karib Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δεν υπαρχει αυθεντικο..και ακομα και αυτο με το λογοτυπο της σονυ, δεν ειναι αυθεντικο. Τοτε τη δουλεια πρεπει να την κανει και αυτο, ενα 2ευρω το πολυ http://www.ebay.co.uk/itm/Newest-Magnetic-USB-Charging-Cable-For-Sony-Xperia-Z1-Mini-Compact-M51w-Hot-/141343164127?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item20e8b586df Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Βασικά δεν παίζει τόσο ρόλο αν είναι αυθεντικό ή όχι, όσο το σχήμα από τα πινάκια της μαγνητικής άκρης του καλωδίου. Σε κάποια πολύ φτηνά καλώδια, οι δύο ακροδέκτες που ακουμπούν στους αντίστοιχους του κινητού έχουν το ίδιο σχήμα, κυκλικά και τα δύο. Στο αυθεντικό καλώδιο, ο πάνω ακροδέκτης είναι οβάλ και ο κάτω κυκλικός. Κατ' εμέ αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για την σταθερή σύνδεση του καλωδίου με το κινητό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τοτε τη δουλεια πρεπει να την κανει και αυτο, ενα 2ευρω το πολυ http://www.ebay.co.uk/itm/Newest-Magnetic-USB-Charging-Cable-For-Sony-Xperia-Z1-Mini-Compact-M51w-Hot-/141343164127?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item20e8b586df εγω οταν το ειχα παρει δε με βολεψε, ηταν πολυ ασταθες καθως διαπιστωνα οτι διακοπτοταν η φορτιση κατα διαστηματα ειτε οριστικα, δηλαδη εμενε το κινητο αφορτιστο ειτε ξανασυνεχιζε..οχι συχνα αλλα επειδη δε μπορουσα να κοιμαμαι με την εννοια αν θα φορτισει το κινητο, αποφασισα να το παρατησω..παιζει ρολο ο μαγνητης φυσικα αλλα και ποσο καλα θα εφαρμοζουν τα πινακια του στο κινητο, εμενα ισως δεν πατουσε τελεια, αν και οταν το τοποθετουσα εμοιαζε να καθεται αψογα, απλα το πρωι το εβρισκα αδειο, ενω ειχε ξεκινησει η φορτιση..και δεν ειχε προβλημα το κινητο, με τον κανονικο φορτιστη ποτε δεν ειχα θεμα. Γιαυτο λοιπον, βαση και τελος, απο μενα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 εμενα αντιθετα μ εχει βολεψει παρα πολυ και δεν ανοιγω πια το πορτακι usb για να το φορτισω, μονο απο αυτο το φορτιζω, χωρις διακοπες χωρις τπτ γινεται η φορτιση Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εκτος απο την πρακτικοτητα, εχει κανενα αλλο πλεονεκτημα η μαγνητικη φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 για να μην ανοιγεις συνεχεια το καπακι της θυρας USB και καποια στιγμη χαλασει, γι αυτο το φορτιζω εγω μ αυτο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χτες πάλι έχασε 6% όλο το βράδυ και από τη διαχείρηση ενέργειας δείχνει ότι το μόνο που καταναλώνει είναι το 'Σήμα Δικτύου ..'. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καλό σήμα στο δωμάτιο και ψάχνει περισσότερο ? Πάντως το έχω γυρίσει σε GSM και δείχνει full, υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χτες πάλι έχασε 6% όλο το βράδυ και από τη διαχείρηση ενέργειας δείχνει ότι το μόνο που καταναλώνει είναι το 'Σήμα Δικτύου ..'. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καλό σήμα στο δωμάτιο και ψάχνει περισσότερο ? Πάντως το έχω γυρίσει σε GSM και δείχνει full, υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω ? ...λειτουργία πτήσης....απλά για να δεις τι παίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χτες πάλι έχασε 6% όλο το βράδυ και από τη διαχείρηση ενέργειας δείχνει ότι το μόνο που καταναλώνει είναι το 'Σήμα Δικτύου ..'. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καλό σήμα στο δωμάτιο και ψάχνει περισσότερο ? Πάντως το έχω γυρίσει σε GSM και δείχνει full, υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω ? πολυ πολυ πιθανο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οι θηκες απο tpu νομιζω οτι συγκεντρωνουν την προτιμηση των περισσοτερων, και απο οσο ξερω και απο αλλες σχετικες χρησεις (πχ καλυμματα πληκτρολογιων για laptops), θεωρειται από τα καλύτερα (και λεπτοτερα) υλικά. Γενικα η χρηση tpu θεωρειται 'καλή', με πολλα συν. Ομως τελικα ποσο αντιολισθητική ειναι μια θηκη απο tpu? Σε σχεση με σιλικονατη ή λαστιχενια θηκη; Συγκρατείτει καλά στο χέρι, ή γλυστρά; Επίσης συνηθιζω να στηρίζω σχεδόν όρθια τα κινητά μου ακουμπώντας τα καπου (πχ στο skate εχω λαστιχενια θηκη-την πατησα καθως δεν ειναι οτι κομψοτερο σαν θηκη- δεν πεφτει με τιποτΕ). Με την tpu θηκη μπορει να 'σταθει' ακουμπωντας καπου, ορθιο, το z1 compact, ή θα πέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Καλώς ή κακώς, σαν υλικό η πολυουρεθάνη (TPU) είναι μεν πιο σκληρό και ίσως και πιο γλιστερό, αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτικό. Η σιλικόνη αλλοιώνεται πιο εύκολα, ιδίως με την πάροδο του χρόνου αλλά και τη ζέστη. Πάντως με τη δική μου θήκη TPU δεν έχω κανένα θέμα κρατήματος. Τη νιώθω πολύ στιβαρή στο χέρι μου, δεν έχει υπάρξει ούτε στιγμή που ένιωσα ότι μπορεί να μου φύγει το κινητό απ' το χέρι. Αντιθέτως, σκέτη η συσκευή, όπως και κάθε συσκευή που είναι κατασκευασμένη από μεγάλο ποσοστό γυαλιού, γλιστράει εύκολα. Edited July 23, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Χτες πάλι έχασε 6% όλο το βράδυ και από τη διαχείρηση ενέργειας δείχνει ότι το μόνο που καταναλώνει είναι το 'Σήμα Δικτύου ..'. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καλό σήμα στο δωμάτιο και ψάχνει περισσότερο ? Πάντως το έχω γυρίσει σε GSM και δείχνει full, υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω ? Δεν νομίζω ότι το 6% είναι υπερβολή για ένα ολόκληρο βράδυ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δεν νομίζω ότι το 6% είναι υπερβολή για ένα ολόκληρο βράδυ. Για εντός σύνδεσης, και με προβληματικό σήμα κινητής, να ψάχνει συνέχεια για δίκτυο, μη σου πω και λίγο είναι. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αραγε αν και η φορτιση γινεται με μαγνητικο τροπο (βάση ή καλώδιο), υπάρχει αναγκη να ανοιγει καμιά τάπα; Θα ηταν καλα να ειναι παντοτε κλειστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Αραγε αν και η φορτιση γινεται με μαγνητικο τροπο (βάση ή καλώδιο), υπάρχει αναγκη να ανοιγει καμιά τάπα; Θα ηταν καλα να ειναι παντοτε κλειστες. Πλέον με διάφορες εφαρμογές που έχω βρει για διαχείριση και συγχρονισμό δεδομένων ασύρματα, καθώς και με μια πολύ χρήσιμη συσκευή WiFi storage που πήρα πρόσφατα, η microUSB έχει πρακτικά καταργηθεί. Μόνο για αναβάθμιση έχει λόγο ύπαρξης για μένα πλέον. Το ίδιο και για την microSD. Edited July 23, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αραγε αν και η φορτιση γινεται με μαγνητικο τροπο (βάση ή καλώδιο), υπάρχει αναγκη να ανοιγει καμιά τάπα; Θα ηταν καλα να ειναι παντοτε κλειστες. ναι, για να παιρνουν αερα τα κυκλωματα.. Ρε φιλε karib, πιστευεις οτι εχει νοημα η ερωτηση αυτη γενικα? και ποσο μαλλον οταν λεμε οτι θελουμε να αποφυγουμε το ανοιγμα των ταπων? ειπαμε να σε βοηθησουμε να καταλαβεις τι παιζει και να το παμε και ενα βημα παραπερα, αλλα το να ρωτας αν υπαρχει αναγκη να ανοιγουν οι ταπες λες και ειναι σκυλος που πρεπει να τον βγαλεις βολτα, νομιζω παραπαει..δεν το λεω για να σε "μαλωσω", αλλα νομιζω οτι δε θα το παρεις το κινητο, οποιος δε θελει να ζυμωσει, 10 μερες κοσκινιζει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyanopogon Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μάγκες καλώς σας βρήκα στο κλαμπ! Δηλώνω ενθουσιασμενος, γοητευμένος, ξελιγομενος, τα παντα ολα, τονα ταλλο! Απλα ερωτευμένος με το κινητό! Προερχόμενος από note2 με άθλιο touchwiz και το γνωστό μέγεθος εχω παθει πολιτισμικό σοκ:lol: Μια ερώτηση για αρχη. Έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει φωτογραφίες μέσω hangouts? Ενω στο αλμπουμ μου φαίνονται καθαρές, οταν τις στείλω η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα και θολωνουν απιστευτα. Υ.Γ. φιλε karib το κινητό είναι ψιλομαπα για την χρήση που θέλεις να του κάνεις, δηλαδή, ως ενα αντικείμενο φιλοσοφικου στοχασμού ή/και Holy Gral. (Αυτή την εντύπωση αποκόμισα τουλάχιστον, διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελιδες. Αν κανω λάθος με συγχωρείς. ) Αντιθέτως ως κινητό θεωρω οτι ειναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή στην αγορά ακόμα και αν ποτέ δεν καταφερει να πέσει κατω απο 270€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τελικα θα το παρω το κινητο εκτος απροοπτου... (<300€) Αλλα το προσεγγιζω το ζητημα απο τη δικη μου οπτικη.... Δεν θα χανα το χρονο μου να ασχολουμαι με ενα 'ασχετο' κινητο, αν δεν με ενδιεφερε να το αγορασω....δεν τρελαθηκα ακομη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μάγκες καλώς σας βρήκα στο κλαμπ! Δηλώνω ενθουσιασμενος, γοητευμένος, ξελιγομενος, τα παντα ολα, τονα ταλλο! Απλα ερωτευμένος με το κινητό! Προερχόμενος από note2 με άθλιο touchwiz και το γνωστό μέγεθος εχω παθει πολιτισμικό σοκ:lol: Μια ερώτηση για αρχη. Έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει φωτογραφίες μέσω hangouts? Ενω στο αλμπουμ μου φαίνονται καθαρές, οταν τις στείλω η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα και θολωνουν απιστευτα. Υ.Γ. φιλε karib το κινητό είναι ψιλομαπα για την χρήση που θέλεις να του κάνεις, δηλαδή, ως ενα αντικείμενο φιλοσοφικου στοχασμού ή/και Holy Gral. (Αυτή την εντύπωση αποκόμισα τουλάχιστον, διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελιδες. Αν κανω λάθος με συγχωρείς. ) Αντιθέτως ως κινητό θεωρω οτι ειναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή στην αγορά ακόμα και αν ποτέ δεν καταφερει να πέσει κατω απο 270€. σε ολες τις εφαρμογες πεφτει η ποιοτητα, αλλα δεν θολωνουν, εκτος αν πας να ζουμαρεις..μιας και τις μικραινουν πολυ τα προγραμματα! σκεψου οτι μια φωτο στα 20ΜΡ ειναι 5ΜΒ ή και παραπανω, οταν την στειλεις μεσω viber/whatsapp/hangout κτλ παει στα 200kb-800kb, οπως καταλαβαινεις η αναλυση πεφτει κατακορυφα..αλλα μου κανει εντυπωση το θαμπωμα που λες, εμενα δε μου εχει συβμει ποτε..μονο σε ζουμ σπαει αμεσως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Καλώς ή κακώς, σαν υλικό η πολυουρεθάνη (TPU) είναι μεν πιο σκληρό και ίσως και πιο γλιστερό, αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτικό. Η σιλικόνη αλλοιώνεται πιο εύκολα, ιδίως με την πάροδο του χρόνου αλλά και τη ζέστη. Πάντως με τη δική μου θήκη TPU δεν έχω κανένα θέμα κρατήματος. Τη νιώθω πολύ στιβαρή στο χέρι μου, δεν έχει υπάρξει ούτε στιγμή που ένιωσα ότι μπορεί να μου φύγει το κινητό απ' το χέρι. Αντιθέτως, σκέτη η συσκευή, όπως και κάθε συσκευή που είναι κατασκευασμένη από μεγάλο ποσοστό γυαλιού, γλιστράει εύκολα. γι αυτη τι λες pano για πισω ? http://www.ebay.com/itm/Imak-Transparen-Hard-Back-Clear-Cover-Case-For-Sony-Xperia-Z1-Compact-Mini-D5503-/271539298249?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f3900dfc9 ελαβα αυτο http://www.ebay.com/itm/121318104730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 που ειχα παραγγειλει, μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενη στο πως την τοποθετησα, καμια σχεση με τα απλα screen protector που ποτε δεν μπορουσα να τα βαλω και ειχαν ολο φουσκαλες, τωρα μ ενδιαφερει ενα ματ ή γυαλι για την πισω πλευρα γιατι δεν μ αρεσει αυτη η θηκη που εχω βαλει τοσο πολυ και ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/131127572235?var=430296248419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid= ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλέον με διάφορες εφαρμογές που έχω βρει για διαχείριση και συγχρονισμό δεδομένων ασύρματα, καθώς και με μια πολύ χρήσιμη συσκευή WiFi storage που πήρα πρόσφατα, η microUSB έχει πρακτικά καταργηθεί. Μόνο για αναβάθμιση έχει λόγο ύπαρξης για μένα πλέον. Το ίδιο και για την microSD. συμφωνω απολυτα, επισης παρακολουθοντας τι λετε για την μπαταρια αποφασισα να κανω κι εγω τεστ, ετσι χθες βραδυ το εβαλα σε λειτουργια πτησης στα 80% και το πρωι ηταν 80%, σημερα θα κανω το τεστ να το αφησω απλα σε αναμονη χωρις wifi κλπ να δω ποσο θα χασει Edited July 24, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πως μπορειτε να κλεισετε αυτο το κοσμημα σε θηκη..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πως μπορειτε να κλεισετε αυτο το κοσμημα σε θηκη..:( Δικιο εχεις,αλλα αν σου γρατζουνιστει η πλατη δεν θα κλαιμε ολοι μαζι μετα??:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δικιο εχεις,αλλα αν σου γρατζουνιστει η πλατη δεν θα κλαιμε ολοι μαζι μετα??:lol: Πολλοι δε,εδω μεσα(συμπεριλαμβανω και εμενα),το εχουμε που το εχουμε χωρις θηκη,το βαζουμε και στην πισω τσεπη του τζην με κινδυνο αποχρωματισμου στις γωνιες του κινητου με το βαλε-βγαλε.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 ......γιατι δεν μ αρεσει αυτη η θηκη που εχω βαλει τοσο πολυ και ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/131127572235?var=430296248419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid= Γιατί δεν σου αρέσει η θήκη? Δεν την έχω δει πως είναι στο κινητό πάνω, αλλά όσες Nillkin έχω πάρει (είναι ίδιες ακριβώς, απλά διαφέρουν στο μέγεθος μόνο) έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Πολύ ποιοτικές θήκες και όμορφες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δικιο εχεις,αλλα αν σου γρατζουνιστει η πλατη δεν θα κλαιμε ολοι μαζι μετα??:lol: Πολλοι δε,εδω μεσα(συμπεριλαμβανω και εμενα),το εχουμε που το εχουμε χωρις θηκη,το βαζουμε και στην πισω τσεπη του τζην με κινδυνο αποχρωματισμου στις γωνιες του κινητου με το βαλε-βγαλε.... Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. ;) γι αυτη τι λες pano για πισω ? http://www.ebay.com/itm/Imak-Transparen-Hard-Back-Clear-Cover-Case-For-Sony-Xperia-Z1-Compact-Mini-D5503-/271539298249?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f3900dfc9 ελαβα αυτο http://www.ebay.com/itm/121318104730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 που ειχα παραγγειλει, μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενη στο πως την τοποθετησα, καμια σχεση με τα απλα screen protector που ποτε δεν μπορουσα να τα βαλω και ειχαν ολο φουσκαλες, τωρα μ ενδιαφερει ενα ματ ή γυαλι για την πισω πλευρα γιατι δεν μ αρεσει αυτη η θηκη που εχω βαλει τοσο πολυ και ειναι αυτη http://www.ebay.com/itm/131127572235?var=430296248419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid= Η πρώτη που παραθέτεις, η σκληρή διάφανη, μου φαίνεται πολύ καλή. Θα τη δοκιμάσω κι εγώ. Όσο για την Ultimate Shield, σου το είπα, είναι δοκιμασμένη λύση, και η αίσθηση που δίνει απλά απίστευτη. συμφωνω απολυτα, επισης παρακολουθοντας τι λετε για την μπαταρια αποφασισα να κανω κι εγω τεστ, ετσι χθες βραδυ το εβαλα σε λειτουργια πτησης στα 80% και το πρωι ηταν 80%, σημερα θα κανω το τεστ να το αφησω απλα σε αναμονη χωρις wifi κλπ να δω ποσο θα χασει Αν είσαι σε χώρο με προβληματικό σήμα κινητής τηλεφωνίας, ίσως να χάσεις 1-2%, αν προσπαθεί συνέχεια να βρει σήμα. Και μην ξεχνάμε ότι όταν το κινητό προσπαθεί να βρει σήμα, αυξάνεται και η ακτινοβολία που εκπέμπει (SAR). ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyanopogon Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 σε ολες τις εφαρμογες πεφτει η ποιοτητα, αλλα δεν θολωνουν, εκτος αν πας να ζουμαρεις..μιας και τις μικραινουν πολυ τα προγραμματα! σκεψου οτι μια φωτο στα 20ΜΡ ειναι 5ΜΒ ή και παραπανω, οταν την στειλεις μεσω viber/whatsapp/hangout κτλ παει στα 200kb-800kb, οπως καταλαβαινεις η αναλυση πεφτει κατακορυφα..αλλα μου κανει εντυπωση το θαμπωμα που λες, εμενα δε μου εχει συβμει ποτε..μονο σε ζουμ σπαει αμεσως. Έχεις δίκιο Νίκο, ξέχασα να το πω. Η κατάσταση που αναφέρω είναι μόνο μετά το ζουμ.Με το νοτε παντως εχω την εντύπωση πως δεν μου το έκανε (τόσο έντονα) μεσω βαιμπερ που χρησιμοιουσα τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts