταει καθε φορα την γλωσσα, το κανει και σε σας αυτο?

Edited by kotsosbb

δεν καταλαβα τι μου ειπες για πισω θηκη

Είπα για αυτή εδώ που παρέθεσες, που είναι διάφανη σκληρή θήκη για το πίσω μέρος της συσκευής, ότι εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται πολύ καλή. Μπορεί να την πάρω κι εγώ. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πως μπορειτε να κλεισετε αυτο το κοσμημα σε θηκη..:(

Μπορούμε γιατί τα γραντζουνισμένα κοσμήματα είναι πολύ άσχημα...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είπα για αυτή εδώ που παρέθεσες, που είναι διάφανη σκληρή θήκη για το πίσω μέρος της συσκευής, ότι εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται πολύ καλή. Μπορεί να την πάρω κι εγώ. ;)

Εγώ πάντως την τσίμπησα γιατί βλέπω ότι έχει μόνο 5 ακόμα!! :p Φαίνεται πολύ καλή ...

Είχα πάρει παρόμοια θήκη της Imak για το Xperia Sp, και γέμισε γρατσουνιές σε λίγες μέρες, απλά ακουμπώντας την στο γραφείο. Η αντίστοιχη διάφανη της Casemate, που είχε βέβαια πενταπλασια τιμή, δεν πάθαινε τίποτα. Ο,τι πληρώνεις παίρνεις παιδιά..

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Πως μπορειτε να κλεισετε αυτο το κοσμημα σε θηκη..:(

Eγώ αν δε χαλάσει τελείως μετά τις διακοπές μου σε καράβι που έχω σκοπό να το πάρω και μέσα στη θάλασσα (ήδη έχει πάρει λίγο νερό κάτω από την οθόνη και ας το λένε αδιάβροχο :!:) θα του βάλω θήκη γιατί η πίσω όψη είναι τίγκα στις γρατσουνιές και φαίνεται χάλια.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγώ αν δε χαλάσει τελείως μετά τις διακοπές μου σε καράβι που έχω σκοπό να το πάρω και μέσα στη θάλασσα (ήδη έχει πάρει λίγο νερό κάτω από την οθόνη και ας το λένε αδιάβροχο :!:) θα του βάλω θήκη γιατί η πίσω όψη είναι τίγκα στις γρατσουνιές και φαίνεται χάλια.

Περιμενουμε εντυπωσεις απο το μπανακι του στη θαλασσα...Αν επιζησει...Τι χρωμα το εχεις??

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ντάξει βρε παιδιά, όταν λέμε να αφήσετε χωρίς θήκες δεν εννοούμε να το πετάτε από εδώ και από κει..:P

Είχα το Ζ 6 μήνες ακάλυπτο τελείως και δεν είχε την παραμικρή γρατζουνίτσα πίσω. (και χωρίς screen protector). Οκ, μου έπεσε μία φορά από βλακεία μου και έκανε ένα ελάχιστο σημαδάκι στην πίσω γωνία π είναι από πλαστικό. Αλλά έφταιγα ξεκάθαρα. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιμενουμε εντυπωσεις απο το μπανακι του στη θαλασσα...Αν επιζησει...Τι χρωμα το εχεις??

Μαύρο.

Αν επιζήσει θα περάσω από το service στην Αθήνα να τους το δώσω για check-up. Όταν πήρε το νερό μέσα, για 3 μέρες η κάμερα έβγαζε πολύ θολές φωτογραφίες γιατί είχε μέσα σταγόνες. Μετά εξαφανίστηκαν από την κάμερα. Η οθόνη όμως έχει διατηρήσει μια γραμμή νερό και κοντεύουν δέκα μέρες οπότε κάτι πρέπει να γίνει να την καθαρίσω.

Αν δεν επιζήσει πάλι θα περάσω να δω πόσα θέλουν για να το φτιάξουν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια τελικα αυτο με την επιλογη γλωσσας σε καθε επανεκκινηση το κανει και σε σας? Την εχει τσεκαρισμενη την επιλογη ελληνικα αλλα πρεπει να πατησω ολοκληρωση για να συνεχισει στην homescreen. Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο απλα μου φαινεται περιεργο

Παιδια τελικα αυτο με την επιλογη γλωσσας σε καθε επανεκκινηση το κανει και σε σας? Την εχει τσεκαρισμενη την επιλογη ελληνικα αλλα πρεπει να πατησω ολοκληρωση για να συνεχισει στην homescreen. Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο απλα μου φαινεται περιεργο

Πολύ περίεργο. Εμένα μου το έκανε όταν πρωτοπήρα τη συσκευή, καθώς και όσες φορές έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Νομίζω πως δεν είναι φυσιολογικό να σου ζητάει επιλογή γλώσσας σε κάθε εκκίνηση. :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Προφανώς δεν έχεις βάλει ακόμα την sim κάρτα !!! Αν στο κάνει και μετά την σιμ, τότε κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων για να στρώσει ή βάλε μια άλλη σιμ για να δεις μπας και έχει κάποιο θέμα η κάρτα σου!

....αν και είμαι σίγουρος πως δεν έχεις βάλει κάρτα ακόμα! :-)

Edited by hasiotis_john

Προφανώς δεν έχεις βάλει ακόμα την sim κάρτα !!! Αν στο κάνει και μετά την σιμ, τότε κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων για να στρώσει ή βάλε μια άλλη σιμ για να δεις μπας και έχει κάποιο θέμα η κάρτα σου!

....αν και είμαι σίγουρος πως δεν έχεις βάλει κάρτα ακόμα! :-)

Απ, σωστός δεν έχω βάλει σιμ, αύριο θα πάω βονταφον. Καλά έχω πάθει πλάκα με το κινητό, κ αυτό το otg καλή φάση, έβαλα το ασύρματο ποντίκι και τώρα κατεβάζω gt racing με συνδεδεμένο χειριστήριο :Ρ. Υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης usb hub να το κάνω pc? Χαχαχα

Γεια σας παιδιά. Το πήρα το εργαλείο τελικά! Τράβηξα και μερικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και νομίζω ότι καλύπτει τις ανάγκες μου!

Θέλω να κάνω root το κινητό. Χρειάζεται να κάνω και το dual recovery; Και αν ναι, τι είναι και σε τι χρησιμεύει;

Αυτά προς το παρόν.

Εγω παντως βλεπω οτι καθε 3 μερες το παιρνει και καποιος.. Τουλαχιστον στην Ελλαδα πρεπει να τα χει παει καλα.

Λετε τελικα να δουμε διαδοχο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει κανενα φτηνο stand στο ebay, για κινητα των διαστασεων του z1 compact?

Να μπορει να στεκεται 'ορθιο' αντί να είναι κάπου ακουμπισμένο 'ξαπλωτό'.

τώρα πού πέφτει η τιμή του είναι ένα κι ένα.

Με βλέπω για λευκό η lime για δεύτερη συσκευή σε λίγο καιρό πού θα χει πέσει κι άλλο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημερα παιδια, εχετε να προτεινετε καμια σχετικα ευκολη μεθοδο ρουτ? Εχω εμπειρια σχετικα απο το προηγουμενο που του χα αλλαξει τα φωτα με διαφορες rom αλλα δεν θελω να κανω καμια πατατα σαυτο και το μπρικαρω, δεν βγαινει και η μπαταρια

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact