MrIDO Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας.Η κάμερα και το φλας (αδύναμο,διαχυση) είναι τοσο χαλια όσο ακούγεται;Κατα τ'αλλα αξίζει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Στο μαυρο που το εχω μες το σπιτι δεν εχει διαχυση, εχω βγαλει φωτογραφιες παρομοιες με αυτες που ποσταρονται στο ιντερνετ με ιδιες συνθηκες και ηταν οκ. Το μονο μειονεκτημα και διαφορα σε σχεση με Ζ1 που επισης εχω, ειναι οτι εχει πιο αδυναμο φλας και αναλογα την αποσταση του θεματος, στο κεντρο βγαινει πιο φωτισμενη..ή να το θεσω πιο σωστα, οι ακρες ειναι λιγο πιο σκοτεινες οταν το θεμα δεν ειναι πολυ κοντα..κατι που στο Ζ1 δεν υπαρχει. Απο εκει και περα το Led γενικα το βρισκω ψιλοαχρηστο, μονο μερικα πολυ δυνατα αξιζουν ή μερικα διπλά..προτιμω να τραβαω χωρις φλας. Κατα τα αλλα η φωτογραφια που πιανουν τα κινητα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο με διαφορες σε λεπτομεριες... εγω θα το συνιστουσα αν ψαχνεις μικρο κινητο, να ησυχασεις απο κουμουτσες! Συν το αδιαβροχο που ειναι πολυ σημαντικο πλεονεκτημα ο,τι και να λεμε, απλα ηρεμεις απο την εννοια να μην βραχει σε τραπεζι, στη βροχη, οταν εχεις μωρα/πιτσιρικια κτλ κτλ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Στο μαυρο που το εχω μες το σπιτι δεν εχει διαχυση, εχω βγαλει φωτογραφιες παρομοιες με αυτες που ποσταρονται στο ιντερνετ με ιδιες συνθηκες και ηταν οκ. Το μονο μειονεκτημα και διαφορα σε σχεση με Ζ1 που επισης εχω, ειναι οτι εχει πιο αδυναμο φλας και αναλογα την αποσταση του θεματος, στο κεντρο βγαινει πιο φωτισμενη..ή να το θεσω πιο σωστα, οι ακρες ειναι λιγο πιο σκοτεινες οταν το θεμα δεν ειναι πολυ κοντα..κατι που στο Ζ1 δεν υπαρχει. Απο εκει και περα το Led γενικα το βρισκω ψιλοαχρηστο, μονο μερικα πολυ δυνατα αξιζουν ή μερικα διπλά..προτιμω να τραβαω χωρις φλας. Κατα τα αλλα η φωτογραφια που πιανουν τα κινητα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο με διαφορες σε λεπτομεριες... εγω θα το συνιστουσα αν ψαχνεις μικρο κινητο, να ησυχασεις απο κουμουτσες! Συν το αδιαβροχο που ειναι πολυ σημαντικο πλεονεκτημα ο,τι και να λεμε, απλα ηρεμεις απο την εννοια να μην βραχει σε τραπεζι, στη βροχη, οταν εχεις μωρα/πιτσιρικια κτλ κτλ Δε θέλω κουμούτσα γιαυτό και έχω σχεδόν καταλήξει εκεί. Ευχαριστω για την αναύση για τη καμερα φιλε μου! Πότε το αγόρασες και από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δε θέλω κουμούτσα γιαυτό και έχω σχεδόν καταλήξει εκεί. Ευχαριστω για την αναύση για τη καμερα φιλε μου! Πότε το αγόρασες και από που; Κοιτα, για να αναφερεται τοσο συχνα, προφανως παιζει το θεμα, απλα στο μαυρο ισως να την γλιτωνεις.. Απο media markt ειναι, το χρησιμοποιει ο πατερας μου και γιαυτο δεν εχω την καλυτερη εμπειρια να σου πω με ακριβεια, αλλα 5 πραγματα τα εψαξα οταν το πηρα, οπως την διαχυση..απλα μετα το παρεδωσα και ασχολουμαι λιγο. Σιγουρα το φλας του ειναι κακο, αλλα οχι οτι δεν κανει δουλεια σε κοντινα θεματα. Τωρα αν θες ευκολη λυση, παρε S4 Που στο αυτοματο τραβαει καλα (αν και τελευταια που το εχει η κολλητη μου και λογω μωρου τραβαει πολλες μες το σπιτι, ολες χαλια ηταν, απορησα γιατι λενε ολοι οτι στο αυτοματο ειναι αψογο). Θα σου προτεινα να το παρεις μεταχειρισμενο για να ελαχιστοποιησεις τον κινδυνο να μην σου κανει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 εγω παντως που κοιταω απο δω και απο κει,ολες οι αγγελιες αναφερονται μονο σε ολα τα χρωματα εκτος μαυρου.και στο σκρουντζ που κοιταω καθημερινα το μαυρο λειπει απο τις προσθηκες των καταστηματων.συνεπως το κινητο σε μαυρο χρωμα πουλαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κοιτα, για να αναφερεται τοσο συχνα, προφανως παιζει το θεμα, απλα στο μαυρο ισως να την γλιτωνεις.. Απο media markt ειναι, το χρησιμοποιει ο πατερας μου και γιαυτο δεν εχω την καλυτερη εμπειρια να σου πω με ακριβεια, αλλα 5 πραγματα τα εψαξα οταν το πηρα, οπως την διαχυση..απλα μετα το παρεδωσα και ασχολουμαι λιγο. Σιγουρα το φλας του ειναι κακο, αλλα οχι οτι δεν κανει δουλεια σε κοντινα θεματα. Τωρα αν θες ευκολη λυση, παρε S4 Που στο αυτοματο τραβαει καλα (αν και τελευταια που το εχει η κολλητη μου και λογω μωρου τραβαει πολλες μες το σπιτι, ολες χαλια ηταν, απορησα γιατι λενε ολοι οτι στο αυτοματο ειναι αψογο). Θα σου προτεινα να το παρεις μεταχειρισμενο για να ελαχιστοποιησεις τον κινδυνο να μην σου κανει. Μάλιστα! Ναι, ότι έπρεπε να ναι πιο δυνατό το φλας έπρεπε. Το S4 θα το σκεφτόμουν περισσότερο αν ήταν εντάξει με το θέμα των μπαταριών που πολλοί έχουν θέμα και αν είχε ραδιόφωνο fm. Πάντως λέγεται ότι αν έχεις τελείως καθαρό το τζαμάκι του φακού στο z1 compact, βγαίνει καλύτερη η φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 εγω παντως που κοιταω απο δω και απο κει,ολες οι αγγελιες αναφερονται μονο σε ολα τα χρωματα εκτος μαυρου.και στο σκρουντζ που κοιταω καθημερινα το μαυρο λειπει απο τις προσθηκες των καταστηματων.συνεπως το κινητο σε μαυρο χρωμα πουλαει. Όντως έχει μία σχετική έλλειψη τις τελευταίες μέρες το μαύρο από τα σκρουτζομάγαζα. Αυτό κατ' εμέ είναι καλό, γιατί μάλλον η επόμενη φουρνιά με την οποία θα προμηθευτούν, παίζει να είναι και η παρτίδα με το "ανασηκωμένο" δαχτυλίδι του φακού. Όπως και να 'χει, και το άσπρο είναι πολύ όμορφο, αλλά λόγω του θέματος με τη διάχυση δεν το ρισκάρω, θα πάρω το μαύρο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Όντως έχει μία σχετική έλλειψη τις τελευταίες μέρες το μαύρο από τα σκρουτζομάγαζα. Αυτό κατ' εμέ είναι καλό, γιατί μάλλον η επόμενη φουρνιά με την οποία θα προμηθευτούν, παίζει να είναι και η παρτίδα με το "ανασηκωμένο" δαχτυλίδι του φακού. Όπως και να 'χει, και το άσπρο είναι πολύ όμορφο, αλλά λόγω του θέματος με τη διάχυση δεν το ρισκάρω, θα πάρω το μαύρο. ;) Και γω το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι.. Από που σκέφτεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Όντως έχει μία σχετική έλλειψη τις τελευταίες μέρες το μαύρο από τα σκρουτζομάγαζα. Αυτό κατ' εμέ είναι καλό, γιατί μάλλον η επόμενη φουρνιά με την οποία θα προμηθευτούν, παίζει να είναι και η παρτίδα με το "ανασηκωμένο" δαχτυλίδι του φακού. Όπως και να 'χει, και το άσπρο είναι πολύ όμορφο, αλλά λόγω του θέματος με τη διάχυση δεν το ρισκάρω, θα πάρω το μαύρο. ;) μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες.ειμαι στο "τσακ" να το παρω το κινητο,αλλα το καταστημα που συνηθως εμπιστευομαι δεν το εχει διαθεσιμο Και γω το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι.. Από που σκέφτεσαι; εγω φιλε τα τελευταια 2 ετη αγοραζω απο σκρουτζομαγαζο το birdphone και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.βεβαια το τελευταιο καιρο δεν ειναι το "φθηνοτερο" αλλα το εμπιστευομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες.ειμαι στο "τσακ" να το παρω το κινητο,αλλα το καταστημα που συνηθως εμπιστευομαι δεν το εχει διαθεσιμο εγω φιλε τα τελευταια 2 ετη αγοραζω απο σκρουτζομαγαζο το birdphone και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.βεβαια το τελευταιο καιρο δεν ειναι το "φθηνοτερο" αλλα το εμπιστευομαι. Και γω birdphone αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει μαύρο ευρωπαικο στα 380 περίπου.. Από που να μπορούμε να πάρουμε νέα προμήθεια άραγε; Ο mobilehellas μπερδεύει με τα κατοπιν παραγγελιας, 1-3 μερες και δε ξέρεις τι παίζει τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Και γω birdphone αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει μαύρο ευρωπαικο στα 380 περίπου.. Από που να μπορούμε να πάρουμε νέα προμήθεια άραγε; Ο mobilehellas μπερδεύει με τα κατοπιν παραγγελιας, 1-3 μερες και δε ξέρεις τι παίζει τελικα. προσφατα αγορασα ενα xperia m lime απο φονγκαλερι στην φθηνοτερη τιμη και εμεινα και απο κει ευχαριστημενος.δυστηχως ουτε εκει υπαρχει.θα περιμενω λιγο ακομη,αλλωστε το κινητο που εχω αναπασα στιγμη μπορω να το πουλησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες.ειμαι στο "τσακ" να το παρω το κινητο,αλλα το καταστημα που συνηθως εμπιστευομαι δεν το εχει διαθεσιμο Κι εγώ τις τελευταίες μέρες άρχισα να νιώθω μία ελαφρά φαγούρα στο χέρι μου. :lol: Έφτασε το πλήρωμα το χρόνου μάλλον. :happy: Μάλλον τις επόμενες μέρες θα το χτυπήσω, αφού παραγγείλω πρώτα μεμβράνες για μπρος-πίσω και μία θηκούλα, ώστε να έχω τα απολύτως απαραίτητα πριν έρθει η συσκευή. Και πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλω και τουλάχιστον το DK32 magnetic charging dock (για να μπορώ σε πρώτη φάση να φορτίζω από το μαγνητικό ακροδέκτη, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω τη microUSB), και για μαγνητικό καλώδιο το ψάχνω ακόμα στο ebay. ;) εγω φιλε τα τελευταια 2 ετη αγοραζω απο σκρουτζομαγαζο το birdphone και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.βεβαια το τελευταιο καιρο δεν ειναι το "φθηνοτερο" αλλα το εμπιστευομαι. Το να δώσεις 5-10 ευρώ παραπάνω μπορεί να σου εξασφαλίσει καλύτερη συννενόηση με το μαγαζί σε περίπτωση που σου τύχει καμιά στραβή, π.χ. DOA. Κι εγώ το birdphone σκέφτομαι. Κι εφόσον έχει τις περισσότερες θετικές κριτικές από οποιοδήποτε άλλο σκρουτζομάγαζο, λογικά κάνει και περισσότερο τζίρο, άρα το ενδεχόμενο να φεύγουν πιο εύκολα τα κομμάτια σημαίνει ότι ίσως να παραλάβει σύντομα και τη νέα παρτίδα με το ανασηκωμένο δαχτυλίδι στο φακό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 O ένας επιστρέφει στα παλιά λημέρια (RAVER) , ο άλλος (panos) θα κάνει το πρώτο βήμα μακριά από την Νοκια... Πολύ ωραίο το Ζ1c ρε παιδιά. Το λιγουρεύομαι και εγώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 καλησπερα...μετα απο ψαξιμο αγορασε ο κολλητος μου με δικη μου παροτρινση το ζ1 κομπακτ...καθως δν ηθελε μεγαλα κινητα,πρωτη φορα το επιασα στα χερια μου καθως το ειχα δει μονο απο φωτογραφιες και youtube απλα ειναι ΤΕΛΕΙΟ..(κατοχος Note 3) 2 ερωτησουλες... Α) αμα μπει σε θαλασσινο νερο θα παθει τιποτα για καμια φωτο?ειδα στο youtube να το βουτανε και δν επαθε τιποτα απλα στα σχολια ελεγε μετα απο θαλασσινο νερο ξεπλημα με κανονικο στα καπακια.... Β) του περασα το Viber αλλα οταν πηγα στα μυνηματα του του εδειχνε τα εισερχομενα με μοβ πλαισιο αλα viber (δεν του πηγαιναν στο viber) πως το αλλαζω αυτο γνωριζει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Για το πρωτο ερώτημα, ξέρω πως το αλάτι προκαλει διάβρωση. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 καλησπερα...μετα απο ψαξιμο αγορασε ο κολλητος μου με δικη μου παροτρινση το ζ1 κομπακτ...καθως δν ηθελε μεγαλα κινητα,πρωτη φορα το επιασα στα χερια μου καθως το ειχα δει μονο απο φωτογραφιες και youtube απλα ειναι ΤΕΛΕΙΟ..(κατοχος Note 3) 2 ερωτησουλες... Α) αμα μπει σε θαλασσινο νερο θα παθει τιποτα για καμια φωτο?ειδα στο youtube να το βουτανε και δν επαθε τιποτα απλα στα σχολια ελεγε μετα απο θαλασσινο νερο ξεπλημα με κανονικο στα καπακια.... Β) του περασα το Viber αλλα οταν πηγα στα μυνηματα του του εδειχνε τα εισερχομενα με μοβ πλαισιο αλα viber (δεν του πηγαιναν στο viber) πως το αλλαζω αυτο γνωριζει καποιος??? φιλε μου εγω πχ δεν το εχω βαλει ουτε σε γλυκο νερο. Δεν με τρωει να δοκιμασω τις αντοχες του, αλλα το θαλασσινο ειδικα δεν ειναι εξυπνη επιλογη..ειδικα το καλοκαιρι που ο ηλιος καιει και σιγουρα θα στο ψιλοστεγνωσει πριν προλαβεις να το ξεπλυνεις καλα το θεωρω χαζο. το κινητο εχει μια καλη στεγανοποιηση για να μην χαλαει στο νερο, αυτο δε σημαινει οτι παλευει με αλατια κτλ που ειναι ακρως διαβρωτικα! Επισης η διαβρωση δε γινεται σε 5 λεπτα οποτε δεν θα δεις σε κανενα βιντεο να το βουτανε θαλασσα και να χαλαει..μπορει να παρει 1 μηνα μπορει και 2 χρονια... Πιστευω οτι θα αργησει να το επηρεασει αλλα σιγουρα θα το χαλασει το κινητο μακροπροθεσμα.. Εγω λοιπον δεν το συνιστω. αμα σκας 400 ευρω για κινητο, δωσε αλλα 50 και παρε μια απλη υποβρυχια καμερα HD με 10ΜΡ φακο που φτανει 20 μετρα βαθος και κανε παιχνιδι.. για το viber, θα πας ρυθμισεις, κλησεις και μηνυματα, και θα αποεπιλεξεις την "δωρεαν απαντηση με viber". Δε νομιζω να φταιει τιποτα αλλο. Οσο για τους φιλους παραπανω, και εγω απο birdphone ψωνιζω, αλλα καλη πολιτικη για doa αμφιβαλλω αν εχει. τα sevenspot αν και δεν ειναι παντα πολυ φθηνα ειναι καλα και δεχονται πισω συσκευες πιο ευκολα (το birdphone θα σου πει να πας αρβατο για doa πολυ ευκολα). Τελος τα καιζερ παιζουν πολυ εδω στο φορουμ αλλα για καποιο λογο μου εχουν κατσει στραβα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 αδερφε...δν σου λεω να μου δινει απαντησεις μυνηματων στο viber...ουτε πανε εκει οταν μου ερχονται sms...οταν παω στα μνματα του κινητου εμφανιζει το πλαισιο απο viber...δλδ μοβ πλαισιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 αδερφε...δν σου λεω να μου δινει απαντησεις μυνηματων στο viber...ουτε πανε εκει οταν μου ερχονται sms...οταν παω στα μνματα του κινητου εμφανιζει το πλαισιο απο viber...δλδ μοβ πλαισιο..... μονο το πλαισιο? πηγαινε στις ρυθμισεις, εφαρμογες, μπες στο viber και πατα εκκαθαριση προεπιλογων, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.αλλιως σβησε και ξανα βαλε την εφαρμογη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 εσβησα την εφαρμογη και παραμεινε το πλαισιο στα μνματα του κινητου....τεσπα θα κοιταξω οταν παρω το τηλεφωνο να κανω μια εκαθαρση αλλα δν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο...σε εμενα στο note 3 δν μ το εχει κανει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 εσβησα την εφαρμογη και παραμεινε το πλαισιο στα μνματα του κινητου....τεσπα θα κοιταξω οταν παρω το τηλεφωνο να κανω μια εκαθαρση αλλα δν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο...σε εμενα στο note 3 δν μ το εχει κανει ποτε ειναι πολυ περιεργο, και δεν μου το εχει κανει ποτε..ουτε αυτο ουτε το μεγαλο Ζ1.. αν κανεις αλλαγη θεματος?μηπως ξεκολησει. αλλιως μια επαναφορα και καθαρισες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 O ένας επιστρέφει στα παλιά λημέρια (RAVER) , ο άλλος (panos) θα κάνει το πρώτο βήμα μακριά από την Νοκια... Πολύ ωραίο το Ζ1c ρε παιδιά. Το λιγουρεύομαι και εγώ. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει για μένα αυτή η μετάβαση. Αν οι εξελίξεις με τη Nokia ήταν διαφορετικές, ή αν διαφαινόταν κάτι διαφορετικό στον ορίζοντα, ίσως μην αποφάσιζα να να αλλάξω στρατόπεδο, αλλά με τα κακάσχημα πλακάκια είναι απάλευτη η κατάσταση. Άσε που τούτο εδώ (Ζ1c) είναι η εξαίρεση στο στρατόπεδο του Android, με ανθρώπινο μέγεθος κινητού τηλεφώνου και όλα τα καλούδια μιας κορυφαίας συσκευής. Φωτογραφικά ίσως να μην είναι το ιδανικό, αλλά έχοντας πάντα μαζί μου και το Ν8, είναι μια κάποια λύση. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ήταν θέμα χρόνου να γίνει για μένα αυτή η μετάβαση. Αν οι εξελίξεις με τη Nokia ήταν διαφορετικές, ή αν διαφαινόταν κάτι διαφορετικό στον ορίζοντα, ίσως μην αποφάσιζα να να αλλάξω στρατόπεδο, αλλά με τα κακάσχημα πλακάκια είναι απάλευτη η κατάσταση. Άσε που τούτο εδώ (Ζ1c) είναι η εξαίρεση στο στρατόπεδο του Android, με ανθρώπινο μέγεθος κινητού τηλεφώνου και όλα τα καλούδια μιας κορυφαίας συσκευής. Φωτογραφικά ίσως να μην είναι το ιδανικό, αλλά έχοντας πάντα μαζί μου και το Ν8, είναι μια κάποια λύση. ;) επειδη περασα τη φαση με το Ν8 διπλα μου, θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα το βαλεις ντουλαπι...θα σου λειπει μονο το xenon σε κανα club κτλ που πραγματικα αν θες να βγαλεις ενα τραπεζι, μια παρεα, κανει δουλεια..κατα ταλλα πιστευω οτι δεν προκειται να το χρησιμοποιησεις Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 επειδη περασα τη φαση με το Ν8 διπλα μου, θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα το βαλεις ντουλαπι...θα σου λειπει μονο το xenon σε κανα club κτλ που πραγματικα αν θες να βγαλεις ενα τραπεζι, μια παρεα, κανει δουλεια..κατα ταλλα πιστευω οτι δεν προκειται να το χρησιμοποιησεις Λόγω δουλειάς έχω δύο νούμερα, οπότε το 2ο θα πάει στο Ν8 και το 1ο στο Ζ1c. Αυτό που θα αναπαυθεί εν ειρήνη θα είναι το Ν82. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 O ένας επιστρέφει στα παλιά λημέρια (RAVER) , ο άλλος (panos) θα κάνει το πρώτο βήμα μακριά από την Νοκια... Πολύ ωραίο το Ζ1c ρε παιδιά. Το λιγουρεύομαι και εγώ. Και γω είμαι ένα βήμα πριν το κινητό αυτό, απλά θέλω να σιγουρευτώ πως θα είναι με την διορθωμένη κάμερα! Πήρα ένα τηλέφωνο στην Sony αλλά δεν ήξεραν τίποτα (...κλασικά) και τους έστειλα και μερικά mail αλλά ακόμα τίποτα! Μάλλον κάνουν τις πάπιες για να ξεστοκάρουν την παλιά φουρνιά! Δεν θα τους κάνω την χάρη φυσικά! Είδα και στις προηγούμενες σελίδες την φώτο του Haki με την υπερυψωμένη κάμερα, αλλά ΔΕΝ βρήκα πουθενά στο ίντερνετ ότι όντως υπάρχει κάτι τέτοιο! Μήπως ρε παιδιά έγραψε κάποιος μια π@παριά στο XDA και μεις περιμένουμε άδικα? Και σε μερικά σσκρουτζομάγαζα που ρώτησα, δεν ξέρουν τίποτα και μερικά που τα άνοιξαν έχουν την παλιά κάμερα! Πάντως ΑΝ όντως ισχύει αυτό, τότε η SONY πρέπει ν' αντικαταστήσει ΌΛΑ τα κινητά που έχει δώσει ως τώρα με τα καινούργια, μιας και θα είναι άδικο! Ή έστω ν' αλλάξει την πλάτη του κινητού! Κάτι παρόμοιο που έκανε και η Apple με το Sleep/Wake button -->> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390707 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ειναι πολυ περιεργο, και δεν μου το εχει κανει ποτε..ουτε αυτο ουτε το μεγαλο Ζ1.. αν κανεις αλλαγη θεματος?μηπως ξεκολησει. αλλιως μια επαναφορα και καθαρισες.. Πως κάνω αλλαγή θέματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts