Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, memoriesradio said:

Θα έχουμε γάμο τελικά; Να ετοιμάσω τα προικιά και να καλέσω όλο το χωριό στο γλέντι;

Κανείς δεν θέλει να μας μείνει η Κοντήλω στο ράφι και γεροντοκόρη. Τα είχε μπλέξει τότε με εκείνο το παλιόπαιδα τον Σέρβο και το ξεμυάλισε το κορίτσι μας...

Τι γεροντοκόρη.. Κοντεύει να την πάρει όλο το χωριό όπως πάει με τόσα παντρέματα.. 🤣🤣🤣🤣😂😂🤣

16 minutes ago, johnny_htc said:

Τι γεροντοκόρη.. Κοντεύει να την πάρει όλο το χωριό όπως πάει με τόσα παντρέματα.. 🤣🤣🤣🤣😂😂🤣

Εντάξει, κλασσική Ελληνίδα (με 3 έχω πάει)

5 ώρες πριν, memoriesradio said:

Θα έχουμε γάμο τελικά; Να ετοιμάσω τα προικιά και να καλέσω όλο το χωριό στο γλέντι;

Κανείς δεν θέλει να μας μείνει η Κοντήλω στο ράφι και γεροντοκόρη. Τα είχε μπλέξει τότε με εκείνο το παλιόπαιδα τον Σέρβο και το ξεμυάλισε το κορίτσι μας...

Να δούμε ο Σταθόπουλος τι deal θα κάνει γιατί εκείνος έπεισε τον Σέρβο Σόλακ για την είσοδο της United Group το 2020 στη Forthnet αρχικά! Ελπίζω η επιλογή να είναι στρατηγικός επενδυτής όπως οι Άραβες καθώς έχουν έργα για data centers και υποθαλάσσια καλώδια. Έχουν μέλλον οι Άραβες στη χώρα μας δηλαδή. Προσωπικά τσίμπησα πριν από λίγο την προσφορά του What's up για 9μήνες απεριόριστα data+ ομιλία για να έχω και δεύτερη sim πλην συμβολαίου NOVA. Ελπίζω να έρθει άμεσα! Μέσω του app έκανα την παραγγελία! Τι λέτε;;

Edited by Chrischal1908

9 minutes ago, Chrischal1908 said:

Να δούμε ο Σταθόπουλος τι deal θα κάνει γιατί εκείνος έπεισε τον Σέρβο για την είσοδο της United Group το 2020 στη Forthnet  αρχικά! Ελπίζω η επιλογή να είναι στρατηγικός επενδυτής όπως οι Άραβες καθώς έχουν έργα για data centers και υποθαλάσσια καλώδια. Έχουν μέλλον οι Άραβες στη χώρα μας δηλαδή. Προσωπικά τσίμπησα πριν από λίγο την προσφορά του What's up για 9μήνες απεριόριστα data+ ομιλία για να έχω και δεύτερη sim πλην συμβολαίου NOVA. Ελπίζω να έρθει άμεσα! Μέσω του app έκανα την παραγγελία! Τι λέτε;;

Τι να πούμε κι εμείς...

Μπροστά στο μεγαλείο του F2G το What's Up δεν πιάνει μία μπροστά του...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

11 minutes ago, Chrischal1908 said:

Να δούμε ο Σταθόπουλος τι deal θα κάνει γιατί εκείνος έπεισε τον Σέρβο για την είσοδο της United Group το 2020 στη Forthnet  αρχικά! Ελπίζω η επιλογή να είναι στρατηγικός επενδυτής όπως οι Άραβες καθώς έχουν έργα για data centers και υποθαλάσσια καλώδια. Έχουν μέλλον οι Άραβες στη χώρα μας δηλαδή. Προσωπικά τσίμπησα πριν από λίγο την προσφορά του What's up για 9μήνες απεριόριστα data+ ομιλία για να έχω και δεύτερη sim πλην συμβολαίου NOVA. Ελπίζω να έρθει άμεσα! Μέσω του app έκανα την παραγγελία! Τι λέτε;;

Ρε Κρις, πήρες what's up, ενώ έχεις unlimited συμβόλαιο στη νόβα;; 💀💀💀

Έχασα επεισόδια 

Βλέπω η νοβιτσα στις κεραίες της που βάζει Ν78 αν το θυμάται δε βγάζει καν άδεια, υπάρχουν κεραίες δικές της με Ν78 εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν υπάρχει ένα χρόνο καν άδεια,μια φορά να τους πιάσει καμία ΕΕΤΤ την *μάμησαν* αντί να δώσουν τα δισεκατομμύρια σε επενδύσεις θα τους τα φάει η ΕΕΤΤ στα πρόστιμα 😃

Edited by elkons

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

9 minutes ago, Chrischal1908 said:

Τι να πούμε κι εμείς...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

13 minutes ago, johnny_htc said:

Ρε Κρις, πήρες what's up, ενώ έχεις unlimited συμβόλαιο στη νόβα;; 💀💀💀

Και με βελτιωμένο δίκτυο από την μαύρη κιόλας εδώ και ενάμιση μήνα!✌️😉

ΥΓ: Μόλις είδα την προσφορά των απεριόριστων του What's up για 9μήνες δεν το πολυσκέφτηκα την τσίμπησα την επόμενη μέρα! 

Edited by Chrischal1908

20 minutes ago, Chrischal1908 said:

Να δούμε ο Σταθόπουλος τι deal θα κάνει γιατί εκείνος έπεισε τον Σέρβο Σόλακ για την είσοδο της United Group το 2020 στη Forthnet αρχικά! Ελπίζω η επιλογή να είναι στρατηγικός επενδυτής όπως οι Άραβες καθώς έχουν έργα για data centers και υποθαλάσσια καλώδια. Έχουν μέλλον οι Άραβες στη χώρα μας δηλαδή. Προσωπικά τσίμπησα πριν από λίγο την προσφορά του What's up για 9μήνες απεριόριστα data+ ομιλία για να έχω και δεύτερη sim πλην συμβολαίου NOVA. Ελπίζω να έρθει άμεσα! Μέσω του app έκανα την παραγγελία! Τι λέτε;;

Καλά έκανες και πήρες What’s Up… Cosmote στην Αθήνα στα περισσότερα σημεία είναι εγγύηση, ειδικά βόρεια παίζει μόνη της μπάλα. Θελουμε συγκριτικά να δούμε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

4 minutes ago, memoriesradio said:

Τι να πούμε κι εμείς...

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως; 🤪😂. Πρέπει να το πάτησες δύο φορές, παραλίγο να την πατήσω πάλι σήμερα και γω, κολλάει το φορουμακι και σήμερα κάπου κάπου 😅

1 minute ago, johnny_htc said:

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως; 🤪😂. Πρέπει να το πάτησες δύο φορές, παραλίγο να την πατήσω πάλι σήμερα και γω, κολλάει το φορουμακι και σήμερα κάπου κάπου 😅

Χθες σερνόταν

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

22 minutes ago, Nikolas14 said:

Καλά έκανες και πήρες What’s Up… Cosmote στην Αθήνα στα περισσότερα σημεία είναι εγγύηση, ειδικά βόρεια παίζει μόνη της μπάλα. Θελουμε συγκριτικά να δούμε.

Ναι έχει N78 εσωτερικά της οικίας μου από το Μέγαρο του ΟΤΕ. Εξάλλου ήθελα και /// δίκτυο να βλέπω την διαφορά! 2 σίμ NOVA+Cosmote και είμαι άρχοντας!

Edited by Chrischal1908

Τι κινητό έχεις;

Α και στο Μέγαρο, μια χαρά, και σήμα και αισθητική 😄

Πέρασα χτες και είχε φωταγωγηθεί.

Στολίδι είναι τις γιορτές.

3 minutes ago, elkons said:

Χθες σερνόταν

Ναι, θυμάμαι 

Just now, Chrischal1908 said:

S23! Θέλω να τσεκάρω αν έχει και 5G SA η περιοχή μου!

Προφανώς και έχει. Αυτό όντως αξίζει να το δεις, αφού έχεις τέτοια συσκευή. Περιμένουμε να δούμε τεσταρισμα λοιπόν. 

13 minutes ago, elkons said:

Έχασα επεισόδια 

Βλέπω η νοβιτσα στις κεραίες της που βάζει Ν78 αν το θυμάται δε βγάζει καν άδεια, υπάρχουν κεραίες δικές της με Ν78 εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν υπάρχει ένα χρόνο καν άδεια,μια φορά να τους πιάσει καμία ΕΕΤΤ την *μάμησαν* αντί να δώσουν τα δισεκατομμύρια σε επενδύσεις θα τους τα φάει η ΕΕΤΤ στα πρόστιμα 😃

Στα πρόστιμα και στο ρεύμα με τα ανεβασμένα όρια EIRP. Ρε τι γίνεται... 

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

S23! Θέλω να τσεκάρω αν έχει και 5G SA η περιοχή μου!

Εσύ τι λες εδώ έχει στη Χαλκίδα, Μαρούσι δε θα χει στα κεντρικά τους;🤣

Ίσως πάει μετά από λίγο καιρό το SA στη γραμμή σου,καλά είσαι και με NSA βέβαια εκεί έχει πολύ καλό δίκτυο, επίσης το SA δεν μου φαίνεται και πολύ έτοιμο.

4 minutes ago, johnny_htc said:

Στα πρόστιμα και στο ρεύμα με τα ανεβασμένα όρια EIRP. Ρε τι γίνεται... 

Και εμάς μέχρι το 19 έκλεβαν ρεύμα αλλά έπεσε γερό πρόστιμο, άστα να πάνε 🤣🤣🤣

2 minutes ago, elkons said:

Εσύ τι λες εδώ έχει στη Χαλκίδα, Μαρούσι δε θα χει στα κεντρικά τους;🤣

Ίσως πάει μετά από λίγο καιρό το SA στη γραμμή σου,καλά είσαι και με NSA βέβαια εκεί έχει πολύ καλό δίκτυο, επίσης το SA δεν μου φαίνεται και πολύ έτοιμο.

Και εμάς μέχρι το 19 έκλεβαν ρεύμα αλλά έπεσε γερό πρόστιμο, άστα να πάνε 🤣🤣🤣

Αχαχχα. Νομίζω κατάλαβα ποιοι 😂😅😂😂

Λογικά κατευθείαν δεν θα του ανοίξουν το SA? Δεν θυμάμαι να κάνει καιρό μια συσκευή να πάρει sa, έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο; 🤔

Και το κρασάκι στη τούρτα μετά το πρόστιμο είπαν να σηκώσουν συνεγκατασταση με τη Vodafone και βγάλαν το δέντρο κεραία της βονταφοναρας. 

Just now, johnny_htc said:

Αχαχχα. Νομίζω κατάλαβα ποιοι 😂😅😂😂

Λογικά κατευθείαν δεν θα του ανοίξουν το SA? Δεν θυμάμαι να κάνει καιρό μια συσκευή να πάρει sa, έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο; 🤔

Εγώ ήξερα πως κάνει λίγο καιρό να πάρει το SA η γραμμή και πάει με σειρά.

14 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ναι έχει N78 εσωτερικά της οικίας μου από το Μέγαρο του ΟΤΕ. Εξάλλου ήθελα και /// δίκτυο να βλέπω την διαφορά! 2 σίμ και είμαι άρχοντας!

Ετοιμάσου να δεις και 2Gbps… εγώ έφτασα Θεσσαλονίκη μεγιστο, 1.500 με iPhone 13 και 14 Pro στα  https://www.speedtest.net/result/i/5914354033

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Εσύ και η κεραία μαζί αγκαλίτσα ήσασταν; εσύ το τερμάτισες, και ο @georgebad στο αεροδρόμιο.

Αν ο Chrischal1908 βέβαια ξεκινήσει αμέσως με SA δε περιμένω τέτοια ταχύτητα ακόμα, μόνο σε Nsa.

1 minute ago, Nikolas14 said:

Ετοιμάσου να δεις και 2Gbps… εγώ έφτασα Θεσσαλονίκη μεγιστο, 1.500 με iPhone 13 και 14 Pro στα  https://www.speedtest.net/result/i/5914354033

Που στέλνω για να το ενεργοποιήσω;; Τι να την κάνω τέτοια διαστημική ταχύτητα;;😁😁🤔

Δεν υπάρχει sms για ενεργοποίηση SA επίσης δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η υποστήριξη του στα iphone η Cosmote.

4 minutes ago, Chrischal1908 said:

Που στέλνω για να το ενεργοποιήσω;; Τι να την κάνω τέτοια διαστημική ταχύτητα;;😁😁🤔

5G NSA έχω, όχι SA

5 minutes ago, elkons said:

Εσύ και η κεραία μαζί αγκαλίτσα ήσασταν; εσύ το τερμάτισες, και ο @georgebad στο αεροδρόμιο.

Αν ο Chrischal1908 βέβαια ξεκινήσει αμέσως με SA δε περιμένω τέτοια ταχύτητα ακόμα, μόνο σε Nsa.

Εγώ και ο @georgebad έχουμε δίπλα μας κεραία ΟΤΕ… έχω 4 σταθερά στον ΟΤΕ και 4 καρτοκινητά.

1 minute ago, Nikolas14 said:

5G NSA έχω, όχι SA

Ακραία ταχύτητα για τα ελληνικά δεδομένα, νομίζω εδώ στο φόρουμ δεν έχω ξανα δει κάτι καλύτερο από αυτή εκτός του georgebad στο αεροδρόμιο, από τις άλλες εταιρίες ακόμα δεν εδώ δει  

Edited by elkons

1 minute ago, elkons said:

Ακραία ταχύτητα για τα ελληνικά δεδομένα, νομίζω εδώ στο φόρουμ δεν έχω ξανα δει κάτι καλύτερο από αυτή εκτός του georgebad στο αεροδρόμιο, από τις άλλες εταιρίες ακόμα δεν εδώ δει  

Πιο συγκεκριμένα που έγινε το speedtest;

Βουλγαρη με Κ.Καραμανλη, περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκη στο πάρκο.

Edited by Nikolas14