Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την μετάβαση στο κιτ κατ, έχω διαπιστώσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Σε σχέση με το 4.3 χωρίς να προσθέσω η να αφαιρέσω κάποια εφαρμογή.

Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; :blink:

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά την μετάβαση στο κιτ κατ, έχω διαπιστώσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Σε σχέση με το 4.3 χωρίς να προσθέσω η να αφαιρέσω κάποια εφαρμογή.

Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; :blink:

Γενικώς υπάρχουν θέματα με την KitKat, όπως συγκεκριμένα με το ακουστικό στα Ζ1/Ζ1c, γενικότερα αλλαγή πολιτικής ως προς την πρόσβαση εφαρμογών στην microSD κλπ. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να αναβαθμίσει κανείς αυτή τη στιγμή. Μέχρι να βρεθεί λύση τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα του ακουστικού στα Sony, μια χαρά είναι η 4.3. Πιστεύω θα δοθεί διορθωμένη έκδοση σύντομα, καθώς είναι κάτι γενικό και όχι μεμονωμένα περιστατικά.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μα ουτε στην 4.3 μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην sd. Ασε που δεν χρειαζεται.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα ουτε στην 4.3 μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην sd. Ασε που δεν χρειαζεται.

Εγώ δε λέω για μεταφορά εφαρμογών στην microSD, αλλά για πρόσβαση εφαρμογών στην microSD, π.χ. μια third-party εφαρμογή κάμερας να μη μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο στην microSD, ή file explorers που δε μπορούν να κάνουν cut/copy/paste αρχείων κλπ. Δεν ξέρω αν και πόσο ισχύει κάτι τέτοιο στην 4.3 ή στην 4.4.2.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ δε λέω για μεταφορά εφαρμογών στην microSD, αλλά για πρόσβαση εφαρμογών στην microSD, π.χ. μια third-party εφαρμογή κάμερας να μη μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο στην microSD, ή file explorers που δε μπορούν να κάνουν cut/copy/paste αρχείων κλπ. Δεν ξέρω αν και πόσο ισχύει κάτι τέτοιο στην 4.3 ή στην 4.4.2.

Μολις τωρα δοκιμασα με τον ΕS file explorer και εκανα αντιγραφη μια φωτο απο εσωτερικη μνημη στην SD. Φοραω 4.3 αλλα μου φαινεται αδιανοητο να μην μπορεις στην 4.4 να κανεις το πιο απλο πραγμα του κοσμου. Ας το επιβεβαιωσει καποιος για να μην περασω την kitkat οταν ερθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις τωρα δοκιμασα με τον ΕS file explorer και εκανα αντιγραφη μια φωτο απο εσωτερικη μνημη στην SD. Φοραω 4.3 αλλα μου φαινεται αδιανοητο να μην μπορεις στην 4.4 να κανεις το πιο απλο πραγμα του κοσμου. Ας το επιβεβαιωσει καποιος για να μην περασω την kitkat οταν ερθει.

Τελικά μόνο στην KitKat συμβαίνει:

http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes

Τελικά μόνο στην KitKat συμβαίνει:

http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes

WTF??? Δηλαδη ειναι θεμα google! Δεν το γλιτωνεις ο,τι συσκευη και αν παρεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς έτσι είναι. Για μένα είναι τεράστιο θέμα. Και προφανώς για πάρα πολύ κόσμο. :worry:

Είμαι κάτοχος 2 κινητών Sony. Με αρκετά θεματάκια. Τα είχα αποδώσει στις χαμηλές δυνατότητες των συγκεκριμένων τηλεφώνων. Κατά καιρούς ψαχνόμουν να πάρω ένα καινούργιο Sony. Μια το Τ, μια το L, μια το SP. Στα φόρα όσα διάβαζα ήταν πάντα απογοητευτικά. Κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Πχ αδυναμία σύνδεσης με wi-fi, ή κάποια σοβαρή δυσλειτουργία. Όταν είδα το Ζ1 compact, είπα, εδώ είμαι. Αν και θα το ήθελα με δύο κάρτες, είπα οκ, δεν πειράζει. Μετά είδα ότι δεν επιτρέπει εμφάνιση χαρακτήρων ανά τρεις στο πληκτρολόγιο με Τ9. Χαλάστηκα. Αλλά δεν το απέκλεισα. Και τώρα διαβάζω εδώ ότι το τηλέφωνο δεν παίζει σωστά, μεγάφωνα ηχεία και chrome. Όταν δίνεις €500 δεν το διαπραγματεύεσαι!

Κουράστηκα με τη Sony.

Όλο προβλήματα. Δεν το χουν νομίζω.

Δικαίως μια φίλη λέει

Sony και τίποτα δε σε σώνει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως αν διαβάσετε το αρθράκι σαν φιλοσοφία είναι σωστή αυτό που προσπαθεί να επιβάλλει η Google με την kit Kat

Το κακό είναι ότι δεν το έκανε από την αρχή και συνήθειες τόσο των χρηστών όσο και των προγράμματιστων, που έχουν παγιωθεί, δύσκολα αλλάζουν

Είμαι κάτοχος 2 κινητών Sony. Με αρκετά θεματάκια.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποιο smartphone, οποιασδήποτε εταιρίας στο οποίο θα δουλεύουν όλα άψογα και δεν θα έχει έστω κάποιο μικρό bug. Ιδίως στο Android που ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν και εξελίσσεται ταχύτατα, οι εταιρίες τρέχουν να προλάβουν τις αναβαθμίσεις, για να μην μείνουν πίσω και όλο και κάποια bugs ξεφεύγουν. Αυτό σε συνδυασμό ότι το hardware και οι πλατφόρμες πάνω στις οποίες πρέπει να το αναπτύξουν ποικίλουν ακόμα και μέσα στην ίδια την εταιρία, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα! Συν ότι στο Android υπάρχει μια μεγαλύτερη ελευθερία στις εφαρμογές να "πειράζουν" το σύστημα (και για αυτό είναι και αγαπημένο στους προγράμματιστες), περιπλέκει το θέμα των bugs, γιατί μπορεί να έχεις στρώσει ένα σύστημα να δουλεύει και να έρθει μια καλογραμμένη εφαρμογή να στο διαλύσει!!

Γνώμη μου είναι αν θέλεις κάτι πιο σταθερό (όχι ότι και εκεί δεν υπάρχουν bugs) να πας σε Apple και iPhone. Εκεί τα πράματα επειδή είναι πιο μαζεμένα και ελεγχόμενα από την Apple(γι αυτό και εγώ ποτέ δεν θα έπαιρνα), έχεις μικρότερες πιθανότητες για bugs

Ή πάρε ένα nexus πάνω στο hardware του οποίου αναπτύσσει η Google το Android (και εδώ κάποια στιγμή σε μια αναβάθμιση είχε γίνει μπάχαλο) και δεν υπάρχει το bloatware των άλλων εταιριών

Ή αυτό που θα έκανα εγώ είναι να διαλέξεις ένα κινητό με βάση το hardware και την τιμή που σου αρέσει και από εκεί και πέρα τα οποία bugs υπάρχουν στο software, λύνονται, είτε με updates από την ίδια την εταιρία, είτε από τα δεκάδες ανεξάρτητα firmwares που κυκλοφορούν... Όσο καλύτερο hardware, τόσο θα κρατήσεις και περισσότερο το κινητό.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς κατά άλλους) έτσι είναι τα smartphones και το Android

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Είμαι κάτοχος 2 κινητών Sony. Με αρκετά θεματάκια. Τα είχα αποδώσει στις χαμηλές δυνατότητες των συγκεκριμένων τηλεφώνων. Κατά καιρούς ψαχνόμουν να πάρω ένα καινούργιο Sony. Μια το Τ, μια το L, μια το SP. Στα φόρα όσα διάβαζα ήταν πάντα απογοητευτικά. Κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Πχ αδυναμία σύνδεσης με wi-fi, ή κάποια σοβαρή δυσλειτουργία. Όταν είδα το Ζ1 compact, είπα, εδώ είμαι. Αν και θα το ήθελα με δύο κάρτες, είπα οκ, δεν πειράζει. Μετά είδα ότι δεν επιτρέπει εμφάνιση χαρακτήρων ανά τρεις στο πληκτρολόγιο με Τ9. Χαλάστηκα. Αλλά δεν το απέκλεισα. Και τώρα διαβάζω εδώ ότι το τηλέφωνο δεν παίζει σωστά, μεγάφωνα ηχεία και chrome. Όταν δίνεις €500 δεν το διαπραγματεύεσαι!

Κουράστηκα με τη Sony.

Όλο προβλήματα. Δεν το χουν νομίζω.

Δικαίως μια φίλη λέει

Sony και τίποτα δε σε σώνει!

φιλε μου δεν ξερω τι ειχες πιο πριν, αλλα οταν διαβαζεις ενα φορουμ πρεπει να σκεφτεσαι οτι μπαινουν και γραφουν κυριως οσοι εχουν προβληματα!!

Εγω λοιπον εχω σονυ απο το Arc S και μετα. ο λογος ειναι 1ον το αισθητικο κομματι, και 2ον γιατι παντα στα ιδια λεφτα εδινε θεωρω το κατι παραπανω. ή να το θεσω αλλιως, εδινε πιο φθηνα κατι αντιστοιχο μιας και εβγαζε συνεχεια νεα κινητα και εριχνε και τα προηγουμενα.

Αν εξαιρεσεις το arc S που ηταν αργο, τοσο το Ρ οσο και το Τ αλλα και τα Ζ, Ζ1 (βλεπε υπογραφη) δεν ειχαν ποτε καποιο σοβαρο προβλημα. ΠΧ το Ρ το κρατησα 3 μηνες και ηταν αριστο οσο το ειχα. Το Τ που πηρα μετα ειχε λιγο μικροτερη εμβελεια στο wifi, ενταξει ζω και με αυτο, παρολα αυτα με update διορθωθηκε..ομοιως και η διαχειριση της ραμ που αφηνε λιγη ελευθερη στην 1η εκδοση..αντιθετα το S3 ενω ηταν αριστο αρχικα θαφτηκε..

μια εταιρεια δεν ειναι καλη μονο οταν εχει καλη διαφημιση..ειναι και οταν προσπαθει και βελτιωνει καποιο προιον ακομα και μεσα απο λαθη.

Μετα το Ζ, πραγματικα αριστο, το αλλαξα επειδη πουλησα ολα τα παλια μου κινητα και μου βγηκε τσαμπα το Ζ1 με το οποιο δεν εχω κανενα προβλημα ουσιαστικο. Μονο κατασκευαστικο η οθονη, που δεν εχει τα καλυτερα χρωματα, αλλα αν δεν το εβλεπα διπλα απο αλλο δεν το ειχα καταλαβει, δεν με ενοχλουσε. Ακομα και με την 4.4 τωρα δεν εχω προβλημα.

Παρολα αυτα, κρινεις την πχ τα Ζ1 απο την 4.4 που εχει προβληματα. αρα και η samsung Που αποτελειωσε το S3 με την 4.3 το οποιο εγινε πιο αργο και απο 2ετιας κινητο (υπερβαλω αλλα δε θα επρεπε ναναι ετσι αυτο το κινητο) ειναι αχρηστη εταιρεια? Οχι, απλα οποιος ψαχνεται, ας γυρισει στην 4.2

Ομοιως και εδω, μην κανεις το update. Παρτο και αστο να το φτιαξουν, μετα πας στην 4.4. Εξαλλου τι θα καταλαβεις με την 4.4? καμια διαφορα..

Αυτη η updatoλαγνεια που εχουν μερικοι και ειναι και κριτηριο αγορας κινητων (πχ nexus κτλ) ειναι εθελοντικο beta testing..

Αν λοιπον πας με τα ακραια ενδεχομενα, μην παρεις ποτε κινητο γιατι ολο καποιο θεμα θα υπαρχει. 3310 rules.

Εγω τη μερα που γνωρισα το ανδροιδ πηρα αποφαση οτι θα ζω μαζι με το φορουμ, αλλιως θα σπασω ο,τι κινητο εχω.

Απλα αν δουλευει το κρατας οπως ειναι.. ασε αλλους να γινονται beta testers και οταν δεις οτι ειναι οκ, βαλτη.

Αυτα ειχα να πω, οσο για το compact, απο οταν το εστησα με φορματ κτλ παιζει σωστα..

το update το ειχα κανει ΟΤΑ και δεν χτυπαγε απο το ηχειο, 3 μερες τωρα ομως ειναι ενταξει. Αυτο το ειχε κανει λιγες μερες και το Τ νομιζω και το εφτιαξαν αμεσως. Λαθη γινονται, αρκει να διορθωνονται.. το S3 που με την 4.3 εχει προβληματα, πχ κρασαρει σε συγκεκριμενες λειτουργιες, δεν ειδα να το φτιαχνουν.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

γιατί μπορεί να έχεις στρώσει ένα σύστημα να δουλεύει και να έρθει μια καλογραμμένη εφαρμογή να στο διαλύσει!!

Μια μικρή διόρθωση μόνο, αν μου επιτρέπεις, στο κατά τα άλλα σωστό post σου. Μια κακογραμμένη εφαρμογή πιστεύω ότι ήθελες να πεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν λοιπον πας με τα ακραια ενδεχομενα, μην παρεις ποτε κινητο γιατι ολο καποιο θεμα θα υπαρχει. 3310 rules.

Δε μπορεί όταν αγοράζεις ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο να έχει τόσο σοβαρά προβλήματα με το ηχείο ή το μεγάφωνο. Άλλο να υπάρχει ένα απλό θεματάκι και άλλο σοβαρά προβλήματα.

Με το δικό μου Sony για παράδειγμα, έχω σοβαρά θέματα τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως ακόμα και μετά την επίσκεψη στο service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευτυχώς έχω μεινει στην.σταθεροτατη 4.3 :sly:

Το μόνο που με ενοχλεί είναι η ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο notification bar :D

Πως φεύγει αυτό ρε παιδιά? :what:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Δε μπορεί όταν αγοράζεις ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο να έχει τόσο σοβαρά προβλήματα με το ηχείο ή το μεγάφωνο. Άλλο να υπάρχει ένα απλό θεματάκι και άλλο σοβαρά προβλήματα.

Με το δικό μου Sony για παράδειγμα, έχω σοβαρά θέματα τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως ακόμα και μετά την επίσκεψη στο service.

Δεν ξέρω για προηγούμενες συσκευές, αλλά με τα Ζ1/Ζ1c το πρόβλημα με το ηχείο υπάρχει μόνο στην 4.4.2. Η 4.3 μια χαρά είναι.

Ευτυχώς έχω μεινει στην.σταθεροτατη 4.3 :sly:

Το μόνο που με ενοχλεί είναι η ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο notification bar :D

Πως φεύγει αυτό ρε παιδιά? :what:

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις την στατους bar, να πατησειε παρατεταμενα πανω στην ειδοποιηση, θα σε πεταξει στην καρτελα και θα πατησεις αναγκαστικη διακοπη..;)

Βεβαια μετα απο restart θα ξαναεμφανιστει. Αν εισα root μπορεις να κανεις freeze το update center. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου μην κάνεις την αναβάθμιση.. Δε σε υποχρεώνει κανείς! Με την 4.3 δουλεύει άριστα.

Ποιο Sony έχεις και τι σου κάνει ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις την στατους bar, να πατησειε παρατεταμενα πανω στην ειδοποιηση, θα σε πεταξει στην καρτελα και θα πατησεις αναγκαστικη διακοπη..;)

Βεβαια μετα απο restart θα ξαναεμφανιστει. Αν εισα root μπορεις να κανεις freeze το update center. ;)

Σωστος! Thanks! :thumbup: :sly:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλημέρα,

Έχει προσπαθήσει κάποιος να δει ταινία συνδέοντας το z1 compact με την τηλεόραση μέσω wifi direct?εάν ναι, οι υπότιτλοι παίζουν?σε εμένα δεν παίζουν ενώ η ταινία παίζει κανονικά.Η ίδια διαδικασία με s4 και με g2 εμφανίζει τους υπότιτλους κανονικά.Εάν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει διότι το κινητό με καλύπτει σε όλα πλην αυτής της λειτουργίας και δεν θέλω να το δώσω μόνο για αυτόν το λόγο.

Ευχαριστώ

Όσοι το έχετε ήδη αποκτήσει, τι screen protectors και τι θήκη έχετε πάρει; Είμαι στη γύρα για αξεσουάρ που θέλω να τα έχω στα χέρια μου πριν αποκτήσω τη συσκευή.

Παντως καθε φορα που βρισκομαι εξω σε καποια αλυσιδα με κινητα παντα κανω μια σταση να το χαζεψω.. συνηθως το εχουν σε lime που μου αρεσει παρα πολυ και εκτος του οτι η οθονη του μου φαινεται εξαιρετικη, το μεγεθος ειναι παρα πολυ καλο. Η χρηση με το ενα δαχτυλο μου εχει λειψει πολυ αλλα δεν μπορω να θυσιασω τις 5 ιντσες ακομα και για αυτο.

Το δε βαρος του "δενει" τελεια με το ολο μεγεθος της συσκευης..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως καθε φορα που βρισκομαι εξω σε καποια αλυσιδα με κινητα παντα κανω μια σταση να το χαζεψω.. συνηθως το εχουν σε lime που μου αρεσει παρα πολυ και εκτος του οτι η οθονη του μου φαινεται εξαιρετικη, το μεγεθος ειναι παρα πολυ καλο. Η χρηση με το ενα δαχτυλο μου εχει λειψει πολυ αλλα δεν μπορω να θυσιασω τις 5 ιντσες ακομα και για αυτο.

Το δε βαρος του "δενει" τελεια με το ολο μεγεθος της συσκευης..

Κωνσταντινε, πραγματικα αξιζει και ας ειναι 4.3"

ΘΑ το ειχα παρει, αλλα μιας και συνηθισα το Ζ1, ειπα να δοκιμασω το Ζ2 ελπιζοντας οτι θα το παρω σε καλη τιμη μεταχειρισμενο. αν δεν μου κατσει τοτε απλα κλεινω με το compact. Βαρεθηκα τις αλλαγες, αλλα για το Ζ2 ειμαι περιεργος, μιας και το Ζ1 θα ηταν τελειο αν ειχε μια οθονη σαν τα αλλα 2.

Για μένα που έρχομαι απ' τις 3.5", είναι ταμάμ η μετάβαση. Δε θα μπορούσα να πάω κατευθείαν στις 5". ;)

Ποιο Sony έχεις και τι σου κάνει ?
Το Ε dual και το Tipo dual.

Στο Ε δε με άκουγαν 1 στις 2 κλήσεις που έκανα. Έπρεπε να κλείσω και να ξανακαλέσω... Αρκετές φορές όταν δέχομαι κλήσεις, δεν εμφανίζεται κάτι στην οθόνη και δε μπορούσα να απαντήσω. Το κυριότερο ήταν το κόλλημα που έτρωγε και κατά καιρούς τρώει. Πχ να μην έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το τηλέφωνο για 2 ώρες, να μπαίνω στο αυτοκίνητο να ανοίξω τον πλοηγό, να μην ανταποκρίνεται και να αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ανοίξω και να περιμένω περίπου 10 λεπτά με alarm για να ανταποκριθεί... Έχω πάει στο σέρβις μία φορά. Τα προβλήματα στις κλήσεις έχουν εξαλειφθεί προς το παρόν, όλα τα άλλα όχι.

Στο tipo τα κολλήματα ήταν και είναι άπειρα. Σε πολλές εφαρμογές. Επίσης η επιστροφή ήχου στο τηλέφωνο κάποιες φορές.

Αλλά όπως ξανάγραψα, τα απέδιδα στις χαμηλές προδιαγραφές (επεξεργαστή και κυρίως στη ram 512ΜΒ).

Όταν όμως μιλάμε για τη ναυαρχίδα της Sony, το Ζ1C, που κοστίζει 3 με 4 φορές παραπάνω από το Ε, τότε δε δικαιολογείται να εμφανίζει σοβαρά προβλήματα.

Η νύφη μου έχει το J, επίσης μου λέει για προβληματάκια διαρκώς. Ένας φίλος που έχει το U, το αντικατέστηκε με ένα Samsung πρόσφατα επειδή δεν άντεχε άλλο τα κολλήματα. Ο αδερφός μου έχει το LG L5 ii, δεν έχει παραπονεθεί για κάτι.

Οπότε, αν και μ'αρέσουν πολύ τα Sony στο interface τους, δε νομίζω να ξαναγοράσω. Το δις εξαμαρτείν το έχω ήδη περάσει. Το τρις πάει πολύ, δεν πάει;

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact