Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Plateau δες τι λεει στο post #71.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

ε τι λεει?

εγω ξερω παντως οτι πηγα σ'ενα καταστημα και εχω το φυλλαδιακι και αναφερει οτι διδονται κανονικα οι ποντοι.

δεν ξερω μπορει και να εχει δικιο...

Never Give Up:!:

Join friend!

Ποτε πηγες???

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Φαινεται οτι ακομα δεν εχουν φερει καινουργια φυλλαδια!

Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

ρε παιδια το συγκεκριμενο, για την αλλαγη απο 0,70 σε 1 ευρω ανα ποντο, την εχω αναφερει εδω και ενα μηνα τουλαχιστον στο συγκεκριμενο thread, δειτε λιγα posts παραπανω, και παλι ο bilakoss μας δικαιολογουσε την TIM...

Apla se epibebaiono... Mou to eipan sto 1211. Edo kai liges meres allaxe. Epilektika ennoo se sugekrim. periodus gia to kathe no. Opos me ton 2siasmo sto f2g

δυστηχως οι ποντοι αυτοι εχουν καταργηθει.....

χωρις καμια ενημερωση....:mad:

Join friend!

οπως επισης εχουν καταργηθει και οι extra ποντοι που σου εδινε αναλογως τον μεσο ορο λογ/μων εξαμηνου.

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

elpizw i kathisteresi paroxis 3G sta kartokinita na exei ws apotelesma otan epitelous epthei na einai me poly kales kai ftines times...kati analogo se marketink tou wap portal TIMPLUS to opoio einai koryfi kai to opoio vevaia argise poly na epthei...

Τι εννοείς καλύτερες τιμές. Δεν μπορούν να βάλουν χαμηλότερες τιμές. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι φθηνότερη βίντεο-κλήση. Αλλά δεν το βλέπω. Αυτό που θα κάνουν είναι ένα copy-paste των χρεώσεων των άλλως εταιριών, δυστυχώς!

Καλά, ας το δώσουν ακόμα και στις ίδιες τιμές. Θα μπορεία τουλάχιστο να έχεις καλές ταχύτητες στο browsing με το mini opera. Και στο Mobile TV αν δεν αλλάξει κάτι. Αλλά έχω απογοητετεί να περιμένω.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

οπως επισης εχουν καταργηθει και οι extra ποντοι που σου εδινε αναλογως τον μεσο ορο λογ/μων εξαμηνου.

αυτο εννοω παραπανω!

Join friend!

Έχω μερικές απορίες και έφτιαξα αυτό το θέμα (θέλοντας να μην γεμίζω το forum με ξεχωριστά θέματα)

1. Τι είναι αυτή η διαφήμιση που δείχνει στην TV για το Παρά 5; Ξέρει κανείς; Η ΤΙΜ έχει επίσημη συνεργασία με το "Παρά 5"; (Μπορεί δηλαδή να δούμε και καμιά υπηρεσία στο ΤΙΜ Plus με το Παρά 5;!!)

EDIT: Μου έστειλαν και e-mail με το trailer που παίζει στην TV από το e-news της TIM αλλά δεν αναφέρει τίποτα άλλο...

2. Όταν μπαίνει ένα καρτοκινητό σε οικογενειακό πρόγραμμα μπορεί να ενεργοποιήσει το Non-Stop για αριθμό που επίσης ανήκει στο οικογενειακό πρόγραμμα;

Alert!!!! (Sorry που κάνω ξανά post αλλά έπρεπε να ενημερώσω)

Βρήκα στο site της TIM στα TV Spots αυτό με το παρά 5 και λέει ότι είναι νέα εταιρική καμπάνια. Συγκεκριμένα έχει τον τίτλο "Teaser τηλεοπτικό σποτ νέας εταιρικής καμπάνιας" Τώρα βέβαια τι εννούν όταν λένε teaser.... Teaser είναι το πειραχτήρι..

Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!!

Που ακριβώς είναι το TV Spots?

Ψαχνω αλλά δεν μπορώ να το βρώ...

Ακυρο... σορρυ τωρα το ειδα.. μποροστά στα ματια μου! στραβομαρα...

Έχω μερικές απορίες και έφτιαξα αυτό το θέμα (θέλοντας να μην γεμίζω το forum με ξεχωριστά θέματα)

1. Τι είναι αυτή η διαφήμιση που δείχνει στην TV για το Παρά 5; Ξέρει κανείς; Η ΤΙΜ έχει επίσημη συνεργασία με το "Παρά 5"; (Μπορεί δηλαδή να δούμε και καμιά υπηρεσία στο ΤΙΜ Plus με το Παρά 5;!!)

EDIT: Μου έστειλαν και e-mail με το trailer που παίζει στην TV από το e-news της TIM αλλά δεν αναφέρει τίποτα άλλο...

2. Όταν μπαίνει ένα καρτοκινητό σε οικογενειακό πρόγραμμα μπορεί να ενεργοποιήσει το Non-Stop για αριθμό που επίσης ανήκει στο οικογενειακό πρόγραμμα;

1. Όπως λες το βρήκες μόνος σου :)

2. Όταν βγήκαν τα οικογενειακά είπαν ότι δεν γίνεται αυτό και αφού δεν υπήρξε καμιά νεώτερη ανακοίνωση, λογικά εξακολουθεί να μην γίνεται.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

εγω θελω να πω κατι....

εχω την εντυπωση οτι υπαρχει...θεμα με "εταιρικα-οικογενειακα"

και οσο για το παρα5 μπορουμε να περιοριστουμε στο "mobile tv"

ολο θεματα διαφορα ανοιγουμε και ακρη δεν βγαινει.

και περα απο αυτο καποια τα θεωρω ανουσια.

Join friend!

Ερώτηση: Όταν ανοίγεις ένα κατάστημα μέσω franchising (είτε ΤΙΜ είτε άλλης εταιρίας) και αποφασίζει η εταιρία να κάνει μια αλλαγή στα καταστήματά της (πχ να αλλάξει το στιλ των καταστημάτων, τα χρώματα κα.) ο ιδιοκτήτης είναι αναγκασμένος να το κάνει ή μπορεί να μην ακολουθήσει τις αποφάσεις της εταιρίας; Η εταιρία δίνει κάποιο ποσό στον ιδιοκτήτη για την αλλαγή;

Ερώτηση: Όταν ανοίγεις ένα κατάστημα μέσω franchising (είτε ΤΙΜ είτε άλλης εταιρίας) και αποφασίζει η εταιρία να κάνει μια αλλαγή στα καταστήματά της (πχ να αλλάξει το στιλ των καταστημάτων, τα χρώματα κα.) ο ιδιοκτήτης είναι αναγκασμένος να το κάνει ή μπορεί να μην ακολουθήσει τις αποφάσεις της εταιρίας; Η εταιρία δίνει κάποιο ποσό στον ιδιοκτήτη για την αλλαγή;

Φυσικά και πρέπει να ακολουθήσει τη γραμμή της "μαμάς" εταιρίας! Άλλωστε τα καταστήματα μιας αλυσίδας πρέπει να είναι "ίδια" ;) Τώρα για το ποιος πληρώνει τι, παίζει από εταιρία σε εταιρία. Ο Γερμανός ας πούμε δεν δίνει τίποτα στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, τα πληρώνουν όλα οι ίδιοι (δεν έχω δει τα τιμολόγια αλλά μου το έχει πει ιδιοκτήτης καταστήματος Γερμανός).

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

εσυ τι λες?? οταν εισαι σε μια αλυσιδα μεγαλης εταιριας...να κανεις του κεφαλιου σου??

Join friend!

σε εταιρία Πετρελαίων που δούλευα παλαιότερα, οι αλλαγές γινόταν με έξοδα της μητρικής εταιρίας. Μιλάμε για τις μεγάλες αλλαγές που επιδρούσαν στην εικόνα του πρατηρίου. Μικροαλλαγές, φρεσκαρίσματα κ.λ.π. επιβάρυναν τον πρατηριούχο.

Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (3.10.6) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

SHMANTIKO! Pleon sta katastimata diatithontai zoakia Disney apo mono 4,90 euro! :) :)

ΝΑΙ!!!! και αμα κανεις καινουρια συνδεση....παιρνεις μια μπαλα ποδοσφαιρου και μπαινεις και στην κληρωση για ενα ταξιδι στην χαλκιδικη εως 30 ιουνιου!(μονο για Θεσσαλονικη)

Join friend!

Εννοείται πως πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες της εταιρίας... Άλλο εννοούσα όμως: εαν είναι αναγκασμένοι να κάνουν την αλλαγή άμεσα ή εαν τους δίνεται χρόνος για να προχωρήσουν στην αλλαγή (και φυσικά χρήμα, αλλά αυτό λύθηκε). Γι αυτό χρησιμοποίησα και την λέξη "αναγκασμένοι".

Α, ωραία! Αυτές ήταν οι αλλαγές; Οι μπάλες και τα κοσμήματα της Disney; Εγώ θέλω ένα Scramble. Θα έχουν ή το αφήνουν στα παιχνιδάδικα;;;;;;!!!!!!

Πέρα από την πλάκα τώρα αυτές θα ήταν οι εισαγωγές στα καταστήματα ή θα δούμε κι άλλα;

Εννοείται πως πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες της εταιρίας... Άλλο εννοούσα όμως: εαν είναι αναγκασμένοι να κάνουν την αλλαγή άμεσα ή εαν τους δίνεται χρόνος για να προχωρήσουν στην αλλαγή .

...ναι κατάλαβα.

Κοίτα - απο εμπειρία μου - οι αλλαγές σε αυτά τα θέματα είναι γρήγορες. Μη ξεχνάς ότι συνοδεύονται συνήθως και απο διαφημιστικές καμπάνιες οπότε όλοι θέλουν να είναι μέσα στο κλίμα της αγοράς. Στις περισσότερες περιπτώσεις που θυμάμαι οι καταστηματάρχες βάζαν "μέσο" για να αναβαθμιστεί πιο γρήγορα το δικό τους μαγαζί.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked